NÄR GUD STARTADE IGÅNG MIG WHEN GOD STARTS ME UP

IDAG SKA VI FORTSÄTTA PRATA OM GUD ,genom att så mycket har hänt sen jag mötte honom den natten, och låg i sängen och prata med honom över 4 timmar då. Genom att gå igenom med mig. GUD KAN MIG GENOM ATT HAN HAR MIG PÅ JORDEN.  Men berättar vad som hänt ,vi pratar igenom saker som han och jag såg samma sak. Men vi satt tillsammans med Lady Nada och Kuthumi. Men vi pratar nästan i mun på varandra. GUD och jag skulle prata igenom så mycket. Men Lady Nada var med hela tiden och även Kuthumi var med. Men skämtar med mig. Men var jag och GUD, som måste gå igenom en massa som jag har upplevt då.

HAN TITTAR PÅ SVERIGE OCH JORDEN. BERÄTTAR VAD JAG SETT. Jorden måste vi skydda han såg hur den såg ut. KURDISTAN han måste börja med. Men sett att ALGERIET FICK HJÄLP den gången jag  pratar med en kille från Algeriet. Länder som måste få hjälp. Kurdistan har mer problem än Algeriet, men har problem att hjälpa varandra rätt väg för dem som bor där. Det är så mycket grupper, som har svårt att samarbeta där. Men får hjälp av han att hjälpa varandra. Kurdistan är mer jobb med. Men har mörk kultur ,som måste bli ändring i Kurdistan.

Men vad har hänt efter det?

GUD BÖRJADE KOLLA UPP MIG DÅ. Jag minns när jag låg i sängen i flera timmar och blev så kissnödig ,och han säger, att jag inte kan kissa hos honom, innan jag får hjälp då. Han har inte det systemet såklart, men jag blev orolig och rädd den gången när han säger sådär, att jag får inte kissa hos honom ,utan han har inte så, utan mycket renare värld än vad vi har då. Men jag höll mig och han säger, att jag får inte gå ur sängen den gången, utan ligga kvar i  sängen jättelänge den gången. Jag blev lite orolig, men jag höll mig, men han skulle kolla mig, men idag kan förstå. Men hur han visade gjorde mig bara mer orolig då. Jag var lite rädd och kände jag måste lyssna på honom då. Idag förstår jag allt, men inte då.

Men jag fick höra från Lady Nada ,att jag låg väldigt risigt till ,genom att hon hade varit och varnat GUD, att jag låg dåligt till ,och hade en massa problem när han dök upp då, men då hade redan Lady Nada varnat honom innan han kom till mig ,genom att de jobbar ihop de två. Han sa ingenting till mig, hur illa jag låg till GENOM ATT DE TVÅ JOBBAR IHOP, tyst som muren, genom att inte skrämma mig då. Men det har kommit fram efteråt, MEN ÄVEN VARFÖR ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER VAR OCH SKYDDA MIG DÅ. 

Jag minns speciellt vissa delar av det ,och har hänt så mycket och jag har varit tyst om en del saker, som hände när han började kolla upp mig då. MEN JAG MÅSTE HA JÄTTESTOR HJÄLP SOM HAN HJÄLPER MIG MED DÅ. 

Men var mest tyst, genom att folk kan få för sig en massa knäppa saker ,och kan till och med bli livsfarlig för mig då. Jag höll tyst under tiden han höll på ,och kollade upp mig då, genom att inte folk ska få för sig en massa knäppa saker ,då höll jag tyst när jag bodde hemma, och levde varje dag, så nära dem. JAG LEVDE I EN  HELT ANNAN VÄRLD DÅ. Jag ville inte att folk ska få för sig en massa saker då, som inte stämmer ens. Han har börjat med landet. Folk vet inte hur han hjälper länder ens. Men nu får folk se hans arbete. Han har varit tyst om det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgMEN FOLK HAR INTE UTVECKALS SÅ MYCKET, men då var jag tyst. Men pratar med folk som förstår GUDS arbete. Jag var tyst länge, genom att folk tror man har blivit konstig GUD.

MEN SÅ MÅSTE MAN SLÄPPA SMÄLLEN FÖR EN DEL att han jobbar med Sverige. Men kolla hur landet ser ut idag. Han har bara problem idag.

Men han såg hur folk lever i Sverige, men måste lära dem leva rätt. Men gör så mycket fel ,och folk var sjuk efter Sverige. MÅSTE BÖRJA MED SVERIGE. HAN SÅG HUR JAG SÅG UT. OCH ANDRA SER UT. Vi går och visar upp. Men visar hur jag såg ut. Men landet låg dåligt till ,så han började i tid för människor.

Läkare och allt annat, som kan inte människor Men skadar människor när kan inte människor ,att det finns en annan värld, som en del möter på. Men då kan folk bli rädd när pratar om saker, som inte kan se. Eller andra saker som skadar folk har inte kunskap om det. Men Sverige höll även på att rasa mer och mer. NÄR GUD MÖTER MIG ,DÅ LÅG SVERIGE DÅLGIT TILL. Men han måste hjälpa människor att leva på jorden.

Men GUD är problem för mig, genom att folk kan få för sig en massa saker då. MEN JAG KAN SE GUD, OCH PRATA MED HONOM, SOM EN VANLIG MÄNNISKA, genom att han är en människa med svart hår och blå vackra ögon, men har en vacker underbar ljusbrun hud. Han har som USA indianerna. FOLK FÅR SE GUD IDAG. Men har inte visat sig. Han har levt så i många år utan att visa sig. Men nu visar han att han finns. Men folk får läsa hur han arbetar med länderna. Han har jorden att lära folk ta hand om jorden. Var halv svart när jag träffade GUD. JAG SA, 2012 DÅ RULLADE JORDEN IN I ETT HÖRN. Var svart och halv ,men rullar lite framåt stannade där. Men såg hemsk ut som folk måste rädda nu. 

Men det har blivit så mycket knepigt idag när det gäller GUD ,men idag förstår jag mer GUD OCH GUD, GUD 2 STÅR FÖR ENERGIN, SOM FOLK SKA BE TILL, OCH GUD 1, SOM SER ÖVER JORDEN DÅ. Men ingen har egentligen mött honom, och då är det även svårt för mig den natten ,när GUD dyker upp ,och pratar och pratar med mig i 4 timmar då.

Men sa ingenting vad jag hade varit med om då, genom att folk kan få för sig en massa då ,när jag plötsligt möter på GUD. Men folk kan tro, att Birgitta gått med i Jehovas vittnen igen eller någon sekt Birgitta har hittat, när hon skriver bara från GUD. Men det är inte så enkelt som kommer från Jehovas vittnen då. Men plötsligt börjar Birgitta prata om GUD ,och folk kan få för sig att GUD finns inte, han lever inte utan en massa nys ,ser en del folk. MEN FOLK SER HUR JORDEN SER UT IDAG. GUD HATAR KRIG. Men han vill få slut på krigen ,genom att förstör jorden mer och mer. Men folk måste rädda jorden.

Men jag hittade GUD den natten efter Kewan hade stökat till för mig PROTECTION OCH PLUS KEWAN ,SOM HAR STÖKAT TILL FÖR MIG ENORMT DÅ.

MEN PLÖTSLIGT FÅR MAN REDA PÅ EN MASSA DÅ, GENOM ATT GUD HAR BIG PROTECTION ,PROTECTION, ISTÄLLET FÖR ATT HAN FÖDS TILL JORDEN, MEN DÅ FÅR VI FÖDAS TILL JORDEN DÅ. MEN GREAT MASTER LADY NADA SA, ATT BIRGITTA HADE TRÄFFAT EN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL ,MEN OJ VAD JAG BLEV GLAD, DET HÖGSTA VI KAN MÖTA PÅ DÅ. BIG LOVE  Men det är inte som ni tror Twin soul tvillingsjälar då.
Men även, att GUD sa till om det, genom att människorna har inte utvecklats så långt idag. Och speciellt vissa människor kan inte ta in den biten ens, genom att de jobbar på ett helt annat sätt, än vad GUD gör. HAN JOBBAR MED BIG PROTECTION KVINNOR SOM KALLAS SÅ.

Han ska skydda mig hela tiden och ingenting får hända mig då. Men måste ändå välja ut människor han litar på då. Och GUD kan människor ,och vissa kan inte inte prata med då, genom att folk kan tro att jag har blivit knäpp ,och pratar med GUD, som jag pratade om långt tillbaka, men gick ur Jehovas vittnen. Och GUD kom aldrig på den tiden, fast jag bad till honom då. MEN TUR ATT FOLK HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE IDAG. DÄRFÖR HAN BERÄTTAR OM GUD.

Jag frågade en kvinna om mitt hem, genom att hon är medial då. Hon såg mitt hem stod på en pelare, men hela mitt hem var inlindad i vitt ljus då. Men räckte ända upp till himlen då. Kunde först inte förstå allt då. Men idag förstår jag vad hon såg, men även, då förstod jag vad hon sa, att mitt hem stod på en pelare som var bara ljus runt mitt hem, men räckte ända upp till himlen då. DET VAR FRÅN ANDRA SIDAN, SOM FÖRSÖKT SKYDDA MITT HEM. ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER PROTECTION GUIDER GUD.

MEN HAR FÖRSTÅTT ATT JAG BAD TILL EN JÄTTESTOR ENERGI ,SOM HETTE GUD. Och han kan inte komma till varje människa då. Han dök aldrig upp hos mig ens, fast nu dök han upp, men genom att han måste hjälpa människor idag, genom att så mycket folk mår dåligt då. Han kan så mycket om olika saker vi drabbas av då.

MEN TRODDE ALDRIG ATT JAG SKULLE MÖTA PÅ GUD NÄR JAG LÅG I SÄNGEN. Och när jag ligger i sängen, då fick jag vänta länge på GUD. Men fick en del behandlingar som hjälpte mig en bit då. Jag fick hjälp med bäcken då, genom att jag har fel på det. FICK BEHANDLINGAR AV PROTECTION, SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN HAN HAR ENORM ENERGI NÄR HAN GER HEALING. Men måste vänta på GUD, och sen när han kommer ,då pratar vi väldigt mycket, men sen började han testa min kropp och testa mitt hjärta. Men även min kropp höll han på att kolla upp den gången då. Det kändes när han testade mitt hjärta när han tryckte på mitt hjärta då.

Jag minns när jag satt i soffan när GUD kollade upp folk runt mig, och såg hur det har varit. Och jag måste ha lägenheten kvar ,och han såg hur det var med folk runt mig. Han sa, älskar inte folk dig, genom att ingen är intresserad att hjälpa dig och rädda din lägenhet. Men jag har förstått, att det är Sverige i ett nötskal. Det får man fixa själv såklart ,även om det är svårt att göra det, fixa själv, SOM ÄR EXTRA SVÅRT ATT FIXA SJÄLV NÄR JAG MÅSTE LÄMNA ANDERS ATT FIXA SJÄLV DÅ. Jag satt med en dyr hyra ,och då är det svårt att fixa hela hyran själv då. Plus förlorade min lokal, som var min lön då. Fixa själv, är svårt när jag fick inte hjälp att rädda min lokal, som hade varit mycket enklare för mig idag, om jag hade haft den kvar då.

Det är svårt att skilja mig ,som måste göra det, genom att jag hade inget val när Kewan dök upp, som ingen verkar fatta då. JAG ÅKTE DIREKT KANA NÄR KEWAN DÖK UPP HAMNADE UTANFÖR SAMHÄLLET PÅ EN GÅNG ,GENOM ATT JAG FICK FÖR DÅLIG HJÄLP.

Men GUD sa till mig, ATT JAG MÅSTE TA KEWAN ,genom att vi hade börjat nu, och jag har inget val när han dök upp nu. Men minns mycket väl när GUD visade bilden på Kewan , att jag måste ta honom, annars får han leva ensam då. Det är ni två nu. Även om jag älskar Kewan, men det stökar till för mig när jag måste lämna Anders då. Men GUD har börjat med Kurdistan ,och det var han och jag, vi måste leva med varandra. Jag var väl orolig över han ålder, men han sa, att det är vi två ,och vi ska leva ihop. JAG HAR INTE SÅ MÅNGA VAL NÄR GUD STYR ALLT RUNT MIG DÅ. Men hade önskat att få hjälp då, genom att ingen pratade med sociala då.

JAG HADE ÖNSKAT ATT INTE GUD HADE BÖRJAT MED KURDISTAN, GENOM ATT JAG BLIR LIDANDE AV ALLT DÅ. Om jag och Anders fick avsluta livet tillsammans ,och lämna jorden tillsammans, som har varit mycket enklare för mig då. Anders mår inte bra efter allt han gått igenom då. Men även jag mår inte bra, att ha det såhär då. Men hade önskat att slippa det, och tagit annat liv Kurdistan. Och jag har klarat mig mycket bättre då. Genom att nu hamnade jag utanför samhället när Anders lämnade mig, genom att vi hade gått som en krigare, som även det stökade till för oss båda två. Det stökar till för mig ,när Kewan dyk upp som gubben ur lådan, och kommer och går hela tiden då. Sjuk av det, genom att jag måste leva såhär ,som jag blir sjuk av då. Jag fick svårt att rädda mig själv ens då. Jag har inget kul liv längre när jag lever som jag gör nu.

Ni som gillar Twin soul tvillingsjälar då. BYT MED MIG NU ,OCH JAG SKULLE VARA ÖVERLYCKLIG DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpgVi föds i Sverige, men fick enorma problem. Men Anders och jag trampar på efter landet. Men vad finns i Sverige då??? Men vet med säkerhet ,vi hade inte problem när vi levde med andra relationen. Men hade bra utan problem jobbar som vanligt folk. Men allt flöt bra på den tiden. ALLT VAR BRA PÅ DEN TIDEN.

Men Anders kommer från en plats ,som ska tillsammans syna av Sverige. Jag kommer från BIG HEAVEN OCH ANDERS PROTECTION OCH JAG BIG PROTECTION, VI MÖST I LANDET. Jag var 16 år första gången vi möttes. Men var så kär i han. Han var 20 år och jag 16 år. Men öppnade hjärtat mellan oss. Men vi möts den gången. Jag träffade Ömer kommer från Turkiet kurd. Men flyttar till Göteborg. Vi fick två vackra döttrar Nathalie och Yasmine.

Men flöt bra utan problem vi kunde leva då. Men åkte hem ibland till Östersund. Jag ville träffa mamma. Men mötte på Anders lite här och där. Men vi var tyst när vi möttes. Men pratade lite grann, och mamma tyckte vi hade konstig kommunikation. Men hade inte glömt Anders. Men åkte ner till Göteborg. Men lever där tills jag måste hem. Jag känner måste lämna Ömer och flyttar hem. Men försöker lämna Ömer förut, men får två barn ihop. JAG MÅSTE GÅ IGENOM LANDET, OCH SEN TILLBAKA TILL ANDERS. MEN TOG NÅGRA ÅR INNAN VI TRÄFFAS OCH FLYTTAR IN TILL MIG. 

VI BÖRJAR GÅ MED SVENSKAN FOLKETS PROBLEM. VI GÅR EFER LANDET, MEN VI FÅR PROBLEM MED ALLT ,VI HADE INTE FÖRUT. MEN SLUTAR SOM KRIGARE, SOM HATAR ALLT. Men Sverige höll på att gå i backen måste börja med landet. Men Sverige har gått upp och ner ,men klarat sig. Men han såg framtiden med Sverige ,och då måste han sätta igång. Linn tillhör landet även hon tillhör han. Niklas åker med i allt samma som Linn får lida båda två. Men hatar allt hon är min dotter. Men inget kul liv vi fick. Men vi trampar på efter landet. MEN GUD HÅLLER PÅ ATT REDA UPP ALLLT MED SVERIGE. ARG PÅ ALLT NU SOM BLIR DRABBAD SÅ HÅRT.

MEN BLANDAR IN KEWAN MITT I ALLT IHOP. MEN ÄR SÅ SUR OCH ARG NU. VI HAR NOG MED ALLT. Därför mötte jag på turkar kurder innan han dök upp. Men fick följa hans kultur. Men fattar inte hur han tänker. Men han tänker inte ska han börja med land, då kan jag åka på det. När ska det ta slut. Han har internet idag ,då kan han hitta på ännu mer till mig. Han måste hjälpa länder när han tar internet till hjälp. Anders avskyr allt idag han blev drabbad, som jag när Kewan dansade för mig på Facebook. Byt med oss. Ni som älskar Twin soul tvillingsjälar, ni skulle springa från allt. Anders krigare känner inte igen han. Men han blev upp och ner när GUD öppnar hjärtat på han. Men även på mig skulle kolla av Sverige sen vi hade gått klart. KRIGARE SOM INGEN VILL MÖTA PÅ. 

Anders är sjuk efter allt han måste rensa hela tiden. Men gamla Anders vart tog han vägen. Men han är borta han är arg och arg hela tiden. Men ingen fattar vad som händer med han. Men han skriker och morrar och är arg. Men gått klar med Sverige ,då blev han konstig förändrad. Men måste sitta ensam och rensa efter vi gått klart. Men han fick inte vara ensam bara en kort tid. Han lånar ett tag en plats. Men sen flyttar han hem till sin pappa, som var inte det bästa med det. Men vi går med äldre ska bo hemma, så länge de vill bo hemma. Det är bäst för dem. KUL LAND, SOM ÄR URDÅLIG ATT HJÄLPA TILL NU. VI MÅSTE BO ENSAM ETT TAG.

NÄR SKA FOLK FÖRSTÅ ATT JAG MÅSTE SITTA ENSAM EFTER ALLT ATT RENSA, INGEN FÖRSTÅR HANS JOBB. SVERGE VAR FRUKTANSVÄRT. Jag måste behålla min lägenhet måste börja skriva. Men sitta ensam och rensa ,men får healing. Jag kan inte umgås på ett tag med Anders måste vara ensam. Men vi måste träffas även fast han krigar. Vi rensar när vi träffas ,men jobbigt att hålla på så. Vi måste egentligen bo ensam efter allt. Men lever destruktivt förhållande ,men var så trött kunde knappt röra mig. Men tog mig ingen vart bara trött, och vill sova genom att destruktivt förhållande är som ett gift i mig.  Men har aldrig varit så konstig ,som den gången. Men måste lämna min kära hem när ingen smart skyddar min lägenhet ,som är så besviken på människor som måste vila. Men ingen kunde rädda allt fick flytta tillbaka till Anders, men fortsätter och bråkar där.

MEN BLANDAR IN JONAS KOLLA MIG. GUD TOG HAN ,SOM BLEV BARA PROBLEM FÖR MIG. Han såg hur han lever då. Men skulle skydda min lägenhet när Anders inte kunde det. KEWAN STÖKAR TILL FÖR MIG. DET BLEV PANNKAKA AV ALLT NÄR HAN DÖK UPP. Jag hade en fin lägenhet, som ingen kunde skydda då, genom att jag höll på att lämna allt då. Men då måste folk vakta mig. Men den som vaktar mig var ÄRKEÄNGLAR, GREAT MASTER PROTECTION SOM LEVER MED MIG. GUD. Han testar mig hela tiden, så jag stannar kvar. Men blev sjuk när Kewan och jag lever så. Vi måste egentligen bo ihop. Men älskar den tiden.

Men skyddar mig ,men har inte pengar att betala min hyra när GUD kommer och ska börja med landet. Jag måste egentligen ha pengar när han dyker upp. Men kollar efter pengar ,men hittar inte det. Men såg försvann pengar för mig. Men skulle haft kvar min lokal ,så han var inte så glad när han dök upp. Men måste flytta när man flyttar fel. Men fick dålig hjälp när jag måste flytta till en lägenhet, som passar mig perfekt. GUD VAR INTE GLAD ,MEN KAN SVENSKA FOLKET DÅLIG ATT HJÄLPA VARANDRA. Men kan hjälpa mig, men han var så sur på folket, som kan inte ställa upp på mig. Men gått gått igenom landet, men då ska jag börja jobba med skriva från han. MEN HAR UTVECKLING FRÅN GUD, men lärt mig en annan väg ,genom att Sverige stökar till för folk. Men blir sjuk av landet, så han måste börjar med Sverige. Han sett alla fel gör med folk och då måste han sätta igång landet. Jag skulle lära mig från han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 899965.jpgJAG MINNS DRÖMDE OM MIN LOKAL INNAN JAG FICK DEN. Jag gick där i lokalen och hjälper folk. Folk var sjuk och måste ha hjälp. Men börjar att fixa en lokal ,men såg ut som i drömmen. Men jag fick lära mig olika tekniker från han. Men känner idag att han var inblandad att börja med att hjälpa folk. Men drömde ibland om saker och ting ,men fick undervisning på knepiga sätt. Men skulle sitta där såklart. När han dyker upp ,då blev han inte glad på folk ,som han tycker kan hjälpa mig. MEN DÅLIGT SAMARBETE KALLAR JAG DET. SATT SJÄLV FÖR DET MESTA OM JAG MÅSTE FIXA SAKER OCH TING. TÄNKTE LÄMNA ANDERS. VAR TRÖTT PÅ ALLT.

GUD har sagt att jag börjar gå med kurderna. Men började med en annan kultur. Men följde kurder turkar hur folk levde. JAG FÖLJDE ETT FOLK, SOM GUD HADE BÖRJAT MED HAR MÖRK KULTUR. Men får inte välja själv sin stora kärlek, som blir så fel att leva så år efter år med människor älskar inte. Därför mötte jag den kulturen ,som GUD börjat jobba med. Jag fick inblick hur folk lever kurder turkar. Jag bara följde efter kulturen, som har mörk kultur som var olika när kommer hit. Men männen levde dubbelliv när kommer till Sverige. Men får inte välja sin ens utan föräldrar som väljer till dem. Det blir fel att leva så. GUD ändrar om det ,genom att följa kärleken känner för den. Mår bäst att leva med den älskar. ÖPPNAR HJÄRTAT MOT VARANDRA ,SOM BLIR BÄSTA LIVET LEVER TILLSAMMANS. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

GUD höll sin hand över mitt huvud, men känner att han kollar min rygg, hur den var, genom att jag åkte i golvet när han höll sin hand över mitt huvud. Han kollade jättemycket den gången på min rygg och nacke, som jag hade mycket problem med då. Men hade fått hjälp av  PROTECTION HAN HAR JÄTTESTARK HEALING DÅ.

GUD höll på att kolla mig, men även när han höll hårt i mitt påslakan, hur han kan göra då. Jag kände han höll på och drog några gånger i mitt påslakan då. Jag kände han drog ,och det kändes som han lyfte mig liten bit då. Och vaknade en del dagar ,när GUD OCH  PROTECTION SATT OCH PRATADE MED VARANDRA DÅ. Han hade lämnat mig, genom att jag vände och vred på mig. Hade svårt att ligga på rygg, genom att jag måste helst ligga på rygg, genom att han ska ge kärlek till mig. Men kunde vakna ,att han satt med GUD och pratade och diskutera om mig då. Men det kändes ,som han gick upp och ner bara en liten våning från mitt hem då. Jag kände han gjorde så ibland. Det kändes tryggt, att ha det så, att de gick upp och ner hos mig. De satt och bestämde mycket över mig då. Men vill bli klar nu. Jag låg illa till, och därför satt de och diskutera mig då. Men GUD hade börjat med Sverige då. Landet ligger väldigt dåligt till då.

Nu blir jag bara mer och mer rädd att leva här. Bara orolig av allt då ,och känner inte som förut, än att de knackar och vill prata med mig och Anders, hans bror Peder då. Ibland knackar det på fönstret eller i golvet eller river ner saker här ,och vill prata med mig då. Genom att jag blir orolig att bo här då. IBLAND KOMMER ÄRKEÄNGLAR OCH LUGNA NER MIG NÄR JAG BOR HÄR. Men jag hatar att bo här, genom att ingenting är kul längre då. Men även ,för att lugna ner Anders kommer de då.

MEN PROTECTION SITTER OCH VAKTAR MIG FÖR EN MAN KEWAN ,men han dök upp sen jag hade mött Kewan ,och fick en snurrig värld den gången ,och visste varken ut eller in när han sitter en dag på min säng, och ser ut som Kewan, då blev det mer snurrigt för mig. Men jag måste börja rensa med Kewan. Men han spelar honom när Kewan bor fortfarande kvar i England då. Men första tiden ser jag hans ansikte genom att jag måste börja gå med Kewan.

Jag har ingen koll på vart jag kommer ifrån. PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,HAN SÄGER INGENTING OM VART JAG KOMMER IFRÅN. Och när när GUD dök upp och stökade till för mig, ATT JAG KOMMER FRÅN DEM. Men hade inte en aning om det, men även GUD SÄGER, ATT JAG KOMMER FRÅN HONOM ÄVEN LADY NADA KOMMER DÄRIFRÅN. Men jag hade inte koll på det utan jag lever som vanligt på jorden ,utan att jag vet allt såklart och hade inte en susning när Lady Nada och Kuthumi satt och väntade på GUD OCH VILKEN CIRKUS FÖR MIG DÅ.

Jag hade inte ens koll på vart jag kommer ifrån ,och ingen människa vet överhuvud inte vart vi kommer ifrån, vilka människor vi kommer ifrån ,och samma med mig då. MIN VÄRLD HAMNADE UPP OCH NER DÅ. Jag kan inte göra så mycket åt det ens, utan sitter fast med det sen GUD dök upp då. Han ska hjälp människor, genom att visa dem rätt och jag måste sitta och skriva som jag gjorde förr när jag satt och skrev från ärkeänglarna och Great master och guider då, exakt samma idag då. Han ska hjälpa människor genom att han kan allt då.

IDAG FÅR MÄNNISKOR MERA HJÄLP GENOM ATT GUD SKA BÖRJA HJÄLPA FOLK DÅ.

MEN FÖR MIG ,HAR LINN OCH JAG EN PLAN NÄR VI FÖDS TILL JORDEN DÅ. NU HAMNADE VI I SVERIGE DÅ, genom att Lady Nada bad mig skriva till Linn, att hon levde med sin Twin soul Tvillingsjäl då. Men även GUD bad mig skriva till henne om en del saker, genom att han hade öppnat på henne och Niklas, som också kommer från GUD. Han öppnade hjärtat på dem och mig ,för att hjälpa svenska folket sätta igång landet, MED JÄTTESTOR ENERGI FRÅN GUD. DET ÄR KÄRLEK SVENSKA FOLKET FÅR ,jättestor energi från GUD, och folk måste få hjälp från honom. Men landet låg illa till. Och jag kan se från mina ögon, hur landet ser ut, som han håller på att putta på folk nu. Men såg mycket efter sen han hade öppnat hjärtat på dem. Såg vad som hände med landet då.

JAG HAR FÖLJT MED ,OCH SETT UTVECKLINGEN I SVERIGE OCH ÄVEN KURDISTAN när han gav hjälp där. Har sett mest, vad som hänt med mycket kvinnor, som måste få hjälp, att de har börjat agera mycket mer idag än förr. Jag ser samma på Sverige, vilken fart det blev på Sverige då. Det händer en massa i länderna då. Kärlek det sätter igång länderna. Jag såg på foton på dem, när han hade öppnat hjärtat på dem , hur det såg ut runt dem. Jag såg en mörk och grå värld, som såg ruggig ut då. Men då satte Linn och Niklas igång från GUD, och därför såg jag på deras ögon, hur det var då. Jag har berättat om dem förut ,vilka stora problem de fick. Jag är mamma till Linn och lider av det. Jag såg, att de skulle gifta sig, men ,då öppna GUD hjärtat på dem. Och sen har det bara varit problem för dem. Men de håller på att gå tillbaka, men de har problem ,som skulle gifta sig då. Jag är sur och arg på allt, genom att jag är mamma då. Alla mammor skulle känna samma som mig då.

Men Sverige måste ha hjälp då.

Jag måste ha mitt hem kvar genom att jag fick så mycket problem när jag miste allt då. DÄRFÖR VAR DET EXTRA VIKTIGT FÖR LINN OCH MIG, ATT BEHÅLLA MIN LÄGENHET HÅLLA KONTAKTEN HELA TIDEN, GENOM ATT JAG OCH ANDERS SKYDDAR HENNE DÅ när han hade öppnat hjärtat på dem. SVERIGE ÄR INTE KUL ENS DÅ. Linn blir sjuk, att leva som hon gör nu, ,men även jag reagerar på samma sätt, genom att Linn fick problem med Niklas och jag med Kewan, men vi blir sjuk av det, genom att vi är Twin soul tvillingsjälar, och har Linn problem med Niklas ,då blir hon sjuk, men även ska städa med mig och tidigare liv då. Men jag måste ha en säker plats, som Linn kan gå till när hon mår inte bra, då måste jag hjälpa henne då. Linn är mitt barn, och då kan jag skydda henne när GUD öppnade hennes hjärta då.

Kan egentligen inte bo, som vi gör nu Jag och hennes pappa ska skydda Linn då. 

Vi måste bo nära Linn, som ingen har fattat då. Men även jag måste behålla min lägenhet ,som ingen fattar, och då har vi jordens problem med Linn. Genom att ingen skyddar mitt hem ,och Linn kan komma och gå som hon vill då. Men jag hamnar i bara problem ,genom att ingen vettig människa kan skydda mitt hem ,men väljer ut Jonas ,som kan knapp ta hand om sig själv, men slutar i skulder och en massa dyra räkningar för mig. Men jag litar inte mer på folk ,GENOM ATT JAG KAN INTE VARA SJUK, OCH TA EN VILA HEALING ENS ,SÅ ILLA ÄR DET. Som jag var den gången och hela mitt liv rasar då. JAG KRÄVER EXAKT TILLBAKA MITT LIV ,OCH MIN LÄGENHET SOM JAG EN GÅNG FLYTTADE TILL DÅ.

100-Hand-Painted-Paintings-Beautiful-Woman-Sexy-Canvas-Wall-Decor-Modern-Abstract-Oil-Painting-for-Living.jpg_640x640q70 (2)

Men måste även sitta och skriva och skriva till folk ,men får knappt ta en kund ibland när jag håller på att skriv på bloggen då. Mitt liv slutade när jag kom hit ,genom att ingen vettig människa lät mig leva kvar i mitt hem. INGEN VILL BYTA MED MIG DÅ. Men blev dåligt när Kewan dök upp ,och sen fick jag problem genom att Kewan håller i planen ,som det så vackert heter då. Men vart sitter jag nu ,inget hem ens ,men ska sitta och skriva ,och hjälpa folk ,genom att GUD har sagt till om det. Han visar vad jag skulle göra då, genom att Sverige låg i soporna därför drog vi igång landet. Han sa, att jag måste sätta igång på en gång och skriva då.

MEN GUD SÅG JONAS DEN GÅNGEN NÄR HAN HÖLL PÅ ATT KOLLAR GENOM MIG GUD ,och min ekonomi. Hur ekonomin såg ut då. Men GUD ser Jonas dåliga samarbete ,att då skulle han lära han att samarbeta en gång för alla då. Men var så irriterad den gången när han såg allt, vad Jonas hade gjort då. Men jag kan inte göra så mycket åt det. Men GUD var så himla irriterad, hur Jonas hade gjort då. Men han såg allt ,men sen fick jag jordens problem ,genom att då öppnade GUD hjärtat på Jonas ATT HAN SKULLE GÅ SOM PROTECTION. HAN SKULLE LÄRA HAN ATT SAMARBETA DÅ. Men Jonas måste vakta mig ,som en vakt gör då. Men han måste ha koll på mig när han ska gå som en PROTECTION då. Men ingenting får hända mig då ,utan han ska känna av mycket då. DET FÅR INTE HÄNDA MIG INGENTING DÅ. JAG MÅSTE HA SKYDD. MEN GICK I BACKEN NÄR JONAS SKULLE LÄRA SIG SAMARBETE. 

PROTECTION ÄR MIN ANDRA HAND HJÄLPER MIG OM JAG MÅSTE HA HJÄLP DÅ. Men fick problem på en gång med Jonas ,genom att han är inte så lättsamt med sitt humör då. Nu har han fått gått till skogen ,och skriker innan han ska till mig då.

Men han skulle se till mitt hem genom att jag måste överleva då. Jag måste bo kvar då. GUD VARNADE FÖR ANDERS ,ATT VI FÅR INTE BO UNDER SAMMA TAK ENS, GENOM ATT VI HAMNAR I BRÅK, VI HAR GÅTT SOM KRIGARE DÅ. Han skötte inte sitt jobb som PROTECTION, genom att han kom till mig, och satt och pratade, men sa ingenting om min lägenhet då. Jag mådde inte bra då när jag håller på att skiljer mig då. När och Kewan lever så här, då måste jag ha skydd ,och får inte hända mig ingenting, då får Kewan problem, så illa är det med Twin soul ,tvillingsjälar då.

PROTECTION måste även hjälpa till ,om jag får problem med pengar då. Men Jonas är urdåligt på allt, genom att jag fick bråka om en del saker jag måste låna till då. Jag kan inte samarbeta med folk ,som blir arg och är vänner som ännu värre då. Jag kunde inte sitta med Jonas ,genom att  han blev så jobbig då. Men han kommer oftast när han ska ha hjälp ,när han har problem då. Jag har aldrig sett ,att han kan den här biten då. Men han var dålig när lokalen åkte i backen då. Vi satt med boken då.

JAG SER ÄN IDAG ATT JONAS KAN INTE SAMARBETA ,ANNARS HAR ALLT GÅTT BRA, Jonas fick bekymmer som hette duga när Anders drar igång då. Jag måste ringa honom då. DÄRFÖR MÅSTE LÄGENHETEN RÄDDAS DÅ.INGEN VAR PIGG PÅ ATT HJÄLPA TILL ,NÄR JAG MÅSTE RÄDDA MIN EKONOM LOKALEN ,SOM VAR MIN INKOMSTKÄLLA DÅ. JAG HADE BARA SOCIALA ATT BE OM HJÄLP DÅ. MEN NÅGON ANNAN SKULLE PUFFA DEM. JAG SATT SJÄLV DÅ. DYR HYRA DÅ. Han är jobbig även nu ,när jag måste ha hjälp, men gjort så mycket fel och kan inte be honom om hjälp ,genom att allt blir för dyrt för mig då. Men han skulle egentligen fråga mig om saker och ting få hjälp med sitt liv ,men då fick han betala mig. Men Jonas skulle få hjälp från oss ,men betala med små pengar. Jag tar mycket mer. GUD visste hur urdålig sociala är att hjälpa till i nöd.

Men då skulle Jonas får hjälp av mig. Men betala liten summa till mig, har dålig ekonomi. Men hamnar som utan för samhället ,men då skulle han ta hjälp av oss. Men gick i backen han är så snål ,att betala ett kexpaket. Men lärde sig lite grann. Men han tog hem kexpaketet när vi satt med boken. Men har inte sett det. Men sa till om det tillslut. Men snålaste jag mött på. Jag måste överleva när jag fick dålig hjälp, då såg han chansen ta Jonas ,som har inte fått rätt hjälp med musiken. MEN JONAS ÄR DEN SEMSTA ATT SAMARBETA. TAR SIG INTE ENS FRAM IDAG.

MEN HAR HJÄLPT HONOM SÅ MYCKET ,MEN ÄNDÅ SÅ STÖKAR HAN TILL FÖR MYCKET FÖR MIG DÅ. Annars har jag inte kommit hit då. DET VAR MIG HAN SKULLE HJÄLPA ,OCH SKYDDA, SOM HJÄLPT HONOM SÅ MYCKET DÅ. Jag fick problem att få hjälp ,när man blir behandlad så. När man bor här ,då fick jag problem att skriva som jag ville då. Jag måste sitta mycket på natten ,då är det tyst här då. Men Anders kan bli sur och arg och kalla mig för allt, som har velat bott kvar då. Men har aldrig bott så här hemskt då. MEN HAR ALDRIG MÖTT PÅ SÅ HEMSKT SOM NU, DÄRFÖR KAN INTE JAG OCH ANDERS BO UNDER SAMMA TAK DÅ. HAN TAR ENERGIN FRÅN MIG DÅ. MÅSTE HA KNÄPPTYST OCH SKRIV DÅ.

Jag minns att GUD hade öppnat på mig hjärtat, men även på Anders, genom att kolla hur Sverige såg ut då. Anders kände när GUD öppnade hjärtat på honom ,genom att vi var klar då. Han såg, att vi hade gått som krigare båda två, då har Sverige problem ,och jag måste sätta igång på en gång, att skriva från GUD. Rädda landet, genom att visa vad folk måste göra då. GUD VISADE HUR BLOGGEN SKULLE VARA DÅ. HAN BESTÄMDE ALLT. BLOGGEN SKA DELAS TILL ANDRA DÅ.

Nu får alla människor veta hur GUD hjälper människor, men långt tillbaka hade ingen en aning ens, hur han hade hjälp folk, hur han har gjort då. DET VAR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION PROTECTION ,SOM GUD ANVÄNDER SIG AV DÅ, men folk har hört ,att det fanns hjälp att få. De kom från högre människor då. Men idag får folk veta, genom att han öppnar allt nu. Nu får alla vetskapen vilka människor han har på jorden, ,som förut hade ingen susning om, vilka var på jorden. Ingen kunde se vad GUD höll på med då. Igen hade den vetskapen då. Men hört att han gav kärlek från tvillingsjälar Twin soul när de möttes.

MEN GUD ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ MÄNNEN OCH GER KÄRLEK TILL LÄNDERNA DE HAR VARIT I DÅ ,som ingen har upptäckt förut. Men idag har han öppnat allt, genom att han måste hjälpa folk när allt har gått framåt med allt. Och nu kan han nå ut till flera människor än förr, genom att världen har utvecklas, så mycket sen internet har utvecklas. GUD har sett, att han kan nå ut till flera människor över hela jorden.

Det finns folk idag, som han kan se, genom att så mycket har utvecklats så mycket idag. Men måste vänta in människor innan han började. Kvinnorna går och visar hur landet är då. Vi  dras till  problem då. Känner av. Det kan vara  jobb eller annat problem ,som Sverige  har då. Männen följer också  Sveriges  problem. Kewan han följer även han vilka  problem hans kultur har  då.  VI  KÄNNER AV LANDET.

Men jag hade inte en aning när GUD dök upp, vart jag kommer ifrån, som jag hade velat sluppit, och samma för Linn sluppit när landet lider så mycket , då fick vi problem, som vi har velat sluppit då. Men man vet inte vart man kommer ifrån, ÄN NÄR GUD DYKER UPP DEN NATTEN ,och Lady Nada var knäpptyst ,men även ärkeänglarna var knäpptyst om honom.

MEN JAG FICK SÅ STORA PROBLEM SOM INGEN SKULLE VILJA HA DÅ. Men jag ska sitta och rädda min bostad, som gick i backen har ni sett. Men måste ta in hjälp, som bara blev pannkaka av allt, ingen var nog smart att göra fonder eller annat folk kan söka då, för att jag måste ha en lön när jag sitter och skriver och ska rädda ett sjunkande skepp. Och svenska folk höll på att gå rakt ner i backen, och då måste han sätta igång svenska folket då. Eller annat folk har kunnat hjälpt mig med då.

MEN GUD MÅSTE VÄLJA UT EN PROTECTION ,SOM SKA SAMARBETA MED OSS DÅ, men även att hjälpa och skydda min ekonomi, genom att jag har ett hem en lägenhet, att betala ,som ingen gjorde något åt det. Jag måste få hjälp och healing, men även komma igång att skriva då. Jag får upp hela tiden bilder eller annat, som jag måste lägga ut på bloggen. Jag kan inte ens ta ett extra jobb när det är som det är då. Jag får ta lite kunder, genom att jag måste skriva och måste ha min energi till det. Eller annat de kan hitta på, som ger ekonomi, genom att jag måste äta, även den biten då. Mat som jag kan knappt be om, då kunde det vara sura miner innan jag fick mat då.

Men Jonas måste se till det ,som blev inte mitt bästa samarbete då. Ni har läst hur det har sett ut då. Jonas ska hjälpa mig när jag och Anders har problem då. Ni har läst om krigarna då. Jonas skulle betala mig när han får hjälp av oss, genom att slippa förlora pengar hela tiden. Måste tjäna pengar för att överleva, men då skulle han betala den hjälp han fick. SÄMSTA HJÄLPEN TILL FINT SAMARBETE SOM ÄR SNÅL. 

Men jag har sett vad som hänt sen GUD drog igång landet, men folk börjar att vakna upp och folk börjar ,och vill rädda sitt land och folk är mer vaken på mycket idag. Men vart hamnade jag och Kewan då? Men fortsättning följer och den sagan, att prinsen och prinsessan fick varandra då. Var det så vackert då. Min högsta kärlek, jag kan möta på äkta kärlek kallas det. BIG LOVE, varför sitter han kvar i England, genom att han kände så mycket kärlek för mig, men sitter kvar i England på superlim, som han har suttit sen den natten när min värld vändes UPP OCH NER NÄR KEWAN MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL PROTECTION DÖK UPP DEN 2016- 01 – 07.Men vad har hänt för mig och Kewan då??? vi har fastnat mellan en massa problem när jag förlorade mitt hem, ,som jag har kunnat fått någon vänlig människa att rädda mitt hem då. Jag och Kewan ska leva vi med, som ingen verkar fatta nu, genom att jag sitter så galet, som jag vet att han gör med, galet. Men när ska det lösas upp då???????

Jag hade en jättefin lägenhet att bjuda Kewan till mig. Men vad har jag nu??? Bara skit har jag nu, genom att vi fick urdålig hjälp. Men vem mår dåligt av det ???? Det är jag och även Kewan mår dåligt, men varför fick vi inte börja på en gång???? Pengar som alltid är när det stökar till, som hade önskat, att jag var rik som ett troll och kunde göra som jag ville jag och Kewan då. VARFÖR LÄT INGEN STÖTTA MIG NÄR JAG MÖTER PÅ EN TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL  ,SOM ÄR BLAND DET VACKRASTE MAN MÖTER PÅ, som inte så mycket folk gör och är bland det vackraste jag kan leva med. Men ingen fattar hur viktig Kewan var för mig ens. Och mina äldsta döttrar fattade inte det, att mamma hade mött en tvillingsjäl Twin soul, som jag förklarade för dem ,vem Kewan var då. Men ingen verkar fatta det, och sa vem han var. Jag kan inte springa ifrån honom ens ,och mår bäst när vi bor ihop då. De har inte sagt så mycket nu. 

Men varför fick jag problem med allt??? Jag blir sjuk att leva såhär. Jag kan inte skaka av mig när han inte har landat i Sverige då. Men när ska han anlända då??? Jag blir galen på allt, genom att det sliter på mig så mycket varje dag. OCH VARFÖR FÅR JAG INTE LEVA ,SOM ANDRA MÄNNISKOR LEVER DÅ. Jag får sitta sjuk och vänta på, att GUD ska släppa mig när jag är klar då. Jag kan gå från huset då. Men det är inte så kul, att börja om med allt, som jag kommer få göra nu. Jag måste hitta perfekt bostad, som jag hade förut en ljus energi, med ljus, bara ljus i då. Som var som min gamla lägenhet då, men ska vara exakt lika ljus ,och fri från mörka energier då. Jag hade en perfekt lägenhet ,som jag satt varje och dag, och väntade på att Kewan skulle komma till mig.

JAG SKA EXAKT SAMMA SOM FÖRUT ,ELLER DÄR DET ÄR NYBYGGT, genom att där är det fri från mörka energier, men även i nybyggda hem är det modernt och lättsamt, genom att vi lever på 2019 nu. Mycket är så lättsamt idag när de bygger nytt idag. Köket eller badrum med värmeslingor som jag hade förut då. Men det är bra med värme i golvet då. JAG SKA HA SOM FÖRUT LÄTTSAMT OCH LJUS LÄGENHET. JAG KRÄVER DET.

Men vad har jag nu????? Ingen ting, fick inte ens tillåtelse att leva ett härligt liv med min nya man, som var en tvillingsjäl ,och var ingen vanlig man, och därför blir jag sjuk nu och även Kewan tack vare urdålig hjälp. Och det har gått för långt tid sen jag mötte honom, som gör att det tär på mig ,och blir sjuk när vi lever såhär skilda åt. Det är inte så enkelt ,som folk tror då, att det går inte leva som är svårt nu. Jag kan leva när Kewan kommer till Sverige, annars fungerar inte vi, genom att vi är Twin soul Tvillingsjälar ,som gör saken ännu värre för oss. OCH DÄRFÖR VILLE GUD ATT FOLK SKULLE HJÄLPA OSS ,GENOM ATT HAN KAN OSS SÅKLART DÅ.

Jag kan mig själv såklart, genom att må såhär ,och man kan åka upp och ner ena minuten jättebra ,och kan fixa en del bra saker, och den andra minuten, kan jag inte ens prata med folk, genom att orden försvinner på mig ,och får inte fram det jag ska skriva till folk då. Jag måste passa på när jag har full med energi ,genom att jag fungerar inte när Kewan inte bor hos mig. Och ibland undrar man varför man skulle få så mycket problem när man möter på det högsta i livet, ÄKTA KÄRLEK, som jag kände så mycket när han dök upp.

Han förtrollade mig med sitt trollspö.

Och jag föll för honom, och började känna känslor mer och mer efter den natten han dök upp. Men jag höll mig den gången, genom att inte visa för mycket, genom att jag satt fast med Anders, men trodde inte att han var min Twin soul då, men det var Lady Nada ,som sa det, att du har mött din tvillingsjäl, och kommer få ett perfekt liv, att jag var värd att leva med bara kärlek då. JAG DRAS TILL HONOM GENOM ATT ENERGIN ÄR SÅ STARK DÅ. KÄRLEK OCH GLÄDJE MAN KÄNNER DÅ.

Men varför måste jag vänta genom att jag blir sjuk?

Men jag hamnade i kläm, genom att ingen lade en enda krona på att hjälpa mig. Jag mötte GUD den natten, sen var cirkusen i full gång för mig ,och kunde inte springa ifrån honom ens då. JAG SATT FAST DÅ. Men han kollade på min hälsa ,genom att jag har två jobb har det kommit  fram då. Jag träffade Kewan min Twin soul tvillingsjäl då ,och ingen fattar att rädda oss ens, utan jag blir lämnad ensam ,OCH JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET HJÄLP, när han såg hur min hälsa var då.

MEN GUD KOLLADE UPP MITT HEM, och minns mycket väl ,att han gick och kollade upp hur jag bodde då. Men han sa inte så mycket om det, än att han tyckte att det var kallt under golvet i köket ,och han tänkte på Kewan, som kommer från ett varmt land, om jag kunde göra något åt det.

Jag sa, jag kan kolla upp det. MEN JAG ÄLSKADE MIN NYA RENOVERADE HEM med ekgolv och värmeslingor i badrummet då. Men sa, jag kan kolla om de kan göra något åt det då. Men fick höra av vaktmästare, att det kom från en gammal potatiskällare det fick jag tillslut reda på. Jag hade bott där i nästan 5 år, och kände i köket hur kallt det drog från hörnet i köket då. Men andra vaktmästaren såg inte det. Han fattade inte varför lägenheten var kall, som hördes till varmare lägenheterna då. Andra lägenheterna var jättevarm då.

MEN FICK SVAR PÅ DET, genom att min lägenhet var bygg ovanför en potatiskällare ,och grannens byggd ovanför en tvättstuga, som hade jättevarm och kunde till och med klaga, att de hade så varmt då. Men jag gillade inte den lägenheten ens när jag var inne hos grannen, men det var en 4:a och den kostade mycket mer då. Men fick ett svar då, men tänkte jag kan fråga dem, som renovera om de kan lägga värmeslingor hela vägen i hela lägenheten ,eller täppa till potatiskällaren då. Jag hade sett på ett annat ställe, att de hade lagt värmeslingor över hela lägenheten, genom att lägenheten var byggd ovanför en potatiskällare. Jag minns att hon hade kallt om inte värmen var på då. Hon kände en svag värme på golvet, som värmde upp mycket bättre när det låg en potatiskällare under hennes hem då.

Men jag kom inte så långt med det, genom att sen åkte jag ut från mitt hem när jag hade så dålig hjälp, att rädda mitt hem då. Jag är arg och besviken på folk, som har kunnat varit lite mer vaken och räddat allt, genom att underlätta för mig. Jag hade inget val, än att sitta kvar i lägenheten, så länge jag kunde GENOM ATT FOLK SKA RÄDDA MIG GENOM ATT JAG SATT OCH SKREV DÅ. Jag fick inte ens ta för mycket kunder, som jag kan göra i vanliga fall. GUD han stängde av allt för mig. Han gick igenom mig och kollade upp mig ,och det var folk som skulle rädda mig, genom att jag höll på dog när ingen var nog vaken, att rädda mig ,och han hade börjat med svenska folket och vad händer med mig då??

Ingen verkar vara vaken när han såg ut folk runt mig. Ingen var vaken och tänkte, men har du kollat upp lägenheten Birgitta ,att det händer ingenting då? Ingen frågade ens, utan Jonas kom, som ska kallas för PROTECTION, HAN SA INTE ETT DYFT TILL MIG. Han satt i soffan och gjorde inte ett skit eller satt med mobilen, som har blivit hans älskling sen han köpte det systemet , då var Facebook mycket mer viktigt för honom än, att prata med mig eller lugna ner mig när jag blev orolig, genom att GUD visste hur det blev för mig ,när jag måste lämna Anders, som har gått som en krigare. Att vi kunde inte vara nära varandra, genom att vi måste leva själv, och ingen räddade mitt hem, genom att Anders var arg som ett bi, när han kom upp ibland. Därför kunde vi inte vara tillsammans, genom att han tog all energi från mig då.

Han var svår Jonas ,genom att jag behövde riktiga vänner ,som pratade med mig och lugna ner mig när jag hade problem. Men sett att jag var nog den eviga Birgitta, som gav hjälp till han när han vill söka hjälp. Har sett själv det. Men skulle bara hjälpa till lite grann. Men han var extra jobbigt för mig ,genom att jag har aldrig upplevt, att någon gör som Jonas gjort. JAG HAR HJÄLPT JONAS NÄR HAN MÅSTE PRATA MED MIG, som är knepiga då. JONAS HAR FÖLJT MIG OCH TAGIT HJÄLP AV MIG. Han har gått kurser, och annat men alltid frågat mig när det krisar. Han har fått mer tid än andra jag hjälper. Men tycker synd om Jonas. Men nu är jag arg ,och besviken på han hållit han bakom ryggen. Men lär mig så länge man lever. Men var för snäll som en del ser. Men kan lätt bli utnyttjad. Men är vaken idag igen mer Jonas för mig. Jag måste tänka på mig själv.

ÄKTA VÄNNER GÖR ALDRIG SOM JONAS GJORDE DÅ. Vänner kan skratta ,men även gråta om man måste det GENOM ATT ÄKTA VÄNNER SKYDDAR VARANDRA DÅ ,OCH HJÄLPER NÄR DE HAR KRIS DÅ.  Men  han  var  killen,  som  söker  hjälp  när  det  krisar.  Men  svårt  att  ta in  han i arbeten,  som  gynnar  mig.Jag backade mer och mer bakåt ,och hade mött på en tvillingsjäl, som är inte den lättaste även om det är vacker kärlek, men inte i det här fallet, genom att Kewan sitter fortfarande i England, och jag blir sjuk och så enkelt är det inte med Twin soul, som folk skriker om, byt med mig och prova på, hur sjuk man kan bli vissa dagar ,som kommer från Kewan. Har aldrig hela mitt liv upplevt det. Jag säger alltid till folk, att det kommer från  Kewan ,och kan inte ändra om det överhuvudtaget UTAN MIN TABLETT ÄR KEWAN DÅ han är min medicin ,som ingen kan sätta sig in i det, därför har jag skrivit in I BOKEN TILL FOLK NU, FÖR ATT INTE HITTA PÅ DET SJÄLV ,ATT DET KALLAS FÖR TVILLINGSJÄL SJUKAN TWIN SOUL, SÅ NI KAN SKRIVA RÄTT I BOKEN DÅ. Ingen läkare kan den biten så klart, de kan rycka på axlarna ,och hitta på eget då, men jag kan min sak ,och vet hur vi fungerar då. Kewan är sjuk han med såklart ,genom att jag är sjuk såklart.

MEN FOLK MÅSTE FÖLJA OSS, HÄR FÅR NI LÄSA OM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL BIG PROTECTION PROTECTION. Men kvinnor kallas för BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION. Men kan få lära er att följa oss. Men Anders Niklas och Kewan tillhör Twin soul tvillingsjälar. Men kvinnor har större energi och därför kallas kvinnor för BIG PROTECTION. MEN VI DRAS TILL SKIT LANDET HAR. Linn och jag tillhör kvinnorna.

Det är inte så enkelt att möta det, som är äkta tvillingsjäl Twin soul, när man sitter här och känner sig plötsligt sjuk, som har aldrig upplevt det, kan jag lova då. Aldrig känt mig såhär då. Men GUD hade börjat med Kurdistan och hade önskat, att han hade väntat, för att slippa dessa problem, som jag fick nu, och jag kan inte springa från det ens då, utan GUD ,som har stökat till för mig, som inte kan göra så mycket åt det, än att jag måste sitta och skriva, som han såg ut den gången när han gick noga igenom mig. Och vad jag måste göra skriva från honom då. Jag kände väl det går väl bra då, även om Lady Nada sa, att jag kommer bli less och uttråkat , han har sån kontroll och ska ha på sitt sätt GUD.

MEN SETT FRÅN TIDIGARE LIV HUR DET SETT UT MELLAN KEWAN OCH MIG. Men nu lever båda två ,men måste ändå blir sjuk då. Jag såg när han dog, att jag kunde knappt leva när han dog då. Kewan lever nu ,men jag känner den känslan som är fruktansvärt att leva i då. Jag känner det sen han dök upp då.

JAG ACCEPTERAR OM JAG FÅTT BOTT KVAR OCH GÅTT UT LITE GRANN , som blir värre här då, genom att man tar sig ingenstans nu, som fick så dålig hjälp då, som hade världens bästa läge på min lägenhet, kunde gå ner till stan på 5 till 10 minuter, så var jag på stan då. Men vad har jag nu???? Jag tar nästan 1 timme, om jag ska ända till stan och långt att gå då. Det tar säker nästan 1 timme att gå. Men tror ni jag orkar gå, utan måste hela tiden fråga om hjälp till stan då.

Men Jons frågade inte mig ett dyft, och jag gjorde fel och stängde av Nathalie och Yasmine, genom att Yasmine var emot Kewan, och Nathalie var inte så glad ,men jag kan inte välja bort honom överhuvudtaget då. Men jag kan inte hjälpa det när jag möter på Kewan, att jag blir dö kär i honom som tvillingsjälar Twin soul blir,                                                                                    då har Kewan börjat gå med mig, som de kallar det. Jag kan inte springa ifrån Kewan, som är omöjligt som jag kan inte överhuvudtaget springa från honom, genom att GUD har oss ,som jag hade ingen aning då när jag mötte KEWAN DEN NATTEN 2016- 01–07. INGEN AV DEM VAR DUKTIG PÅ ,ATT HJÄLPA TILL, ATT HJÄLPA MIG ATT RÄDDA MIN LÄGENHET. Genom att prata med mig och lyssna på mig då. De skulle frågat även om jag var tyst ,genom att jag blev räddare och räddare ,att mista mitt hem då. Jag gick inåt och tänkte planera en annan väg , att lämna jorden när jag inte visste, hur ska jag rädda min lägenhet.

Vem var Kewan, som skrev till mig sorry. JAG VISSTE INTE ATT HAN VAR EN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL PROTECTION MÖTTE BIG PROTECTION. Jag minns han skrev till mig. Men hade inte en aning vem han var ,som var så intresserad av mig och kände så mycket kärlek för mig den gången då, genom att jag satt fast med Anders då. Men det bryr sig inte Kewan om, jag sa miljoner gånger till honom, att jag är upptagen då. Men han skulle ha mig såklart och han tog mig såklart, genom att han kommer från GUD ,och han skulle börja med Kurdistan då. Jag visste inte ens vem han var den natten, än att han såg bra ut och vackert ansikte då. Men var ung, han var bara 24 år när vi träffades då. Men jag trodde han ville ha hjälp då. Nej säger han. Han var inte ens intresserad av det. Han sa, han var intresserad av mig då.

JAG FRÅGADE LADY NADA VEM KEWAN VAR SOM ÄVEN VAR UNG? Hon sa, att han var en Twin soul tvillingsjäl till mig då. Men det var min guide  Johlie som sade till mig, säga JA på vänförfrågan från honom, genom att jag har blivit ibland misstänksam, men måste säga JA till Kewan, fast jag såg honom innan jag mötte honom, en mörkhårig man med svarta ögon som satt och väntade på mig. Men kunde sen inte fatta vem han var, men kände mig rädd när jag såg bilden, som kom och gick då. Han skickade exakt fotot jag hade sett den gången, genom att jag såg honom innan han dök upp då. BILDEN BLINKADE TILL ,MEN SÅG EN MAN SOM SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG DÅ.

MEN IDAG VET JAG, VARFÖR JAG VAR SÅ OROLIG NÄR JAG SÅG BILDEN när jag var ute och gick, eller när jag satt hemma då. Men jag fick så stora bekymmer med Kewan, men såg aldrig det när jag träffade honom då. Men jag blir sjuk av honom när han stänger av Facebook, och inte pratar med mig då. Jag har fattat vilka problem jag fick när jag mötte Kewan då. MEN KUNDE ALDRIG DRÖMMA, ATT JAG FICK SÅ HEMSKA PROBLEM NÄR KEWAN DÖK UPP DEN NATTEN DÅ.

TIDEN I GÖTEBORG BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen jag måste även rädda mitt liv min lägenhet OCH DÄRFÖR TOG GUD JONAS OCH SKULLE KOLLA UPP MIG OCH SKYDDA MITT HEM. Jag blev sjuk av, att Kewan höll sig borta ibland då. Men Jonas kom och prata lite grann eller så ville han ha egen hjälp då, genom att han brukar fråga mig då.

Jag minns en händelse när Jonas kommer hit, och var så arg på honom ,och hade svårt att betala hyran ens då. Han brukar dra ut på hyran, för det mesta ,som hjälper dåligt, genom att jag gjorde det en gång drog på hyran, för att straffa Akelius, genom att jag höll på bli galen på mycket då, och allt var så mycket fel där. Jag hade flyttat från ett parhus som hade varmt inne då. Och så dum var jag den gången, att jag inte bodde kvar då. Och fick så mycket varningar, att inte lämna parhuset som vi köpte när de var nybyggd då. VI PUTTADE JONAS DEN GÅNGEN NÄR HAN VAR SUR PÅ ATT BETALA TILL DEM.

Men jag säger till Jonas när han står i köket, vill du ha som mig, som jag bor nu, vill du ha som mig säger jag till Jonas ,när du inte vill betala hyran då. Men Jonas höll på att tjurar och blev argare då. Men jag fortsätter att bråka på Jonas ,och han blir så arg på mig då. Men har du fått 10 000:-, då betalar du hyran på en gång då. Men han har en hyra på 6500:- ,men han vägrade att betala hyran då. Men jag hamnade i bråk om det. Men först måste du betala hyran då. Men vill du ha som mig, gärna för mig då, bli utan allt då. Det är bara att välja då. Han kan flytta hem till mamma sin då. Bara att välja då.

Men Jonas var så arg, och han åkte hem då. Men jag sade till honom JAG SA TILL HONOM ,ATT HAN SKULLE GJORT SAMMA SAK TILL MIG DÅ. Har du pratat med sociala?? Han sa ingenting, och jag höll på att åka baklänges då. Höll på att dö, genom att en massa bråk ,och då förlorar jag så mycket energi. Kewan gjorde så jag blev sjuk ,och förlorade energi, att agerar som förut då. Jag blir utan energin när vi lever så här dåligt då. Kewan håller i planen. Jag blir utan energi när vi inte bor ihop, och det känns overkligt som har agerat förut då. JAG KÄNNER INTE IGEN MIG ÖVERHUVUDTAGET ,GENOM ATT VI LEVER ÖPPEN MOT VARANDRA DÅ.

Jag är den som styr mycket ,men när Kewan dök upp ,då föll jag som en fura ,och han tog min energi då. Men därför har GUD problem med mig då. Men GUD kan oss ,och därför skulle Jonas skydda mig då. Eller frågat om annat. Jag måste behålla min bostad. Han skulle varit väldigt lugn när han kom till mig, som han var inte ens lugn då. Bråk och vänner gör inte sådär ,när jag sitter och är rädd att mista min käraste ägodel mitt hem, ,då var jag jätterädd. Och orolig hela tiden. Min hjärna gick runt hela tiden hade aldrig hamnat så illa då. MEN HAR HAFT SÄKERT FOLK när jag skulle flytta och byta bostad eller skiljas, som jag gjorde långt tillbaka då. Men allt har gått bra för mig då, men då hade jag annat folk runt mig än nu. MEN GICK SOM DET GICK DÅ. 

MEN JONAS SKA EGENTLIGEN SKYDDA MIG OCH HJÄLPA MIG DÅ. När jag bor här har jag jordens problem när Linn sätter igång natten 23.00 – 00.00 och ska gå ut då. Hon ringer till mig och är rädd som vanligt och hon kan gå ut på natten och jag blir galen på henne när vi har en massa farligt folk i landet då. Men säger till henne att hålla sig inne då. Men Linn kan gå ut när hon känner av spöken, som hon drar på en gång från lägenheten ,och hon blir så rädd då. Jag måste ta mig dit. Men hon har alltid gjort så när vi bodde på ett annat ställe kunde hon stå utanför lägenheten, och väntar på oss då. JAG BLIR SÅ HIMLA STRESSAD NÄR LINN DRAR IGÅNG MÅSTE SNABBT TA MIG TILL HENNE DÅ.

Men Linn gör samma idag ,fast hon är mycket äldre idag ,så springer hon ut då. Men jag ringer till Anders, att han måste hjälpa mig att åka till hennes lägenhet då. Han hade blivit bjuden på fest ,och kunde inte köra då. Jag kan inte gå in till stan ensam då. Anders hade med sig bilen då. Jag ringer Jonas om hjälp, men han vägrar att åka då. Jag sa, jag går in själv mitt i natten då. Det spelar ingen roll om jag blir utsatt för en massa problem jag ska till Linn nu. Har jag fått bott hemma ,då har kunnat springa ner på en gång till henne eller hon till mig då. Men innan jag fick igång Joans ,han är seg att sätta igång då. Arg på allt varför han skulle hjälpa till ,men jag har inget val nu ,när Anders är inte hemma då. Han kom under hot ,jag går själv då. Men han kom tillslut och jag kunde kolla Linn då. JAG HAR DEN SÄMSTA HJÄLPEN NU OCH KAN BLI SÅ HIMLA STRESSAD NÄR JAG MÅSTE TILL LINN DÅ. VI KAN INTE LEVA SOM FÖRUT ,OCH DÅ MÅR JAG ÄNNU SÄMRE DÅ. Jag vill  blir fri huset så fort som möjligt och leva igen då. Jag saknar mina barn och barnbarn då. Men allt är så himla knäppt nu.

JAG SKULLE HAFT DET LUGNT OCH BARA STÖTTNING OCH VARA RIKTIGA VÄNNER DÅ. JAG VILL HA VÄNNER JAG KAN KÄNNA MIG TRYGG OCH GLAD MED DÅ. 

Men jag hade inget val och Jonas såg, hur jag fick det OCH JAG MÅSTE BÖRJA JOBBA MED GUD. Han var även dålig på att agera, som jag trodde han var mycket bättre på då. Jag hade skrivit upp en massa saker han måste säga då. Det hände när han skulle hjälpa mig att fixa en del viktiga saker till mig då. Genom att han känner mig då. Men sa ingenting av det, som jag hade sagt till om när man ska hjälpa mig, då måste han göra på rätt sätt då. DET  HAR  HÄNT FLERA GÅNGER , JAG SKRIVER EN LÅNG LISTA, VAD HAN  SKA GÖRA DÅ. MEN HAN HAR INTE GJORT DET  JAG  SA TILL OM.  JAG ÄR TRÖTT NU.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.pngTWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONshare_image_1523801960373.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.