FOLK BLIR ÖVERBEHANDLAD

I DAGENS SVERIGE KAN FOLK RÅKA ILLA UT GENOM ATT DE MÖTER PÅ FEL FOLK I SAMHÄLLET DÅ. Men folk är så himla intresserad av allt idag, och allt handlar om hälsan såklart, att vi måste ta hand om vår hälsa då.

MEN HUR MÅNGA KOLLAR UPP MÄNNISKOR NÄR DE GÅR TILL EXEMPEL EN LÄKARE, som börjar att tjata om, att skriva ut lugnade medel till den personen då?

Men har läkaren kollat upp dem?

Men även folk som vill att de går till en läkare och ger dem lugnade medel då, och vi har även dem, som inte kan förstå den världen, hur folk fungerar idag när de äter lugnade medel idag. FOLK SOM INTE KAN FÖRSTÅ DEN VÄRLDEN. 

Vad har de börjat med då???

DE BÖRJADE EN DAG ATT GÅ PÅ EN BEHANDLING, genom att de gillar att gå den vägen, att ta hand om sig själv då. De börjar att gå på för mycket behandlingar och får mycket healing av folk då.

Men ingen tänker på, vad de kan få upp när de börjar gå på behandlingar då. De kan må fruktansvärt dåligt när de har fått en behandling, genom att mycket kan komma upp, som de måste ta hand om då,GENOM ATT DE HAR GÅTT IN I EN PROCESS DÅ OCH FÅR UPP EN MASSA DÅ.

FOLK HAR PÅBÖRJA EN LÅNG ELLER KORT RESA DÅ. Ibland går folk på regression tidigare liv eller uppväxten eller kollar på andra saker då. Men folk börjar, att må extra dåligt då. Men måste ta hand om första gången de var och fick en behandling då. Men kan få upp så mycket problem bara efter första behandlingen då. Men måste jobba sig igenom en massa problem de haft, då kan det komma upp så mycket olika känslor som ingen kan förstå vad har han eller hon i ryggsäcken då.

IBLAND SER INTE ENS LÄRAREN, SOM LÄR UT BEHANDLINGSMETODEN DÅ. Jag var med några gånger när en person som hade nyss gått Reiki healing, som är en stark energi, som folk måste lära sig om då. MEN HAN BLEV JÄTTESJUK efter första steget han gick Reiki- healing steg 1 då.

MEN VAD HADE HAN I RYGGSÄCKEN, som läraren hade inte ens koll på, vad som kan hända då. Men hon satte igång en jättestor process på honom, och mycket kommer upp från hans barndom uppväxt då. Han startade igång en lång resa då. Men han blev så sjuk och familjen kunde inte den biten då. Barnen blev rädd när deras pappa fick så mycket problem, som i vanliga fall jobbade med människor. Han höll på med ungdomar och jobbade inom idrottsföreningen då. Men han fick upp så mycket problem efter den kursen han gick då. DET ÄR LÄRARENS ANSVAR DÅ. Läraren måste lära sig om ,att det finns olika människor i samhället idag. Men folk är så himla pigg på det, som måste börja lära sig om olika människor, hur de fungerar när det handlar om Reiki healing då.

En del människor tål det bättre än andra människor och vad de har med sig  då.

Men han måste jobba sig igenom allt han fick upp då. Men han åkte in på sjukhuset då, SOM HAN INTE SKULLE GJORT DÅ UTAN FÅTT HJÄLP PÅ EN GÅNG AV LÄRAREN ,som satte igång hans enorma process, som hon skulle hjälpt honom att komma ur den då. Men jag vet hur hon är då. Jag var och hjälpte honom när han började visa upp knepiga beteende då. Han mådde bra ett tag, men han måste ha mycket mer hjälp, som läraren tog inte hand om honom då.

GENOM ATT REIKI- HEALING FÅR MAN INGE BLANDA IN EN MASSA LUGNADE MEDEL DÅ genom att hon satte igång en jättelång process hos honom då och då kan han inte blanda in en massa tabletter och lugnade medel, genom att kroppen jobbar mot ett håll då. INGEN MEDICIN DÅ.

Men folk idag är så pigg på, att de måste lära sig det ena än det andra då. Men tänker inte på, ATT DE TÄNKER INTE ENS ATT DE KAN HALKA PÅ BANSKALET ENS utan kutar på det ena än det andra, genom att de är så intresserad av den världen.

Men tänker inte på, ATT DE MÅSTE HÅLLA LITE BALANS DÄR utan kan testa nästa behandling och nästa behandling, genom att de brinner för fullt och måste bara prova på, både det ena än det andra då.

MEN FOLK HAR INTE ENS KOLLAT UPP ALLS, VAD SOM HÄNDER DÅ, eller hur det påverkar oss när vi tar den behandlingen då. Men kommer till ett stort problem när de förstår inte, vad som har hänt dem, genom att de börjar få upp en massa känslor händelser då. Bara en massa känslor kommer upp då.

Men kan inte förstå vad som hänt då.

Men börjar att må sämre och sämre då, men måste ta vara på de har fått upp då, genom att fortsätta städa de fick upp då, och kan åka både upp och ner då. Men folk har inte kunskap om det, genom att de kan till och med få panikångest. Och måst ta tag i sitt liv, att någonting är fel då, SOM KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSELN DÅ. Men hur många känner till den biten då??? MEN DE FORTSÄTTER ATT GÅ DEN VÄGEN OCH TITTAR BARA ÅT BEHANDLINGAR DÅ. De fortsätter, att gå på en väg, och tittar bara åt healing, men går på behandlingar då. Men folk ser att ni börjar må dåligt då. De fattar inte vad som har hänt då.

Men börjar och pratar om, att de kanske ska uppsöka en läkare, genom att de mår så fruktansvärt dåligt då. Men tänker inte då ,att de håller på att rensa upp en massa mörker då, SOM DE BARA KAN TA HAND OM SJÄLV DÅ. Men folk ser, att personen börjar må dåligt då. Men ska du inte gå till en läkare nu?

De kan spjärna emot, GENOM ATT DE VET SJÄLV VAD FEL DET ÄR ATT TITTA ÅT EN LÄKARE DÅ. Men ändå börjar folk prata om det, att gå till en psykolog genom att du mår så fruktansvärt dåligt då. NÄR FOLK FÅR REIKI HEALING, DÅ KOMMER DET UPP SÅ MYCKET KÄNSLOR.

Men lyssnar på dem, genom att de börjar bli osäker själv då när plötsligt börjar få upp för mycket känslor då. HUR MÅNGA LÄKARE FRÅGAR OM DE GÅR PÅ HEALING DÅ??? Hur många frågar om de går på behandlingar då??? Hur många läkare går igenom den patienten som sitter framför dem på psyket då???

Vi kan lova, ATT INGEN LÄKARE PSYKOLOG KOLLAR UPP DET, genom att de har så lite kunskap om det. Vad som händer med folk, som går en annan väg, än vad psykologen gått då. Ingen har så mycket kolla på, hur farligt och allvarligt det är, när folk plötsligt blir rädd när de får upp en massa känslor då.

Men går till en psykolog, som kan förvärra mötet med dem, genom att psykologen skriver ut lugnade medel till personen, SOM DE KAN INTE ÖVERHUVUDTAGET DÅ, genom att de kan egentligen inte äta lugnande medel när de går på behandlingar, genom att allt blir bara värre då, genom att de kan få för mycket medel, som de sen ska ta sig ur då.

Genom att folk krockar med healing och lugnade medel, SOM BLIR FÖR DEM PANNKAKA TILLSLUT, genom att de mår ännu sämre eller så skriver läkaren ut mer medel till dem.

och bara värre blir det för dem då.

Genom att de har börjat gå på behandlingar och kan gå på olika behandlingar, genom att Sverige strömmar över med healing eller annat ,genom att folk är så himla intresserad av den vägen, SOM SKA LÄRA SIG ATT INTE TITTA ÅT LUGNANDE MEDEL DÅ.

GENOM ATT KROPPEN HAMNAR I KONFLIKTER DÅ GENOM ATT KROPPEN FÖRSÖKER RENSA BORT GIFTET, LUGNADE MEDEL. Och de mår ännu sämre då, som min mamma som tog lugnade medel då. Hon fick reiki av mig och läkaren gav henne lugnade medel ,som hon inte kan ta hjälp av då, genom att hon hade börjat ta reiki behandlingar då

Men hon kände att hon måste ta mycket mer lugnade då, genom att hon hade börjat ta lite lugnande medel, för att hon var så less, som hon sa. Men ångrade sig och ville slippa lugnade medel. Men hon fick Reiki behandlingar av mig då. Men nu har det kommit upp fall,som min mamma då. Vi skriver och varnar folk, som börjar gå på behandlingar, då ska de inte gå till psykologen, genom att de frågar inte ens dem, om de går på behandlingar då. DET ÄR FÖRBJUDET ATT TA LUGNANDE DÅ. Genom att de förvärrar allt som vi håller på att få upp då. Kroppen reagerar på det.

Min mamma blev sjuk av psykologen och även andra jag hörde, fick samma problem som min mamma fick då. GENOM ATT PSYKOLOGEN FRÅGAR INTE ENS OM DE GÅR PÅ BEHANDLINGAR DÅ. Och skriver ut lugnande medel, som kan vara livsfarligt för dem som håller på att jobba sig igenom en process då.

GENOM ATT MYCKET LÄKARE OCH PSYKOLOGER ÄR KÖPT GENOM ASTRA ELLER ANDRA FÖRETAG DÅ. De vill inte åka i backen alla dessa företag, utan vill öka försäljningen på lugnade medel eller andra mediciner då. De är rädd om att förlora den biten då. Men många är uppköpt av så mycket företag, som säljer mediciner idag och lugnade medel eller sömntabletter och är rädd om sitt såklart då. Kolla bara på hur mycket folk kan få utskriven en massa mediciner idag. Kan till och med bli medicin förgiftad,så illa har det blivit idag. Det måste bli ett stopp på allt nu.

Det finns folk, som är utbildad till psykolog och bara sitter framför skärmen och kollar igenom vilket piller ska de ge till dem. Eller öka dosen eller byta ut medicinen, genom att de har fastnat i ett fack mycket psykologer, HAR SLUTAT ATT HJÄLPA FOLK NÄR DE SKRIVER UT LUGNANDE MEDEL ELLER SÖMNTABLETTER. Det får folk som går till psykologen, genom att de har glömt bort, att hjälpa människor idag och därför hittar folk en annan väg då.

FOLK BÖRJAR TA BEHANDLINGAR, istället för att gå till en psykolog, som pumpar ut mediciner, genom att psykologen verkar vara blind idag när så mycket folk söker en annan väg, NÄR DE SKA LÖSA UPP EN MASSA BLOCKERINGAR DE HAR DÅ. Men går en annan väg idag, genom att fler och fler hittar en annan väg där de kan ta hjälp av då.

DET FÖRVÄRRAR ALLT DÅ, SOM INTE ANDRA KAN FÖRSTÅ, DE SOM INTE KAN DEN BITEN DÅ. Det blir värre och de tar ännu mer lugnade medel mot det ,och kroppen hamnar i konflikter, genom att de känner att det fungerar inte ens ,och kan be om mer tabletter mot problem de har då. Men fungerar inte ens då, genom att kroppen håller på att städa bort problem, som känner av när kroppen får problem med lugnade medel då. Kroppen känner, att de måste ta mer, men folk vill inte ta mer då. Men kroppen kräver ännu mer, genom att kroppen håller på att städa bort en händelse, som de försöker städa bort då. Men ger dem lugnande medel och ,då får kroppen ännu mera problem, genom att Reikin håller på att jobba sig igenom lager på lager just då. Men ingen kan se det när de kommer till psykolog då. Igen kan förstå det, vad som händer med dem då. GENOM ATT PSYKOLOGEN SAMARBETAR INTE MED FOLK SOM JOBBAR MED BEHANDLINGAR DÅ OCH DÅ BLIR DET PROBLEM.

WANJA TOG IN REIKI HEALING TILL SVERIGE DÅ och folk fick prova på den metoden, och folk har gått mycket kurser idag sen Wanja tog in Reiki healing till Sverige då. Men hon flyttade till USA, och sen var hon på besök i Sverige och visade upp Reikin healing, som hon hade lärt sig från Takta då. Och Takata åkte till Japan och blev så himla intresserad av Reikin healing då. Genom att hon var så sjuk när hon kom till Japan då. Men på den tiden var det bara männen, som fick ge Reikin då. Men sen ändras det genom att Takata fick ta med sig till USA då.

MEN NÄR TAKATA KOM TILL JAPAN, DÅ FICK HON REDA PÅ REIKI- HEALING ,som männen jobbade med då. Men folk gick på behandlingar då och blandade inte in lugnade medel, som är livsfarligt när Reiki healing kom till USA och Sverige då. Genom att ingen hade undervisat dem om det.Och mycket länder, som Sverige har problem med idag, folk tar lugnande medel eller dricker eller tar droger när de inte mår bra då.

MEN DET VAR MIKAO USUI SOM FANN METODEN SOM KOM TILL HONOM DÅ. Men i Japan hade kunskap om Reiki -healing, genom att metoden kom till honom, som har spridit sig genom många länder då. Men hur jobbade han med Reikin? Han hade flera män som gav behandlingar och folk fick komma till dem. Men de respekterar Reikin- healing och visste hur det skulle gå till väga då. Hur det skulle gå till då. Mikao visste hur Reikin fungerade såklart, som folk har inte lärt sig om ens, när man ser hur folk tar lugnade medel, när de börjar få upp problem blockeringar då. Men Sverige är fullt med folk, som tar lugnade medel genom att psykologen ger dem då.

Men så finns det en annan sida, som finns i Sverige då, DE TAR BEHANDLINGAR DÅ. Och en sida som tar emot lugnade medel eller tar droger eller dricker när de mår dåligt då. Men det får ingen undervisning ens om Reiki- healing då.

Det måste folk som jobbar med människor läsa på nu ,vad håller folk på med nu.

Det ställer till för folk, som har inte tagit tag i drogerna eller lugnande medel eller dricker när Reikin kom till Sverige då. Det blir problem då, genom att i Japan, då använder de Reiki healing som ska hjälpa människor, men måste gå flera gånger och dela upp behandlingen då. DET ÄR ENS STARK ENERGI REIKI- HEALING SOM INTE ALLA FATTAR DÅ.

Vad händer när folk får Reiki – healing då???? Vad tror ni själv??? Genom att mycket andra länder har upptäckt Reikin och använder det på sjukhuset, den metoden som Sverige ligger långt bakom andra länder då. Men Sverige är känt för att knapra lugnade medel eller dricker och tar droger idag. MEN ANDRA LÄNDER HAR TILL OCH MED GODKÄNT DET.

MEN EN DEL LÄNDER FINNS DET EN AVDELNING PÅ SJUKHUSET KAN VÄLJA REIKI- HEALING DÅ. Folk som vill ta hjälp av det. Men finns även annan healing då, men människor väljer den vägen, genom att ta hand som sig själv såklart.

Men folk ska inte se åt Reiki- healing, så länge de inte lär sig om det då. De måste få undervisning om det. Kan lära sig om metoden då. Därför folk får inte blanda lugnande medel eller droger eller dricker. FOLK MÅSTE RESPEKTERA DEN METODEN FOLK VALT.

Men varför har andra länder vaknat upp mycket mer än svenska folket idag??? Många länder har tagit hjälp av Reikin och får det på sjukhuset, som svenska folket får betala privat, SÅ SNETT ÄR DET I LANDET DÅ ,genom att vi har blinda människor idag, som även kan stöka till för folk idag, genom att de har inte lärt som metoden ens, utan tar inte allt på allvar då. Men därför blir det problem med människor, som inte kan den biten då, utan delar ut lugnande medel då och det är totalt galet då.

DET KOMMER UPP HELA TIDEN, DET SOM HAR HÄNT DEM, GENOM ATT REIKIN STARTAR IGÅNG EN NY PROCESS DÅ, kommer upp hela tiden olika saker, som har hänt dem eller tidigare liv som vi haft mycket av då. De kan inte ens titta åt en psykolog, om de har inte kunskap om det då. De proppar i dem lugnade medel, som ställer till problem för dem.

Kroppen håller på att jobba sig igenom en massa problem och det kan vara rädslor eller annat djup sorg då. Men även folk kan få upp en massa skuld ,som är lite släckt med sorgen, som ställer till problem för dem, genom att det jobbar på då och då kommer det upp sorg eller annat då. Som de har dragit igång då. De ska rensa det. KROPPEN HÅLLER PÅ ATT JOBBA PÅ FÖR FULLT DÅ. ATT VISSA DAGAR KAN VARA BOTTEN DÅ ,MEN ANDRA DAGEN BÄTTRE DÅ.

Genom att folk tar inte det så allvarligt, men även folk som puttar dem dit ,då måste de börja lära sig om, vad de har börjat gå på en massa behandlingar då. Genom att folk kan ingenting om det överhuvudtaget då. De kan inte vad människor har satt igång, kan skicka dem in i en mörk värd ,genom att de skriver ut lugnade medel till folk ,som måste börja läsa på. DET GÅR INTE TA LUGNANDE MEDEL NÄR DE HAR KOMMIT IN I EN PROCESS, genom att de äter mycket mer då, som min mamma gjorde den gången.

Idag är hon död, men minns mycket väl, vad som hände med min mamma då. Hon gick till psykologen. MEN HAN SÅG INTE ATT MIN MAMMA HADE FÅTT SÅ MYCKET REIKI-BEHANDLINGAR AV MIG, genom att jag ville hjälpa henne såklart då. Men hon fick upp en massa saker då, som hon måste tas om hand då. Men läkaren skriver ut lugnade medel till henne ,genom att läkaren har inte ens kolla på andra världen, som de måste börja lära sig om då.

GENOM ATT NU KOM DET UPP ETT FALL IGEN, som chockade mig så mycket och måste ta upp om det igen, att ni måste lära er om den världen varje psykolog, genom att min mamma ville sluta med det hon åt, men hon kände att hon måste ta mer lugnade medel då.

Men vad hände då?

JUST DÅ FICK HON EN MASSA HEMSKA MINNEN DÅ, hon ville inte ens se då.Jag minns mycket väl det hon pratade om då. Hon fick upp olika jobbiga känslor runt männen. Hon sa, ”jag fattar inte, jag pratar så mycket om männen nu, ,jag förstår inte varför drar jag upp dem nu? Jag fattar inte varför, jag får upp det nu, alla dessa gamla män nu?” Hon fick upp en massa händelser runt männen och kunde inte förstå det. Men har skadat henne känslomässigt då.

Men vad gör Läkaren han skriver ut såklart lugnande medel till min mamma. Psykologen tar inte ens ansvar för min mamma överhuvudtaget, och såg varför hon mådde dåligt??? Hon kände det hjälpte inte lugnade medel och bytte ut och bytte ut, genom att under tiden kommer det upp en massa känslor, OCH REIKI-HEALING FUNGERAR SÅ.

Men vad händer med mamma, går till läkaren igen och igen, GENOM ATT LUGNANDE MEDEL FUNGERADE DÅLIGT DEN TABLETTEN DÅ, och hon provade ny tablett då. Men det hände samma sak, genom att det rusar i hennes kropp då, att hon vill ha mer, genom att under tiden håller hon på att jobba upp jobbiga känslor då. Men försöker öka dosen då, genom att för mamma blev det en enda kamp för henne då.

Men frågade sig själv flera gånger, men varför började jag ta lugnade igen??? Och alla dessa frågor kom upp när hon hade den kampen då. Genom att Reikin- healing jobbar på då, genom att nå kärnan då. Men ta en tablett, ,då blev det fel, genom att hon ändrade så mycket tabletter då,som blev bara värre och ville sluta ta lugnande. Hon sa, att hon var bara lite less när hon började igen ta lugnade medel då. MEN HON ÅNGRADE SIG SÅKLART MEN DET BLEV HENNE DÖD. 

PSYKOLOGEN VAR HELBLIND OCH MIN MAMMA TOG SITT LIV GENOM ATT HON ORKADE INTE MED DÅ ,genom att vi har en annan värld där ute ,som folk inte kan fatta vad de håller på med då. Pratade inte med henne ens, utan hon tog sitt liv, genom att de hade stoppat åt henne en massa lugnande medels, som inte skulle äta överhuvudtaget en enda tablett då.

Men nu har det kommit upp igen, genom att halva Sverige håller på med droger eller så äter de lugnade medel eller så dricker de för att döva sig då. Men folk som har börjat gå på behandlingar ,får inte titta åt lugnade medel ,genom att de äter mycket mer då och måste ta mer,GENOM ATT DET FUNGERAR INTE ALLS NÄR HAR BÖRJAT GÅ EN ANNAN VÄG SOM FOLK MÅSTE RESPEKTERA NU.

Och måste lära sig om människor, hur de fungera när de går på behandlingar ,att de mår dåligt och kan komma upp så mycket känslor och händelser då, ,som de måste tas om hand då. MEN FOLK MÅSTE HA LITE BALANS I DET,att inte gå på allt, genom att vi har känsliga människor i landet, som är mer känslig än andra människor är då. Det måste även folk som jobbar med människor, ,att det finns folk som är så känslig då.

Vi föds med olika kanaler och jag föds med en känslig kanal och känner av mycket då. Men nu känner av allt, var tvungen att sluta med Reiki behandlingar då. Jag känner av folk för mycket då. Men ger bara till mina närmaste då. Synd att jag är så känslig, MEN GILLAR DEN METODEN DÅ. Men tar hjälp av Anders då, och nu fick han hjälpa mig med min rygg när jag fick så ont i ryggen, och det är på ett speciellt ställe jag får ont då. Men skönt att känna den värmen mot min rygg och blev fri värken då. Men jag kan inte göra för mycket idag, genom att då får jag jätteont i ryggen då.

Men folk kan bli illa utsatt av människor, som kan inte ett dugg när det handlar om behandlingar, genom att så mycket titta åt de hållet idag, och är intresserad av det, OCH LÄR ER OM DET, genom att stöka till problem för folk som får upp en massa känslor ,genom att de har satt igång en process då.

Men folk kan bli orolig och rädd då. Men det handlar om varje individ i samhället, genom att så mycket tittar å droger eller åt lugnade medel eller dricker, genom att döva sig då. MEN FOLK MÅSTE BÖRJA TA HAND OM SIG SJÄLV. Och gå igenom med sig själv, får inte ens titta åt psykologen, så länge de inte kan den biten, genom att så mycket folk är intresserad av healing regression eller andra former, som folk nu börjar gå på då.

Ni kan kolla på hur hela Sverige ser ut idag.

Det är kurser eller så går det på den behandlingen eller så går de på den behandlingen då. Men vad händer då??? ALLA FÅR UPP EN MASSA KÄNSLOR, SOM FOLK KAN BLI RÄDD FÖR DÅ. Varför mår du sådär,men har nyss gått igenom en behandling, kan vara Reiki eller annan healing då eller har varit och gjort en regression då. Men mycket folk går den vägen ,men mycket folk kan det bli för mycket med behandlingar, genom att de har blivit överbehandlad, som en del kan bli, som är för känslig och måste lära sig om sig själv då. De kan fått för mycket av olika behandlingar. Men folk ,som har inte koll på det, tipsar om psykologen garanterat skriver ut ett lugnade medel, men även sömntabletter då, så illa kan det gå för folk idag ,när de håller på att rensa en massa.

Och folk ser att de mår dålig och kan tipsa om det, SOM DE SKA VÄNDA SIG IFRÅN DÅ, genom att de kan skada dem så mycket när de har börjat, att ta hjälp av en annan väg, men har tagit för mycket behandlingar, som blir galet, genom att slippa hamna i onödiga problem då.

Och speciellt när vi har två olika slags behandlingar i samhälle,då får de inte titta åt psykologen när har börjat gå på behandlingar, då kommer det upp för mycket känslor, som de måste tas om hand då. Men därför måste psykologen börja lära sig, vad som är vad,och fråga om de har gått på behandlingar eller annan typ av det, genom att de kan skada dem enormt då. GENOM ATT DE MÅSTE SAMARBETA NU.

Men folk måste tänka på det OCH DÄRFÖR SKRIVER VI IGEN TILL ER,men har gått även den vägen, genom att jag följe svenska folket då. Men jag älskar healing såklart och ser vad bra det är med det. Men läkarna måste vara aktsamma nu. Och kolla upp när de sitter framför dem då. Folk måste börja vara vaken idag, vad folk håller på med nu. De måste lära sig om det, genom att det är allvarligt när vi tar upp om det igen.

 

 

En reaktion till “FOLK BLIR ÖVERBEHANDLAD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.