MIN ÄLSKLING KEWAN MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

JAG ÄR SÅ HIMLA LESS PÅ ALLT NU NÄR JAG FICK SÅ DÅLIG HJÄLP ATT RÄDDA MITT LIV DÅ. Jag får bara gråta idag ,när jag inte fick leva med Kewan på en gång då.

Men går tillbaka på när vi träffades ,genom att jag kan så lite om twin soul tvillingsjäl, har mött min tvillingsjäl då. MEN DET VACKRASTE JAG MÖTT PÅ EN TVILLINGSJÄL TWIN SOU. Tvillingsjälar, hur de fungerar då. Men även, fast LADY NADA OCH ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL PRATADE OM KEWAN, och jag tänker tillbaka och bara gråter, genom att jag tänker på problem, men tänk, om jag har gjort en massa fel, genom att jag blev rädd när han är bara 24 år när vi möttes då. Men för han var det inte samma problem då.

Jag önskade, att vi mötts nu, genom att nu har jag blivit van med unga killar ,som jagar mig på Facebook hela tiden. De ringer eller så skriver männen till mig vackra saker får jag hela tiden från dem. Men har blivit så van, att jag började själv våga skriva till Kewan, vad jag tyckte om honom. Jag vill leva med honom då. JAG SKREV MYCKET HUR JAG VILLE HA DET, att få vakna upp med honom och en massa annat skrev jag, som jag var för feg förut då. MEN HAR TUFFAT TILL MIG MER sen yngre männen dök upp, som har hjälpt mig enormt, att släppa min rädsla för det ena än det andra då. Jag är mer öppen på så sätt, sen de jagar mig hela tiden. När jag säger Ja till dem, då har jag dem efter mig ,och har en hög, som vill bara prata med mig då. Men ger så mycket uppmärksamhet och kärlek, som jag vågar själv göra det. Men jag sa lite från början till Kewan, men inte allt, som jag hade velat då. Jag var för rädd då. Men visste inte vart det skulle sluta då. Men Kewan var inte rädd då.

Men ibland har jag varit tyst om vad jag tycker om männen då, när de skickar sina foton till mig, och det är mest yngre männen, som är yngre än Kewan då. Men även äldre än Kewan då.Jagar mig bara man, säger Ja. Jag borde vara lycklig av allt ,när så mycket vackra män jagar mig, ser så himla bra ut, så jag kan dö ibland. Men det hjälper lite grann ,när de ger så mycket kärlek, men ändå så är det Kewan då. Men jag blir ändå lite glad av männen, genom att de kan verkligen ge ATTENTION SOM JAG BEHÖVER NU EXTRA MYCKET NÄR JAG LEVER SÅ HÄR ILLA DÅ. 

MEN SKRIVER SÅ VACKRA SAKER ,SOM KVINNORNA BEHÖVER HÖRA IBLAND. Minns långa brevet jag fick från så ung kille, men skrev så vackert till mig. Men han var för ung killen,men han kunde uttrycka sig så fint, som jag inte är så van vid då. Men jag har träffat på annat folk då. De är speciellt folk jag mött på då. SOM KAN SKRIVA DÅ.

Männen kommer från andra länder ,och har ett annat sätt då. Men de kan lyfta min dag ,genom att de kan verkligen visa vad de känner, men mycket av dem skickar vackra bilder till mig. Men ibland går de för långt ,och skickar hela sig då. Men jag bryr mig inte ens om det ,genom att jag har blivit så van att kolla på dem då. MEN DET ÄR ÄNDÅ KEWAN, FAST DE GER MIG LITE GLÄDJE DÅ.

IBLAND VAR JAG RÄDD NÄR KEWAN INTE HÖRDE AV SIG, DÅ GICK MIN HJÄRNA IGÅNG. Men från början var det han, som alltid hörde av sig då. Minns när min guide Johlie sade till mig, du måste sätta på surfplattan ,genom att Kewan mår inte bra, han vill prata med dig nu. Men jag förstod inte alls, att han var så kär i mig genom att vi hade nyss träffas på Facebook då. Men jag skrev och han svarade på en gång när jag skrev till honom då.

Men tänker på alla gånger jag har varit urdålig på att höra av mig, genom att jag sitter för det mesta, att vänta på att han ska skriva eller ringa mig då. Men det var så från början, att jag var rädd ,att han hade ändrat sig när han inte hörde av sig. Jag tänkte bara negativt om Kewan, att han älskade inte mig ens då. DET VAR HAN SOM SKULLE RINGA MIG. Jag kunde även skriva till honom och fråga honom, varför ringer inte du? Istället för att jag ringer då. Men urdålig på det, utan satt mest och väntade och surade om inte han ringde då. Jag kunde skicka en massa till honom,och frågade varför han inte hörde av sig då. Men jag tjur satt hela tiden,istället för att ringa honom, som en kompis till mig sa till mig då. Är ni inte ihop??? Ja, säger Ja. Men jag var rädd från början, att ringa honom,men tog mod till mig att ringa då.

Men den gången blev det bara pannkaka, och skulle inte ringt honom överhuvudtaget då. Han var så irriterad då, genom att hans kompisar var hos honom, som han umgås 24 timmar om dygnet då. Men han svarade, han var egentligen upptagen då. Jag sade till honom om det, att du kan inte prata när du är upptagen då. Jag vill inte vara med om det igen då, utan får säga nej eller planera bättre då. Men jag är skadad från att levt i ett destruktivt förhållande, som har skadat mig då, och då är jag extra känslig för bråk eller konflikter ,och måste ha lugn och ro runt mig då. KEWAN ÄR EGENTLIGEN EN LUGN MAN JAG MÖTTE DÅ. Jag blev så överlycklig av då. Men finns det så lugna män ,genom att man har levt ihop med bara bråk och konflikter då. Jag blev överlycklig då. Jag måste ha lugn och ro runt mig då.

MEN KEWAN ÄLSKAR MIG HAR DE SAGT, men mådde fruktansvärt dåligt ,som inte jag såg hans dagar var då. Men jag tänkte på mig själv,som kan folk ,och har lärt mig att ta hand om folk när de mår dåligt då. Men har jag varit vaken för det, när det gäller Kewan då??? Nej, jag fick för mig det ena än det andra ,att han har ändrat sig genom att det är stor åldersskillnad mellan oss.

MEN MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN HAN SA ATT HAN MÅSTE ÄLSKA MIG DÅ. Genom att det är vi två då. Jag frågade även Lady Nada när han gör sådär mot mig då. Men hon sa, att han måste älska dig då. Men jag har tyckt att det är en skum kärlek, genom att jag ville planera ihop när han dök upp, då var det han och jag såklart, och måste få bort Anders då.

Men har tänkt när allt fungerade perfekt mellan oss, DÅ VAR LADY NADA OCH BIG PROTECTION där och störde mig, genom att jag försvann från Facebook många gånger, genom att jag måste få healing då. Men även annat då ,som de höll på att kolla igenom till mig och Kewan då. Pengar som var problem och vi måste fixa pengarna då. KVINNORNA KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTION. Kvinnor har en annan energi än männen har. Men kvinnor styr mer än männen styr.

Men jag skrev kan vi prata i morgon? Kewan svarade på en gång, okej vi hörs då. Han var inga problem då. Men sen fick jag problem igen, att prata med honom, men jag kunde ändra tiden, att det var okej då. Men så blev det ännu mer problem, jag måste ändra tiden hela tiden. Men jag är rädd att de har stökat till för mig då. JAG KÄNDE ATT VI KOM TILLBAKA TILL VARANDRA DÅ.

Men jag tänker mycket på det ,VARFÖR LYFTE JAG INTE MOBILEN OCH RINGDE HONOM NÄR INTE HAN GJORDE DET????? Jag har kunnat varit lite mer tuff, än att bara sitta i soffan, att vänta på att han ringer när jag har kunnat gjort det själv. Genom att vi är ihop. Men jag var rädd genom att han är ung då. Men GUD OCH ANDRA SÄGER ATT KEWAN ÄR KOPPLAD TILL MIG DÅ.ATT KEWAN HAR PLANEN NÄR HAN BÖRJADE MED MIG DÅ. HAN VISAR HUR DET SER UT DÅ.

DET BLIR PROBLEM NÄR MAN BÖRJAR SÅHÄR DÅ.

Men GUD har stökat till för mig och Kewan nu, genom att jag sitter här nu, och väljer något, som inte fungerar överhuvudtaget ,OCH DET GÅR INTE VÄLJA BORT DET JAG SITTER OCH VÄNTAR PÅ, BARA FÖR ATT SKYDDA MIG MOT PROBLEM DÅ, som fungerar dåligt, att ta den hjälpen, som jag fick lida av nu.

Jag och Kewan är sjuk, men GUD har sagt ,och gillar inte att jag pratar för mycket med Kewan då. Men jag vill bara prata med honom, SOM SAINT GERMAIN RÅDDE MIG GENOM ATT HAN KAN OSS SÅKLART, GENOM ATT VI ÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. Han rådde mig till det, FÖR ATT MÅ ALLRA BÄST DÅ. Men jag vet att jag får problem när jag bor här ,och pratar för mycket med Kewan, genom att jag vill till honom då. Anders får inte se allt, då får jag problem, genom att jag måste ha skydd runt mig, som jag hatar nu. Jag vill bli fri ,och Kewan är den enda man jag blir glad av ,och blir lycklig av. Och kan inte hålla på att tricksa med en massa folk, som ska skydda mig. MEN KEWAN KALLAS FÖR PROTECTION JAG BIG PROTECTION ,DÅ SKULLE KEWAN VARIT HOS MIG NU. JAG ÄR SUR OCH ARG PÅ DET. 

Jag fick ett gott råd från Saint Germain.

För att må allra bästa, att jag och Kewan måste prata med varandra då. Det är bara han jag kan prata med, genom att han tystar ner mig och jag känner glädjen inom mig då. Vi blir glad av varandra ,och känner kärlek när Kewan hör av sig. Men vad händer nu???? Vi blir sjuk båda två, GENOM ATT VI MÅSTE PRATA MED VARANDRA RÅD FRÅN SAINT GERMAIN. Det var mitt bästa råd ,och det är MIN TABLETT, genom att Kewan är en tablett, ser ni hur det kan gå nu, genom att han läker mig Kewan, genom att han är min hälsa såklart då. Den bästa medicin jag kan få då. Kewan som kan lösa allt för mig då. Min hälsa. Inga giftiga tabletter, utan en vacker man vid min sida får jag då.

Kewan är min medicin.

Men därför får jag problem då GUD HAR TVÅ JOBB svenska folket, som måste ha så mycket hjälp, men även Kurdistan måste ha hjälp ,och jag hamnade mellan allt nu. MEN MÅSTE HA MIN LÄGENHET KVAR SÅKLART, genom att det var Kewan och jag då. Han kunde bara höra av sig, och kunde prata med honom när jag mådde dåligt då. Men han är min tablett, så illa är det med mig då. Kewan är min hälsa, för att jag ska fungera som är min Twin soul tvillingsjäl, som ska hålla mig lugn då. Men nu är jag sjuk ,och det går inte välja ut annat folk, för att skydda mig mot Anders ,som blev fel då. Det fungerar inte alls, genom att jag vill leva och bo med Kewan ,och ingen annan då ,utan Kewan ,som även GUD sa då. Han måste leva med mig då, och kan inte kolla på andra kvinnor eller föräldrarna gifter bort honom då. GUD HAR BÖRJAT FÖRÄNDRA MÄNNISKOR DÅ.

Men jag har tänkt tillbaka mycket idag ,och får gråta när jag sitter här och kan inte visa Anders, hur ont jag har då. Men GUD måste släppa mig nu. Jag håller på att bli tokig av allt nu. DET ÄR ENDAST KEWAN JAG KAN PRATA MED NÄR JAG MÅR INTE BRA DÅ.

Men tänker på allt, fel som har blivit för mig. Jag har fått tillbaka klådan i ansiktet, som Kewan tog bort på mig den gången. Jag såg hur bra jag blev i allt, och full av liv då. Jag var så himla glad och jag började sätta igång mer mitt jobb, genom att Kewan gav mig GLÄDJE OCH UPPMÄRKSAMHET OCH KÄRLEK ATTENTION, HAN GAV MIG ALLT. MEN BÖRJADE LEVA IGEN , GENOM ATT HAN GAV MIG GLÄDJEN TILLBAKA DÅ.

Men vad har hänt. Jag fick uppleva det ett tag, glädje och kärlek, men var jag inte mer värd, att få hjälp och få ett nytt fantastiskt liv ,som Lady Nada sa den gången, att du är värd att leva ett perfekt liv, efter jag och Anders levt destruktiva förhållande då. Jag var sjuk efter den tiden ,och måste lämna varandra när Kewan dök upp då. ENLIGT LADY NADA VAR JAG VÄRD ATT LEVA ETT PERFEKT LIV MED KEWAN DÅ. HAN ÄR LUGN SOM JAG BLIR GLAD AV DÅ.

Men hann inte leva, som jag hade önskat leva, men fick bara ännu mera problem, genom att ingen ville ge mig glädjen och lyckan ,att leva med Kewan, ingen hjälpte mig att vara lycklig då. Jag stängde av mina barn, som skulle hjälpt mig då. När jag lämnade Anders, genom att de sa så mycket fel om Kewan, och jag blev sjuk när de sa det, jag hade mött på en kärlek, som inte alla möter på då. ÄKTA KÄRLEK MÖTTE JAG PÅ DÅ. Men sa till Kewan, men vad ska de säga då när åldern är så hög??? Men han sa, men för han var det inte problem, de kommer älska honom då. Men om det har varit så enkelt ,att mina barn hade hjälpt mig då. Men då väljer GUD ut en PROTECTION ,för att skydda mig, som ni har läst om, att allt gick i backen då. Genom att det fungerar inte så då.

Jag känner ett annat par, som hade problem med åldern mellan dem, men hon stängde av dem från Facebook, genom att det gjorde så himla ont när de skrev så fula saker om henne och honom då. Hon älskade honom såklart ,som de inte fattade då. Jag fick exakt samma problem från mina äldre döttrar då, Men sa det jag vill inte höra då. Men vad händer då??? Men det är fult när människor hoppar på folk genom att det är våra val i livet då. Ibland då har det med andra liv vi haft, men dras till personen så mycket då. Men i  Sverige är det så fult allt nu, men det håller på att lära sig, att acceptera människor och acceptera valen folk gör då. FOLK SKA SLUTA LÄGGA SIG I DET.

Jag stänger av mina barn, som skulle stöttat mig och även hjälpt mig att putta social när jag hade förlorat min lokal då. Men jag kunde inte ens prata med dem när de sa saker om en person, som jag älskar så mycket och plus en Twin soul tvillingsjäl, som har en annan kärlek. Äkta kärlek, som de lät inte sin mamma få må bra då. Men idag har barnen sett, att Kewan hänger kvar ,och han kan jag inte städa bort ens, genom att vi hör ihop då. Barnen måste acceptera mitt val av man då. JAG MÅSTE MÅ BRA DÅ OCH FÅ LEVA MED KEWAN, SOM ÄR MIN STORA KÄRLEK DÅ. JAG KAN INTE GÅ EMOT GUD SOM HAR BÖRJAT MED KURDISTAN.

Men mina döttrar har sett, att det är mer vanligt idag med åldersskillnad då. Vi dras till varandra av olika skäl genom att vi älskar varandra då. Vi har inte ens samma smak då ,men vi älskar varandra ,och vill leva ihop då, som jag och Kewan måste göra då, genom att vi blir sjuk annars som ingen fattar då. Men brukar säga till folk, ATT DET ÄR KEWAN därför är jag sjuk då. Men ingenting är enkelt idag när GUD måste trixa med saker, som inte fungerade då.

MEN GUD SÅG ATT DET FATTAS PENGAR DÅ och jag måste bli räddad då. GUD ska lära folk när han såg felen, de hade gjort mot mig och Kewan ,genom att han kan oss, hur vi fungerar då. Vi blir sjuk när vi lever så här illa då. Men väcka upp folk, när allt är för sent för mig, att lita på folk rädda mitt hem, som jag skulle haft OCH JÄTTEMYCKET HJÄLP DÅ. Men nu är det för sent med allt då.

MEN DE HAR SAGT ,ATT JAG OCH KEWAN SKA FÅ VÅRT LIV NÄR GUD HAR SLUTAT PINA MIG DÅ. Jag måste skriva, som jag har älskat att göra när jag bodde hemma då. Men det här är inget hem ens då. Men jag mår bäst att skriva när jag bor här, genom att jag glömmer bort allt då. Jag mår mycket bättre när jag sätter mig vid datorn då. Men vill ändå bli fri nu

Jag vill leva mitt liv, som andra människor lever idag, jag vill ha tillbaka min lycka, som började så fint med Kewan då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.