GRÅ FOLKET

VI SER ETT GRÅTT ANSIKTE SOM TITTAR IGENOM MOLNEN OCH JAG BLEV JÄTTERÄDD och kunde inte ens hålla ögonen stängd när jag såg grå ansiktet och blev så rädd.

Men måste följa bilden såklart, genom att det kommer från GUD och måste ta reda på sanningen då. Han hjälper människor att förstå GENOM ATT FÅ BORT MYCKET PROBLEM I SAMHÄLLET IDAG.

Men FOLK vet inte vad det är då??????

Vi ser ett moln, SOM SER UT SOM EN CIRKEL MED MJUK MOLN, som ser ut som en ring. Men molnet ser tjockt ut. Men ser ut som en himmel bakom molnet då.

Vad har vi fått för bild nu?

DET KÄNNS SOM EN PASSAGE, någon röker en cigarett och tittar upp mot himlen. Och vänder sig ifrån sen. Någon människa spelar på en tvärflöjt och lägger sig ner och lägger händerna under huvudet och kikar upp mot himlen. Ser att någon ligger ner på ett tunt underlag. Men tittar upp mot himlen hela tiden.

Vi ser en person klättrar ner för en stege rakt ner i ett hus, ser ut som ett mörkt rum. Det ligger en person på en säng. Men sätter sig upp. Går lite runt, men sätter sig en stund på sängen igen. DET ÄR OLIKA MÄNNISKOR DET HANDLAR OM DÅ.

Ser ett starkt sken, som lyser över personen, men det är jättestarkt sken.  SER UT SOM EN LJUS PASSAGE, men ser ut som en pelare

Varför fick vi den här bilden?

PASSAGEN TILL ANDRA VÄRLDAR som går rakt ner till mänskligheten, rakt ner som mycket problem kommer ifrån idag. Passage genom himlen ner till folk SOM HAR FÅTT MYCKET PROBLEM MED GRÅ FOLKET.

Det är den passagen de kommer igenom, som ingen kan se när de dyker upp då. MEN HAR EN INGÅNG TILL JORDENS ATMOSFÄR , SOM GRÅ FOLKET ÅKER IGENOM NÄR DE SKA TILL JORDEN DÅ. Vi ser en rund ring, som är fullt med mjukt moln, som ser ut som en ring med tjockt moln. Men ser himlen genom ringen, som är fullt med tjockt moln, och där kommer grå folket ner till jorden, som kan förstöra för mycket folk idag.

MEN DET ÄR EN HELT ANNAN VÄRLD, som inte andra människor har lärt känna, och det finns de som har inte lärt sig känna den världen, och har skadat mycket folk ,genom att de utsätter människor ,genom att människorna är intressant för Grå folket, som mycket folk blir utsatt för idag.

MEN MYCKET FOLK HAR BÖRJAT UPPTÄCKA GRÅ FOLKET, genom att det finns en annan värld, som inte alla tänker på, som är inte insatt i problem. Och vad Grå folket kan göra med mycket folk idag, genom att den världen har inte folk lärt känna då, fast värden finns där och de kan åka som de vill, genom passagen och kommer ner till jorden och förstör för annat folk idag.

Men folk som har blivit sjuk från Grå folket,de vet vem som kommer på besökt och vad som finns i deras hem när de en gång upptäckt den andra världen, som är fruktansvärt ruggig då. NÄR FOLK HAR UPPTÄCKT DEN ANDRA VÄRLDEN DÅ.

Men den andra världen känner inte folk till, den här världen, där mycket folk kommer förstå mycket mer då, genom att vi lever på jorden och Grå folket finns på jorden då. Ibland blir så mycket feltolka idag, genom att mycket folk känner inte till den andra världen, där folk är så mycket utsatt för Grå folket och kan få sina dagar förstörd. Folk känner inte till två världar ,som tyvärr existerar för alla människor, som kan bli så utsatt av Grå folket och vet på en gång vart problemet kommer ifrån, genom att de har lärt känna den världen. Folk kan förstå allt då, medans andra inte kan förstå den världen ,och kan få för sig så mycket fel tolkningar när de hjälper folk idag, genom att de är inte insatt i det eller upplevt, som mycket folk upplever idag, Grå folkets problem då. DET FINNS TVÅ VÄRLDAR OCH FOLK TROR PÅ DEN VÄRLDEN OCH FOLK HAR UPPLEVT I ANDRA VÄRLDEN PROBLEM.

Men folk tänker inte på det när de märker ,de kan ha olika knepiga skador på kroppen, och kan få för sig som mycket folk skyller på djävulen eller demoner då. MEN FOLK KAN VARA SÅ SKADAD AV GRÅ FOLKET, MEN DET FINNS FOLK SOM KAN DEN BITEN DÅ. 

Genom att de själv har blivit utsatt, som har kommit fram mer och mer och folk har börjat bli mer vaken idag. Och köper inte allt idag. Genom att folk skyller för det mesta på, att nu är det djävulens verk eller fullt med demoner runt dem. Folk kan bli så rädd av det och folk är specialister på att skrämma folk, för djävulen eller för demoner då. NÄR DEN ANDRA VÄRLDEN FINNS,SOM ALDRIG SKULLE TRO PÅ DEN BERÄTTELSEN, DE SOM HAR UPPLEVT GRÅ FOLKET DÅ.

Folk ringer inte efter folk, som ska driva ut demonen eller djävulen, genom att de vet vad de blir utsatt för då. De känner den världen, som håller på att komma fram mer och mer nu. Folk kan vara fullt med märken på kroppen och KAN VARA SÅ SKADAD AV GRÅ FOLKET DÅ.

Men den världen känner inte folk till när de kör med, att folk har blivit utsatt för demoner och djävulen då. Men folk kommer lära sig, vem som är boven i dramat då, GENOM ATT GRÅ FOLKET ÄR BOVEN I DRAMAT DÅ. Men har utsatt hela familjer då, men familjen vet med säkerhet, att det har inte med djävulens verk att göra eller demoner, genom att FOLK VET ATT DET ÄR GRÅ FOLKET. 

Folk skulle inte ens söka hjälp från kyrkan eller sekter eller annat, genom att ,de vet att Grå folket har förstört deras liv när första gången blev drabbad av dem då. ATT DE KOMMER OCH TAR DEM OCH UNDERSÖKER DEM FÖLJER FOLK.

Men de känner till den världen såklart, som inte alla sekter eller kyrkor känner till, att det finns en annan värld på jorden, som kan utsätta folk för stora problem. Och kan bli sjuk av Grå folket då. Men kan ha skador som folk pratar om, att det är djävulens som har skadat dem och kan ha märken ,som ser ut som tre streck, OCH FOLK HAR FÅTT FÖR SIG SÅ MYCKET, att det är djävulen eller en demon, som ställer till problem, genom att folk känner inte till den andra världen som stökar till för folk då. Grå folket som mycket folk kan bli sjuk av då. Men folk som mött grå folket, vet vad de kan göra med dem då.

Men folk kan bli utsatt, för grå folket och de kan söva ner dem och har inte ens kolla på vad de har gjort med dem då. Genom att Grå folket är intresserad av folk då, och därför har mycket folk blivit sjuk av dem och det är inte djävulen eller demoner eller ÄRKEÄNGELN LUCIFER DÅ UTAN GRÅ FOLKET HAR FOLK BLIVIT UTSATT FÖR DÅ.

Det har pågått så länge Grå folket utomjordingar, som folk måste börja uppmärksamma,OCH SLUTA SKYLLA PÅ DJÄVULEN OCH DEMONER ÄRKEÄNGELN LUCIFER. Demoner som är tyvärr bara en massa mörk energi då. Men folk kan få för sig när de ser människor blir utsatt för mycket problem, och ser en massa märken på kroppen då. Men mycket i USA har inte lärt känna den sidan, som de blir utsatt för varje dag nu. Men det finns folk som känner till den sidan när Ashtar kom på besökt den gången och skulle varna folk, för stora problem som mannen blev utsatt för då. Men Ashta såg inte demoner i allt eller skylde på djävulen, som  mycket i USA är pippi på, som kan så lite om den andra sidan, som så mycket folk har blivit sjuk av idag.

Men världen finns där ute tyvärr ,även om vi vill inte se den världen ens, utan bort förklarar allt, så vet vi att den världen finns, och det är inte demoner, som är fullt med mörka energier då. Det är Grå folket som har stökat till för människor då. Grå folket kan ta sig in i hus hur enkelt som helst, utan problem för dem. De kan ta sig in överallt, men folk i USA har inte lärt sig från människor, som blir utsatt för Grå folket, genom att de har ingen kunskap då. Men skyller mycket på djävulen, som mycket kyrkor skyller på, men även Ärkeängeln Lucifer får sig en släng av sleven från dem. Men har ingenting med dem att göra ens då. Men folk tror på en gång, att nu har demoner Lucifer varit där. MEN DET ÄR GRÅ FOLKET SOM HAR BLIVIT SÅ HIMLA INTRESSERAD AV DEM.

Jag vet vilka Grå folket är då och vad de kan göra med folk då. Men Anders har blivit utsatt för dem sen han var 14 år då. Han såg en rund skiva när han var lite äldre då. Vi har sett ett stort skepp den gången när vi var i Hessdalen då. Men Linn följde med den gången till Hessdalen och såg ut som vit cigarr, som kom och flög över oss då. Men det var mitt på dagen och jag hade bett om det, så dum var jag då. Men ville se på riktigt, vad folk kan bli utsatt för då. Folket i Hessdalen är utsatt för dem då. Det fattas tid för folk ,som har blivit utsatt för dem och även för oss fattas det en massa timmar då. Men Hässdalen har problem med Grå folket, men det finns på mycket ställen idag och folk blir sjuk av dem då. MEN DET FINNS PÅ MÅNGA STÄLLEN IDAG.

Därför har vi berätta lite i omgångar om Grå folket då. MEN VAKNADE DEN MORGONEN MED EN FRUKTANSVÄRD NÄSA DÅ. Men vi hade fått ett inplantat den gången när Anders var 14 år då. Men sen kom Grå folket till mig och jag fick ett inplantat av dem då. Men minns mycket väl den gången när de gav mig inplantat. Jag har aldrig haft den näsan förut, ens när jag var förkyld då. Aldrig haft problem med näsan, som jag fick den gången när de skulle plocka bort inplantat då. Det var bara på ena sidan, som var hemsk då fullt med torkade skorpor då. Det går inte ens förklara den näsan, kunde knappt gå ut den gången när jag hade en kund då. Men fick det jobbigt att täcka över, som var nästan omöjligt då. Jag låg och försökte skrapa skorporna på näsan då. Men sen fick jag en chock när jag såg hur den såg ut näsan då.

Men när Anders kommer hem, då ser han min hemska näsa då. Men han säger, att han hade haft det för någon dag före mig, och vaknade med näsan som såg ut som min då. Men jag har en liten näsa, men inte Anders då. Men de hade väl mer problem med min näsa då.  ANDERS HADE SAMMA NÄSA SOM MIG DÅ.

Vi var ovetande om vad som hänt oss och var osäker på det.Men jag hade bett om ATT BLI FRI FRÅN GRÅ FOLKET DÅ. Men fick hjälp att släppa dem, genom att jag kände på en gång när Anders hade Grå folket nära sig, genom jag föds med en känslig kanal då. För mig blev det bara en massa problem när de var nära Anders då. Jag var så sur på, att han måste kolla på alla UFO program utomjordingar Grå folket då. Grå folket är kallt folk och har inga känslor då. Jag åkte rakt ner med mina känslor när han hade dem nära sig då. Jag känner hur de är till sättet då.

Men efter någon dag, då kommer en kompis till Anders på besök hos oss. Han hade samma näsa som vi hade den morgonen när vi vaknade upp då. Han hade blivit utsatt för dem en längre tid, men blev fri från Grå folket då. Men minns en gång när han säger till mig, att han ser Grå folket kryper över golvet hos mig då. Men jag tänkte inte så mycket på det ,än när jag måste börja städa bort Grå folket då. HAN KOMPIS SOV MYCKET OCH HADE PROBLEM SOM KOMMER FRÅN GRÅ FOLKET DÅ. Han kunde bara somna och var borta en tid då Men han kunde somna vart som helst sen han var ung och folk har retat sig på honom, att han somnar när han kommer på besök då.

Jag ligger i sängen och hör någon går runt sängen, men kan inte öppna ögonen ens då utan försöker kämpa öppna ögonen, som var omöjligt att öppna ögonen då. Men försöker ropa på hjälp den gången och ropar och ropar och är rädd såklart genom att jag hör folk och  kan inte öppna ögonen då. Men när jag försöker ropa på hjälp då kommer det inte ut ett ljud från min mun. Jag skrek, men tyst och då hörde inte Anders mig ens då. Men efter ett tag, då får jag upp mina ögon då. Men ser en grå hand över mitt solarplexus då. Men drar bort handen efter ett tag då. Men ni har hört att, ATT GRÅ FOLKET GÅR IN GENOM SOLARPLEXUS GENOM ATT DÄR HAR VI ALLA KÄNSLOR DÅ. DET HAR GUD BERÄTTAT FÖR OSS.

DET VAR EN MAMMA SOM RINGDE MIG GENOM ATT HELA HENNES FAMILJ VAR UTSATT AV GRÅ FOLKET. Familjen var så skadad av dem.  Det var en hel familj som hade så stora problem med dem. Men speciellt dottern var sjuk och hade knepiga märken på kroppen då. Men hela familjen var sjuk, men de var utsatt för Grå folket.då. Men mycket folk börjar lära känna den världen, som är en annan värld som börjar upptäckas då. Flickan fick problem med skolan men även andra problem genom att hon var så sjuk av Grå folket då. Men även ekonomin var så himla utsatt av Grå folket då och hela familjen. Men minns mycket väl när mamman ringde till mig och var så förtvivlad av allt då.

Det kan man förstå, genom att de visste inte vart alla märken kom ifrån, men plus ekonomin var drabbad av dem. Men när de blir så drabbad av Grå folket, då kan ingen se den orsaken då. Om mamman sökt en annan kontakt och bett om råd,då kan mamman hamna hos fel person, som tror på demoner och djävulen då eller att ärkeängeln Lucifer har skadat dem då. Men mamman ringde till mig, och jag såg på en gång när hon började berätta sina problem, hon hade med sin dotter då. Men hela familjen var utsatt för dem, genom att de hade förstört för en hel familj, som Grå folket har stökat till då. Men hon ringde till mig och fick svar vad familjen var utsatt för då. DET GÄLLER ATT FOLK RINGER RÄTT PERSON SOM KAN DEN BITEN.

IBLAND BLIR DET GALET NÄR FOLK HJÄLPER DEM FEL, DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT HJÄLPA DEM RÄTT DÅ. Men kan vara extra svårt att städa dem tills de själv upptäcker en dag, de har vaknat med en näsa om jag och Anders vaknade med då. Men fattar inte vad har hänt med näsan då??? Och alla frågetecken när upptäcker det????? Men det är en helt annan värld folk har fått problem med då.

Men hur skulle folk, som är kristen och har GUD som de ser upp till och tror på honom då, hur skulle de se på det, om de hade mött dem, jag har mött ,som har blivit utsatt för Grå folket då??? Ni kan räkna ut, att de skulle inte se som vi ser eller andra ser, som är utsatt hela livet när de ser en massa märken på kroppen då. De skulle se helt annat djävulen eller demoner om de kontakta de, som ser det så, genom att de har inte ens lärt sig att det finns två världar på jorden då. DET ÄR SYND NÄR FOLK MÅSTE FÅ RIKTIG HJÄLP DÅ.Genom att folk visar så fel då, som kan även skada dem.

Men det finns så mycket folk,som kan bli utsatt för dem, men får skador på kroppen och fattar inte vart skadorna på kroppen kommer ifrån, men kan skada dem då, genom att ingen har upptäckt vart allt kommer ifrån och kan var så utsatt för dem då. SVÅRT ATT SPRINGA FRÅN DEM, genom att Grå folket tar när de vill då och kan inte ens styra dem överhuvudtaget då.

JAG LYSSNADE DEN GÅNGEN PÅ ASHTAR ATT SKRIVA PÅ BLOGGEN OCH VARNA FÖR GRÅ FOLKET DÅ, genom att han sade till mig, att skriva på bloggen och varna folk för Grå folket då. Men minns mycket väl när jag började skriva när Grå folket dyker upp i dörröppningen, och bara förstör för mig och kunde knappt trycka ner en tangenterna. Men vilken kamp jag hade den gången, att bara skriva en bokstav, genom att de störde mig Grå folket och jag blev så himla irriterad och arg på dem då. Men fortsatte ändå att skriva,fast de stoppade mig hela tiden, så fortsatte jag ändå att skriva då. Men vilken kamp att skriva då genom att de vill inte att jag lade ut på bloggen om dem då. Men måste städa bort dem. MEN MÅSTE HJÄLPA ANNAT FOLK DÅ.

Folk tror att det är djävulens verk när de ser folk, som kan få märken på kroppen då. Men folk som är insatt kan den biten då, som hela tiden Grå folket stökar till för dem då. Men det finns en värld de inte förstår sig på då. Men har sett mycket och själv sett då.MEN DEN VÄRLDEN ÄR DET JÄTTEMYCKET PROBLEM MED DÅ.

Men finns den världen, men när folk börjar känna till den världen, då ser de den världen, att de har skadat dem så mycket då. Men folk kan få för sig, att han/hon är utsatt för djävulen eller demoner då. MEN FOLK ÄR UTSATT FÖR GRÅ FOLKET DÅ.

Men folk har fått för sig, att det är demoner eller djävulen och kan se hemska saker då. Men ingen känner den andra världen, DE SOM TITTAR PÅ UTOMJORDINGAR GRÅ FOLKET  FÅR SVAR DÅ,och har blivit utsatt för. dem.

MEN DET FINNS EN ANNA VÄRLD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.