DET HANDLAR HELA TIDEN OM ETT BRA SAMARBETE

145224Ibland vet inte jag hur GUD TÄNKER NÄR HAN HITTADE EN SÅ KALLADE  PROTECTION, SOM VI TILL OCH MED TA DÖD PÅ MIG.

Jag fattar inte varför han gör så här GUD, som vill döda mig och hugga mig i ryggen på riktigt. OCH HUGGA EN YXA I RYGGEN PÅ MIG ,genom att han hatar mig ,och GUD verkar hitta män, som är urdålig på att samarbeta nu. Han verkar duktig på att hitta det, som är bland det viktigaste att samarbeta då. Men han hittar dem ,som jag såg långt tillbaka, att det går inte alls samarbeta då.

Jag visade Anders och pratade med honom om mina hot jag fått nu, att bli dödad och köra en yxa i ryggen på mig. Han bara borstar bort det, lika som när jag blev så himla misshandlad av polisen, när jag stod och skulle in på  Plaza kallas för det. Men för mig är det gamla G3 då. HAN ÄR DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL, ANNARS HAR JAG HAFT MITT HEM KVAR DÅ.

Men samma gör Anders nu ,genom att jag måste skaffa mig en hund, och Anders han tittar på mig. Han hör hur jag fått reda på en massa saker om mig, som jag har hjälpt  så mycket folk ,men fått höra av en person, och själv sett vad han har skrivit till henne då, en massa hot ,och terroriserar henne hela tiden och hon håller på bli galen på allt. Och samma jag, genom att skicka en massa hat mot henne om mig ,och hon mår så dåligt och måste visa mig. Och jag har läst allt, som jag blev så chockad över allt, nog för att jag vet att han är sjuk. Men inte så sjuk och även om jag hört av andra, att de var sjuk av honom och tog energi från dem. DET VAR INTE DEN HJÄLPEN JAG VILLE HA NU MED HOT OCH BRÅK DÅ.

Men trodde inte att GUD valde honom, genom att jag vet hur han är när det handlar om att hjälpa till, och sjukare och sjukare att be om hjälp, genom att det tar nästan hundra år att starta igång Jonas. Men så himla arg, genom att höra detta, som jag hade inte trott om honom då. Han som alltid måste ringa när han måste ha hjälp, kan sitta nätter skicka SMS mellan då. Eller kommer hit och går inte hem på en gång ,utan kan sitta länge och jag har alltid överseende över honom, att han får sitta ,tills jag känner att det går inte längre då. Men har varit för snäll mot honom ,och tycker synd om honom. Men tar min energi när det blir för sena nätter då. Jag har tyvärr även förlorat mycket pengar där, genom att jag tar inte ut allt då ,utan bara lite då genom att jag tycker synd om honom då. JAG HAR VARIT FÖR SNÄLL ,JAG I ETT NÖTSKAL DÅ. NU HAR JAG BÖRJAT SÄGA IFRÅN GENOM ATT DET GÅR INTE ALLS DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpgMen fick höra från en annan person, att hon hade jobbigt ,och satt länge och tog energin då. Satt sena nätter även där då.

Jag har inte tänkt så mycket på det ,genom att jag ville bara hjälpa honom då. JAG ÄR FÖR KÄNSLIG ATT SÄGA IFRÅN DÅ. MEN MÅSTE BLI HÅRD NU.

Men fått reda på det, som jag fick hör nu, då börjar jag dra åt mig öronen då, men läste från dem. JAG HAR INGEN LUST ATT HJÄLPA MÄNNISKOR SOM GÖR SÅDÄR DÅ. HAN KAN BLI GALEN HAR JAG SETT MEN MAN TÄNKER INTE ALLA GÅNGER PÅ ATT HAN SKA BLI SÅ ARG OCH TOKIG DÅ.

Jag har hjälpt Jonas så mycket ,men vet att han har en svag sida ,och gjort så mycket behandlingar då. Men trodde inte han skulle börja baktala, som har hjälpt honom ,då måste jag passa mig för folk som mår extra dåligt då. JAG BLIR BESVIKEN PÅ FOLK SOM GÖR SÅ.

Jag har haft så mycket folk ,som har aldrig haft problem med då ,aldrig hugger mig i ryggen, UTAN PRATAT GOTT OM MIG, och aldrig skickat hat och hot då. Jag har MEST MIN REKLAM MUN MOT MUN METODEN DÅ. DET ÄR BÄSTA METODEN DÅ. Jonas vänder kappan efter vinden ,och jag har problem att gill folk då. Han har svårt att stå för sitt ,eller hjälper till när Anders och jag har problem då. Jonas ska egentligen stå på min sida ,som han inte gjort så mycket då. Han kan prata med Anders, men har aldrig blivit bättre då. Genom att han vänder kappan efter vinden då.

Men Anders i ett nötskal orkar inte svara när han höll på att ringa ,när han såg hur han var, fast jag sa hur det var, men orkar inte hjälpa mig ens. Varför har man en karl när man måste göra allt. JAG FÅR FÖR DET MESTA STÅ SJÄLV MAN OCH KVINNA DÅ. HAN ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT KONFLIKTRÄDD.

Vad ska jag, då ha Anders till när han inte ens kan stötta mig då. Jag ska vara starkast när vi ska försöka samarbeta då. JAG BER OM EN STOR FÖRÄNDRING NU.

Det var samma med att välja ut en PROTECTION, som är ett skämt och kommer aldrig lära sig samarbeta, genom att det var samma med när vi höll på med boken ,DEN FRIA VILJAN, som Gud stängde på en gång när han såg allt då. Han stängde  när han såg alla bråk och dåligt samarbete, och även GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGLARNA KALLAS FÖR ARCH WINGS. Men såg hur det var, och Gud såg hur det var den gången när de slog ihop boken, och såg hur boken fick stängas då. Gud gick igenom länge med mig då. Jag skulle bara kanalisera ner ,och han skulle sen ta texten och rätta den. Jag har tagit upp om boken då.

GUD SÅG ATT VI KUNDE INTE SAMARBETA DÅ. Nu skulle han välja ut en PROTECTION som funkar dålig, genom att jag fick höra att han ville ta död på mig, och döda mig, slå med en yxa i ryggen ,och är det rätt då, att bli psykisk misshandel som har suttit och hjälpt honom år efter år, sen han kom till mig på lokalen. Han har fått så mycket hjälp ,och till och med haft överseende med honom, genom att hjälpa honom ,genom att hans föräldrar har inte ens hjälp honom ens ,eller stöttat honom. Och därför har jag suttit nätter igenom och pratat och hjälpt honom, och gått kurser och han har även gjort inre resor. Han frågar när han måste ha hjälp. Det här blir man huggen i ryggen av honom, och vill ta död på mig. Men killen har problem när man gör så fula saker mot folk.

JAG HAR SAGT ATT JAG KAN INTE FÖLJA DIG ,och hålla dig i handen ,genom att jag är inte din mamma då. Men han sa för ett tag sedan, att han saknar den tiden när han kunde sitta och prata med mig, och satt hemma i mitt hem då. Han kunde få hjälp då. JONAS HAR KUNNAT RÄDDAT MIN LÄGENHET, SÅ HAR JAG INTE FÅTT PROBLEM DÅ. Men sa, att jag tänker inte vara någon Course till dig, genom att jag har mitt jobb att sköta nu. Du måste ta hjälp av folk, som kan hjälpa dig i musiken då. Du hittar en som hjälper dig fram då. Jag kan inte hålla dig i handen, och följa dig då, utan du måste söka andra människor som hjälper dig, att komma framåt då. Men sa, att det kan kosta att söka en Course, som bara fokuserar på dig då. Men sa även, att söka och spela i grupper, genom att mycket folk kan spela ihop och planera och stötta varandra då. Han vet nu.

Men trodde väl aldrig att han skulle bli så sjuk av allt jag sa, att jag kan inte hjälpa dig längre, GENOM ATT JAG HAR MITT JOBB, och han har sitt intresse mot musiken och jag tänker inte vara någon som hjälper honom där, genom att de finns så mycket folk där och sagt, att han kan även spela i grupper. Men ingenting händer då utan hoppar på mig ,och ska hugga mig i ryggen nu när han sa, JA som skulle sagt  NEJ då.

Men han i ett nötskal och Anders har samma problem att skydda mig när jag ser hur jag bott med fel man, då kommer det upp den händelsen då, när jag och Linn vår dotter skulle hämta ut en jacka då. Vi har tyvärr en galen polis då, istället för att hjälpa mig och min dotter ,att hämta jackan då. Det är folk, som undrar vad vi har för poliser i Sverige då. Jag säger samma sak. Det finns bara våld runt polisen idag, men förr var polisen mer hjälpsam. Men nu fram med knytnäven på en gång ,och slåss och det är sorgligt, att vi har ett land med knepiga poliser, som slår på allt som rör sig då, istället för att hjälpa till då istället för att slåss då. VÅLD VÅLD VÅLD UTAN ATT PRATA DÅ. När polisen är så våldsam, då har de läst lite psykologi när de slår istället för att prata då.

Men jag känner mig inte ens glad när jag ser ,hur Anders gör inte ett dyft ,och prata med honom, utan jag sitter själv, och får bara skit och skit , fast jag sitter och ska hjälpa ett land ,och får bara skit ,genom att vissa kan inte se eller visa bloggen låt de bedöma. Men Gud han väljer ut en PROTECTION och jag vill inte vara med längre när jag ser hur jag blir utsatt av allt. Och kan knappt leva, men måste ändå skriva, men vilka bra människor jag har då, folk som kan tyvärr inte samarbeta ,och kommer tyvärr aldrig lära sig, tro mig. Jag har sett för mycket har ingen att luta mig emot ens då. DET ÄR INGEN KUL TID INNAN DET RÖR PÅ SIG ,OCH KOMMER IN POSITIVA SAKER DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgJAG MÅSTE HA LUGN OCH RO OCH SITTA OCH SKRIVA DÅ. Men vad hände med mig när jag hamnade galet, som måste bo själv nu. Men hade en perfekt hyra på en nyrenoverad lägenhet då. 8400:- . Men dyr ändå, fast nu har det höjt enormt idag och vilken tur, att jag inte ska flytta till Stockholm. Jag måste ta mig härifrån, genom att jag vägrar snart att bo här, och därför var jag ute igår och kollade på lägenheter, men även hus, fast de kostar för mycket nu. Men tur att jag tittar inte åt Stockholm nu ,när jag såg dessa sjuka priser som är där ,och folk kan knappt leva där.

Om jag hade jättemycket pengar skulle jag inte vilja betala hyran där genom att det har gått för långt sjuka priser då.

Jag skämtade med Anders idag ,och frågade ska vi HYRA ETT SOMMARHUS DÅ? Jag vet att jag kan inte bo med honom när han gör som han gör mot mig då. Genom att han har humör. Men skojade ändå om vi skulle slå till då.

Han tittade på mig ,och frågade vad kostar att hyra 1 månad då. 70 000.- han dog nästan och blev tyst ,och säger, MEN VILKA SJUKA PRISER. Men folk de hyr ändå och betalar 70 000:- .

Vi önskar att folk inte hyrde dessa dyra bostäder ,och sommar hus för 70 000::- GENOM ATT TVINGA FOLK ATT SÄNKA HYRAN ,genom att folk måste kunna bo då. Även om det finns folk med pengar ,då kan de gå emot allt då, genom att hjälpa varandra då.

Såg en 2.a 19 700:-  och den var inte stor. Men små 1:or med jättehög hyra då.

Jag satt igår och måste ta mig från huset, men kollade även på Göteborg ,genom att dra iväg nu. Men där var det inte samma pris som i Stockholm då. DET KRYPER I KROPPEN PÅ MIG.

Jag är så arg på GUD när han väljer ut en, som inte kan samarbeta och är dålig på att hjälpa till, och tar sån tid att sätta igång honom. Men han säger JA till det, HAN SKULLE SAGT NEJ TILL DET ,GENOM ATT DET SLITER PÅ MIG NU.  Och folk som är trött orolig utan måste ha tryggt folk då.

JAG FRÅGADE FEL MAN OM PENGAR DÅ,ATT GE ATT HJÄLPA TILL DÅ. Men nu kommer jag aldrig göra samma misstag, som förut då. JAG LÄR MIG SÅKLART ,OCH FRÅGAR DEN SOM VILL DÅ. Jag frågar aldrig folk, som har lite pengar ,utan folk som har pengar då. Men hatar att fråga folk om pengar då ,och måste tillslut fråga när jag fick så mycket problem då. Men visste att det skulle gå åt skogen, har sett det förut då. Jag tänkte aldrig fråga då ,genom att jag vet sen förut, hur det blir ,hugger i ryggen, och är arg när de skulle tryggt på NEJ knappen då. Jag lånar inte ut, om jag ser att jag kan inte alls då.

Om barnen skulle fråga mig nu, skulle jag bara säga, att jag kan inte nu. Men vill hjälpa dig såklart då, men inte nu kan jag då. Jag är inte ens arg utan vill hjälpa till, och när jag får det, DÅ BLIR JAG GLAD ATT HJÄLPA TILL DÅ. Men varför vara arg på människor, som frågar om hjälp, och sitter illa just nu, tills jag är klar då. Men blir galen på GUDS val och vill inte ha flera som hotar mig nu. Jag vill ha tryggt runt mig nu ,och kul människor att skriva med nu, SOM ÄLSKAR ATT JOBBA MED MIG DÅ. Men han valde ut motsträvigt folk, som vill jobba med musik ,och är inte ens intresserad av samma som jag. Jag älskar mitt jobb, och måste ha folk som gillar samma sak, annars går det inte, genom att det blir bara krig och tar min energi hela tiden då. MEN GUD TOG JONAS GENOM ATT LÄRA HAN ATT SAMARBETA EN GÅNG FÖR ALLA, NÄR HAN STÄNGDE BOKEN FRIA VILJAN DÅ. GUD SKA LÄRA JONAS NU. 

Men vill bli klar annars drar jag orkar inte det nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.