BRÅK OCH KRIG

HUR SER JORDEN UT IDAG? BEDRÖVLIG I VÅRA ÖGON BARA BRÅK, KRIG OCH TERRORISTER IDAG ,som måste göra upp och förstöra för annat folk då. Det är bedrövlig hur det ser ut idag och lever på 2019.

VI VILL HA FRED.

NU VAR DET SIR LANKA SOM SOM FICK STÅ TILL SVARS FÖR NÅGOT DE HADE INTE GJORT ENS ,genom att terrorister verkar öka ännu mer och folk kan knappt leva idag, bara en massa bråk idag. Genom att de kan inte låta bli folk och länder idag, än att de måste förstöra för annat oskyldigt folk idag. Terroristerna är inte kul ens, utan fruktansvärda människor som bär på ett enormt mörker inom sig, som tyvärr skadar andra som blir utsatt för deras hat nu. Hemskt.

Och Folk är så himla trött på allt folk, som måste förstöra genom att de kan inte ens tänka idag. Och se, att andra människor SOM VILL FAKTISKT HA FRED PÅ JORDEN, MEDANS DE VILL FORTSÄTTA FÖRSTÖRA FÖR SÅ MYCKET FOLK IDAG.

Genom att så mycket folk är trött på terrorister, GENOM ATT DE ÄR SJUK INOMBORDS OCH BÄR PÅ EN MÖRK VÄRLD, som vi får lida av nu. Och nu har Sir Lanka blivit utsatt, som andra länder har blivit utsatt för terrorister, genom att de bråkar och för krig,istället för att acceptera oss då.

Vi måste kunna acceptera om ni är muslim eller kristen eller annan religion ,att kunna leva sida vid sida och acceptera varandra även om ni tror på Jesus eller Mohamed och GUD. Vi är ändå människor som har olika tro då. VI MÅSTE LÄRA OSS ATT ACCEPTERA VARANDRA DÅ.

Men måste kunna acceptera, vad folk tror på och kunna sitta bredvid varandra, utan att döda varandra eller bråka med varandra då. Men vi har haft, så mycket krig förut, när första och andra världskriget var. Vi har haft krig och bråk före det. Och nu vill faktiskt folk ha lite lugnt utan att terrorister ska förstöra för dem då. LUGN OCH RO SOM DE FATTAR INTE DÅ, MEN VI VILL HA LUGN OCH RO NU.

Men det verkar som folk måste fortsätta kriga och bråka nu och så mycket människor vill ha fred idag. Och kunna leva på jorden, utan en massa bråk ,SOM TERRORISTER SOM FÖRSTÖR FÖR ANNAT FOLK NU, som faktiskt vill leva, som de verkar inte fatta att folk vill leva nu.

Men det är så med terrorister, att de sitter och retar upp sig på folk, som inte har samma tycke som de har. MEN LÅT ÄNDÅ FOLK FÅ LEVA utan att skjuta ner folk, bara för att ni har inte samma syn på det ni tycker då, utan lär er att acceptera människor utan att skjuta ner oskyldiga människor nu. DET ÄR SÅ MYCKET REBELLER IDAG.

Men folk sätter åt kyrkorna, genom att de visar sitt hat mot folk, förstör vackra kyrkor, genom att terroristerna har gått för långt idag, genom att de har fått för mycket makt över folk. TERRORISTERNA FÖRSTÖR ÄVEN EKONOMIN FÖR MÄNNISKOR IDAG, för mycket badorter som de ska leva på, genom att de gillar att förstöra för andra människor och måste förstöra för mycket folk, som även kostar pengar för människor som lever där, när det blir så mycket förstört av folk, som älskar att förstöra för mycket folk idag, genom att varje terrorist bär på en mörk värld, som folk inte upptäcker än när det smäller, då genom att folk kan knappt leva idag när vi har så mycket terrorister. Och har inte fått bukt med dem, SOM DE MÅSTE FÅ BUKT MED NU. 

Men de har ingen rätt, att förstöra för andra människor. MEN SLUTA SÄLJ VAPEN TILL DEM DET ÄR DET ÄNDA RÄTTA DÅ. Nu fick Sir Lanka förstöra mycket, genom att ni har inte fått bukt med terroristerna, som folk måste försöka se till, att terroristerna får inte öka idag utan försök att stoppa det nu.

Men jorden blir bara värre och värre när så mycket folk får förstöra sina länder för terroristerna, GENOM ATT FÖRSÖK ATT STOPPA DET. Men mycket terrorister har så mycket problem inom sig och ger sig på oskyldigt folk idag.

Men vi vill ha fred på jorden, men jorden har aldrig varit så här illa som nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.