DET STORA RASET

121139

NÄR MAN LÄR KÄNNA MÄNNISKOR, DÅ KÄNNER MAN DEM INTE HELA VÄGEN genom att allt börjar att de har problem och måste få hjälp att ordna sitt liv då.

Jag hade lokal på den tiden, då lärde jag känna Jonas, som har stökat till och hotat, att döda mig med yxa i ryggen och vill se mig död, som även hans mamma ville se mig död, som har hjälpt hans son enormt mycket då. Han sprang till mig fortast han hade problem med allt, då var Birgitta jättebra att söka hjälp hos då. MEN HAN SÖKTE ALLTID MIN HJÄLP DÅ.

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJag minns två mammor som kontaktade mig, genom att de ville hjälpa sina barn då, genom att de satt fast på olika sätt då. Men mammorna sökte mig den gången genom att de visste inte hur de skulle göra då. Men jag hjälpte båda sönerna då. MEN HAR ALDRIG HÖRT DE KLAGAT DÅ.

Men båda mammorna kom först till mig. Och såg den hjälp de fick såklart ,och då ville de söka hjälp för sina barn såklart då. De kom mycket till mig, och kom till EN SEANS I LJUS OCH KURSER OCH KONSULTATIONER. FICK ÄVEN BEHANDLINGAR DÅ. Men kan inte räkna upp alla mammor då. Men ibland söker de hjälp när de inte kan hjälpa dem då. Jag kommer ihåg en son, som var inte så gammal då. Men fick mycket hjälp den gången då.

Men fick ett stort jobb en gång ,när jag fick hjälpa mycket folk inom familjen ,som hade så stora problem då. OCH JAG MINNS FAMILJEN OCH SLÄKTEN TILL DEM, att de led av människor, som har skadat dem väldigt mycket då.

Men jag hjälpte dem, men är kul när folk mår mycket bättre ,och de kan kontakta mig om de vill såklart. Men det var gamla minnen, men ingen har haft ett sådant fruktansvärt beteende, som Jonas och hans mamma har haft, GENOM ATT MAMMORNA HAR ÄVEN SÖKT MIG DÅ.

Men Jonas mamma tyckte inte samma sak som Jonas tycke då, genom att vi ser på helt olika sätt ,när jag hjälper honom in på ,där han hade önskat få spela sin musik för andra människor. Men har hamnat bakom alla människor ,och han vill också spela som de spelar. Och har gjort inre resor ,tills boken kom på tal ,och han sade JA till ,att skriva ihop med mig. DEN FRIA VILJAN OM HUR ÄRKEÄNGLAR GER DEN HJÄLPEN DÅ.

Hur de ser på olika sätt, genom att jobbar man med ärkeänglar, DÅ MÅSTE MAN FÖRSTÅ VAD DE VISAR OSS ,OCH GER DEN HJÄLPEN FRÅN DEM, som Jonas fick mycket hjälp från dem. Vi började skriva boken, och i boken måste vi rensa bort mycket problem, genom att ärkeänglarna jobbar på djupet då, och han kommer från en problemfamilj då. Pappan hade ett fruktansvärt humör, och mamman måste skilja sig, genom att pappan inte var det bästa val hon gjorde då. Men det var Jonas som fick problem i livet ,och jag vill hjälpa människor, som inte hon såg ,som ville ta den vägen genom att städa med ärkeänglarna, genom att bryta upp mycket problem runt honom.

DET ÄR SÅ NÄR FÖRÄLDRARNA INTE STÖTTAR OCH HJÄLPER SINA BARN MED MUSIKEN, DÅ FÅR BARNEN JÄTTEMYCKET PROBLEM MED MUSIKEN, ATT TA SIG FRAM BLAND FOLK DÅ. Han ville jobba med musik och lärt sig att spela både orgel och piano då. Men ingen följde honom ,som alla föräldrar måste göra, genom att gå musikens väg, då måste föräldrarna stötta honom då. Det är en tuff väg att gå. Genom att han kan  tyvärr spela, det är ingen kille som inte kan spela utan han kan spela då. Men han kommer inte framåt då, och där kommer jag in då. Men han måste ändra om mycket runt musiken genom att vi lever på 2019 då.

Jag har alltid tagit honom i försvar, genom att jag visste hur det var med familjen ,och var tyst om det. Men folk kunde varna mig, har du kontakt med Jonas, och sa, ja jag tänkte inte så mycket på det. JAG PRATAR INTE OM FOLK DÅ.

Men berättade hur det var för dem, att han stal energi från dem ,när han satt hela nätter genom och pratade, för han gillade att sitta på nätterna att prata, som han även gör nu. Och jag har väl inte tänkts så mycket på det. Men folk berättade hur han var svår på mycket saker då. Jag ville bara hjälpa och blundar för det. Sena nätter ,det blir jag även utsatt för då. Men det blir som till en vana att det blev så. Jag kan vara uppe när jag måste det, men ibland då fungerar det inte alls ,utan kan vara jättetrött dagen efter ,och nu kan jag komma efter med jobb när jag lever här då. DET BLIR INTE SÅ PERFEKT SOM MÅSTE HA MIN SÖMN DÅ

MEN HAN KOM MYCKET TILL LOKALEN OCH VILLE HA HJÄLP DÅ. Han gick någon kurs med mig och även mycket behandlingar och kollade även på tidigare liv, som han var så intresserad av då. Men han kollade upp sina förra liv, men även jobbade mycket med detta liv, som han håller på att rensa då.

Men hans mamma styrde honom baklänges den gången, genom att vi gick in i ett samarbete om boken, som var det dummaste jag har gjort då. När jag såg efteråt hur jag fick det då. Men hans mamma var inte den som gillar att hjälpa till ,och jag hade ett företag. Och måste ha hjälp den gången när han hade till och med börjat gå kurser. MED GREAT MASTER SAINT GERMAIN Att arbeta i mästarnas energier del 3 – 4, han fick ta sista delen, genom att jag ansåg han höll på att skriva boken från ärkeänglarna då. Jag tänkte så då, men vet inte idag om han skulle gått allt då. Men jag såg att han måste ha hjälp, att ta sig framåt då. Saint Germain skulle stoppat om det var fel av Jonas då. Han vet hur kursen skulle vara då.

GREAT MASTER SAINT GERMAIN, SOM SKA HJÄLPA HONOM FRAMÅT DÅ. Men han skriver kurerna med mig då. Han ska hjälpa Jonas, att gå framåt då. MEN GREAT MASTER LADY NADA,  SKICKADE HONOM IN I KYRKAN ,GENOM ATT HAN INTE KAN SAMARBETA DÅ. Han fick jobba igen som kantor, men för att lära sig om samarbete då. Som är bland det viktigaste inom musikens värld, där måste han kunna samarbeta med människor, som de sett att han är urdålig på det,och då måste han lära sig ,att samarbeta om han ska spela musik, där är det jätteviktigt att samarbeta då.

Men han slutade som kantor, genom att han avskyr yrket då, som hans mamma tycker att det är så bra, du har jobb Jonas, och han avskyr Kyrkan ,och hans mamma tycker, att det blir mycket lugnare om du jobbar där, som han vägrar då. Han får pengar då. Men blev trött att jobba som kantor då. Han åkte mellan olika kyrkor, och höll på stupa, GENOM ATT HANS MAMMA KAN INTE JONAS, SITT EGET BARNS ,SÅ HEMSK ÄR HON. Hon kan inte Jonas överhuvudtaget har vi sett, eller hjälpt honom från allt då. Och börja stötta honom, han gillar inte att sitta i kyrkan, och vi kan förstå ,att det är inte så kul när man ser en ljusare värld då. Det finns så mycket tyngre energi i kyrkan, som han vill bara komma ifrån då.

Men hans mamma har en annan syn, på mycket saker bakåt i tiden GENOM ATT HON ALDRIG VAR MED GÖRLIG ATT STÖTTA JONAS I HANS VAL.

När jag måste ha lite hjälp med lokalen den gången och han har mig som största hjälpredan när han ska ha hjälp, då är det Birgitta som gäller, men hans mamma körde sin son i diket den gången, genom att hon tyckte inte att jag skulle rädda mitt företag ens, genom att jag kunde inte då gå till en bank ,som har varit mycket enklare för mig då. Och jag mötte hela tiden Kristin den veckan då. Hon jobbar på banken då. Har Anders fixat hyran på lokalen, och du kan inte sitta och dubbeljobba, som du gör nu. Du jobbar bara 25 % och inte 100%. Men jag satt mycket så efter sen jag måste flytta från ett fruktansvärda hem. Jag hade flyttat fel och måste rätta till ,för att må bra då. GREAT MASTER KUTHUMI SA, ATT JAG KOMMER BLI SJUK OM JAG INTE FLYTTAR FRÅN STÄLLET DÅ. Jag hade inte så många val än att flytta, för att må perfekt med min hälsa, då måste jag flytta där allt är lättsamt för mig då.

Även samråd med två läkare att jag måste flytta då. Men läkarna i Stockholm såg, att jag bara skulle fortsätta att jobba med det jag höll på med då. Jag hade diskbråck och skolios och bäcken, som jag har fått hjälp med nu. Jag hann får healing då. Men måste få hjälp med diskbråck och skolios.  Men hade min lokal kvar och såg det bäst för min hälsa då. JAG MÅSTE GÅ PÅ LÄKARENS UTLÅTANDE ÄVEN ,FAST JAG FÖRLORADE MIN LOKAL, GENOM ATT DE SÅG HUR KROPPEN VAR.Men enligt läkarna i Stockholm ville sjukskriva mig helt, och tyckte att jag hade inte hälsa för det. Men sa, jag måste jobba 25 %. Jag kan förlora mina kunder, men även att jag hatar att sitta hemma då. Läkarna gick med på det. 25% fick jag jobba då. Men de trodde aldrig att jag skulle kunna jobba mer då, högst 50%. Med inräknat pappersarbete och annat jag måste göra i lokalen då. 25% och pappersarbete eller städning då. När jag bara jobbade 25% , då var det även inräknat pappersarbete då.

Men även att jag kunde göra det mycket enklare för mig, ATT JAG KÖRDE KURSER OCH SEANSER OCH ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIER OCH SEN BYTTE JAG TILL, EN SEANS I LJUS. Jag måste lista ut den enklaste vägen för mig, och därför var kurser och Seanser och Ärkeänglarnas Seminarium bästa lösningen för mig, genom att slippa problem med pengar när jag jobbade så lite då. Men även för min hälsa, genom att jag kunde få så mycket ont i kroppen ,och därför var det bästa lösningen att jobba så.Jag hade aldrig ont om jag slapp hemarbete då. Men sitta ute bland folk, då mådde kroppen bäst av det genom att hemarbetet slet på kroppen för mycket för mig då.

Jag blev tyvärr utförsäkrad den gången, och orkade inte sitta och bråka med försäkringskassan igen. Men även gå till läkarna, och man måste testa lite annat då. Men jag hade faktiskt kontakt med en person, som skulle kolla mig när jag jobbade på lokalen. Hur mycket jag orkade jobba då. Men vart tog han vägen, han försvann???? Han var inte den bästa då ,utan kunde vara bort mycket och hörde inte av sig överhuvudtaget då. Men jag var nog så trött på allt då. Men blev utförsäkrad, men Linn försökte kolla upp det, GENOM ATT HON KAN SIN MAMMA DÅ. Men hon såg att flera som mig hade blivit utförsäkrad då. Men Sverige är inte kul att leva i då.

Beautiful-Angel-angels-40699203-736-857Men när jag blev utförsäkrad, då måste jag tänka mycket mer på min hälsa då. JAG MÅSTE FLYTTA SÅKLART, genom att min lägenhet var jobbig och måste ha lättsamt då. Men hade inget val än att ta mig mig vidare till en lägenhet ,som passar min hälsa då. BÅDA LÄKARNA SÅG DET.

Men jag tänkte inte sen, så mycket på det genom att jag hade min trygghet min lokal och orkade inte ens bry mig mer om försäkringskassan då. Men kände jag kan klara det själv och slippa dessa hökar, som är extra jobbigt då. Men hade en lokal och kunde tyvärr rädda mig själv den gången, och orkade inte ens överklaga, som jag skulle gjort idag när jag såg vilka problem jag fick när jag måste flytta och dålig hjälp, som jag hade aldrig kunna drömma om då. Men Linn hade kollat på internet när folk blev utförsäkrad ,att folk måste ha hjälp för att skydda allt då. Jag stod för det mesta ensam då.  ATT FÖRLORA MIN LIVLINA, KUNDE JAG ALDRIG FÖRESTÄLLA MIG, MIN LOKAL, KUNDE ALDRIG FÖRESTÄLLA MIG DET. min lokal ,kunde aldrig föreställa mig det då. Om jag har vetat det då har jag kört med allt, för att rädda mig själv.

Genom att jag har sett att jag måste tyvärr rädda mig själv då. Ingen kan rädda mig utan mig själv. Men hade hoppas på ,att folk kunde rädda mig när jag blev sjuk ,som kommer tyvärr från Kewan, genom att jag hade ingen ekonomi när jag förlorade min livlina, lokalen då. Att folk kunnat hjälpt mig med sociala då. MEN INGEN ÄR PIGG PÅ, ATT HJÄLPA TILL NÄR MAN VERKLIGEN BEHÖVER HJÄLP.Jag kan min hälsa då,men alla gick på vad Sociala tyckte då. MEN IGEN KAN TYVÄRR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. Det har varit mycket enklare om folk hade förstått, varför Birgitta plötsligt är sjuk och kan inte rädda sitt hem då. Det kommer gå över när Kewan har landat i Sverige då. Men ingen kan oss, utan jag kan den biten som tur är, men vad hjälper det när ingen kan lyssna på mig då, ATT MIN MEDICIN ÄR KEWAN DÅ.

Vi har dålig ekonomi som vi måste ordna då. Men han kommer och går och jag blir sjuk av det. Ni som vill träffa era twin soul tvillingsjälar då. Byt med mig då. Och var sjuk då. Järna för mig då. JAG ÖNSKADE ATT KEWAN KOM PÅ EN GÅNG, FÖR ATT SLIPPA DESSA PROBLEM DÅ. Jag har aldrig upplevt det förut då.

LÄGGA NER KAN SOCIALA GLÖMMA DÅ. Jag behöver bara liten tid hjälp då. Men jag måste gå på läkarnas samråd då. Jag hann inte tyvärr fixa en ny lokal då. Jag önskade att folk pratade ,och stöttade mig och räddade min lägenhet, istället för att lyssna på Sociala då. Jag kan dem och jag har företag då. Sociala tror att man gräver guld brukar jag säga till dem. Jag har frågat någon gång om hjälp, men vet hur de är ,har man företag, då är det tvärstopp allt då. Jag och Anders var dit en gång innan vi flyttade från hemska stället då.Men de gav lite hjälp, men även samråd att jag måste flytta när jag är så känslig då. Hon förstod mig då, som inte alla förstår då. Jag kom efter med mitt jobb när jag bodde där. Hon tyckte jag kunde söka mig därifrån då. MEN GJORDE SOM HON SA DÅ. MEN SEN SLAPP VI FRÅGA DEM. Men fått hjälp förut men kan gnälla att jag har företag som är mitt jobb och yrke ,och jag kan inte lida för att Anders och jag har problem då.

Har jag fått gjort om det, då har jag aldrig flyttat från mitt parhus ens utan bott kvar då. Men måste nu samla ihop en massa pengar, för att ta mig från lägenheten då. JAG HADE INTE SÅ MÅNGA VAL GENOM MIN HÄLSA, ATT FLYTTA TILL EN HELT NYRENOVERAD LÄGENHET, som var renoverad från topp till tå. Men åkte på jättedyr hyra den gången och lokalen kommer i kläm när jag skulle lägga på den hyran då.

Men Jonas hade börjat gå kursen med mästarna och han sitter och spelar musik då ,OCH SER GREAT MASTER JUNGFRU MARIA VISAR SIG FÖR HONOM DÅ. Hon var med på kursen då. Men hon började putta Jonas, att nu har Birgitta problem, genom att hon försökte få honom att vakna upp då. Jag hamnade i ett chocktillstånd ,och kunde knappt agera då när jag såg mitt livsverk håller på att gå i backen då. Jag blev sjuk ,och därför måste andra rädda mig då. Jag hade haft min lokal från 2001.

JONAS SÅG MARIA OCH KÄNDE HENNES BUDSKAP, att han måste rädda min lokal med 2500: -. Men han hörde det från mig med, att jag fick problem genom flytten då. Men Jonas gjorde inte så mycket åt det, utan det blev 5000.- och samma med Anders då. Kristin frågade, har Anders frågat föräldrarna och han hatade det. Men det var jag och Jonas ,som gick in i ett samarbete då. Men han gick en massa kurser som han måste ha då.

Men Jonas mamma och även folk runt honom sa, att han inte skulle hjälpa till alls då. Men han var osäker den gången att hjälpa till då. Men Maria var där och puttade på honom, genom att rädda mig den gången ,och Jonas hade fått ett arv från sin pappa den gången då. Men när det handlar om företag, DÅ MÅSTE JAG FÅ HJÄLP, ATT RÄDDA MITT FÖRETAG GENOM ATT DET ÄR DET ENDA JAG LEVER PÅ DÅ och får pengar ifrån, för att överleva varje dag, som folk runt om honom tyckte inte, att jag skulle ha hjälp. Och vänner hjälper man inte ens, så knäpp var hans kompisar då. Det var för att inte få problem sen då. Jag måste behålla min ekonomi som låg i lokalen då.

JAG SKULLE HJÄLPA VÄNNERNA I FÖRSTA HAND och kunna leva då. Jag skulle inte säga nej ,om ett företag som tyvärr gick i backen, genom att folk runt Jonas var dålig på att visa honom rätt.

Ibland hade jag önskat att Jonas hade gått ner till banken och pratat med dem, de som kan Business då. Genom att Kristin var och sade till mig, att du måste fråga folk om pengar, och hon jobbar på banken då. Hon sa, du kommer få jättestora problem du och Anders ,om du inte frågar dem då. Hon såg min och Anders ekonomi. Hon kan räkna då. Men folk fattar inte det, som inte har företag Business då. Jonas skulle inte ens prata med dem överhuvudtaget, GENOM ATT DE KAN INGENTING OM FÖRETAG DÅ. Ibland måste man låna pengar, som jag gjorde aldrig utan jag sparade för det mesta undan då. Men den här gången måste jag låna lite pengar, för att rädda min lokal då.

Och Anders var dålig på, att be sin pappa om hjälp, som han måste be hela tiden nu. Genom att mitt liv rasade den gången, jag mådde inte bra då. DET RASADE DÅ.

Jag måste fixa igen en ny lokal, som blev problem, genom att jag måste fixa pengar till en ny lokal ,och måste sätta undan till det. Men Jonas sa, jag måste hjälpa dig med första hyran när han har skadat din ekonomi. Men kan han det idag??? Han sitter nästan som mig nu, genom att han måste ha hjälp, att komma framåt och jag har förlorat allt nu. JAG MÅSTE FIXA EN NY LOKAL.

Men hans mamma sa till Jonas, för ett tag sedan, när han såg hur jag fick det då. Men folk dör, och man kan inte rädda alla människor då. Det var inte så noga om jag dog, genom att man kan inte rädda alla människor då, FAST DET VAR MIG HAN SKULLE RÄDDA ,för att kunna få mer hjälp, som han har städat bort nu, genom att Jonas håller på att ringa till folk ,och hotar om det ena en det andra nu. Folk blir sjuk av honom, genom att de har ingenting med honom att göra.

Han ska döda mig med en yxa, har han sagt till säker källa nu. Jag blev förvånad ,men jag vet att Jonas är sjuk, MEN INTE SÅ SJUK TRODDE JAG ATT HAN VAR ,ATT HAN VILLE DÖDA MIG MED EN YXA ,hugga mig med en yxa i ryggen och, han ville misshandla mig redligt då. Men så ska man bli behandlad av människor, som jag hjälpt från första gången när Jonas kom till mig då.

Men GUD såg hur det var med dåligt samarbete.

Att han var urdålig på samarbete när min lokal var bortstädad, och Jonas måste hjälpa till. Och sa om Jonas, HAR HAN INTE HJÄLPT TILL, DÅ SKA HAN LÄRA SIG DET, att kunna samarbeta då. Men det gick i backen på en gång, genom att GUD såg hur han hade gjort mot mig ,och då fick han en andra chans, att rädda sig själv.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJag minns mycket väl när GUD såg allt med Jonas, att jag kände en sån stark irritation från honom, och jag kände den känslan från honom, som har ett jättestort jobb med hela Sverige då. Jonas har förstör mycket jobb ,som även jag blir lidande av idag. Men tänkte ibland ,att jag kan inte ändra om alla fel, eller ändra om Jonas när han gör som han gör då. Men vet alla fel han gjort, SOM GUD SÅG ,DÅ FICK JAG JORDENS PROBLEM NÄR HAN SÅG JONAS STÖKAT TILL DÅ.GUD var inte glad den gången när jag mötte han den natten då.

Jag hade börjat ,som allt var planerat ordna en lokal att sitta och arbeta i, och hjälpa folk då. Men måste ha lång utveckling och kunskap ,för att kunna hjälpa folk såklart då. MEN GICK DEN LÄNGRE VÄGEN BLAND ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH GUIDER DÅ, MEN LÄRDE MIG ÄVEN BEHANDLINGAR. MEN ÄVEN ARBETAR MIG FRAM TILL MEDIUM OCH SEN KANAL. Men behövde lokalen att växa och utvecklas ,och kunna skriva till er som jag gör nu. Men GUD hade testat mig på det, att nå ut till er då.

MEN FÖR ATT KUNNA LÄRA SIG DEN KONSTEN TAR LÅNG TID ,ATT KUNNA PRATA FRÅN GUD DÅ.  Han pratar bara telepati, som är en konst att lära mig, som har tagit många år då.Nu kan prata hur enkelt som helst telepati ,som han pratar hemma även ärkeänglar och Great master och guider då.

 GUDS HEM KALLAS FÖR BIG HEAVEN DÅ. Men GUD måste nå ut till folk ,och jag fick så konstiga undervisningar genom honom då. Men jag tänkte inte på det alla gånger var tyst då.

Men jag skulle rensa mycket ,men även jobba som jag gör idag. Men sitta på min lokal när när Anders och jag var klar då. Jag skulle sitta där, men även healing måste jag ha då. Men även kunna leva och bo bra då. Min lokal var en källa där jag kan utvecklas och må bra då. MEN DRÖMDE ÄVEN OM LOKAL INNAN DEN KOM TILL MIG DÅ. Jag såg hur jag jobbade där, och hjälpte folk då. Men lokalen såg exakt ut, som den jag drömde om då. Men var och kolla innan på lokalen ,men då kostar den mer då. Men kan inte dela med folk såklart då. Men 1 år ,då hade de sänkt hyran enormt till mig då. Hyran sänktes från 2500:- till 1600:-. Men för att jag ska kunna börja arbeta då. Jag kunde inte dela med folk då.

b343601a27505e2a9d35c6fa7f72154eFOLK KAN KÄNNAS KONSTIGT ATT GUD KAN VAR IRRITERAD ,MEN HAN VAR DET GENOM ATT HAN ÄR KARL SOM STYR ALLT DÅ. Han har svart hår och vackra blå ögon ,och ljusbrunt hud som indianerna i USA då.

JAG HAR MÖTT GUD PÅ RIKTIGT ,men GUD har börjat med Sverige och Kurdistan och jorden då.

HAN MÅSTE HJÄLPA FOLK IDAG, genom att jorden ser för hemsk ut idag.

Han har inga val ens, genom att jorden är svart då. När jag träffade GUD ,då pratade  vi om jorden genom att han hade sett samma sak som mig då.

 

JAG SÅG 2012 ÅKTE JORDEN BAKLÄNGES IN I ETT HÖRN DÅ. Men efter ett tag då rullade jorden sakta framåt då. Men jorden rullade lite framåt då. Men folk måste börja  hjälpa till med jorden nu. Jorden ser bedrövlig ut idag och folk måste börja hjälpa varandra, istället för att smutsa ner jorden då.

JORDEN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen GUD var inte glad när han såg allt då.

JORDEN ÄR ETT KAPITEL FÖR SIG ,NÄR MAN SER HUR JORDEN SER UT IDAG ,MED KRIG OCH BRÅK, DÅ SER JORDEN FRUKTANSVÄRT HEMSKA UT NU. Men folk måste ändra om då, genom att jorden får problem idag av alla krig, och hur får folk slut på det? Folk kör med vapen ,och förstör jorden genom alla krig ,som blir blir skadad av krig. Men få slut på krig då??? Men folk måste börja ta hand om jorden nu genom att jag såg det 2012 när den åkte bakåt då, men kunde ändå se ,att jorden går rädda ändå ,genom att jorden rullar framåt då.Haniel-1Men Jonas blev satt på värsta testen, att rädda min lägenhet genom att Kewan hade inte kommit då. Han såg ut honom till PROTECTION GUD TOG JONAS. Han skulle se till ,och vakta lägenheten och putta sociala då. Men allt gick i baken, genom att GUD säger till Jonas när han satt och pratade med honom, att vakta mig, genom att jag och Anders kan inte bo ihop när vi var klar med varandra ,och gått som en krigare båda två.

Han skulle kolla till mig då. GUD TOG JONAS TILL PROTECTION och då ska han egentligen skydda mig då. Han öppnade hjärtat på honom då. Jag måste ha någon att jobba emot ,när han började med Sverige då. Om jag måste ha hjälp, då kunde jag be honom om hjälp genom att han kallas för PROTECTION då.

Och jag måste ha hjälp med sociala, och jag bryr mig inte när de sa nej första gången, genom att jag är så sjuk av Kewan och även Anders, som skulle kunna vara lite snällare då. Men arg som en krutburk, och jag måste ha hjälp. Och GUD kan krigaren då. Och där skulle Jonas kliva in, genom att sociala sa nej ,och mina döttrar tog sociala beslut, som stökade till för mig, genom att jag kan bara leva på mitt företag, men måste få hjälp en tid från dem då. Men Nathalie, Anders och Linn ville inte gå emot dem, utan jag satt själv och blev mer rädd ,att mista min älsklings hem då, som bara blev värre och värre. JONAS ÄR ÄVEN HAN ARG SOM ANDERS ÄR, DET VAR INTE DET BÄSTA VAL FÖR MIG DÅ. JAG BLEV SJUK AV HONOM DÅ. Jag kan inte göra någonting åt det ,även fast  Anders är arg på mig då. Jag kan fortfarande inte göra något åt det, genom att jag sitter fast med GUD.

GUD KAN MAN INTE STYRA OM DE PROVAR DET, OCH DET KAN NI GLÖMMA BORT DÅ. Men jag hade önskat att Anders och Jonas var lite lugnare ,och mycket snällare mot mig då. Jag kan inte göra något åt det då. Mina vänner har inte varit arg när man ska hjälpa varandra då. Jag kan inte vara nära folk när de är så arg då. Jag har inte ens varit med om ,att jag har mött folk som är så arg. Men Ömer kunde vara irriterad och arg ibland,men inte vännerna då, utan har stöttat mig och lyssnat på mig då.

Jag minns mycket väl, att GUD satt och pratade i 4 timmar med Jonas och kollade upp honom då. Men han valde honom till PROTECTION. Men jag kunde inte se, att han kom och hjälpte mig frivilligt, han kom och kollade, men han sa inte så mycket om det jag satt i då. Jag kunde aldrig se Jonas var så inblandad i det, genom att han aldrig visade det. Jag vill att folk ska gilla det. Han frågade aldrig hur jag mår eller jobbig på annat sätt då. Men jag väntar bara på en man Kewan, då såg jag inte honom då.  JAG VÄNTAR FORTFARANDE PÅ 1 MAN NU. ♥ KEWAN MIN ÄLSKLING.♥ 

Jag måste ha mitt hem kvar och jag måste få så mycket healing från BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN OCH GUD och måste ha hela mitt hem kvar och leva själv när jag måste få behandlingar, men även komma igång och skriva, som var därför GUD hade börjat med Sverige ,som måste ha så mycket hjälp genom att landet lider ,så mycket och han måste börja med Sverige då.

Jag måste ha mitt hem kvar ,och få healing och hjälp med annat då. Men måste skriva och sitta själv, och känna in från dem då. Men även få mycket healing som jag fått känt, hur de jobbar då. Men kom så mycket folk från dem när jag bodde hemma då. KOM FRÅN BIG HEAVEN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER ÄVEN FRÅN ANDEVÄRLDEN KOM DET FOLK DÅ.

Jag rensade mycket med andevärlden kom mycket folk från dem jag har varit i kontakt med då. Det får alla göra, men jag måste göra det nu. Och därför har jag haft fullt med folk hela tiden, GENOM ATT JAG HAR TVÅ JOBB och måste rensa det, som jag har varit med om då.

MEN LADY NADA ,GAV MIG EN MASSA HJÄLP OCH HITTADE EN MASSA NYCKLAR TILL MINA PROBLEM JAG HAFT DÅ. Lady Men för att kunna lösa upp mitt största problem, som låg djupt inom mig, gjorde mycket inre resor med dem hela tiden, nya saker ,och kan inte ta kontakt med människor då, än när jag måste ha hjälp med mat då. Men måste bara leva med dem när de började med mig då. Men därför var det jätteviktigt att jag bodde själv första tiden innan Kewan kom. Jag måste få hjälp och komma igång att skriva då.

MEN FICK INTE DET JAG HADE ÖNSKAT MIG DÅ. Genom att GUD håller på att rätta till saker efter människor då. Och hamnade här när jag fick så dålig hjälp ,som hade sett ut Jonas till det. Men jag kan honom ,och vet hur trött han är ,och få igång honom, det kan ta flera dagar när han ska göra ett ärende då. Jag har sett pappa till Anders han är 92 år, han är mycket piggare än Jonas är. Jag har tagit honom, då har jag nog inte haft det såhär, genom att han är snabb när Anders frågar honom om hjälp då. Men han kollar upp folk då. Men snabb när han ska göra saker då.

Men med Jonas kan folk hinna dö, innan han har dragit sig ur sängen då. Jag minns en gång när jag måste ringa honom, genom att jag måste ta mig snabbt till Linn då. MEN INNAN JAG FICK IGÅNG HONOM DÅ. Jag fick bråka på honom, annars måste jag gå mitt i natten då. Men han kom tillslut då. JAG FICK BRÅKA LÄNGE MED JONAS, OCH JAG BLIR OROLIG FÖR LINN DÅ. Jag kan gå själv om jag måste det ,för mig spelar det ingen roll vilken tid det är, så går jag när hon måste ha hjälp då ,jag måste gå på en gång när det var kris då. Men är trött vill att folk hjälper till utan en massa tjafs då.  Men frågade, om jag skulle hjälpa honom om hans mamma var sjuk? Självklart, att jag gjorde det. Jag är den personen, att jag kan hjälpa dem ,när de måste ha hjälp då. Jag vet hur det var när jag var yngre kunde åka iväg på en gång, när en kompis måste ha hjälp då. Folk såg hur jag var då. Men jag åker iväg ,och tänker inte så mycket på det, utan vill hjälpa till då. Men ingen var arg och ilsken när jag kom till dem, utan lugn och snäll var de. Jag var glad när jag kom till dem ,och måste hjälpa dem utan vara sur och arg då. Jag måste hjälpa dem utan att bråka, då har inte jag varit så populär, om jag gjort som Jonas gjort  då. DET ÄR INGA VÄNNER SOM GÖR SÅ MOT MIG DÅ.

Men när GUD tog in Jonas i samarbete då. Jag minns mycket väl NÄR LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN HOPE STOD OCH PRATADE MED GUD OM HONOM DÅ. Men han var inte glad åt allt han gjort mot mig, genom att allt förstörs när inte jag fick hjälp ,och GUD var inte glad och inget mer samarbete med boken, han stängde boken och även Hope gillade inte alls att vi fortsatte med boken. Men Lady Nada, sa samma sak, genom alla bråk med boken. Han stängde allt då.

MEN GUD SÅG ÄRKEÄNGELN ANAEL SPRANG EFTER MIG DÅ. Han fattade inte varför hon sprang efter mig hela tiden, när vi satt och skrev. Men har inte sagt det så mycket till folk då. Men Anael försökte mota bort Jonas från mig, genom att jag blev sjuk av honom ,och det såg Anael när jag och Jonas skulle skriva boken då.

DET VAR FÖR MYCKET BRÅK ,och då blir det svårt att kunna skriva och ta in då. Men fick mycket problem med allt genom att behålla min energi då. Men vi hamnade mycket konflikter då.

MEN JAG SKULLE SKRIVA NER FRÅN ÄRKEÄNGLARNA, men sen skulle Jonas egentligen ta hand om allt, som jag skrev ner då. Men gjorde på samma sätt folk som skrev böcker ihop med andra, att en skrev ner ,och en tog hand om materialet, som var meningen från första gång när vi började med boken då. Jag har sett böcker som påminner om min bok då. Det var en kvinna som skrev från änglar, men kommit ut med flera böcker då. Men hon fick hjälpa med boken ,men hon hade någon som tog hand om allt kvinnan skrev ner, då tog andra vid då. MEN DET VAR SÅ BOKEN SKULLE GÖRA PÅ DÅ. 

Jag visade Jonas ett par som skrev ihop, hon skrev ner och han tog hand om allt då. Men sett andra böcker som ligger hemma hos honom som gjorde på samma sätt. Men sett mycket olika författare, som gjort som jag hade tänkt då. Men det blev bara en massa bråk när vi satt med texten då. JAG SKA BARA SKRIVA NER FRÅN ÄRKEÄNGLARNA  SEN SKA JONAS RÄTTA DET, och det kan komma baklänges när man pratar från ärkeänglarna genom att de pratar då. MEN FICK ORDER ATT SKRIVA NER MEDITATIONER DÅ. Men började fylla på i varje kapitel ,som skulle in in i boken då. Men fick gå baklänges men börjar att skriva igen då.

Men minns mycket väl när jag satt tyst och bara skrev med Anael ,tyst och bara skrev och fick tillbaka min självkänsla, som är extra viktigt, att ha idag när jag måste skriva då. JAG KÄNDE JAG HAMNADE I EN ANNAN VÄRLD när jag satt och skrev med Anael. Jag kände jag växte och växte, att det var min bok, som han till och med påstod att det var hans bok då. Anael visade att jag kunde skriva, men vad kul ,vi hade den gången då. Jag kände till och med, att jag kunde skriva nästa bok utan en massa problem. Jag kände mig stark med Anael. Jonas påstod att det var han som var författaren då. DET VAR GALET DÅ. Men Jonas fick till uppgift, att bara rätta texten, men för honom skulle jag gå tillbaka och rätta den själv som är hans jobb att göra. JAG TOG JONAS TILL ATT RÄTTA TEXTEN HANS ARBETE DÅ.

JAG VAR FÖRFATTAREN DÅ. Jag fick bråka om det och han blev så arg, och det tog lång tid för honom, att fatta det, som andra fattar vem som är författaren, att det är jag Birgitta Öz som är författaren då. Folk tyckte han var konstig då, genom att jag sa vad han hade sagt den gången, när det var så mycket bråk, som sårade mig mycket då. Jag  litade på honom då. FOLK FATTAR INGENTING, NÄR JAG BERÄTTADE OM  BOKEN OCH BRÅKET, ATT DET ÄR MIN BOK SÅKLART DÅ.

DET VAR JAG SOM PRATADE NER ELLER SKREV NER OCH BESTÄMMER HELA BOKEN . Och varje ärkeängel kommer till mig, när jag skulle börja skriva från dem. Ibland kunde de komma på kvällen innan till mig, och börja jobba med mig då. NÄR EN ÄRKEÄNGEL HADE LÄMNAT MIG, DÅ KOM NÄSTA ÄRKEÄNGEL DÅ.

JAG MINNS NÄR ÄRKEÄNGELN AURORA KOM FÖRSTA GÅNGEN TILL MIG, men fattade inte vad jag hörde då. Jag satt och väntade på en kund ,och satt i mitt ena rum och skrev lite grann innan kunden kom då. Jag hör en tyst röst ,SOM SÄGER AURORA. Jag fattade inte alls vem hon var då. Jag blev så osäker den gången när jag hörde Aurora då.

Jag måste ut på internet och kolla om det fanns någon som heter Aurora då. MEN ÄRKEÄNGELN AURORA FANNS DÅ. Men Aurora sade till mig då, att jag måste lära mig ,att lita på dem och inte kolla på internet då. Jag måste lära mig från dem då. Jag måste bara lyssna på  dem då. MEN JAG MÅSTE LYSSNA PÅ DEM GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA KAN ALLT DÅ.

Minns mycket väl en av gångerna NÄR ÄRKEÄNGELN JOPHIEL KOM PÅ NATTEN INNAN VI SKULLE SKRIVA NER KAPITEL TILL BOKEN DÅ. Jonas hade bara till uppgift ,att rätta min text då, och det var min bok, som han skulle bara hjälpa mig med då. Jag kan inte räkna upp varje ärkeängel, hur de jobbade med mig ,eller hur de tog kontakt med mig då. Jag tog bara ett exempel på en av ärkeänglarna då.

Men Jonas var arg som ett bi och sur den gången, när jag måste skriva och berätta för Jonas VAD ÄRKEÄNGELN AMETIST SA TILL MIG DÅ. Men alla ser som mig och Ametist såklart då. Vem som är vem, som äger boken då. Det var så jobbigt, att bråka om det när han höll på om det. Jag trodde aldrig att han skulle bli så sur och arg ,så hela hans ego slog över då. Men han var så jobbig den gången, men sen blev det lugnt då. Men jag skrev allt i boken varje text som skulle dit då. Men även innehållsförteckningen skrev jag ner. Jag skrev allt då. Jag bad en gång att skriva ner innehållsförteckningen ,att fortsätta fylla på böckerna då. MEN KOM INGEN INNEHÅLLSFÖRTECKNING DÅ. JAG LADE DEN ÅT SIDAN HADE INTE TID DÅ.

DET VAR MIN BOK OCH JAG VAR FÖRFATTAREN DÅ. Men valde Jonas att samarbeta med boken då. Han var så arg ,och jag ville nästan inte fortsätta med boken då. Men sen fortsatt vi med boken då. HAN BLEV SOM ETT LITET BARN DÅ. JAG MÅSTE VARA ÄRLIG VEM SOM VAR FÖRFATTAREN TILL , DEN FRIA VILJAN.

När man kanaliserar texter kan texten komma baklänges eller rätt då. Men pratar ner ,som han måste rätta till, som var hans uppgift när jag pratade ner första tiden då. Men sen kom ÄRKEÄNGELN ARIEL SA, ATT VI SKA SKRIVA MEDITATIONER DÅ, för att jag ska börja skriva och träna som jag måste då.

 

Men genom att jag fick luckor i texten SOM SAINT GERMAIN SADE TILL MIG OM DÅ, ,att det kommer när jag håller på med ärkeänglarna då. Jag vet att jag skrev, ordet, till exempel, bara eller Hope eller annat ord ,som jag aldrig skrev ner då ,genom att jag vet att jag skrev orden, men ändå en massa luckor i texten då. Jag såg även på annat jag skrev ner till folk ,som kommer tyvärr från ärkeänglarna då, genom att jag var kopplad till dem, men även inte kopplad, att jag hamnade ibland i ett mellanläge då.

birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-arkeangel-jeremielIBLAND LEVDE JAG 24 TIMMAR OM DYGNET ,MAN LEVDE BARA MED ÄRKEÄNGLARNA DÅ. Men därför måste jag lära mig stänga av ärkeänglar då.

MEN DET BLEV TILL EN VANA ATT ÄRKEÄNGLARNA VAR MED MIG , när jag gick ut och gick ,så  var det alltid en ärkeängel med mig då. Jag kunde gå ner till en butik ,så var ärkeänglarna med mig då. Men kunde stå i butiken och prata med folk ,så fick de svar på en gång, genom att jag levde med dem då.

MEN ÄLSKAR DEN TIDEN, och vill tillbaka, och bli klar nu då. Jag kan inte öppna som förut då. Men folk blev brydda att de fick så snabbt svar, som folk gick och tänkte på då. Men jag svarade på en gång , jag var som en öppen kanal till folk då. Men det är jag än idag, men folk är inte så van då. Men folk sitter mest och mediterar innan de får svar då.

MEN JAG GICK RUNT I OLIKA BUTIKER OCH SVARADE PÅ EN GÅNG NÄR FOLK HAR PROBLEM DÅ. Men en gång när jag och Ander var ute och gick ,då kom en kille han känner till ,men sa lite till han ,genom att jag är öppen för det mesta då. Men folk är ovan med det, jag är så van att svara på en gång då. Men måste lära mig att stänga av dem, som blev problem när jag skulle sitta ,och betala saker på internet ,då måste jag stänga ner ,genom att jag kunde även få svårt att betala ,som är van allt hur allt fungerar då. Men måste göra som Saint Germain sa då.

Jag minns när jag skulle till exempel skriva siffran 5, men plötsligt visste jag inte ,hur jag skriver den. Jag satt och skulle fixa en del andra ärenden då. Men måste lära mig om det ,att se till att ärkeänglarna inte är hos mig då. Men även släppa den kopplingen till dem, annars fick jag problem när jag skulle göra andra saker då. JAG MÅSTE LÄRA MIG OM ÄRKEÄNGLARNA DÅ.

Men ärkeänglarna kom ändå även om jag inte tänkte på dem då. Eller var väl van, att de fanns där varje dag då. Jag minns mycket väl när ÄRKEÄNGELN URIEL KOMMER NÄR JAG ÄR PÅ VÄG TILL EN VÄN DÅ. Jag skulle hjälpa henne med en hemsida då. Men ville ha lite råd.

MEN DÅ KOMMER ÄRKEÄNGELN URIEL BREDVID MIG ,och ser hans långa hår. Han har ljust hår Uriel.

Men ser hans jättestora vita vingar och hans ansikte då. Men han går så nära mig då. Men jag tappar bort vägen till henne då. Jag har varit flera gånger förut hos henne, och visste vart hon höll till då. Men kommer för sent till henne, genom att han måste prata med mig om henne, HUR HAN SKA HJÄLPA HENNE DÅ. 

Jag kom sent till henne då ,men Uriel måste prata med mig då. Hon skulle ha hjälp då. HAN SNURRAR BORT MIG, GENOM ATT JAG BARA PRATAR MED HONOM ,JAG TÄNKTE INTE PÅ VART JAG GICK DÅ. Men det kan bli så när ärkeänglar kommer för nära mig då. Ärkeänglar pratar och jag lyssnar på dem då. Men kan vara så inne i ett samtal då, och ser inte folk ens då. Men bara pratar med dem då. Men då ska folk ha hjälp den gången då.

Det kan bli besvärligt när ärkeänglarna kommer och speciellt, SOM JAG JOBBAR SÅ NÄRA DEM VARJE DAG. De är mina bästa vänner då. Jag måste lära mig tänka på det. Det är inte så lätt alla gånger att göra det.

JAG ÄR SÅ VAN ATT LEVA SÅ.

Jag fick så mycket bekymmer när ÄRKEÄNGELN ADONAEL KOM DEN NATTEN TILL MIG. Vilka bekymmer jag fick med hennes namn hade aldrig hört talas om henne då.

JAG BLEV TILLSAGD AV ÄRKEÄNGELN AURORA ATT INTE KOLLA PÅ INTERNET DÅ. Jag måste lära mig från ärkeänglarna ,och inte från vad andra människor skriver om dem. Jag hade aldrig hört talas om Aurora, att hon var en ärkeängel. Och var ut och kollade, när jag hörde tyst någon, som säger Aurora då. Men lovade henne att inte kolla vad andra skriver då. JAG HADE INGET VAL ÄN ATT BRYTA DEN REGELN GENOM ATT JAG FICK PROBLEM MED NAMNET DÅ. 

Men måste kolla när jag ser en blå glittrande klänning ,och bara glittrar om henne då. En ärkeängel och skulle skriva hennes namn ,som gick dåligt då. Jag fick A eller D N. Jag satt och skulle skriva ihop hennes namn, genom att hon kom till andra delen i boken Adonael. Men måste ut på internet, fast jag vet vad Aurora sade till mig då.

MEN HITTADE EN ÄRKEÄNGEL SOM KALLADES FÖR NATTENS ÄRKEÄNGEL ADONAEL. Jag fick ledning och hjälp och jag kände ingen på en gång klänningen som glittrade om henne då. Allt stämde när hittade Adonael.

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE FÖRKLARADE FÖR MIG VARFÖR JAG HÖRDE INTE ALLT. Hope höll på att visa mig om engelskan, och jag måste lära mig mer då. Jag har Kewan att tänka på då. Jag tänkte att det blev bästa läromästaren från Hope, som pratar engelska då.

MEN HON TESTAR ATT SÄGA ETT ORD        ,som jag inte kunde knappt hör ordet då. Aurora eller Hope har jag hört förut ,och mycket folk kallas för Hope, men även Aurora då. Det var mycket enklare då. Därför förstår jag, att jag fick jättestora problem när jag skulle börja med nästa kapitel i boken ,och Adonael kommer in i boken och har aldrig hört talas om henne då.

Men första boken gick ett varv när ÄRKEÄNGELN MIKAEL SÄGER ,ATT VI MÅSTE TA MED ÄRKEÄNGELN LUCIFER DÅ. Men vart skulle jag sätta Lucifer då???? Jag hade skrivit fler kapitel, men Mikael låg i 6 kapitel ,och måste ändra om bland kapitlen då.

MIKAEL VILL ATT LUCIFER KOMMER EFTER KAPITEL 6 ,som han sitter i då. Men jag har skrivit en massa kapitel med ärkeänglar då. Men hade hunnit en massa kapitel efter Mikael då. Men fick göra om allt då, men först fick Lucifer och Mikael dela på kapitel 6 då.

Men det kommer från att jag var rädd för ärkeängeln Lucifer ,och jag måste städa min rädsla för honom, som kommer från Jehovas vittnen då. Därför måste jag vänta att ta in Lucifer, genom att börja städa med andra ärkeänglarna då.

Men sen satte jag ärkeängeln Lucifer i kapitel 7, där fick han hamna i, men fick ändra om där, genom att där satt en annan ärkeängel då. Men måste vänta på mig innan Lucifer kom in i boken då. MEN VAD SYND ATT BOKEN STÄNGDES NU. JAG HADE SKRIVIT 20 KAPITEL, genom att så mycket folk skulle lärt sig från ärkeängeln Lucifer och Mikael och andra ärkeänglarna, hur de jobbar med människor då.

Hur tvillingsjälen mer fungerar nu Birgitta Andlig InspirationJAG HANN ALDRIG MÅLA ÄRKEÄNGELN LUCIFER, men önskade måla honom genom att jag har måla mycket ärkeänglar då. Jag var rädd för Lucifer ,som mycket folk är, som kommer från kyrkan eller sekter ,att ärkeängeln Lucifer är så himla farlig och svart då. Skrämmer för demoner och djävulens verk som folk blir rädd för då.  Han skyddar folk då.

Jag minns en gång när jag skulle hjälpa en vän, och då kom ärkeängeln Lucifer till henne OCH VISAR ROSA RUNT HELA ÄRKEÄNGELN LUCIFER DÅ. HON FICK SE HANS RÄTT FÄRG OCH JAG. Men hon började skratta den gången då. Men rosa står för kärlek JA, sa jag då. Lucifer skadar ingen utan hjälper folk då. Men skrattar åt allt när hon såg rosa ,men Lucifer har blivit så missuppfattat på jorden ,som står för kärlek ,som ingen inom kyrkan eller sekterna upptäckt än, utan kastar ur sig djävulen ,som är den andra delen skrämmer folk så mycket, som jag och Linn blev skrämd för djävulen, när han började förvandla sig till djävulen i full skrud då.

Men Jehovas vittnen ringer på dörren, och jag öppnade dörren då, men klev in innanför dörren, men lämnar Vakttornet till mig, men sen på natten ,då drömmer jag om djävulen. Men jag sov den gången, när han kom i drömmen ,och varnade mig ,och hör hans avgrundsskrik ,som jag blev så himla rädd den natten ,när han varnade mig för Jehovas vittnen ,som hade varit hos mig samma dag. MEN PÅ NATTE DÅ DRÖMMER JAG OM DJÄVULEN DÅ. Men ser hur han leder mig bort till bokhyllan då. Men ser bibeln, men han kunde inte lyfta den då. Men Lucifer visar vad jag inte skulle göra då. Han kom aldrig när jag åkte och sjöng i kyrkan ,eller var med barngrupper som led små pysselkväll, men tillhörde religiös sekt ,men pysslar mest med oss som var med där.

MEN LUCIFER HÄLSAR ALDRIG PÅ MIG DÅ. Men när Jehovas vittnen ringde på dörren, då kom djävulen i drömmen till mig, då drömmer jag på en gång om djävulen ,som försöker skrämma mig bort från Jehovas vittnen då. Men Jehovas vittnen manipulerar folk så jag trodde på dem, fast Lucifer var och varnade för dem då.

MEN HITTAR DJÄVULEN I BADRUMMET NÄR VI BODDE GALET DÅ. Men ringer mig och jag är på lokalen då. Jag går hem på en gång och kollar vad har hon i badrummet då. Jag såg inte djävulen utan Linn hade mött på honom och var livrädd då. Men vi måste flytta sa ÄRKEÄNGELN LUCIFER GENOM ATT VI BLIR SJUK DÄR. Men efter det har jag aldrig mött på djävulen, utan ärkeängeln Lucifer som tur är då. Han är inte så vacker ,SOM ÄRKEÄNGELN LUCIFER ÄR MED JÄTTESTORA SVARTA VINGAR, SOM RÄCKER ÄNDA NER TILL MARKEN, LUCIFER ÄR EN MÄKTIG STOR ÄRKEÄNGEL SVART LÅNGT HÅR, OCH MÖRKA ÖGON OCH SVARTA KLÄDER, SOM ÄR TUNN HAN KAN FLYGA LÄTT. Men sett guld runt honom ,men förstår att han är stor ärkeängel på jorden ,som vaktar oss då.

Jag kunde se honom när jag var på väg till stan vinka till honom, men såg mest han stod och sopade en massa svart energier då. ÄRKEÄNGELN LUCIFER VILL ATT ALLA MÄNNISKOR HÅLLER SIG PÅ LJUSA VÄGEN. Ibland kan folk bli sjuk ,och då kan han visa sig ,som den värsta bild som djävulen ,och skriker, sitt avgrundsvrål skriker han då.

cca7025dfea4751116e5a489d2e0d7fd

ÄRKEÄNGELN LUCIFER VISAR HUR HAN GÖR DÅ NÄR HAN SKA SKRÄMMA FOLK DÅ. Men ser hans förvandlas till en get på två ben då. När Lucifer började sakta ändra om då. Jag ser hela vägen hur han gör då när han ska skrämma folk då. Jag satt hemma där jag bodde då när han visade mig då.  HAN HAR INGET SVÄRD, SOM PÅ BILDEN DÅ. HAN HJÄLPER FOLK ATT KLIVA IN I LJUSET DÅ. 

Jag blev inte rädd men kunde skratta lite åt honom ,genom att han blir så himla ful när han ändrar om till djävulen då. Ser en get på två ben. Han gjorde det sakta ,och sakta så jag kunde se när han förvandlar sig till en get på två ben då. Han gick runt på två ben då. MEN FÖR ATT SKRÄMMA FOLK FRÅN PROBLEM ,HAN BLIR INTE VACKER DÅ. HAN SÅG HEMSK UT DÅ.

Men folk har även till och med missuppfatta när Lucifer dyker upp, och visar sitt fula ansikte som djävulen då. Folk springer och vet inte vart de ska ta vägen ,genom att de blir så himla rädd när de möter djävulen då. Men då har folk jordens problem ,när han dyker upp, då måste folk ändra om ,genom att de är sjuk av allt de har runt sig då. Ibland är hus och lägenheter förpestad av allt då. Men djävulen dyker upp då. Ibland måste folk flytta då ,eller så håller någon i familjen bli sjuk, att vistas där då. Men är en snurrig förändring ,som ingen har lust med då. MEN FÖRÄNDRINGAR GENOM ATT FÖRA MÄNNISKOR IN I LJUSET DÅ.

Mycket folk är rädd för djävulen och Lucifer idag, som kommer från kyrkan eller olika sekter då. JAG FICK ALDRIG TITTA PÅ ANNAT FOLK NÄR JAG SATT OCH SKREV BOKEN DÅ

,Men idag har valt en annan att skriva med, genom att jag ser allt idag, vad som hände med boken min. Jag önskade att Jonas sa nej den gången när vi satt på lokalen, och pratade om boken då. Men säger JA, DÄR HAN SKULLE SAGT NEJ, och varit ärlig på en gång med mig. Jag har kunnat hitta folk, som skriver böcker, författare som kan den biten, att skriva böcker då. Jag ville jobba som andra som skrev böcker då. Jag skrev ner och andra tog hand om den biten då. Jag har läst böcker där folk jobbar så. Det var perfekt att jobba så.

Det är jobbigt att skriva själv en bok och speciellt när jag aldrig skrivit en bok då. Jag ville ha hjälp att skriva boken då. JAG KAN INGENTING OM DET

Jag vågade inte skriva boken själv och därför ville jag ha hjälp när jag såg luckorna och blev rädd då. Idag förstår jag det. Men Jonas han var inte en författare som skrev böcker då. Jag skulle hittat folk som skrev böcker då. Som kan den biten då. SOM VAR FÖRFATTARE DÅ.

Men alla kan skriva, som mästarna och ärkeänglarna brukar säga då, men vi skriver på olika sätt då. MEN ALLA KAN SKRIVA.

Men boken blev inte av som ni förstår, MEN IDAG SKULLE JAG FRÅGAT ANDRA MÄNNISKOR DÅ, att skriva med mig, genom att jag vet att boken skulle blivit bra när jag ser vilken hjälp folk kan få. När jag tar in ärkeänglar rätt och har fått gått så lång väg ,att kunna ta in dem, då har det blivit en jättebra bok för mycket folk då.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN BOKEN STÄNGDES NÄR GUD SÅG ALLT ,och jag minns även att ärkeängeln Hope  Great master Lady Nada höll på, att prata om boken då. Jag minns mycket väl när de står och pratar med GUD, och Hope ville stänga boken då, och så blev det. Igen bok som jag hade önskat att stängas då.

Jag veta att så mycket folk skriver från ärkeänglarna, men jag får träffa dem på riktigt då. Jag ser dem på riktigt och därför har jag berättat om dem, hur de fungerar då. MÅNGA KAN LÄNKA SIG TILL EN ENERGI NÄR FOLK SKRIVER FRÅN ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER DÅ, genom att de kan inte komma till alla människor då. Jag ser själv, att en del har länkat sig till en energi. Och därför berättar jag hur de är på riktigt då. Jag fick inte gå ut på internet för ärkeänglarna, ,genom att jag måste lära mig från dem då. Jag har sett på internet ,att folk har inte haft riktigt kontakt när vi kollar runt, genom att de har hittat på ,som blir en massa fel när folk ska lära sig om ärkeänglarna då. Folk kan ha fantasin när det gäller vissa människor jag känner väl då.

Lady Nada har jag hittat så mycket fel om. Hon är Great master och jag känner henne jätte väl då. Jag vet hur hon fungerar ,och därför skriver jag om Lady Nadas tok med mig då. JAG KAN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER DÅ.

Men när jag måste sitta och skriva till människor, då har jag och Jonas inte gått in i ett samarbete, att vakta mig och dela bloggen då. Men om jag måste ha hjälp, då måste han hjälpa till, som bara blev värre och värre genom att han är argare än vad Anders är. Och det fungerar inte på mig, genom att han tar så mycket energi från mig då. Jag såg även när jag bodde hemma och skulle be om lite hjälp. Jonas skulle handla till mig, men kunde komma sent nästan innan affären stängdes då. Men kommer sent, men är arg som vanligt då. Jag kan inte jobba med honom. Jag blev sjuk när han hade varit hos mig då, genom att han fattar inte, att jag måste ha lugn och ro, när jag hade lämnat Anders då. Vi har levt i ett destruktivt förhållande ,och då blev jag nästan sjuk när Jonas kom då. Men är väldigt känslig för allt ,och måste ha lugn och ro utan en massa bråk då. DET FUNGERAR INTE MED JONAS DÅ, LUGN OCH RO BARA BRÅK OCH KONFLIKTER DÅ.

Genom att jag måste ha lugna glada människor, som vill jobba med det vi jobbar med då. JAG BLEV SÅRAD HELA TIDEN OCH MÅR DÅLIGT AV JONAS DÅ. Jag klarar inte av en massa bråk, och jag har haft vänner ,som aldrig har bråkat som Jonas gjort då. Igen har haft detta beteende ,och fattar inte vart han kommer ifrån då. Jag har vänner som kan sitta och skratta ihop med, men inte med Jonas ,bråk hela tiden, och tömde mig på energi då. Jag har vänner som kan prata och prata och skratta med mig, och vi kan inte sluta prata ens, utan bara har kul, som vänner ska ha då. Men inte med Jonas då.

Konstigt att han har vänner när jag ser hur jag har det då. Jag har andra vänner, som inte är som Jonas då. Egentligen ska Jonas sitta med mig, och prata med det vi håller på med då, genom att han gick in i ett stort samarbete då. JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE EN  ANNAN PERSON ATT JOBBA MED ,EN KUL PERSON ATT SITTA OCH ARBETA MED DÅ, när vi skriver nu. Jag  har önskat hela tiden en vettig person som gillar att arbeta med bloggen då. Men vet att han har inte samma intresse för mitt arbete då. Jonas skulle göra allt ,och visa ide han kom på då. Men han var trög innan han gjorde en ny blogg ,som han ska sköta om allt då. Men vilken tid det tog att fixa en blogg, som han ska sköta om då.  Jag fick tjata en del på det. Han måste dela bloggen från oss då. Men vi ska egentligen prata ihop oss, som jag haft från annat folk då. Men inte med Jonas då. HAN KAN INTE ENS SAMARBETA DÅ. Jag har sett att han passar inte för detta jobb ens då. Har han gillar  inte det fullt ut, utan en massa bråk genom att han vill inte ens samarbeta  då. Det är fel ,har jag lärt mig då.

EN SPLITTRAD VÄRLD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN EGENTLIGEN MÅSTE JONAS DELA MYCKET MED MIG NÄR HAN GÅR SOM PROTECTION DÅ. Men har svårt för att dela med mig, han är inte den givaren som jag önskade då. HAN ÄR VÄRLDENS SNÅLASTE MAN JAG MÖTT.  Jag minns så mycket bråk bara om kakor finska pinnar, som han tog med sig hem då. Men han började tänka till ,att han måste dela med sig ,när han köpte fika när vi satt med boken då. Jag brukar för det mesta bjuda på allt då. Men han kan plocka ihop allt han hade tagit med sig då. Men Linn var där en gång, och hon hade med sig en massa fika, och bullade upp som man gör då. Hon bjöd på allt, men han såg även det, men ingenting hände den gången då.

Men sade till Jonas om det ,har aldrig sett någon som har tagit med sig fika hem som du gör då. Men även godispåsen sätter han på bordet ,men bjuder lite grann, men sen åker godispåsen i hans påse, och tar med hem då. Men trodde en gång, att det  var till fika när vi höll på med boken ,men nej han tog hem allt då. HAN ÄR SMÅSNÅL JONAS ,har aldrig upplevt folk som gör som han gör då. Men har sagt till honom om det. Men nu ska han dela allt, som går som PROTECTION som fungerar dåligt då. Han ska egentligen hjälpa mig med pengar om jag måste ha pengar, genom att jag sitter och jobbar då. Jag kan inte ta kunder som vanligt ,då måste jag stänga av bloggen en del dagar ,som fungerar inte nu ,och då ska han egentligen dela med sig till mig, om jag måste ha hjälp med något då.

MEN FÅR KÖPA SJÄLV ,MEN FICK DEN SÄMSTA SAMARBETSPARTNER SOM JAG ALDRIG HAR VARIT MED OM DÅ. Han kan gå in i så stort krig om man frågar om något då. Men därför sa jag ingenting om datorn, tills han frågade själv när jag fick så mycket problem med datorn då. Men sa ingenting när han var hit ,genom att jag känner Jonas sen längesen, att han hugger mig i ryggen på en gång när han ska hjälpa till då.

Men jag satt och kämpa och skrev med min mobil ,som är inte det bästa att skriva med ,men kommer upp hela tiden saker ,att det måste jag ska skriva om då. Ibland kan det bli fel när man skriver med mobilen, men måste sen sitta och rätta texten då. Men blir dubbel jobb när man har dåligt samarbete ,som ska flyta enkelt då. DET FLÖT DÅLIGT SAMARBETET DÅ. KÄNNER MIG SÅ ENSAM MED ALLT ,OCH DÅ ÄR DET DÅLIGT SAMARBETE DÅ.

Men tänkte jag får köpa datorn sen ,när jag går från huset då. Jag känner Jonas hjälpsamma herrn, men han tjatar om datorn ,men sa ,han kan dela med andra, och folk kan lägga pengar, han har inte så mycket pengar att köpa kontant dator då. Men frågade ingen annan, som han skulle gjort ,OCH GÅTT IHOP DÅ. Men han åkte iväg och fixar datorn själv ,och då får han skylla sig själv ,den är inte så billig HP utan kostar en hel del då. Jag köper inte billigt överhuvudtaget ,utan vill att den ska fungera länge när jag lägger pengar på en dator, den ska hålla i många år då. Men han tog datorn på ett konto då. Men nu är det så mycket bråk med Anders om datorn, genom att jag har alltid köpt dator och mobiler eller surfplattan då. Men nu måste han vara med, men har inget val när båda har varit dålig på att hjälpa till då. Men kontentan av allt då ,som de ska lära sig att samarbeta då.

Men blev bara en massa bråk genom att ingen smart person räddade mitt hem ,så jag kunde få sitta ifred och skriva då. HAR ÄVEN TJÄNAT PÅ DET, HAR KÖPT MIG EN HÄRLIG STOR SKÄRM, som jag satt länge och såg ut då. Men väntar till skärmen small och fungerar inte då. Jag brukar göra så har skärmen tills den dog. Jag gjorde samma med förra skärmen jag köpte då. Jag var så less på min feta skärm, som jag köpte 1998 den höll länge, men less ,men sen fick jag köpa en tunn lätt skäm, jag slapp min feta skärm då. Men längtar länge innan jag fick den ny skärm då. Jag brukar göra så ,tills den smäller ,då köper jag en ny skärm då. Men har längtar efter den. Men var så glad när jag köpte den då. Tomas som kom hem med den skärmen, han jobbade på ett företag, som sålde dator och skärmar allt annat som tillhörde det då.

MEN NU HAR JAG URDÅLIGT FOLK ,OCH INGET SKYDD GUD JOBB. Han ska hjälpa folk idag. Men måste behålla min lägenhet såklart då. Men har läst hur det gick med den biten då. Jonas fick gå som PROTECTION, som alla sett vart jag hamnade i soporna, men GUD måste lära folk att samarbeta, och då fick jag jordens problem när han såg vad som hänt runt mig då. Jag har fått så mycket problem på grund att folk är urdålig på att hjälpa till då.

Jag måste ha mycket hjälp då.

Men köpte en bärbar dator, som Jonas får dra av på skulderna han har till mig nu. Genom att nu får han betala, men har varit för snäll mot Jonas tyckt synd om honom han har lite pengar ,men nu får han dela upp datorn när han tog ut en dator från El giganten, MEN FICK EN MASSA PROBLEM NÄR JAG SKULLE HANDLA DÄR ,MEN HAR HANDLAT EN HEL DEL DÄR UTAN PROBLEM DÅ. MEN JONAS SKULLE HJÄLPA MIG OCH BARA PROBLEM MED ALLT DÅ. Jag höll på att bli galen den gången, som har handlat förut på El giganten då.  blev bara problem som har handlat förut där. Jonas stökar till så mycket och jag blev galen och arg på han. Men lättaste kan han rasa för mig. Men tror han kan en del saker då. Men tji fick jag.

Men när han ska göra någonting, då blir det bara problem då. Jag fattar inte hur han är funtad ,men måste sköta allt ,och han ska hjälpa till när han går som PROTECTION, men även blockera Anders det fungerar dåligt då. Men sagt till Jonas flera gånger, att det fungerar inte alls då. Men han ska vara en vakt för mig då. Men ingenting fungerar då. Men är less på allt, genom att jag måste ha pengar när man sitter med jobbet då.

Då skulle allt varit kul om jag hade rätt människor runt mej, och plus fått bott kvar, HAR VARIT PERFEKT DÅ.PRICKEN ÖVER I ETT. Men jag tappar energi när han kommer hit och sätter sig på en stol ,eller lägger sig i soffan, och kollar bara i mobilen när han skulle hälsa på här då. Men även Anders retar sig på Jonas ,när han bara sitter och tittar i mobilen, då kan han stanna hemma ,och vad har vi med honom att göra, som bara slänger sig i soffan, och bara sitter med Facebook, som han verkar älska då. Jag har sagt till Jonas om det. När han hälsar på, då hälsar han på mig och Anders ,och inte allt folk på Facebook då, utan mig och Anders då. DET ÄR OFÖRSKÄMT MOT OSS DÅ. ANDERS RETAR SIG MYCKET PÅ DET ,MEN HAN ÄR INTE ENSAM OM ATT FOLK KAN INTE LÅTA BLI MOBILEN ,SOM HAR BLIVIT SOM ETT GIFT.

JAG LÄGGER UNDAN MOBILEN NÄR DET KOMMER FOLK DÅ. LÄGGER BORT MOBILEN, NÄR JAG HAR FOLK RUNT MIG DÅ. Genom att jag vill prata med dem då.

Jonas är ingen ungdom om ni tror det. Han är närmare 50 år ,och då borde han jobba bättre då. Men ungdomarna jobbar bättre än honom ,och plus Anders pappa som är 92 år jobbar bättre än honom då. Roland pappa till Anders. han fattar inte hur folk kan hålla på, att bråka som de gör då. Han skulle aldrig kunna haft det så brukar han säga då. Roland brukar gå ut när det blir för mycket bråk, genom att han inte orkar med folk som bråkar då. Jag har sagt till om det, men vad hjälper det. Folk bråkar ändå, fast har sagt till om bråk. och kan bli så sjuk av det. JAG OCH ANDERS KAN EGENTLIGEN INTE BO IHOP DÅ ,OCH DÄRFÖR SÅG GUD UT JONAS, ATT SKYDDA MIG MOT BRÅK SOM JAG KLARAR INTE AV DÅ.

Men vad har hänt då? Jonas har samma problem som Anders har ,och bråkar på samma sätt då. BARA BRÅK OCH KONFLIKTER ,SOM KALLAS FÖR SAMARBETSPARTNER DÅ. Jag kan inte jobba med Jonas då ,när han har dessa problem som skulle, så stort samarbeta som bara gick i backen igen då. När man samarbetar, då pratar man ihop sig då. Men hur har GUD tänkt, att hjälpa Sverige när du valde Jonas, som alla kan se att landet fick problem om han ska vara med nu. Men det finns annat folk såklart, annars gick det dåligt för Sverige då.

Jag minns när jag mötte KEWAN EN LUGN OCH FRIDFULL MAN. Han håller inte på ,som Jonas med bråk och konflikter eller Anders bråk och konflikter då. Men jag ville bara lämna allt ,och leva med en lugn och fridfull man som Kewan är. Jag längtar till den dagen när han kommer till Sverige då. JAG KAN LEVA ETT NORMALT LIV DÅ.

Jag har känt Kewan länge nu i 3 år, MEN ALDRIG SETT DESSA TENDENSER ENS, som Jonas bråkar, och är vänner som borde vara mycket bättre hjälp för mig då. Men samma här ,som med boken bara bråk.

När jag bodde hemma ,då måste han köpa mycket bröd till mig, genom att slippa åka dessa mil han gör då. Men han verkar inte fatta, att vi tänker på att bensin är dyr då. Men köpte så gammalt bröd, som gick inte äta då. Men han hade köpt en massa gammalt bröd då. Men vill inte äta så gammalt bröd, han fick ta tillbaka brödet då. VI TÄNKTE PÅ PENGARNA, OCH MILEN HAN ÅKER TILL STAN DÅ.

Men bara en massa bråk ,som det var med boken ,OCH ÄR BESVIKEN PÅ ALLT NU, att GUD väljer ut en man, som på förhand kan se vart det slutar då. Jag är besviken på hela livet nu. Jag sitter och tänker på det, att folk har kunnat gett mig lite mer glädje ,att rädda mitt hem. Jag har modd mycket bättre då när jag har problem att vänta på Kewan då. JAG HAR FÅTT EN MYCKET LJUSARE VÄRLD, ATT VAKNA UPP TILL DÅ, OCH KÄNT MIG MYCKET MER LYCKLIG DÅ. Och mycket roligare att skriva, som ibland är en pina när jag bor här. Jag måste leva ensam och ha tyst runt mig då.

Men haft Kewan närmare mig, genom att han kan ringa när jag bor ensam då. Han ringer här, men måste skydda mig själv, som måste prata med honom som är det bästa för mig. Det är min hälsa då. Men mycket enklare för mig och Kewan när han börjar röra på sig då. HAN ÄR MIN MEDICIN. KOMMER TILL SVERIGE DÅ.

 Jag har behövt en tröstande hand ibland ,när jag mår som jag gör, då har livet varit mycket enklare att leva då. Folk har kunnat stödja mig, ISTÄLLET FÖR ATT ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER ELLER PROTECTION. Jag älskar dem ,men de lever inte på jorden då. Men folk från andevärlden kom och pratade och lugna mig. Det var endas de ,som kunde lugna ner mig. Och jag minns många gånger när de hjälpte mig och lugnade mig då. Men även, att inte gå ut en del tider, som de stoppar mig vid dörren då. Men det var ärkeänglar och Great master som lugnade mig då.

Ibland har jag önskat att jag bott långt från allt när det blir så mycket fel då. Att jag hade ett hus där, ingen kan nå mig ens när jag måste ha så mycket lugn och ro första tiden då. Och plus all healing jag måste ha då. JAG ÖNSKADE DET MÅNGA GÅNGER , genom att ingen kan förstå mig bäst, ÄN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GUD OCH PROTECTION. Långt från allt, genom att jag måste få leva i lugn och ro första tiden då. Jag var trött och ville för en gång få ta en jättelång semester, som jag har inte fått gjort då.

JAG VAR JÄTTETRÖTT OCH VILLE BARA HA LUGN OCH RO. Jag älskade att gå ensam i mitt hem, tyst och ingen som störde mig bara tystnade när jag gick där, OCH INGEN SOM HOPPAR PÅ MIG UTAN BARA TYST VAR DET. Jag älskar den tiden när jag fick den tiden, som jag är inte så van vid alla gånger då. Men då fick jag verkligen känna att någon tänkte på mig ,och gav mig så mycket kärlek, som var den bästa tiden i mitt liv då. JAG FICK SÅ MYCKET KÄRLEK OCH BÄSTA TIDEN I MITT LIV. JAG ÄR SUR OCH ARG PÅ ALLA, SOM KUNDE INTE RÄDDA MITT LIV DÅ. BÄSTE FOLK HAR GETT MIG DÅ. 

Det här med samarbete, då åkte Jonas på den biten med datorn SOM JAG ALDRIG HAR FRÅGAT OM utan pratade om det, som är en helt annan sak då.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bHan åkte på datorn, så illa blev det, att jag aldrig frågade honom, genom att jag känner Jonas, och låna av honom är det sista jag gör då. Men jag skriver till honom och klagar, att jag får ont i händerna ,eller annat blev trött i ögonen när jag satt för mycket med mobilen då. MEN SKREV OCH KLAGADE OM PROBLEM DÅ. Men skrev även, att jag ska köpa mig en bärbar dator när jag blir klar.

SPARAR MED ATT KÖPA EN SKÄRM TILLS JAG ÄR KLAR DÅ. Men kommer även köpa mig en skärm till min andra dator ,som har ingen skärm till nu. Jag köper ingen ny skärm när jag bor här ,och det blir så jobbigt när man ska flytta då. Jag måste ta det enklaste av allt när jag lämnar huset då. JAG VILL BLI FRI NU PÅ EN GÅNG.

Jag kan inte sätta upp min stationära dator på en gång som en bärbar dator då. När jag kom hit vilka problem, innan allt var på plats ,skrivbordet och allt annat då. Men fick problem på en gång, som sitter för det mesta och jobbar vid datorn då. JAG HAR VARIT SÅ HIMLA SUR PÅ DET, SOM ÄR VAN FIBER DÅ. JAG HADE PERFEKT UPPKOPPLING FIBER NÄR JAG BODDE HEMMA ALLT PERFEKT DÅ. Men kommer hit har inte ens en dator eller bredband, som är det enda jag kan jobba med då.

Det ställer till problem för mig. Allt blev fördyrat när man hamnade här. Det blev som långt tillbaka, innan allt kom igång med bredband. Minns den tiden, att man måste spara på att sitta ute för mycket på internet då. Men det blev inte lika dyrt som den tiden. Men kändes jag hamnade verkligen bakåt i tiden då. Men fick skaffa mobila nät igen. Jag är sur på allt ,som måste ha allt när jag jobbar, men det blir såhär när man får världens sämsta samarbete, ATT RÄDDA DET SOM MÅSTE VARA KVAR MIN LÄGENHET SOM HADE FIBERUPPKOPPLING DÅ.

JAG MÅSTE SITTA OCH SKRIVA OCH MÅSTE HA FULL UPPKOPPLING HELA TIDEN DÅ.

MEN JONAS KOMMER HIT FLERA GÅNGER OCH PRATAR OM BÄRBAR DATORN, hur jag tänker då. Men kan du fråga GUD, hur vi ska göra nu? Jag frågade lite, ,men ville inte ens prata om datorn då. Men känner att det kryper i kroppen när Jonas sitter här ,och börjar tjata om datorn. Men GUD sa, att Jonas måste dela upp dator då ,genom att den kostar för mycket pengar för honom då. Men kommer några gånger till mig, och vi pratar om dator, men jag vill inte ens prata om det. Har även sagt till honom, att du har inte råd, då ska du inte lägga pengar på datorn. Jag sa, jag måste fixa det själv en dag. Men vet jag måste fixa en dator, men inte från Jonas, då kommer jag få höra det hela livet då. Han har lånat mycket från folk som verkar inte hoppa på honom ,som han gör nu. VARFÖR LÄR JONSA INTE FRÅN DEM.

Men jag skrev en del om datorn, men då säger Jonas, att han kan ta ett lån då. Han betalar i månaden då. Jag sa inte så mycket om det, men har sagt hela tiden ,att han måste fråga folk DELA UPP DATORN DÅ. Jag gjorde det en gång när jag gav en bärbar dator till Linn då ,och hon gick på gymnasiet då. Jag ville ge henne en egen dator, ,för att slippa sitta vid vår dator stationära dator utan en egen dator ,som jag ville hjälpa henne med då.

DET ÄR MYCKET ENKLARE IDAG, än när jag köpte min första dator 1998, då hade vi bara en dator att dela på då. Men nu kan barnen få av sina föräldrar en bärbar dator ,genom att så mycket har utvecklats idag då. Det är en helt annan tid idag än då.

Jag sa till Jonas, att jag fick dela en gång när jag skulle ge Linn i present en dator när hennes farmor och farfar delade med oss, genom att de kostar mycket en dator då. Men han verkar inte lyssna på mig då. JONAS LYSSNAR INTE ALLS PÅ OSS DÅ.

Men jag valde ut min dator och köpte en HP. Men måste haft otur måndagsexemplar, vem vet då. Datorn dog efter 3 dagar då. Jag hade långt tillbaka en Acer, men den här gången testade jag en HP, men fick byta ut den igen. Men Jonas lade sig på ett lån på datorn, och började blanda in Anders, att de ska dela varje månad då. Genom att de måste ge och hjälpa mig nu ,efter det som hänt mig då. JAG MÅSTE FÅ HJÄLP MED EN DATOR.

Men jag frågade aldrig Jonas om att köpa en dator till mig, men ändå gör han såhär mot mig ,och hotar mig att döda mig då med en yxa då. NÄR DET ÄR JONAS EGNA VAL, som med boken bara bråk. Och jag vet långt tillbaka, att jag inte lånar av honom hellre sitter jag utan allt. Jag känner Jonas ,hur han fungerar och därför frågar jag inte honom överhuvudtaget om hjälp till en dator då. Jag har lånat förut ,och därför frågar jag inte honom, då kan jag sitta utan mat ,istället för att låna av honom. Men han har en skuld till mig ,och den måste han betala till mig då. Han brukar skriva upp hos mig då.

Jag har sagt till honom, ATT JAG INTE FRÅGAR DIG OM LÅN. Jag vet att du hugger mig i ryggen efteråt, utan jag vill att folk ger mig när de vill ge mig ,genom att jag kände det. Det kände jag genom min dator när jag stod och kollade på datorn, att jag inte gillar den. Men även att jag själv hade sett ut datorn, så fanns det ingen glädje i datorn när jag såg den låg på skrivbordet då, ,genom att jag visste vad som kommer hända då. Guld och vit, det är en blandning i guld. Jag kan se att den är i svagt guld.

BARA EN MASSA BRÅK UTAN ATT GE FRÅN SITT HJÄRTA MED KÄRLEK, Men jag kände när jag tittade på den, att jag ville lämna tillbaka dator, genom att han inte gav av kärlek, och kände när vi pratade om datorn då. Jag ska inte fråga honom då, heller sitter jag utan ,jag känner den mannen hur han är då. Han kan inte ge av sitt hjärta då.

Men nu sitter jag med datorn ,och mår skit och jag berättade för Anders ,hur det var för mig då. Han sa, att han ska kolla på det, genom att jag mår skit av det. Han önskade han hade pengar, att betala bort alla problem jag fick, att bli hotat med en yxa, var inte så kul ens , att ha den kontakten då. Anders sa, att du måste ha så lite med honom att göra när han håller på att hota mig, men även utsätter andra, som har inte med Jonas val att göra då. Han själv som har gjort det, och köpt datorn då. JAG MÅSTE HA DATORN MEN INTE PÅ SÅ VIS DÅ.

MEN JONAS MÅSTE NU BETALA SIN SKULD SOM HAN HAR TILL MIG DÅ. Han får betala bort den skulden till mig då. Jag tänker inte vara snäll längre vad får jag för det. Han hade ganska hög skuld till mig, och då fick han ta datorn.

Men tar aldrig mer hjälp av honom ,när jag ser hur han gör med allt.  Men fattar inte ens att han kan leva då. Arg på El giganten när han höll på med dem, att ordna till datorn då. Han lämnade och sprang hem och lämnade allt, koder till det. Men vilken cirkus, för att jag bad om hjälp ,och han skrek och var arg hela tiden. Jag sa, du måste säga till om det ,om det, om det, om det, och så vidare då. Jag skickade ett mejl, för han skulle få all information från mejlet. Men de försvann säger han. Jag skickar ett nytt mejl då. Men han läser inte det jag ber om, att han måste hjälpa mig med då. Han har svårt att hjälpa andra har vi sett då. MAN LÄR SIG SÅ LÄNGE MAN LEVER DÅ. MEN HAR VARIT SKÖNT ,ATT FÅ LITE HJÄLP DÅ. Att lasta över till någon annan då.

Jag var så stressad ,och har köpt dator från annat folk då. Köpt en dator 1998, men även dator efter det, men aldrig haft problem att köpa en dator ,utan allt fungerar med programmen då. Jag lade in programmen i första datorn. Men datorn dog och måste byta datorn. Jag frågade om El giganten kunde lägga in allt till mig då? JA, sa de. De skulle fixa allt till mig så stort då. Det blev bråk med Jonas och El giganten och bara konflikter och bråk var det den gången. Jag brukar köpa av andra datorer då. JAG BRUKAR KÖPA ALLT SJÄLV DÅ, men den här gången måste jag be om hjälp då.

Men kommer köpa min dator själv, genom att slippa en massa bråk med folk då när man ska köpa en dator då. Men han lämnade affären, GENOM ATT HAN KAN INTE GÖRA KLART HAR  SETT NU ,SOM RETAR OSS DÅ. Det blir så mycket extra jobb som tröttar ut oss, att han inte kan göra klart har jag sett nu.

Han åkte hem, men måste åka igen till El giganten då. Men han kunde även stanna på vägen, att inte åka tillbaka till dem, och kan inte fixa till annat folk då, eller så har han svår för det. Jag satt i en tortyr varje dag när han skulle fixa min dator då. Jag bad, kan jag få prata med dem ,när han höll på att fixa min dator, genom att jag upptäckte att jag hade två mejladresser, som inte jag har bytt ut då. Men måste fixa en ny, och mycket kunde haka upp sig då ,DÄRFÖR VILLE JAG PRATA MED ELGIGANTEN OM DET, men även att någon där hade skrivit HOTMAIL ADRESS som jag har inte alls.

Jag säger, kan jag få prata med försäljaren då? Men skrev min andra mejladress till Jonas då. Men han visade inte honom alls utan rusar ut från El giganten ,och jag måste ringa Microsoft genom att fixa till allt då. Men även Mc Free virus skulle de fixa då, men Jonas han rusar och lämnar affären när han blir stressad ,som verkar ha jättemycket stress när han gör så här. HAN ÄR SJUK KÄNNER VI NÄR HAN HAR DESSA BETEENDEN MOT MIG ,och andra han har bråkat med ,och ring hela tiden eller skrivit så hemska saker, som även jag fick se, men svarar inte honom mer, utan försök att håll dig borta, genom att de inte har med honom att göra, när han pratar en massa skit om mig, och hotar och döda mig, men även hans mamma tycker det, varför ska man hjälpa till då. Det kommer mycket från henne när hon sa, att folk dör i hela tiden. Det var väl okej, att jag dog då. En kille på El giganten kastade ut Jonas när han bara skrek där och var arg då. JAG VAR SÅ HIMLA STRESSAD DEN GÅNGEN, SOM ALDRIG HAFT SÅ HÄR HEMSKT ,NÄR JAG KÖPT EN DATOR DÅ. JAG HAR KÖPT DATOR FÖRUT UTAN PROBLEM DÅ. 

Men jag var så irriterad på Jonas, att jag tvingade honom ATT FIXA MC FREE genom att jag har inte ens tid, att sitta och ringa dem då. Han fixade det. Men det var El gigantens jobb ,och inte mitt jobb då. Är så sur på El giganten när man är van att handla från andra människor, som fungerar perfekt när jag köpt en vara hos dem då.

JAG FICK SITTA MED MICROSOFT OCH FIXA OFFICE PAKETET genom att El giganten är urdålig på att hjälpa till då. Men de ska inte sälja program, när de inte kan sätta in program, som de lovade mig då. Jag pratade med dem på Microsoft, och de tyckte som mig då. De får så mycket arga kunder, och då är de Microsoft fel när det var El gigantens fel då. Microsoft kan hjälpa till ,och allt blev bra då. Men det är El giganten som ska sätta in alla program då, genom att jag köpte allt hos dem och lovar att fixa det. JAG ÄR VAN NÄR JAG KÖPER DATOR ATT DE FIXAR DATOR MED ALLA PROGRAM DÅ. Men var så himla  sur på allt .men lärt mig att köpa själv utan att någon hjälpreda då.

ELGIGANTEN SKA INTE ENS SÄLJA NÄR MAN MÅSTE RINGA TILL MICROSOFT DÅ. Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om det. Jag har köpt förut dator utan problem då. Jag köpte första datorn 1998 med alla program de kom hem med dator, och allt var fixat då utan problem.

Och köpte sen till en annan dator utan problem med programmen då. Men måste fixa en dator ,och tog El giganten då. Jag kommer inte köpa mer från dem. När det handlar om dator då. Jag brukar egentligen köpa hos Leif  då. Han är bäst fixar allt då. Men har köpt dator från andra ,som har fungerat bra. Men kommer köpa hos annat folk då. Det var en rysare, genom att köper man en dator ,som kostar så mycket pengar, då ska allt fungera perfekt med allt då. Om det är fel från första början, då hjälper de till såklart ,och rättar till när man köpt så dyr dator med program då. De ska inte hålla på med det då. Jag brukar få hjälp på en gång, men inte hos El giganten då. DET VAR BARA EN MASSA STÖK. Jag är så van, att allt fungerar när man köper en dator då. Jag fattar ingenting när jag är så van,  första datorn jag köpte 1998. Och nu fick så mycket problem ,som aldrig upplevt det. DET VAR EN RYSARE, SOM ÄR VAN ATT ALLT FUNGERAR PERFEKT FÖR MIG GENOM ATT DATORN KOSTAR MYCKET, OCH DÅ SKA ALLT VARA PERFEKT DÅ. DET BRUKAR GÅ PÅ RÄLS NÄR JAG KÖPT DATORN DÅ. 

MEN JAG BLIR BESVIKEN PÅ JONAS ,SOM HAR HJÄLPT HONOM SEN FÖRSTA GÅNGEN HAN KOM TILL MIN LOKAL. Jag har hjälpt honom, och börjar hota mig skriver en massa skrot om mig ,slå med en yxa i ryggen, men jag kände nu har han blivit sjuk ,och andra såg det när han skrev och ringde dem då. Att Jonas är sjuk, som jag vet hur han är, men döda folk, men han är sjuk känner jag ,vill inte ens se honom. GUD måste ta in annat samarbete nu. Jag tänker aldrig fråga så sjuk man om hjälp då. Men jag vet han är sjuk och tar sig knappt ur sängen då.

JONAS FÅR SITTA HEMMA, utan att jag hjälper honom mer då. Jag har så mycket folk som vill ha hjälp, men ingen som han då. Men när folk börjar må dåligt, då ringer folk mig, men mest folk som har mycket problem genom att vi ser längre då.

NÄR TIDEN HAR GÅTT BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG BLIR MER OCH MER ARG PÅ FOLK NU. JAG HÖLL PÅ ATT FIXA MITT LIV. MEN SÅ DYKER GUD UPP OCH VAD HÄNDER DÅ???? Det är ett skämt bara problem när han dök upp då. Problem, problem, problem då.

JAG HADE FLYTTAT FRÅN ETT STÄLLE genom att jag måste det, och måste börja ta tag i min ekonomi då. Men hade det som mål städa bort en del skulder ,och därför flyttade jag från lägenheten. Jag måste börja rätta till en del saker då. Jag hade börjat rätta till genom att jag hatar att ha skulder ,som inte hade långt tillbaka då. Jag tog ett krafttag och flyttade den gången, genom att börja få mer ordning på min ekonomi ,som jag hade som mål att flytta ,genom att det går inte ha det så längre då, genom att man blir så låste på mycket då. Jag hatar och mår dåligt av att ha skulder då. Men på vägen åkte jag ändå kana, genom att jag förlorade min lokal, kom aldrig mål den gången då. Jag skulle rätta till mycket jag låg efter med då. JAG VILLE KOMMA PÅ RUTA 1 IGEN. Jag fick dålig hjälp har ni läst då.

Vad händer efter vägen jag som skulle fixa allt då. Jag förlorade min livlina, och sen dyker GUD UPP BARA PANNKAKA DÅ. Men det är ändå GUD, fast folk kan tycka han är konstig, men det är GUD, som gör så med mig då. Han har sagt att jag kommer från honom. Och nu ska han hjälpa Sverige då, men även Kurdistan ska han hjälpa då. Men vad händer med mig då????? Ni skulle aldrig vilja byta med mig ,ni som älskar Twin soul tvillingsjälar ,GENOM ATT TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION PROTECTION KOMMER FRÅN GUD ,och ingen skulle ens titta eller önska Twin soul tvillingsjälar ens, skulles springa så långt de kan när det gäller dem. Kurdistan med mörk kultur känn in, så tar ni annat jobb.

Men alla fall när det gäller Sverige då och Kurdistan, då springer ni så långt ni kan när det gäller det, rätta Twin soul, tvillingsjäl då, skulle ni inte vilja vara med när ni ser hur det är på riktigt. Ni skulle sluta tjata om Twin soul tvillingsjälar då. Twin soul tvillingsjälar BIG PROTECTION PROTECTION KOMMER FRÅN GUD, OCH MÅSTE HA OSS PÅ JORDEN DÅ. Men vilka liv har vi haft som har varit bra??????Jag har sett mycket dåliga liv då, men inte alla liv har jag sett nu.

 GUD såg ut folk runt mig. Han skulle sett ut flera folk runt mig då, genom att jag har drabbat så illa idag ,och kan knappt leva idag sen GUD dök upp då. Bara problem med allt fick jag då. Men har fått ännu mer skulder efter sen GUD dök upp ,och höll på att rensa bort alla skulder då. Men nu har jag ett berg av skulder, som jag får ångest av idag, GENOM ATT JAG SÄGER TILL KEWAN, ATT JAG SKA FIXA ALLT NÄR HAN DÖK UPP DÅ. Jag hann en liten bit sen rasade det bit för bit. Men vad händer då? ?? Pannkaka, det är ett skämt nu. KEWAN TAR ENERGI FRÅN MIG OCH DÄRFÖR ÅKER JAG PANNKAKA DÅ. Han kan jobba men han stänger Facebook och vad händer med mig då????????? 

JAG ÅKER ÄNNU MER KANA DÅ GENOM ATT JAG BLIR SJUK DÅ OCH FÖRLORAR EKONOMI ÄNNU MER DÅ. Men vilket kul möte med Twin soul som ni älskar då, men byt med mig när jag bor så här då. Igen byter med oss då. Jag sitter fast genom att Kewan håller i planen då.

Men vad ska jag säga till Kewan nu???? Ibland frågar jag mig det, KAN INTE GÖRA NÅGONTING ÅT DET. Men ser alla skulder växer är inte kul ens då. Jag sitta och hjälpa svenska folket, som det heter och får ännu mera problem med skulder, som skulle suttit tryggt och skrivit om det. MEN ÄR DET NÅGON RÄTTVISA I VÄRLDEN NU??? NEJ, NEJ , NEJ

TWIN SOUL TVILLINGSJÄL LOVE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION BIG PROTECTION

Kewan blir inte så glad åt stor hjälpen jag fick med Jonas ,han kommer bli sur genom att så mycket problem jag fick då när Jonas skulle se till både lägenheten och annat då. Men även att min ekonomi rastar hela tiden nu. VI KÄNNER ATT KEWAN KOMMER BLI ARG. 

När allt rasar och hamnar i en soptipp då. Jag fick en hög hyresskuld som aldrig haft den skulden förut, men nu fick jag den skulden. Den blev jättehög genom att ingen kunde ens hjälpa mig att betala hyran ,och putta sociala när jag hade förlorat min lokal, då var det bara sociala kvar att fråga då. Om det inte fanns älskvärda människor ,som ger stor hjälp till mig då. Men det blev aldrig så, utan fick sitta och skriva och skriva, mens jag hade mitt hem kvar ,sen åkte jag ut med en hyresskuld på 150 000:- ,men har säkert stigit efter den dagen då. Men har aldrig haft den hyresskulden ens. Jag var jätterädd och ville alltid betala i tid, genom att inte få problem då. Men kom efter med 1 hyra när jag var sjuk den gången. Men vi fixade alltid hyran då genom att inte få problem då. Jag fick hjälp att putta hyran hela tiden genom att jag måste ha lägenheten kvar då. Men det gick ett tag att göra det då. JAG MÅSTE HA MIN LÄGENHET KVAR.

KEWAN SKA INTE BETALA DEN HEMSKA HYRAN DET FÅR ANDRA GÖRA SOM HAR STÖKAT TILL DÅ.

JAG HADE ÄRKEÄNGLARNA OCH GRET MASTER SOM SKYDDADE MIG DÅ. MEN DET SKULLE VARIT FOLK SOM SKYDDADE MIG DÅ. 

Men nu kan knappt leva med den hemska skulden jag fick, genom att jag har fel folk runt mig hela tiden, SOM INTE PUTTAR SOCIALA HELA TIDEN. Men jag ska sitta och hjälpa ett land och plus får den här hemska skulden då. Men är de någon rättvisa idag???? NEJ JAG KUNDE INTE ENS GÅ SOM JAG VILLE DÅ. MEN ANDRA MÄNNISKOR MÅSTE SKYDDA MITT HEM DÅ.

Men nu fick även där problem, då blev inte jag glad. Jag kan inte berätta för Kewan vilka skulder jag fick ,och vad ska han säga då?? Men mitt liv rasade när GUD dök upp och måste sitta och skriva ,och kan inte ens tjäna en enda krona som förut, får bara ta lite kunder då. Genom att GUD måste ha mig nu och skriva och hjälp folk, men jag fick bara skulder då. Vem ska betala dem till mig nu???? Jag börjar bli mer och mer arg på hela situationen ,och allt jag sitter i när jag inte ens fick hjälp den gången och KAN INTE ENS SPRINGA FRÅN GUD OCH  PROTECTION SITTER FAST MED DEM. Men folk ska ändå ha hjälp, men GUD såg, att jag hade inte ens ekonomi till det, men då kan jag fråga hela tiden om pengar då ,som jag hatar och vill leva mitt eget liv då. Jag kan inte ens rädda mig själv längre, genom att jag förlorade mitt käraste hem, som jag hade önskat haft kvar då, genom att slippa rasa min ekonomi som blev nu, när ingen tog tag i det och PUTTA SOCIALA DÅ. Men nu är det för sent, genom att jag måste ha samma som förut då. Samma boende som jag hade förut då.

NÄR ALLT RASADE, då måste jag börja kolla på en ny mobil, men kunde ändå köpa hos Telia då, fast jag hade problem genom att jag alltid betalt i tid till dem då. Men den här gången kunde inte jag köpa själv en mobil, som alltid hade gjort själv utan problem att gå ner till Telia eller beställa mobilen innan den kommer den nyaste Samsung då.  Jag kunde skriva på för andra på Telia utan problem kunde jag hjälpa andra då.

Men inte den här gången, SOM JAG ÖNSKADE INTE DÅ ,NÄR JAG VET HUR HAN ÄR DÅ. JAG BLIR ARGARE OCH ARGARE NÄR JAG SER ALLT NU. Jag kan inte köpa som jag vill ens nu, utan måste blanda in andra som jag hatar nu.

Genom att jag hade som inget val än att fråga Jonas om lite hjälp då. Förr kunde jag köpa enkelt utan problem då.

 Genom att jag har aldrig haft problem med Telia köpa en ny mobil, som jag kunde inte nu, genom att Telia såg vad som hänt mig ,och jag måste ha en mobil då. Jag har stått för mobilen hela tiden hos Telia, gått ner och beställt min mobil då. Eller kunnat ringa och beställa min nya  Samsung utan problem då. Jag kände jag ville byta min Galaxy 6 till en Galaxy 9, som jag fick plötsligt problem då. JAG ÄR SÅ ARG OCH BESVIKEN IDAG.

MEN SITTA OCH SKRIVA FÖR SVERIGE OCH FÖRLORAR ALLT NU. Det är ett skämt jag fick enorma problem. Jag som alltid betalt i tid till Telia. Det spelar ingen roll om jag har bara 600:- på kontot och räkningen är på 600:- , jag betalar ändå, fast jag har lite på kontot, genom att jag vill aldrig komma efter ,genom att jag måste ha mobil såklart och kunna ringa folk då. Måste ha mobil i mitt jobb, hur ska jag annars nå folk då, eller de ska nå mig då. Det är ett skämt jag som måste ha mobil då.

MEN ÄR ARG IDAG NÄR JAG FÖRLORADE RÄTTEN TILL LÄGENHETEN OCH SEN FICK PROBLEM MED MOBILEN problem att köpa en mobil ,när jag måste köpa en ny mobil då genom att folk måste ha mobil även jag måste ha det. Men trodde aldrig att jag skulle få så mycket problem nu ,och försökte jämt rädda allt som har med Telia att göra då. Men de såg den här gången, även om de såg ,att jag hade skött allt prickfritt ,så fick jag ändå inte köpa en ny mobil, än att blanda in andra människor då. Jag är så arg att bli behandlad ,som jag har blivit nu ,OCH FOLK HAR KUNNAT HJÄLPT TILL, då har jag inte haft problem med Telia ,som jag skyddade jämt då.

JAG VAR ALLTID NOGA MED TELIA, och Telia fick alltid först betalt ,men även nu får Telia först av alla betalt då. Men jag som skyddar allt som handlar om Telia ,men alltid noga att betala till dem i tid då.

Men önskade att folk hjälpt mig bättre ,och jag fått bott kvar i mitt hem och hjälp mig med mitt jobb då.

En reaktion till “DET STORA RASET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.