MIN TVILLINGSJÄL- TWIN SOUL- BIG PROTECTION- PROTECTION

IBLAND UNDRAR JAG NÄR PINAN SKA TA SLUT, genom att ingenting fungerar längre nu. Kewan är inte ens kul längre. Nu tog han bort mig igen från Facebook när vi pratade med varandra då. Men han ska ha på sitt sätt och han är så jobbig nu och jag får lida när jag fick detta skitliv och aldrig blir fri nu. Jag får fortsätta gråta som vanligt nu genom att pinas hela tiden ,och önskade ett perfekt liv med Kewan då. Men måste väl rensa som vanligt genom att twin soul tvillingsjälar måste det, och vi rensa på djupet då. Men om det är kul??? Nej, jag vill bli klar nu. Men världen är upp och ner idag, men hoppas ändå att bli klar då.

Genom att Tvillingsjälar Twin soul får lida har ni sett, att det är inte så kul nu. VARFÖR PRATADE GUD OM SVART ENERGI TROR NI?????

Jag vet varför, genom att folk älskar att möta svart energi, som jag och Kewan får möta nu, GENOM ATT VI BÖRJADE SÅ FINT VI TVÅ, OCH PLUS GUD har ett finger med i spelet då. Han öppnade mitt och Kewans hjärtan på oss, och jag såg när det hände då. Jag såg när Kewan blev sjukare och sjukare när han lade ut sitt foto på Facebook, att han ser död ut då. Men mår så fruktansvärt dåligt när han lade ut sitt foto. Jag såg allt den gången ,och hur han kände och hur sjuk han var, som han fortfarande är då.

NU HAR GREAT MASTER LADY NADA SAGT, ATT VI MÅSTE SKRIVA OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR OCH BIG PROTECTION- PROTECTION SÅKLART DÅ. Vi har lovat henne att göra det, genom att folk ska få följa oss för första gången nu, att vi talar om hur liven kan se ut från oss.

Genom att det så mycket lögner där ute på internet eller folk har skrivit böcker ,som stämmer dåligt då. JAG FÅR ONT NÄR JAG SER HUR FOLK HAR BLIVIT LURAD AV ,SÅ MYCKET FALSKA BERÄTTELSER OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION, PROTECTION DÅ. Jag har så ont och är så sjuk och önskade att mitt helvete tog slut, genom att jag mötte på svart energi, och även Kewan gjorde det. Men får höra rätta namnet på dem. Vi kan hamna hur som helst när jag ser Sverige. Kurdistan har problem , visar bara problem. Men vill ni, att era söner eller döttrar ska möta på Twin soul tvillingsjälar, eller ni själv, nej ni skulle förstå då, genom att vi får lida ,och så kul är det inte om ni tror nu. MEN SETT FRÅN TIDIGARE LIV ,ATT MITT LIV BLEV FRUKTANSVÄRT DÅ. NÄR KEWAN DOG BLEV DET KNAS FÖR MIG ,OCH KAN ÄVEN TA MITT LIV, SÅ ILLA ÄR DET ATT MÖTA PÅ TWIN SOUL TVILLINGSJÄL ,SOM EN AV OSS BLIR LIDANDE DÅ. ÄVEN FAMILJEN BLIR LIDANDE DÅ.

JAG KAN BARA FÖLJA ETT PAR GENOM ATT GE SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLAR OCH TWIN SOUL BIG PROTECTION, PROTECTION DÅ. Det är Linn och Niklas vi följer, genom att kunna berätta sanningen, genom att få bort så mycket lögner runt Twin soul tvillingsjälar då. LINN OCH NIKLAS ÄR ÄKTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. Jag kan inte kolla på andra ,som skriver så galet och fel om dem då.

Jag minns när Linn ringer mig eller är hemma hos henne då. Hon är så sjuk av att förlora Niklas ,och jag ser först en svart vägg, som även jag har sett då. Men då blev vi så less att se den svarta väggen, som även jag fick från Kewan då. Men då säger jag till Linn, att han kommer tillbaka såklart då. Men hon är sjuk av det. Och blir less, genom att de skulle gifta sig den gången när Niklas hade äntligen bestämt sig, att gifta sig efter nio år ,som de har varit tillsammans, då slog de till. De träffades på sommarjobb och hade så kul då. Båda gick i skolan hade inte gått ut nian ens då. Men träffades på ett sommarjobb ,och hade så kul med varandra då. Vi brukar prata om det när hon träffade Niklas första gången, att hon gillade honom på en gång ,och vilken energi han hade då. Jag fick känna av från Kewan den energin som är enorm att möta då. HON VÄNTADE PÅ ATT HAN KOMMER TILLBAKA DÅ. 

Men vad hände sen. KEWAN OCH NIKLAS HAR EN ENORM ENERGI OCH DÄRFÖR HAR DE LÄTT ATT TA OSS DÅ. DET FINNS BARA GLÄDJE OCH KÄRLEK I ENERGIN DÅ. De har enkelt att dra igång oss ,när de gör det, ,men energin kommer från GUD, genom att de föds med den energin, genom att enkelt kunna ta oss från, vem som helst när de sätter igång då. Vi dras till varandra såklart då.

De träffades igen Niklas och Linn när hon gick sista året på gymnasiet då. Men minns hur hon kände för Niklas var så kär, men allt blev upp och ner för henne, genom att hon blev så kär, och började ville förändra sig själv ,och slutade nästan att åt, genom att hon ville vara fin för honom då. Men hon rasade i vikt enormt då NÄR HON TRÄFFADE SIN BIG LOVE ,samma med mig jag har rasat i vikt, som Linn då. Men är så stark energi av kärlek ,och den bara däckar oss såklart då. Men Niklas älskade Linn, som hon var då ,men det var hon som fick för sig om det ena än det andra då.

Men nio år hann de leva ett perfekt liv, genom att GUD väntade tills jag och Kewan hade mötts, DÅ KÖRDE GUD IGÅNG LINN OCH NIKLAS OCH PLUS KEWAN OCH MIG.

Men vad hände då???

Det blev bara pannkaka av allt genom att  Linn och Niklas fick jordens problem, och delade på sig.  NÄR GUD SKULLE GE KÄRLEK TILL SVERIGE DÅ. Men jag såg vart klockan var slagen den gången, genom att jag såg en mörk värld, som jag aldrig har sett förut ,utan en ljus värld runt dem då. Men en grå värld klev Linn och Niklas in i då. Den bilden såg hemsk ut den gången då. Men Linn blev förändrad, genom att hon började gå med svenska folkets problem ,som ingen förälder skulle önska sig då. Ingen kan jag lova när jag ser ,hur Linn och Niklas har det idag, bara en massa problem klev de in i ,NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM. Och Linn är sjuk efter det. Men just då hade de förlovat sig, och hon berättade det när hon och jag var ute och gick då. GUD MEN VAR SÅ LYCKLIG NÄR HON ÄNTLIGEN FICK FÖRLOVA SIG DÅ. Men hon visade sin ring den gången, som hamnade i soporna för henne och Niklas då. JAG HAR SÅ MYCKET SORG EFTER DET. JAG VILL ATT LINN SKA VARA LYCKLIG DÅ. VILL ATT HON SKA HA DET SOM MINA ANDRA FLICKOR DÅ.

Men tycker ni att det är kul med  twin soul tvillingsjälar?

Genom att jag har önskat Linn en annan man då, genom att mina andra döttrar har inte ens problem som Linn fick då. Kommer från samma familj lärt dem en massa, hur de ska leva och bo då. Men Linn fick ett dåligt liv ,som jag hade inte önskat min dotter då. Men jag hatar allt när jag ser , hur det är nu, genom att jag inte kan ändra om för Linn ens utan jag måste sitta och följa med henne nu. JAG HATAR ALLT OCH VILL ATT DET SKA BLI KLART NU. 

Men även vi är orolig över Linn, som jag och Anders är, genom att vi ser förändringen hos henne. Men systrarna känner knappt igen henne. MEN HADE ETT PERFEKT LIV INNAN GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM. 

MEN DE HANN VARA FÖRLOVADE BARA ETT TAG, genom att de satt och skulle ordna sitt bröllop, som GUD inte ville att de gjorde då, genom att det blev mer bekymmer för Linn och Niklas när de måste skilja sig då. Genom att han måste öppna hjärtat på Niklas och ge kärlek till Sverige då.

Vad händer då när GUD ger kärlek till Sverige då???  Genom att Niklas får problem att leva ihop, genom att han får ont i hjärtat, och mår inte bra när han ger svenska folket kärlek, som ingen kanske fattar vart allt kommer ifrån, alla konflikter kommer från GUD, genom att dra i gång landet med en jättestark energi, som landet fick genom att putta landet in i rätt riktning, annars har det gått i backen hela Sverige när jag ser från honom då. Hur landet har det ,bara en massa problem med det ena än det andra, att svenska folket är sjuk som ni ser nu. MEN GUD GER KÄRLEK TILL HELA SVERIGE DÅ. Men vad händer då när GUD skickar kärlek över ett helt land då???? Folk börjar att agera på ett annat sätt, genom att vi accepterar inte hur det är då. Landet börjar att ändra om problem vi har då. Därför kommer det upp problem hela tiden, genom att folk hjälper varandra där det är fel då. Jag har sett själv, vad som hänt sen han gav kärlek över Sverige.

Kärlek är en stark energi. 

Men nu ska GUD hjälpa Sverige från Linn och Niklas ,och även från Anders fick jag se då när GUD öppnade hjärtat på mig och Anders, ATT VI HADE GÅTT SOM EN KRIGARE, ,som jag fattade inte först när GUD sa, krigare, tills jag fick vetskap om mitt och Anders liv nu. Vi har gått för svenska folket då ,och har aldrig haft ett så hemskt liv ,som jag fick nu. Men GUD sa, att länder vi har varit i ,har aldrig gått som en krigare då. Men han kan krigare då ,som var inte ens kul att höra då.Do Not Forsake Me - Image

Ni som älskar att läsa om Twin soul tvillingsjälar lär er från oss, ni skulle stänga varje sida då. Eller inte ens köpa en bok från folk och tro på alla lögner, som finns även på internet ,som även kommer från The summit Lighthouse männen ska födas själv, och sista resan, att de möts för att rensa på djupet då. Men The summit Lighthouse HAR HITTAT PÅ SAGOR SOM STÄMMER DÅLIGT MEN FOLK HAR FANTASI DÅ.

 MEN THE SUMMIT LIGHTHOUSE har funnits väldigt länge, och hittat på en massa tok om männen ska födas själv, SOM PROTECTION GRÅTER NÄR HAN HÖR DET. GENOM ATT HAN KAN DEN BITEN ,SOM SJÄLV ÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄL NÄR HAN ÄR PÅ JORDEN DÅ. Men jag önskade att männen fick prova på att födas själv ,genom att kvinnorna kan få skitliv ,har jag fattat mer och mer då. Men männen följer med när båda ska till jorden då. Ibland får vi födas själv utan dem ,som The Summit Lighthouse tror att männen ska födas själv, och leva bland andra kvinnor då.

MEN MÄNNEN FÖLJER BARA MED KVINNORNA MÄNNEN KOMMER FRÅN GUD,  men så tråkigt för er ,genom att vi förstör sagan om Twin soul och berättar sanningen om tvillingsjälar då. Men folk vet inte vad de ska tro då. Jag trodde lite som dem om männen då. Eller att folk har en egen Twin soul tvillingsjäl som GUD tog ur mig då. Eller BIG PROTECTION, sa som det var ,att det fanns bara dem då. Men äkta kärlek kan folk möta på som tur är då. Men ingen Twin soul tvillingsjäl då. Men ni ska vara överlycklig att ni slipper det. Men Anders är en tvillingsjäl som jag möter på jorden då.

MEN GUD TRODDE ATT FOLK HADE BLIVIT GALEN ALLA SKA MÖTA SIN EGEN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, SOM ÄR SÅ SVART ENERGI ,NÄR  HAN VET VAD DET ÄR DÅ. MEN HAN KLIAR SIG I HUVUDET FLERA GÅNGER GENOM ATT GUD KAN OSS DÅ. Men minns vad han sa till mig om Kewan då. Men ser allt idag då. Men han kunde inte förstå, att folk vill möta på problem folk då.

MEN DÄRFÖR TILLÄT GUD ATT NI KAN FÖLJA OSS ,genom att  han har alltid hållit det hemligt, genom att ingen skulle se vad han sysslar med på jorden då. Men nu ska folk få kunskap från oss, genom att städa bort så mycket fel om Twin soul tvillingsjälar då. Men kolla vad jag får göra nu. Men vill ni byta med mig och Linn????? Ingen kan jag lova då. Nu började GUD med Sverige och Kurdistan. Men det är första gången han har Sverige och Kurdistan, som slutar bara med problem då. Han vet hur svenska folket är ,men även Kurdistan är då. Men började med två länder men måste få igång länderna då.

Men folk hittat på mycket som en del folk tror på då. Jag läste där när jag hade träffat Kewan då. Men stämmer inte alls de skrev, genom att jag var så orolig över allt då. Men läste lite på deras  sida. Men även andras sida, som var samma där, genom att ingen kan ett dyft om det, och då fick jag problem på en gång då. Därför tittar jag på Linn och Niklas och följer dem då. HÄR FÅR NI SANNINGEN OM TWIN SOUL OCH TVILLINGSJÄLAR DÄRFÖR HAR VI LOVAT ATT SKRIVA OM DET DÅ.

Men hur många resor har männen haft ensam på jorden då???000000 NOLL RESOR PÅ JORDEN, genom att männen följer med oss då, genom att GUD har oss på jorden, och kan inte födas i varje land som tur är, genom att jag ser hur jorden ser ut. Och hört från GUD, att nu ska han börja jobba med folk ,och kom på den perfekta iden, att använda mig som kanal då. Men han såg vad han kunde göra med mig nu, genom att nå ut till så mycket folk ,genom att jag är en kanal från GUD ,och han måste hjälpa jordens folk då.

Det blir på min bekostnad och Linn och Niklas och Kewan då. MEN GUD PRATADE OM GREAT MASTER LADY NADA, att hon måste kanske till jorden igen och igen, genom att jorden ser ut som den gör idag. Men Lady Nada vill inte till jorden ens, genom att hon vet vad som händer då. Men nu håller GUD på att planera mycket idag, genom att jorden har jättestora problem idag. Jag är inte glad över hans planer när det har gått för långt med jorden då.

Men måste få folk att lyssna då.

Men ni som tror på lögner om uppstigna mästarna ,då är inte Lady Nada någon energi, som jag har börjat blivit rädd när jag fick veta ,att jag kommer från GUD , då har folk skrivit så knäppt om mästarna, att de har blivit en energi, som ni kan ta bort då dessa lögner, genom att Lady Nada hon terroriserar mig mycket då. Och hade kul och skämtade med mig när jag låg i sängen eller när jag var ute på affären eller på sjukhuset då. Men stackars läkaren den gången när hon körde igång mig och läkaren då. Men hon pratar och pratar skämtar om det ena än det andra, men läkaren var så hemsk när hon såg vad han har gjort då. Men även när jag var och handlade då.

JAG FICK ÄVEN ÄNDRA OM UPPSTIGNA MÄSTARNA NÄR GUD DÖK UPP DÅ. Han fattade inte varför de kallar dem så. Jag sa, jag har lärt mig av människor då. Kollat på vad de kallar dem då. Lady Nada hon bryr sig inte om det genom att hon kan pratar ändå. Men har sett mycket fel när vi har kollat på henne då. Men sa även till  henne då. Men hon pratar mest med mig och då såg jag en massa fel där ute på internet när det gällde henne då. MEN DE PRATAR MED EN ENERGI. Lady Nada kan jag väldigt mycket om då. Där kan folk inte lura mig genom att jag känner den damen väldigt väl.

Men folk har länkat sig till en energi och därför ser folk bara en massa energier runt dem då. De flyter runt mästarna nu, att de är klar då. Men är inte klar ens, utan folk kan prata med energin och rensa med den då. Folk får till sig olika saker då. PRATA MED ENERGIN DÅ. DET BLIR INTE ÄKTA DÅ FRÅN INGEN PERSON. 

Ni kan fråga Anders om den gången ,vilket stök för honom när han skulle hjälpa mig att handla. Jag har med mig Lady Nada på affären, det gör jag inte om igen, utan jag handlar själv såklart ,genom att jag fick hem fel mat, genom att jag måste tänka själv, vad jag gillar att äta då, genom att de äter inte alls då. Men även höll på att skämta om BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. ”Att han ser allt när vi är ute, och han gillar inte när du tittar på män, eller de tittar på dig då”, säger hon. Hon gjorde mig nervös den gången då. ”Men kolla nu, nu tittar de på dig,” säger hon. Men så höll hon på hela tiden, men hon lever är ingen energi och flyter runt då ,utan hon lever då. Folk länkar sig till en energi när de ska prata med Lady Nada, men även andra Great master länkar de till en energi då.

Men alla mästarna lever då, genom att jag kan prata med dem, genom att jag kan se dem då. Men även hjälpt mig när jag satt i stora problem, att rädda mitt hem då. Men även kommit till mig på EN SEANS I LJUS eller har GREAT JESUS KOMMIT TILL MIG NÄR HAN BÖRJADE JAGA MIG DEN GÅNGEN, INNAN JAG TOG IN HONOM I MITT HJÄRTA DÅ. Jag måste börja rens mycket från Jehovas vittnen då. Genom att jag en dag ska jobba med dem ,som var med i bibeln, men även GUD måste jag rensa bort från tiden hos Jehovas vittnen då. Jag blev sjuk av dem. Jesus och jungfru Maria var med i bibeln, och hade svårt att prata om dem, genom att hos Jehovas vittnen får man inte ens hälsa på folk, som har gått ur församlingen då. Jag var en person Jehovas vittnen inte hälsar på  då.

De vände mig ryggen då, men jag kände att det var rätt att kliva ur genom att jag kände hela tiden, att det var fel att vara med då. Jag kände att jag trodde inte på allt med paradiset på jorden ,som de pratar om då. VARJE GÅNG JAG SA DET, SÅ KÄNDES DET FEL GENOM ATT KOLLA PÅ HUR JORDEN SER UT IDAG. DET KAN INGEN BLUNDA FÖR DÅ.

MEN ÄVEN OM GREAT MASTER PRATAR OM PARADISET, DÅ MÅSTE VI ÄNDRA OM DÅ. Men folk måste börja respektera varandra då. Men minns en av Great master sa om Sverige, hur landet kommer bli ,och det håller jag med om det. Saint Germain som pratade om paradiset då. Men Sverige kommer få stora problem om de säger JA till allt då. Men landet är svart idag, men paradiset måste vi ordna själv, genom att skydda Sverige då.

Men Jesus fick jobba mycket med mig, genom att städa bort den tiden då. Han kunde skämta när vi hade en EN SEANS I LJUS om hans gamla tid då. Men det hjälpte mycket när han höll på att rensa bort då. Men hade även kvar lite grann som BIG PROTECTION FICK KOLLA IGENOM MED DÅ. Det tar tid har jag sett, att rensa svåra saker då. Men hade inget val ens då. GUD VAR INTE GLAD AV DET. Han kan folk då ,och jag skulle jobba med honom då. Jag får bekymmer när jag ska hjälpa folk då. Han var inte glad att jag var med i Jehovas vittnen då.

Det blev så negativt för mig, hur de lär ut fel till människor då. Det finns så mycket mörker där genom att de skrämmer folk, som är med i Jehovas vittnen då. Jag blev skadad av den tiden, och var så rädd att hitta hemska saker då. Men jag var inte med så länge som tur var, utan bara några år då. Men det sitter ändå när man ska bli fri från dem. Att göra saker ,och ändra om sitt liv tog tid. De pratar mest om djävulen och demoner ,om du gör så eller så. De skrämmer folk och barnen blir skadad där.

MEN JAG DRAS TILL PROBLEM HAR NI SETT OCH KÄNNER AV DET, född Twin soul tvillingsjäl BIG PROTECTION, PROTECTION ,som hittar en massa i Sverige då. JAG BERÄTTAR SANNINGEN FÖR ER.

Jag drogs till Marina hela tiden, genom att mitt intresse för henne blev så starkt då. Men idag förstår jag, att hon har jättestora problem då. Det är kvinna som har påstått, att Jesus ser ut som en fågel, SOM ÄR BARA EN MASSA LÖGNER SOM KOMMER FRÅN UTOMJORDINGARNA DÅ. De kan förvränga människor grå folket, som är inte så kul att möta på då. Hon hade inte städa bort grå folket, fast hon påstår det. Men det hade hon inte gjort då. 

JAG MÅSTE STÄDA BORT DEM, genom att de gjorde mig sjuk då. Men hon såg även att Jesus var med  sin fru från sitt liv ,när han levde som Jesus. De hade förenats då. Hon är väldigt splittrad då, som folk blir som har kvar den kontakten, och kan hitta på en massa lögner ,och sprider dem vidare till annat folk då. GUD KAN ALLT HUR DE LEVER DÅ.

Men folk kan tro att de har lämnat grå folket då, genom att de har börjat förstått, att vi ska inte titta efter grå folket då. Men de kan sitta kvar, fast de har lämnat dem ,och det såg jag på Marina Munk den gången, men fattade inte ens vad jag såg bakom hennes ögon då. GRÅ FOLKET SATT KVAR HOS MARINA MUNK. Men ville få bort mig från henne såklart då. Det var grå folket ,som satt kvar hos henne, genom att jag såg att det rördes bakom hennes ögon då. Men såg det några gånger på henne då. Men har aldrig upplevt det förut, än hos henne då. Jag förstår varför jag skulle till henne då. Hon har varit utsatt sen hon var barn.

Jag upptäckte samma sjukdom hos mig den gången, att någonting rörde sig bakom mina ögon, när en vän sa till mig, vad rör sig bakom dina ögon Birgitta? DET BLEV FART PÅ MIG DÅ.

Men det var Jonas den gången, som sa, att det rördes bakom mina ögon ,och samma på Maria Munk, fast jag hade lämnat dem ,och hon hade lämnat dem. Men hade kvar grå folket och ville inte ha mig där. Och jag minns mycket väl den gången hennes beteende, hur hon var ,när jag står bredvid henne, att grå folket försöker få bort mig, genom att jag hörde på hennes tonfall, att hon inte gillade mig då. Men det kom från grå folket, men jag såg grå folket, OCH EN AV DERAS ÖGON RÖRDES BAKOM HENNES ÖGON DÅ.

JAG VAR ETT HOT MOT GRÅ FOLKET ,GENOM ATT JAG SÅG DEM och därför hade hon ett knepigt beteende mot mig. Jag har sett andra när de har varit för mycket påverkad av grå folket då. Arg och irriterad då.

GRÅ FOLKET GÅR IGENOM SOLAR PLEXUS. De undersöker människor där. Grå folket har inga egna känslor grå folket då.

MEN JAG BÖRJADE TA TAG I DET, ATT TA BORT GRÅ FOLKET, genom att ÄRKEÄNGLARNA MIKAEL OCH LUCIFER började jobba mot målet, att ta bort dem OCH DÅ KOM ÄVEN ASHTAR IN och hjälpte mig ,att klippa kontakten från grå folket då. Men vilken kamp det var då.

DET FINNS EN ANNAN VÄRLD SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ DÅ.

Jag hittade den här bilden på Ashtar. Men första bilden på Ashtar påminde om utomjordingar då. DET ÄR SVÅRT ATT MÅLA ÄKTA ,när de själv ska ta hjälp av andra att måla av Ashtar. Han var ingen konstnär och bad annan måla ,den han hade fått besök av då.

Folk kan måla Ashtar, som alla kan se den här bilden vi tog fram, att han har ett rymdskepp och är kapten på det. MEN FOLK HAR FÖRLÄNGT HANS HISTORIA ÄNNU MER DÅ COMMAND, fast i själva verket var det bara Ashtar, som kom på besök den gången på 50 -talet.

Men har byggt på enormt idag från första gången Ashtar kom på besök då. Vi ser bilden de målade, påminde om en utomjording då, genom att de fick den uppfattningen om, att han kommer från yttre världen, där folk har så lite kunskap om då. Om andra världen som folk har drabbas av nu. Folk fick för sig ,att han kom från utomjordiska människor ,och lade in det i första bilden om Ashtar, och målade honom mer utomjordiska såklart, genom att de trodde det efter hans berättelse då. FOLK BYGGDE PÅ ÄNNU MER OM ASHTAR.

Men jag vet ,hur det kan bli när folk ska måla av andevärlden till exempel då. Jag minns mycket väl när en kvinna skulle måla min mamma då. Men det stämde inte allt då, fast hon var en duktig konstnär då. Men bilden stämmer lite på hennes hår då. Men sa ingenting till henne då ,utan brydde mig inte så mycket om det. Men hon kan måla och har lång utbildning då. Därför vet vi att Ashtar har målat som en utomjording då. MEN HAR FOLK SETT ASHTAR PÅ RIKTIGT, DÅ HAR DET BLIVIT EN ANNAN BILD AV HONOM DÅ. 

ASHTAR TILLHÖR INTE GRÅ FOLKET ,UTAN HAN SKULLE VARNA FÖR GRÅ FOLKET DÅ ,utan han skulle varna för dem, ”att du har bekymmer nu”. Men vem tar in det??? Ingen genom att allt har byggts på idag och har blivit stort idag.

MEN JAG FICK SÄTTA MIG OCH SKRIVA OCH VARNA FÖR UTOMJORDINGARNA 

Ashtar säger till mig, ATT SKRIVA PÅ BLOGGEN OCH VARNA FÖR GRÅ FOLKET DÅ. Det var på min andra blogg jag hade då. Men vilken kamp den gången, det var att skriva på bloggen ,och såg dem i dörren, och jag fortsatte och skrev och skrev ,och de störde mig hela tiden, och jag skrev och var arg på dem då. Men såg dem hela tiden i dörröppningen då. MEN ÄR INTE VACKER ATT SE DEM PÅ RIKTIGT DÅ.

Grå folket tar människor och hittar på egna bilder till exempel ,en långt benkvinna med ljust långt hår, har en del män sett då. Men kvinnor kan se Jesus, som Marina Munk gör då. Eller så tar grå folket fram andra kul människor ,som folk älskar att se då. Men kan hitta på allt ,för att behålla människor GENOM ATT GRÅ FOLKET ÄR INTE SÅ VACKER ATT SE MED SINA SNEDA ÖGON DÅ. MEN HITTAR PÅ EN BILD ,SOM PASSAR FOLK DÅ.

MEN KOLLA PÅ HUR MYCKET GRUPPER SOM FINNS IDAG. MEN DET FINNS BARA 1 GRUPP GRÅ FOLKET DÅ. Men ni kan läsa själv om olika grupper genom att de kan inte visa sig för folk då. Kvinnor med stora ögon eller andra bilder de visar då. Men bara det folk gillar då. MEN FOLK HAR BLIVIT LURAD LÄNGE DÅ. Men folk måste städa bort genom att bli fri dem då. Men Grå folket är så lurig har jag sett ,och tror att folk är fri men tji fick man, de tar en annan väg, tar Jesus har jag sett nu, genom att prata med Jesus är bra och säkert, som Marina Munk har genom att behålla dem. Men vill inte bli upptäckt Grå folket då. GRÅ FOLKET ÄR SMART, TAR BILDER FOLK GILLAR ATT PRATA MED DÅ.

Men minns hur de visade sig när jag skulle skriva på bloggen. Grå folket störde mig, att skriva genom att folk är utsatt av grå folket, och det kom fram mycket folk, som kände igen sig då. Men att städa dem, är inte det enklaste har jag sett då. Jag kunde nästan inte skriva, så förstörde grå folket när jag försökte varna då. Kunde knapp trycka ner tangenterna då ,och var och störde mig. MEN VILKEN KAMP JAG HADE DEN GÅNGEN DÅ. Ibland fick jag kämpa vid varje ord när jag skulle skriva och varna för grå folket då.

DET VAR SVÅRT ATT SKRIVA GENOM ATT GRÅ FOLKET STÖRDE MIG HELA TIDEN, OCH JAG BLEV ARGARE OCH ARGARE, men tillslut, så kunde jag lägga ut då. Jag såg dem i dörröppningen, men jag skrev och var arg på dem. Att de ska bort från mig ,men även att folk måste få reda på det, så jag fick kämpa ibland, för varje bokstav när jag skulle börja rensa dem från mig. Och börja varna folk för dem då. Vilken kamp jag hade den gången, att kunna skriva och lägga ut om grå folket då. MEN JAG ÄR TJURIG ,OCH GAV MIG INTE ÖVERHUVUDTAGET, JAG KAN INTE HA DEM SOM STÖR MIG DÅ.

Jag hoppar  mellan nu. Jag sa till Marina Munk, att jag har varit i Hessdalen ,OCH GRÅ FOLKET FORTSÄTTER OCH FLYGER I HESSDALEN, men blev så utsatt för grå folket den gången då. Men hon säger ,att de hade varit där, men hon har en av Grå folket kvar ,som försökte stoppa mig, att bli upptäckt städa  bort dem, genom att hon hade hela energin runt sig då.

Jag minns mycket väl energin från dem, som känt på annat håll nu genom att Grå folket vill inte bli upptäckt då. Hon sitter fast men ser inte själv det, men jag vet och känner ingen energin från dem. MEN DET FINNS FOLK DE LURAR, ATT GRÅ FOLKET ÄR BORTA DÅ. MEN TAR EN ANNAN BILD DÅ.

MEN FOLK KAN BLI UTSATT. Och speciellt när hon hade en av GRÅ FOLKET BAKOM ÖGONEN DÅ. Minns så väl den gången när det rörde sig bakom hennes ögon, men tänkte inte så mycket på det när jag kom hem. Och kanske måste gå tillbaka till henne då. Jag trodde hon hade annat bakom ögonen då. GRÅ FOLKET STÖKAR TILL NÄR VI HAR DEM NÄRA OSS DÅ.

Men jag och Anders har varit mycket till Hessdalen. Men Anders och hans bror Peder var mycket i Hessdalen, genom att de såg Grå folket på Frösön och Östersund.

De såg en rund skiva, sen blev de så himla intresserad av Hessdalen då.

Men blev så himla intresserad av dem och startade en UFO klubb då.

Jag minns en av gångerna när vi var i Hessdalen jag och Anders , då följde Linn med oss då. Vi såg mest en massa blinkande, som såg ut som stjärnor ,och då vet man inte om det är på riktigt då. Ibland var jag lite osäker på UFO Anders var så himla intresserad av då. Men var tyst, för att inte skapa bråk i onödan då. JAG VILL SE PÅ RIKTIGT.

Men jag bad tyst ,att få se på riktigt ett UFO ett skepp då ,genom att på natten syns det dåligt då. Men på dagen kan man se bättre då. Jag gick tyst och tänkte på det, att se på riktigt då. MEN DET HÄR HÄNDE MITT PÅ DAGEN. Men när vi hade packat ihop och är på väg hem från stugan vi hyrde , då ser jag ett avlång flygplan, som var vit utan vingar då, men fattar inte vad jag såg då, säger jag till Anders, men vad är det jag ser?

Men just då satt jag ett tag och kollade genom vänster bilruta, men fattade inte vad jag såg, ett flygplan utan vingar. Men såg ut som ett vanligt flygplan, men utan vingar som började komma närmade oss då. Men jag hade suttit ett tag ,och kollade på det, men fattade inte vad det var då. Jag har aldrig sett så knepigt flygplan förut då.

Men Anders stannar bilen mitt i backen, men han försöker springa uppåt då ,och jag står bara och gapar och är tyst en stund. Men Linn och jag ,vi gick ut och kollade på grå folket då. Men jag var inte rädd ens ,utan såg ett långt skepp utan vingar, som flyger nästan ovanför oss då. Det var en bit bort från oss, men för mig såg det vitt ut. Men för Anders grå slajm, genom att han använde kikaren då. Men jag såg bara vitt skepp utan vingar då. Men de flög så nära oss den gången då. SÅG EN FLYGMASKIN UTAN VINGAR.

Jag hade suttit och bett om det, genom att jag är så galen ,och vill se äkta vara då, och inte en massa blinkande stjärnor ,som ger mig ingenting då. Äkta ville jag se, och inte en massa blinkande stjärnor då. Men jag fick som jag ville ,och så knäpp var jag då. När jag vet idag ,vad jag måste bli fri från då. VI MÅSTE BLI FRI FRÅN DEM.MEN GRÅ TOG MIG OCH ANDERS DÅ, MEN LINN HAR INTE MED DEM ATT GÖRA ENS. DE VÄLJER UT FOLK.

MEN KOMMER IHÅG ATT ASHTAR OCH ÄRKEÄNGLARNA OCH LUCIFER HADE KONTAKT MED GRÅ FOLKET DÅ. De pratade med honom då. Det var en man jag såg då. Jag ser grå folket nu när de pratar med honom. Jag såg det förut när de pratade med honom, genom att få hjälp ,att klippa bort från grå folket då. De hade kontakt med dem. Jag bad dem om hjälp, genom att jag höll på bli knasig och tokig om de inte tog bort dem då.

MEN JAG OCH ANDERS FICK BORT GRÅ FOLKET, genom att vi vaknade en morgon att näsan såg knepig ut ,och DÅ HADE DE TAGIT UT ETT IMPLANTAT FRÅN MIG OCH ANDERS DÅ. VI VAR FRI DÅ. Men näsan såg hemsk ut och sårig hela min näsa då. Såg en massa torkade skorpor på näsan min då. Men även Anders hade en näsa ,som han inte kände igen den gången, när han vaknade med en näsa, som var så sårig på ena sidan då. Men jag kände på min näsa, att den kändes konstig den gången och jag började skrapa på min sårskorpa, och kände bara en massa skorpor på näsan min då. Men har inte varit förkyld ens då. Men skrapade och skrapade på min näsa ,genom att det var bara på ena näsan. När jag kliver upp och kollar mig i spegeln, då får jag en chock ,vad jag såg då, och kollar min näsa då. Jag fick en chock den gången, genom att  näsan såg fruktansvärt ut ,och sårig och torkade skorpor ,och försökte täcka över näsan, som var problem, genom att jag skulle upp till min lokal då. Jag hade en kund då. Men det tog ett tag innan min näsa blev normal då. Men försökte fixa det lite snabbare, genom att få bort så mycket skorpor då. Men när jag kommer hem, då säger Anders att han hade som mig då. Samma näsa då. Jag har varit förkyld, men har aldrig ens haft en sån näsa förut. Näsan såg fruktansvärt ut då. Men hans näsa hade läkt lite snabbare då.  FOLK KAN BLI UTSATT FÖR DET NU. 

Men sen kommer en kompis till Anders och berättade samma sak, som vi har varit utsatt för då. Men även pratade med en vän för ett tag sedan, om samma näsa som vi hade problem då. Men hon hade lärt känna en annan kvinna ,som berättade för henne när hon vaknade upp, med samma näsa som vi har vaknat upp till då. Men sa till henne du måste berätta det, genom att hon visste inte vart det kommer ifrån ,när hon vaknade med näsan, som såg ut som den gjorde då. Men hon var lite rädd att berätta det ,MEN VI VILL ATT HON BERÄTTAR  DET.

Kompis till Anders han sov mycket när han hade med dem att göra då. Att han var ständigt trött, som vi ser att det kommer från dem då. Han blev fri samtidigt som oss då.

wp-1551096887607.jpgMen när mötte Anders, DÅ VAR HAN SÅ HIMLA INTRESSERAD AV GRÅ FOLKET, som hans bror och började sen de var ung då. Men jag kommer in efteråt, OCH GRÅ FOLKET TOG MIG DEN NATTEN NÄR JAG SOV DÅ. Men jag vaknade upp, men kunde inte röra mig då. Jag kunde inte ens ropa på Anders då genom att han sov, men kunde inte väcka honom. Jag ber om hjälp, genom att jag skriker och skriker, men får inte fram ett ljud då, utan tyst skriker jag och är rädd då. Men hör att det är folk runt mig då. Men går runt mig då ,men kan inte öppna mina ögon, fick inte ens upp dem, fast jag provade och kämpade, att öppna mina ögon då. Men det var omöjligt att öppna ögonen då.

Men fick upp ögonen efter ett tag då. MEN SER EN GRÅ HAND ÖVER MITT SOLARPLEXUS DÅ. Men de drar bort handen från mitt solarplexus då. Jag var rädd och var upp och sänder Reiki till ingen nytta ,genom att jag kände jag blev utsatt för något ont då. Jag förstod inte då vad det var. Men sen började jag fatta mer. Jag minns så tydligt handen som jag gjorde om till ljus hand, istället för grå hand, och ville se ,att det var gott, istället för ont då. MEN FÖR ATT SKYDDA MIG SJÄLV, MEN SEN BÖRJADE JAG ROTA I DET. Men såg att det var GRÅ FOLKET ,Som ingen ska ha bredvid sig, men förstörde mycket för mig då.

GENOM ATT GUD HAR BERÄTTAT ATT GRÅ FOLKET GÅR IN GENOM SOLARPLEXUS genom att grå folket har inga känslor då, utan grå folket är kallt folk utan känslor, och har ett utseende ingen skulle vilja möta på, som jag mött på då. Men är intresserad av oss genom att vi har känslor ,som inte de har då. Men går genom solarplexus och känner där hur vi fungerar då. Vi har massor känslor ,som Grå folket känner genom solarplexus, som de har varit mycket intresserad av oss då. Men Grå folket har inte en enda känsla utan kall och inga känslor ,och därför är det så himla intresserad av oss då. Men vi kan även bli sjuk av Grå folket då.

Men han hade ett bestämt sätt mot mig då. Grå folket vill styra oss såklart då.

GRÅ FOLKET TOG MIG GENOM ATT JAG HAR EN KANAL OCH KOMMER FRÅN GUD ,SOM GUD HAR PÅ JORDEN DÅ ,och har mycket intresse av mig. Jag vet att de försökte få mig tillbaka till Hessdalen, genom att de kom in i mina drömmar då. Såg en rund skiva den gången då. Men då åkte jag inte dit den gången genom att jag började få problem då. Men för att stoppa mig att åka dit.

0cfa8e3cff5da3d39cf86014aa6822e7Men vi var där och minns mycket väl när jag träffade Grå folket, var inte så kul att träffas ens, utan har ett utseende, som ingen skulle vilja möta på då ,genom att vi är inte van ens det.

Men ibland undrar jag ,genom att en gång, då åkte Grå folket efter golvet när vi bodde på andra stället då. Men hade en slags energi när de åkte efter golvet ,men såg hela fula kroppen på GRÅ FOLKET DÅ. Men vi sitter köket, men har en vän hos oss då. Han heter Henrik, som är en kompis till Anders då. Men vän till oss båda två då. Men Henrik har jag förstått idag, ATT HAN BLEV UTSATT FÖR GRÅ FOLKET ,genom att han satt mycket och sov ,och folk blev så himla sur på honom ,genom att han somnar då. Men jag vet att han var utsatt av Grå folket då.

Men den gången kommer Grå folket in genom dörren, men åkte efter golvet den gången då. Men Henrik säger ,men såg du vad jag såg då? JA, vi såg Grå folket som åkte efter golvet då. MEN DET VAR EN SYN FÖR GUDARNA NÄR VI SÅG GRÅ FOLKET, genom att ingen tyckte att Grå folket var så vacker då. Men den gången minns jag jätte väl då. Vi trodde nog att det skulle vara så. Men Grå folket har jag sett förut då. Men vi fattar inte vad vi såg. Vi accepterar dem, men försökte få kontakt med dem. Det här är så många år sen, men minns det som idag, men vacker var inte Grå folket då. Men sjuk av dem genom Grå folket, tar vad de ska ha då. Han satt mycket och sov som är typiskt när Grå folk håller på med dem då.

Men Henrik kom upp en gång till mig, och sa att hans näsa såg ut som vår näsa sårig och hemsk var näsan då. Men hans näsa såg ut som vår näsa, GENOM ATT GRÅ FOLKET TOG UT IMPLANTAT PÅ HENRIK SOM PÅ OSS DÅ. Nu är han fri från allt då. GRÅ FOLKET VAR KLAR MED HENRIK. GENOM ATT GRÅ FOLKET FUNGERAR SÅ. Men såg honom sovande, men folk kallade honom för den sovande Henrik då. Men kunde håna honom, genom att han sov många gånger när han kom till oss då. Men kom en man på besök, som besökte oss ,han sa att Henrik var utsatt för Grå folket då. När han sov så mycket, men kunde somna på stolen då.

Men långt efteråt då fick jag reda på vem som var Ashtar och Grå folket, genom att jag hade glömt bort vem ,som var vem då. Men han jag pratade med ,det var Ashtar som ville prata med mig. Han var bestämd, och har blandat ihop allt då. Men såg hur, HUR GRÅ FOLKET SÅG UT PÅ RIKTIGT DÅ. MEN ASHTAR KÄNDES BESTÄMD OCH JAG STÖKADE TILL DET DEN GÅNGEN. Men trodde så fel ,att det var en av Grå folket då. Men såg Grå folket den gången ,när jag höll på att skriva ,och säga till om Grå folket ,men de kröp en gång över golvet ,och en gång stod Grå folket i dörröppningen då. Men stod där flera gånger när jag skrev om Grå folket då. Men Ashtar ville bara prata med mig, och ser han än ,när han står i backen i Hessdalen då. Men ser allt så mörkt då. Men Ashtar har lite grått hår ljust.

Men jag är dum idag ,att jag inte sparade min teckning på på Ashtar, genom att visa hur han såg ut. Jag blandade ihop allt ,genom att folk skriver så mycket om grupper av utomjordingar då. Jag träffade bara 1 grupp GRÅ FOLKET MEN DET FINNS BARA GRÅ FOLKET DÅ.

 JAG MÅSTE STÄDA BORT GRÅ FOLKET GENOM ATT JAG ÄR TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION. GUD kan utomjordingarna, som han varnar för nu, genom att han säger till mig om Marina Munk, att Grå folket  har tagit henne, genom att det har pågått för länge då. DET FINNS BARA GRÅ FOLKET.

Men jag kände jag måste till Marina Munk, ni vet , ATT TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION FÖLJER JORDENS PROBLEM ,och nu har vi ett jättestort problem utomjordingar, som folk blir drabbad av då. GUD satt och pratade om Marina Munk, men även att hon fått knepiga syner då, att hon såg så fel med Jesus då. Men såg en fågel, som kommer från grå folket såklart. Men såg även att Marina har försökt ta sig ifrån Grå folket. Men grå folket tog henne den gången, när de utsatte henne då. MEN HON HAR INTE KOMMIT IFRÅN GRÅ FOLKET ,GENOM ATT GUD SA SOM DET VAR MED MARINA DÅ. Men såg hennes böcker har blivit snedvriden, som kommer från Grå folket då ,genom att de började använda henne då.

Jag minns jag frågade GUD, men varför gjorde jag ingenting när jag var där då. Men han sa, ATT DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT MED MARINA, genom att grå folket tar dem. Och folk tänker inte på, att GRÅ FOLKET SITTER KVAR, som måste städas bort då, som jag och Anders fick göra då. Men har hjälp andra att ta bort dem då. Men folk kan bli snurrig när de skriver böcker, genom att hon såg Jesus som en stor fågel ,som hade utvecklas enormt SOM KOMMER FRÅN GRÅ FOLKET, SOM FÖRVRÄNGER HENNES SYNER. Det är bara ett exempel på vad folk kan hitta på då.

MEN FOLK ÄR DRABBAD AV GRÅ FOLKET ,ANNARS HAR VI INTE GÅTT DEN HÄR VÄGEN DÅ. Men även sett alla grupper ,som även kommer från GRÅ FOLKET Men för att behålla folk i sitt grepp, som Marina har Jesus i sitt grepp, men Jesus visar sig hos andra med då. Men sitter fast i Grå folket då.

OM FOLK BÖRJAR SKRIVA KONSTIGA SAKER SOM STÄMMER DÅLIGT. Var vaksam och köp inte allt då, genom att skydda er genom att mycket är lögner då.

Men jag och Anders blev drabbad av Grå folket, SOM JAG HÖLL PÅ ATT BLI GALEN AV, genom att jag är en öppen och känslig kanal, som fick in allt då. Jag bad Anders, men kan du sluta kolla på allt med Grå folket då? Men tror ni han lyssnade? Nej såklart, genom att Anders går med folket då, som GUD har oss på jorden då. Han har sett ,att folk blir utsatt av grå folket, genom att de är så intresserad av oss då. De har inte känslor som vi har då, men även annat utsätter grå folket människorna med då.

Men jag känner att Kewan är fri, genom att jag blir galen nu ,när Grå folket kommer i närheten av mig, genom att jag åker rakt ner på en gång ,och känner inga känslor, OCH KAN BLI KALL INOMBORDS NÄR GRÅ FOLKET ÄR NÄRA MIG, OCH ÅKER RAKT NER DÅ.KÄNNER INGENTING KALL, MEN UTAN KÄNSLOR, MEN KÄNNER SOM GRÅ FOLKET ÄR TILL SÄTTET. Ni såg vilka problem, att stänga av dem, och varna folk, för Grå folket, men jag fick skriva om det hela tiden då. Jag var så galen på Anders då, genom att jag kände på en gång när de var nära mig, och åkte ner och kände all glädje försvann då. Det hände när Grå folket var nära mig då.

Han har pippi på ,att kolla på allt, som har med Grå folket och teven eller datorn ,strömmar över med UFO hela tiden för honom då. Han fortsätter här som jag hatar då. Men jag har fått jättemycket skydd mot det, annars kan jag inte vara nära Anders överhuvudtaget då, genom att jag tappar glädjen ,och känner ingen glädje, och kall, genom att Grå folket har inga känslor överhuvudtaget då. Men de har städat bort dem genom att jag kan inte vara nära dem ens  ,genom att jag känner på en gång ,hur de är känslomässigt då. Men Anders följer jordens största problem, och därför är han så intresserad av Grå folket då. SOM JAG HATAR DÅ.

GENOM ATT JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION, DÅ HAR JAG GÅTT DÄR FOLK HAR PROBLEM MED DÅ. Men minns mycket väl när Ashtar sade till mig om, att skriva på bloggen, och varna för utomjordingarna. Och jag måste berätta om mig själv, för att folk ska förstå allt då. Men runt Ashtar har det byggt upp en ny av Ashtar då, som folk kallar honom för Ashtar Command som har blivit så stort idag, som kommer tyvärr från människor ,SOM ÄR PÅVERKAD AV GRÅ FOLKET, genom att de har hittat på något, som tyvärr inte finns på riktigt, att Ashtar har en militärstab, som han har en massa män runt sig då. Men idag förstår jag allt när jag skrev från honom, eller andra frågade  Ashtar Command då.

HUR SER JORDEN UT JUST NU MED KRIG OCH BRÅK PÅ JORDEN DÅ??? MEN KÖR ASHTAR COMMAND HELA SIN STAB ,OCH STOPPAR ALLT NU ALLA KRIG ? MEN VAD TROR NI DÅ? 

NI SER HUR JORDEN SER UT OCH DÅ FÖRSTÅR NI ATT DET ÄR BARA LÖGNER DÅ.

Men folk sa ,att det var mycket människor runt Ashtar då. MEN JAG KÄNDE 1 MAN SOM HETTE ASHTAR DÅ. Jag var mycket i konflikt med det, och fick inte till det då, genom att då skulle alla heta Ashtar Command. Eller på ett annat sätt då, men fick inte ihop det alls då. Jag satt och tänkte mycket på det, om de hade eget namn då. Att det var staben som hette Command då.

Men fick svar när GUD dök upp ,att det var 1 man som hette Ashtar. 

MEN JAG FÖLJER MED SOM VANLIGT ,genom att jag blev så himla intresserad, och jag är Twin soul tvillingsjälar BIG PROTECTION, då blir jag så himla intresserad ,och då måste jag kolla upp då. Genom att mitt intresse växte, som var ett stort problem för mycket folk idag. Och så fungerar jag när jag är på jorden. Jag följer bara efter problem Twin soul BIG PROTECTION, SÅ KUL JOBB HAR VI, genom att vi är tvillingsjälar, som bara följer med ,genom att GUD har oss på jorden ,och kollar av mycket nu. MÄNNEN VISAR ÄVEN PROBLEM PROTECTION. 

Nu hamnade vi i problem med Grå folket genom att vi måste följa efter problem folk har då.

MEN FOLK HAR BYGGT PÅ SEN 50-TALET när en man fick kontakt med Ashtar då. Men vart kommer grå folket in då???

DET HÄR ÄR FÖRSTA BILDEN EN TECKNING PÅ ASHTAR Han har förändrats enormt från folk, som har byggt på om honom och gjort om honom.

Vi ville visa första bilden som tecknades 50 – talet. Men kunde inte visa den på en gång, genom att för mig ,som sett Grå folket ,och mådde dåligt kunde inte visa den här bilden då. Genom att Ashtar påminner om den jag mötte I Hessdalen, att de har visat lite av. Han tillhörde inte Grå folket då. Men han ville prata om dem.

Jag reagerade på kylan i bilden genom att jag kan Grå folket då. Bilden påminner mycket om Grå folket då. Folk trodde att han var utomjording ,när han kom sådär den gången då. Men kunde ingenting om andra sidan på den tiden då.

MEN VARFÖR HAR FOLK GJORT SÅ FEL genom att Ashtar kom på 50-talet ,och varnade för problem de hade då. Men vad har hänt efter det? De har byggt på ännu mer om Ashtar, som bara kom och skulle hjälpa folk ,som jag fick sitta och skriva och VARNA FÖR GRÅ FOLKET DÅ.

Men vad har folk gjort efter det? BYGGT PÅ OCH HITTAT PÅ, ATT DET FINNS OLIKA GRUPPER DÅ ,när det bara finns 1 grupp av utomjordingar då, Kolla här vad folk har hittat på ,och har bara blivit värre av allt då.

GENOM ATT ASHTAR VAR UTE OCH SKULLE HJÄLPA FOLK, som han hjälpte mig då. Men han har inget skepp ens ,så illa är det, för folk som sitter och väntar på, att Ashtar kommer med sin hela stab ,och ska rädda en jord då. När det är folk själv, som måste göra något åt det. Men om det vore Ashtar med sitt gäng, vilken hit det skulle bli för alla människor, MEN SÅ ENKELT ÄR DET INTE, att vi har en stab, som kallas för Ashtar Command, genom att folk har blivit så lurad av allt, sen mannen på 50- talet hade besök av Ashtar då. DET BLEV VÄLDIGT STORT.

Men folk har byggt på och folk har byggt på om mästarna och hitta på då. Men jag fick inte ihop Command , då måste vara flera Ashtar då. Folk har hittat på kvinnor, att de är med och lever med Ashtar Command då. Men är en stab, men bara lögner genom att vi har kollat upp allt då, och jag dras till allt har ni sett, genom att jag kallas för folket Twin soul tvillingsjäl, GUD KALLAR MIG FÖR BIG PROTECTION, PROTECTION, men kan ni se vilket kul jobb man har då??

NEJ SÅKLART genom att vi dras där jorden har för mycket problem. Jag drog till även Ashtar Command ,Genom att GUD testade mig på honom då. Men det är 1 man och inte flera män som jobbar då. Men en del har fått för sig, att Ashtar och Jesus håller ihop och sitter på ett jättestor skepp, som är bara en massa lögner folk hittar på då. Jag träffade Jesus, men han pratade inte om skepp då. Jag har känt honom jättelänge, men även var och försökte rädda mitt hem den gången när vi satt och skrev då. Men för att jag och Kewan ska leva ihop då. få DE FÖRSÖKTE RÄDDA MITT HEM.GENOM ATT JAG OCH  KEWAN FÖDS TILL JORDEN ,OCH DÅ SKA KURDISTAN HA HJÄLP genom att GUD sett hur de lever landet då. Men vi är tvillingsjälar, som lider twin soul, kan lida om vi hamnar i fel land för oss då. Men nu ska GUD hjälpa folk, genom att nu lider folket så mycket och han måste börja med Kurdistan då. Vem får lida då??? Jag får lida enormt idag.

Jag och Kewan såklart, vi får må dåligt nu, genom att han har inte ens tagit sig till Sverige, som GUD öppnade landet ,och skulle hjälpa svenska folket då. MEN JAG OCH KEWAN HAMNADE I KLÄM NU , genom att svenska folket ska börja lära sig en del saker, som de är urdålig dålig på, att ta hand om varandra och skydda sitt eget folk. Det kan vara familjen ,eller så regeringen har ett finger med i spelet, genom att de är urdålig på att hjälpa till då. Sitt eget land, är de urdålig på då. Men även svenska folket en del av dem, kan vara dålig på att hjälpa varandra då. Men även kunna fråga om de har bekymmer ,som mycket svenska är urdålig på då. Men man måste fråga om man har problem då. Men mycket folk hatar att göra det då. NU SKA GUD VÄNTA IN SOM JAG HATAR DÅ. JAG FÅR LIDA DÅ.

Men Ömer han frågade när han måste fråga folk, när han satt risigt till då. Men det är mannens jobb, att fråga ,och hjälpa familjen när vi bodde ihop  ,då var det Ömer som stod för det, GENOM ATT DE ÄR VAN ATT GÖRA SÅ ,att det är männen som hjälper till då. Men idag har jag fattat mer när Kewan har lite pengar, att han skulle aldrig fråga mig om pengar, genom att jag är kvinna och männen hos honom sköter om det själv då.

Han frågade mig om jag hade pengar att komma till honom då. Men sen har jag sett, att han har inte så mycket pengar då. Men minns även när Ömer var hem en sväng, att han frågade inte mig när han skulle tillbaka, genom att deras kultur är det männen som bestämmer då. Men kan ni se, vad jag BLIR GLAD NÄR JAG TÄNKER PÅ ETT PERFEKT LIV ,JAG KAN FÅ MED KEWAN  DÅ.

Jag är så trött på svenska männen när det gäller pengar då. Jag har levt med en kurd förut ,och minns hur han var då. Men nu kan man få le lite bättre, genom att få slippa dessa tunga problem då. Pengar som folk kan bråka om, till ingen nytta ,utan tar död på mig då. Men svenska kulturen är annorlunda än kurdisk kultur då. Och mycket andra länder är det männens jobb, att fixa pengar till familjen då. Men i Sverige där kan de säga nej ,och en massa bråk om pengar, som alla måste ha då. DET ÄR MYCKET FEL I SVERIGE DÅ. 

JAG ÄR SÅ TRÖTT OCH SITTER BARA I PROBLEM NU. Jag säger till Kewan kan vi prata i morgon ,genom att klockan är för mycket nu. Men han vägrar som vanligt lyssna på mig, och jag säger, att jag är så trött och klockan är mycket nu. 03.00 natten, men vill att vi pratar i morgon på camen.

Men han bara tjurar på. Men säger till honom, att jag kan ringa imorgon då. nej säger han. Men tillslut då ser jag när vi pratade på camen, att han är trött han med då. Men säger tillslut, att vi kan prata i morgon då. JAG VAR I VALET OCH KVALET, ATT SVARA SÅ SENT,MEN JAG VILLE BARA SE HANS VACKRA ANSIKTE. Men stökade till det, genom att jag är så himla less att han bor i England, och vi ska ha det såhär nu. Jag möter på en ny man, som bara blir problem nu.

Men såg sen när jag skulle skriva till Kewan ,att han hade tagit bort mig igen. Han tar bort mig hela tiden flera gången från Facebook då. JAG FÅR GRÅTA SOM VANLIGT DÅ.

JAG KÄNDE ATT GUD VILLE, ATT JAG VINKADE TILL KEWAN PÅ FACEBOOK, GENOM ATT KEWAN ÄR EGENTLIGEN SJUK HAR JAG FÖRSTÅTT. Kewan mår dåligt har de sagt till mig. Men jag skickar god morgon och vacker bild och ängel till honom, bara för att visa att jag är där. Han kan stänga av mig när han blir sjuk ,och jag blir sjuk, som jag blev SJUK AV ALLT NU. Jag skulle bara visa mig då. Jag har hört att männen kan bli jättesjuk och mår dåligt då. Männen känner mycket mer kärlek ,genom att de ska skydda oss då. Männen går öppen nu.

Men satt en stund på Facebook och skickade en god natt till Kewan då. Men en fin bild till honom. Men han ringer mig, och måste prata nu när jag är så trött, och säger, att vi kan prata lite nu. Jag kan ringa i morgon när jag är mycket piggare då. Men han tjurar på, men jag ville bara egentligen se honom då. TITTA PÅ HONOM GENOM ATT JAG ÄLSKAR DEN MANNEN SÅ MYCKET DÅ, som jag bara blir sjuk av, genom att ingenting verka bli klar nu. Jag lider hela tiden när jag inte får sova hos honom då. Jag sa till honom, ”kan du komma till mig nu, till Sverige nu?” Men sa inte så mycket om det, än att nu skulle han ha på sitt sätt, och jag blir så trött på allt när han inte kan respektera mig då.

JAG VILL LEVA ETT NORMALT LIV MED KEWAN NU GENOM ATT JAG BLIR SJUK AV ATT SAKNA HONOM VARJE DAG Jag kan inte rå för att jag sitter fast och vill bli fri som fågeln då. Men vill bara krama honom och leva med Kewan nu. Jag vill att han sover hos mig och jag får vakna upp med honom, och sova hos honom och leva med honom, istället för att ha den här fruktansvärda relation vi har nu. Vi kan inte ens röra vid varandra och pussa varandra, bara titta igenom en mobil eller dator då. Och vad får jag av det???? Ingenting, än att jag blir fruktansvärt sårad varje dag, när han så enkelt stänger Facebook när han mår dåligt, och han tänker inte på mig ens, om han kunde vara lite snäll nu. Men nej och jag vill bara vara med honom och hatar att vänta på allt nu. Jag hade önskat från början, att vi har fått levt ihop på en gång ,och inte vänta på allt då.

Men jag orkar knappt med, genom att DET ÄR INGEN VANLIG RELATION UTAN EN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION PROTECTION, SOM GÖR ONT ÄNDA IN I MITT HJÄRTA när han inte kan tänka på mig Kewan. Men jag vet idag ,vad jag skulle möta för man i framtiden när jag såg en man, som satt och väntade på mig, som jag blev orolig och rädd när jag såg bilden på en man, jag skulle möta snart då. Men det var Kewan ,som jag mötte, en Twin soul ,som bara har stökat till för mig genom att jag blir sjuk när han gör som han gör Kewan då.

JAG SÅG EN BILD SOM BLINKADE TILL IBLAND en man som satt och väntade på mig då. Jag bilden kom och gick, men blinkade till framför mina ögon då. Men kände oro av bilden ,som blinkade till då. Men när Kewan kommer, då känner jag ingenting av bilden då. Men innan kände jag bara oro då. Men sett från ,så mycket liv att vi fått problem när vi ska börja med ett land då. Men fick jordens problem nu. Men sa till folk om bilden jag blev rädd för då.

Igen skulle vilja byta med mig, genom att tvillingsjälar är inte kul ens att möta, genom att det gör ont i mitt hjärta, och kan inte lämna honom, som jag ibland funderar på då. Men det går inte det, genom att han ska ändra om har de sagt då. JAG VÄNTAR BARA TILL DEN DAGEN NÄR HAN STÅR MITT FRAMFÖR MIG EN DAG.

Men hade önskat att jag mött en vanlig man ,och igen tvillingsjäl, som hela tiden stänger av Facebook när vi bor såhär då. JAG FÅR LIDA AV ALLT NU. JAG ÄR HALV.

Jag hatar allt nu, OCH KAN GUD SLÄPPA MIG NU. Jag blir sjuk och less på allt, genom att jag vill ha ett normalt liv ,och inte leva här och utan Kewan då. Men jag fick dålig hjälp, att rädda mitt hem ,och då fick jag problem med Kewan. Jag fick aldrig chansen att börja ett nytt liv när jag möter honom, vackraste jag möter på, som jag bara blir sjuk av då. Men hade önskat att vi fick hjälp på en gång, än att hålla på som vi gör nu.

Jag vill ha som andra människor då. Leva ett perfekt liv som jag hade önskat nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.