HUS NÄRA VATTNET

Ser en massa vatten. Och folk Går där, ser ut att folk bor så när vattnet.

MEN  FOLK KAN BO NÄRA VATTNET UTAN PROBLEM,fast folk är oftast rädd att leva nära vattnet, men här lever folk nära vattnet och kan leva så nära vattnet.

Men varför fick vi upp om vatten och bo nära vattnet då?

Genom att folk bygger nära vattnet och SOM VERKAR GÅ JÄTTEBRA bo nära vattnet då.

Och här bodde folk jättenära vattnet och allt fungerar perfekt utan problem. SÅG ATT FOLK LADE NÅGOT I BOTTEN PÅ GRUNDEN, som fungerar perfekt att bo så nära vattnet då.

MEN FOLK ANVÄNDER ETT MATERIAL som fungerar att använda och bo nära vattnet, genom att dessa människor bodde så nära vattnet då.

Folk täpper till med special material SOM INTE TAR IN VATTNET ,och kan bo nära vattnet då. Ser ljust golv, som folk har lagt över hela huset då. Det är ett material som fungerar perfekt när de bygger hus nära vattnet då.

Det vi såg folk bodde där, DE HADE LAGT ETT SPECIALMATERIAL SOM TÄPPER TILL ALLT VATTEN, men fanns vattnet under bostaden och verkar fungera perfekt att bo så nära vattnet, genom att de hade lagt ett material som stöter bort vattnet då.

MEN SÅG VATTEN UNDER HUSET, såg att folk bodde där. Det var jättemycket vatten under huset, men gick jättebra att bo så.

Men varför fick vi upp den här bilden då?

ATT DET GÅR BO SÅ NÄRA VATTNET och folk bara använder annat material, som fungerar perfekt när de bor så nära vattnet då.

Det låg en massa vatten under huset, men grunden fanns det lite stöd lite här och där OCH MÅSTE HA SPECIAL MATERIAL OCH PLUS TRÄ SOM HÅLLER UPP DÅ. 

Men det var så gles grund under huset folk byggde på. Grunden såg knepig ut och folk tog ett material och täcker hela grunden, som folk måste använda när de bygger så nära vattnet. OCH DET VERKAR PERFEKT ATT BO SÅ NÄRA VATTNET, och till och med vatten under golvet, och kommer inte in vattnet, fast huset ligger på vattnet då.

Men verkar fungera kunde gå där ute och utan problem röra sig fritt då. Men fullt med vatten och folk kan bo så, UTAN ATT FÅ EN MASSA VATTENSKADOR, genom att de använder special material när de bygger så nära vattnet och ovanpå vattnet, såg ett vitt golv som folk lade då.

Men kunde bo där och ser under huset ligger det trä som folk bygger på,men det har  inte täppt då, utan en massa trä under ,som sitter ihop med annat trä OCH ÄR LUFTIGT UNDER GRUNDEN OCH GLEST UNDER GRUNDEN, genom att vattnet kan leva fritt under vattnet ,som bygger sen en grund av och lägger vitt golv över allt, som verkar stoppa allt vatten att komma in.

Men ser ut som ett rutnät under golvet, där det finns vattnet, som gör att folk kan bygga så nära vattnet då. OCH LÄGGER ETT MATERIAL SOM HÅLLER ALLT DÅ, men ser glest trä med vatten under, som är den grunden att bygga på då.

Men efter ser vi ett vitt material som täcker över allt då. Och folk kan bo så nära vattnet utan problem, GENOM ATT VI SER VATTEN UNDER HUSET ,OCH HAR DET SOM EN GRUND och lägger ut ett perfekt material, som fungerar perfekt att bygga på. Och under ser vi material som är gjort att kunna bygga nära vattnet då.

3 reaktioner till “HUS NÄRA VATTNET

 1. Sluta häng ut Jonas som du gör! så mycket dom han har ställt upp på dig! Köpte dator och mobil till dig för sina sista pengar! och vad i helvete vad svårt det va att läsa din text!

  1. Jag har hjälpt Jonas i så många år. Men blir chockad över hans vidriga beteende, som jag har själv läst från säker källa. Döda mig och hugga mig i ryggen. Jag har skyddat Jonas. Men det är slut på det. Jag blir sjuk när han utsätter andra och pratar runt till andra. Ringer och bråkar med människor som har ingenting med han att göra. Han är en känd skvallerbytta har svårt att hålla tyst.
   Jag har bråkat om att inte ringa folk som har inte med det att göra då. Utan det är mellan honom och mig och inte halva Sverige. Jag har tystnadsplikt och far inte runt och ringer folk .
   Jonas ringt min dotter som är förbjudet att ringa då.
   Han hotar mig om att död mig och hugga mig ryggen. Jag sa till min dotter du måste sluta prata med honom. Han är sjuk. Jag vet han kan må dåligt.
   Jag har sett vad han skrev till henne. Hon mår dåligt när han håller på att ringa och bråka med henne. Men sagt till henne att hon kan ta bort Jonas, för att få slut på allt då.
   När jag såg mejl hon fått fick jag en chock då.
   Han ger sig på Linn som jag har sagt till om, att lämna henne ifred, som han fattar inte. Ringa och hota henne, att han skulle döda mig som har hjälpt honom i så många år..Men har ett fruktansvärt beteende då. Datorn skulle han dela med andra människor då

   1. Jonas håller på att lära sig samarbeta som han måste lära sig att göra nu. Har en karriär som musiker vad måste de göra då??? Samarbeta, som har är urdålig på och därför måste han lära sig att kunna ta sig fram i livet och nu fick han andra chansen, att lära sig samarbeta genom att GUD såg när jag träffade honom första gången, vad som hänt med honom då. Har han inte lärt sig samarbeta, då ska han lära sig det, sa han då. Nu håller Jonas på att lära sig samarbeta genom att kunna jobba med musiken en dag genom att där måste han kunna samarbeta med människor runt honom då.

    Han fick börja jobba med oss som är ett samarbete då. Och dela bloggen att hjälpa oss då.

    Men datorn var hans val genom att jag sade nej, du kan inte köpa en dator själv, du har inte ens råd med det. Han frågade GUD och han sa, att han måste dela med andra när han köper en dator då. Jag måste ha en dator.

    Jag frågade inte ens Jonas om en dator,då får jag försöka fråga andra människor om hjälp då. Han har inte pengar och plus jag vet att han är inte kul att låna av då.

    Jag är glad för datorn genom att jag måste ha en dator. Men är inte glad när jag blir påhoppad då.

    Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.