MINA MINNEN FRÅN GÖTEBORG

IDAG TÄNKER JAG TILLBAKA PÅ  GÖTEBORGS TIDEN. Och människor jag mötte då.

Jag hade flyttat hem till Östersund ,men åkte ner till Göteborg genom att barnen skulle träffa sin pappa då.  Han ordnade så, att vi fick låna en lägenhet, DÅ KUNDE BARNEN TRÄFFA SIN PAPPA OCH BO DÄR. Det var vänner till honom som lånade ut lägenheten till oss då.

Jag hade bekymmer med Yasmine, genom att  hon hade svårt att åka med sin syster  Nathalie ensam till Göteborg då. Ibland åkte Nathalie flyg ner till Göteborg han betalade allt då. JAG MÅSTE FÖLJA MED DÅ.

IBLAND VÄGRADE YASMINE ATT FÖLJA MED NATHALIE ENSAM TILL GÖTEBORG. När hon skulle träffa sin pappa , då blev det problem att åka med då. Hon vägrade genom frun hans, men även att åka från mig var det oftast bekymmer, att jag måste följa med då. Ibland blev det cirkus när Yasmine skulle till sin pappa då. Men även att  hon var bara 1 år när jag flyttade från Göteborg. Pappa hennes var dålig på att komma upp hela tiden, som gjorde det besvärligt för Yasmine och mig då. Yasmine har alltid varit mammas flicka och Nathalies pappas flicka då, fast Nathalie bodde hos mig då. Men var ändå pappas flicka och saknar honom då. Det var bekymmer när Yasmine och Nathalie skulle till sin pappa då. Ömer blev arg, men jag kunde inte göra något åt det. Han försökte ordna det bästa för sina döttrar då. Därför fick jag följa med ibland. Pappa deras mådde dåligt av allt då.

Jag minns den gången när jag skulle åka med barnen till Göteborg.  JAG SANNDRÖM OM EN MAN SOM JAG SKULLE TRÄFFA DÅ. 

Men jag mötte en man när jag var ner till Göteborg den gången, som var son till Nathalie gamla dagmamma. JAG MINNS ATT VI VAR OCH HÄLSADE PÅ NATHALIES GAMLA DAGMAMMA ,SOM HON HADE NÄR HON VAR BARN. Och samtidigt så bodde hennes son där genom att han hade skilt sig hennes son då. Han hade två söner, och det såg jag i drömmen då. Jag såg honom med.

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG MINNS ATT HAN VAR SÅ GIVMILD, HAN BETALADE ALLT NÄR VI SKULLE UT DÅ. HAN STOD FÖR ALLT DÅ OCH BETALDE ALL NÄR VI SKULLE UT OCH ÄTA DÅ  Jag fick inte ens betala en krona ,genom att han gillar att bjuda på allt då. Han sa, jag betalar inga problem då. Han var väldigt givmild och gav hela tiden då.  Fanns inget stopp på honom, så givmild var han då.

Minns en morgon han säger till mig, ta pengarna och köp det du måste köpa då. Jag betalar det. JAG SER HAN HADE LAGT FRAM PENGARNA TILL MIG, genom att han var väldigt givmild då.

Han betalade allt när jag var ute med honom då. Han kunde göra så med sina kompisar, betalar notan när de var ute och åt,då behövde inte kompisarna betala när hans kompisar åt mat eller annat. HAN TOG ALLTID NOTAN HAN BETALAR ALLT. Han var van att göra det till sina kompisar och även mig då. Han bjöd dem när de var ute och åt och det var för det mesta att han betalade notan då.

Jag minns mycket väl hur han var. Han bjöd på allt ,och minns när han kastade fram pengar till mig, att köpa det jag ville köpa då. Jag betalar för dig behöver inte lägga en enda krona då. Han gjorde så, för det mesta då. När han skulle bjuda på mat eller laga mat, då köpte han. Jag lade inte en enda krona han var väldigt givmild karl då. MINNS MYCKET VÄL DEN MORGONEN NÄR HAN LÄGGER FRAM PENGARNA TILL MIG. HAN HADE HÖRT VAD JAG BEHÖVER DÅ.

Jag minns så väl, ATT HAN BJÖD PÅ ALLT VÄLDIGT GIVMILD MAN. Vi fortsatte inte genom att jag åkte hem då. Men av andra orsaker ,att han hade andra saker han måste ta hand om då. Han hade sagt JA  till ett jobb och reser över till USA och jobbar  i USA. Han blev ett tag där, men han ringde ibland då.

MEN JAG TÄNKER PÅ GIVMILDA MÄNNISKOR ,och han var det ,som jag gillar när människor ger utan att utsätta mig då.

Jag hatar när människor säger JA, och kan egentligen inte hjälpa till, genom att man kan bli utsatt för mycket problem från människor, som vill egentligen inte ens hjälpa till då. Ibland ska man undvika dessa människor ,och inte ens fråga dem då. Ibland, säger JA, men kommer på sen, att det var inte så bra, istället för att säga NEJ då. Därför började jag tänka på Göteborgs tiden, och honom, som bara gav utan att ställa till problem efteråt, GENOM ATT HAN VILLE GE SÅKLART DÅ, OCH VILLE GÖRA ANDRA MÄNNISKOR GLAD DÅ.Men hans kompisar hade det nog bra med honom då. Bästa kompisen hade de.  Men han var inte högavlönad utan vanligt jobb inom kontor då.

JAG TÄNKER PÅ HONOM IDAG NÄR JAG HAR SÅ MYCKET BRÅK OCH KONFLIKTER OM MINSTA KRONA JAG MÅSTE HA. Jag ser hur jag har det idag, med bråk om minsta krona jag ska ha.Genom att de vill egentligen inte ens hjälpa till, och det spelar ingen roll om de vet allt nu. Jag kan inte göra ett dyft då. Men hoppar på mig, som har hjälpt dem så fruktansvärt mycket då. Men det är bra ,att det kommer fram nu. Jag älskar att hjälpa människor och tänker sällan på mig själv, som en del inte kan förstå, att man måste ibland öppna sitt hjärta och hjälpa till när människor sitter i stora kriser, och plus en regering som inte lägger ett finger på, att ändra om då.

Men det finns människor som älskar att ge underbara människor då.Vilken tur att de finns då.IDAG HADE JAG ÖNSKAT ATT JAG HADE GIVANDE MÄNNISKOR RUNT MIG DÅ.

Eller måste låna, som kan bli sura miner, men så finns det människor som älskar att ge utan att tänka så mycket på det. OCH TÄNKER PÅ HONOM ,VILKEN FIN MÄNNISKA SOM BARA VILL GE DÅ.

Folk är arg bara för minsta krona jag måste be om ,OCH FÖR DET MESTA BJÖD HAN PÅ ALLT när han var ute med sina kompisar då. Men bjöd mig, det var vanligt att han gjorde det. Om vi handlade lite mat, då var det han som betalar den maten såklart då.

Jag tänker på honom vilken fin människa, som ger utan att bråka om minsta lilla krona då. HÄRLIG MAN SOM FINNS TYVÄRR INTE KVAR HOS MIG NU när jag tänker tillbaka på min tid då. NU SKULLE JAG HAFT HONOM NÄR JAG HAR DETTA ARBETE. Men pappa till flickorna han gav även han, men tillhör den kulturen han kommer ifrån då.

Idag tänker jag på människor ,som ger, utan att tänka på det och gillar att ge, och var alltid naturligt för honom, ATT GE NÄR JAG TÄNKER PÅ HUR JAG HAR DET IDAG.Bråk och tjivas om pengar ,och så finns det män som vill ge och bjuda på allt då. Jag hatar att fråga människor ,som håller på så om det ena än det andra då. För mig är det naturligt att hjälpa till då. Jag blir aldrig arg när barnen frågar om saker och ting genom att jag vill hjälpa till då, utan någon baktanke då ,utan är glad att ge hjälp till dem då.

Men så finns det män som inte gillar att ge och dela med sig då. Det finns olika människor SOM GILLAR ATT GE UTAN NÅGON BRÅK OCH KONFLIKTER DÅ.

Idag när jag sitter och skriver ,och måste be om lite pengar, SMÅ SUMMOR SOM FOLK SKULLE SKRATTA ÅT DÅ när det handlar om så små pengar då. Det är bättre att ge utan att bråka om allt,som jag blir utsatt för när jag måste be om pengar. Och kan inte jobba fullt ut med människor nu, genom att jag sitter och skriver då.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG FICK STOPPA MITT ARBETE DÅ OCH SITTA MED GUD OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Jag måste sitta nu, genom att mycket har gått snett för mig och har inget val än sitta såhär, tills jag är klar snart då. MEN KOMMER SURT EFTER NÄR INGEN ÄR ENS PIGG PÅ ATT HJÄLPA TILL DÅ. Men GUD såg ut mig, att sitta och jobba med det jag sitter och skriver om på bloggen. Och får bara ta lite folk om de måste ha hjälp då. Jag har haft pengar när Kewan och GUD kom, att sitta och skriva, som har stökat till allt då. Men folk stökade till för GUDS jobb, som han håller på att rätta till med mig då. Jag satt på pottan när GUD dök upp, och skulle haft pengar när han dök upp då. Ni kan läsa allt då. Men hade önskat jag har levt med folk som var givmild, som killen jag mötte i Göteborg då.

Men kan inte jobba som förut nu ,när jag sitter och skriver från GUD. Men han måste hjälpa svenska folket, GENOM ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT RASA ISÄR BIT FÖR BIT ,SÅ ILLA SER DET UT I LANDET NU. Han måste hjälpa människor idag. Och har tillgång till bloggen min att skriva ifrån. Det har utvecklats mycket bra ,och han kan nå ut till folk idag genom Internet då.

JAG MINNS LÅNGT TILLBAKA INNAN BLOGGEN KOM. NÄR ASHTAR KOM DEN GÅNGEN TILL MIG, att jag kommer sitta och skriva på internet då. Men hade stora funderingar och huvudbry då, hur ska de gå till då??? Alla frågor jag ställde då ,genom att internet fanns då och hemsidor ,och höll på att kolla där om jag kunde göra en speciell sida då, skrev till folk då. Jag hade mycket tankar om det. Men sen går åren och bloggen kommer till. Jag visste det inte då,att det skulle bli fullt med bloggande folk, bara öppna och starta en blogg. Men mycket bättre än det jag satt och tänkte på då.

Men första bloggen hette Birgittaoz. Men bytte till WordPress och började skriva. JAG HAR SKRIVIT MYCKET FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER DÅ. Ibland att varna folk, eller får personlig utveckling, som jag dela med mig av då. Genom att jag har gått den vägen med ärkeänglar och Great mastern ,och utvecklas genom dem då. DET BLEV MIN SKOLA DÅ. Guider har alltid varit min favorit ,även om döda släktingar eller vänner kommer till mig. Men mycket handlar om att vi ska rensa med döda människor då. Som har funnit i vår närhet då.

NU ÄR JAG TILLBAKA IGEN PÅ ATT GE VARANDRA HJÄLP.

Ibland har jag mött människor ,som var väldigt givmild och tänker även på andra män ,som bjöd på allt då. MEN TÄNKER PÅ HONOM när jag hör han säger till mig, ta pengarna du behöver inte betala det. Jag betalar det såklart, ta här och kastar fram pengar till mig.Ser det än idag. Men det finns säker män som honom då.

Det finns människor som kan ge, utan att ha en baktanke utan ger, GENOM ATT DE ÄR GIVAREN OCH ÄLSKAR ATT BJUDA OCH BETALA ALLT och behöver inte ens betala då.

Men det finns folk som ger utan att slå ner på mig eller hugger i ryggen när de hjälper till, som man kommer undvika att fråga dessa om hjälp, UTAN FRÅGAR INTE DEM ÖVERHUVUDTAGET DÅ. MAN LÄR SIG EFTER DEN SMÄLLEN DÅ.

Jag har känt innan, att fråga inte Jonas , men tjatar om en del saker om hjälp då, men vet vart det slutar, jag känner det i kroppen när de tjatar om det, ska jag hjälpa till då?? Men känner och säger nej, men frågar igen, men ska jag inte hjälpa till nu??? Nej jag känner att det kryper i kroppen, att be vissa personer om hjälp, genom att det kommer efter och huggen mig i ryggen och hatar mig då. Men de sa JA och tjatade då, att de kan fråga eller så hjälper de till då. JAG FRÅGAR BARA FOLK SOM VILL GE UTAN KOMMA EFTERÅT DÅ.

MEN JAG KÄNNER ETT NEJ ,GENOM ATT JAG VET HUR DET ÄR DÅ Jag frågar inte dem, genom att jag har lärt mig efter åren, hur folk kan vara då. De vill inte ens hjälpa till. Nu åkte jag dit igen när jag sitter som jag gör nu. Men såg igen, fast jag visste det, att inte fråga, det kommer efteråt att hugga mig i ryggen, genom att de vill inte egentligen hjälpa till då. Har sett det förut. Men har lärt mig nu, aldrig mer att jag frågar människor ,som inte vill egentligen ge, då sitter jag utan allt, istället för att fråga om hjälp då. Men har hjälpt mycket människor ,och då vill man få lite grann tillbaka då. Vi tycker att har man fått så mycket hjälp, då ska man vara rädd om den hjälpen, genom att vissa måste ha hjälp som de håller på att sopa bort den. Men det är val de gör själv då. FRITT VAL DÅ. 

Men de måste lära sig att säga Nej då. SÄG NEJ NÄR DE INTE VILL DÅ, stället för att stöka till för mig nu. Jag önskar att jag slapp sitta med med folk, som inte ens vill hjälpa till. Det var synd att det tog slut eller TRÄFFAT EN MAN SOM VILL HJÄLPA TILL DÅ.Genom att jag har inget val än att skriva till er då.

OCH DET FINNS FOLK ,SOM GER UTAN EN BAKTANKE UTAN GER SOM ÄR NATURLIGT FÖR DEM.Men finns människor som hatar att ge ,och hjälpa till ,och människor som ger, utan att ha en enda baktanke, utan älskar att bjuda och ge, genom att det är naturligt för honom, att ge och folk som vill inte ens ge eller hjälpa till med en enda krona då.

Jag kan bli huggen i ryggen och en massa bråk, som man ska undvika att fråga, genom att slippa bråk, genom att de vill egentligen inte hjälpa till. Och frågar om att hjälp till skulle sagt nej. Men kan säga JA, men skulle sagt NEJ, genom att vill man inte låna ut pengar,då ska man säga nej. Men finns människor som vill inte hjälpa till och människor som älskar att ge och hjälpa till. Och människor som hatar att hjälpa till när det gäller pengar då. JAG HATAR ATT LEVA MED DET NU.

Ibland glömmer man bort givmilda människor, som bara gav utan bråk, gillade att ge och älskar att bjuda på mycket, genom att det är deras personlighet att ge utan någon baktanke då. ATT DET FINNS GIVMILDA MÄNNISKOR.

Och människor som älskar att ge SOM JAG TYCKER ÄR UNDERBART MED MÄNNISKOR SOM GER utan en massa bråk. Det finns älskvärda människor kärleksfulla människor och har det i sig då.

Men det finns härliga människor som ger utan att ha en enda baktanke då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.