MJÖLDAMM

VI SÅG VITT MJÖL SOM MAN BLIR ALLERGISK AV OCH HAR SVÅRT ATT ANDAS IN VITT MJÖL. Ser folk var allergisk mot vitt mjöl när de kom nära vitt mjöl, att de tålde inte vitt mjöl, och såg det dammade runt med vitt mjöl då.

Men varför fick vi upp den bilden med vitt mjöl och blir sjuk av det?

GENOM ATT FOLK KAN REAGERA PÅ VITT MJÖL, som är lite ovanligt ,genom att folk bakar av vitt mjöl och gör andra saker av vitt mjöl, men såg att folk blev sjuk av mjölet, när de var nära folk som håller på med vitt mjöl då.

MEN VARFÖR REAGERAR FOLK PÅ VITT MJÖL, vart kommer det ifrån genom att vi måste ibland använda vitt mjöl då?

Men folk kan känna av vitt mjölet jättemycket, GENOM ATT DET BILDAS SOM ETT ETT STORT DAMM RUNT DEM när de står för nära det och då kan vissa människor vara extra känslig, för vitt mjöl när står för nära vitt mjöl, som kommer från dammet från vitt mjöl då.

Men har svårt att andas in vitt mjöl, SOM BILDAS SOM VITT DAMM NÄR DE HÅLLER PÅ MED MJÖLET, som en del har svårt för, men det är inte så vanligt då. Men det finns folk som är allergisk mot vitt mjöl då.

Men vad händer med dem när de andas in vitt mjöl då?

DE FÅR SVÅRT ATT ANDAS IN GENOM ATT VITA MJÖLET TÄPPER TILL LUFTVÄGARNA DÅ när de står och jobbar med vitt mjöl, genom att vitt mjöl finns det en massa damm i, som luftrören klarar inte av ens, utan kan bli sjuk av vitt damm ,som är extra besvärligt för folk som vill baka eller göra andra saker med vitt mjöl, ser de måste sätta för en mask för sitt ansikte då när de håller på med vitt mjöl då.

MEN HUR VANLIGT ÄR DET ATT FOLK REAGERAR SÅ DÅLIGT PÅ VITT MJÖL,genom att vi måste ibland baka eller annat då?

MEN DE MÅSTE STÄTTA FÖR EN MASK, som skyddar luftvägarna, men då kan de baka och göra vad de vill med vitt mjöl, som går perfekt om de sätter för en mask, för sitt ansikte, för sin mun och näsan, genom att slippa bli sjuk, genom att en del har mycket problem med luftvägarna och då reagerar de på vitt damm, som kommer från en massa problem de haft då.

Men kommer från dem själv, när de bli sjuk av vitt mjöl när de andas in det ,men kan äta vitt bröd, men inte andas in det, som är besvärligt när de har börjat få så mycket problem, att de blir sjuk när de håller på att baka, som kommer från vitt mjöl och damm från vitt mjöl, som blir extra besvärligt för dem, som ska använda vitt mjöl i maten eller baket, DÅ KAN FOLK FÅ FRUKTANSVÄRDA PROBLEM, fast det är bara vitt mjöl då.

Men får problem med vitt mjöl, GENOM ATT LUFTVÄGARNA TÄPPER TILL FÖR DEM ,som är besvärligt för folk som får problem med vitt mjöl, som alla  människor måste ha ibland, till olika saker då. Men de reagerar på dammet från mjölet, genom att vitt mjöl kan damma väldigt mycket när de håller på med vitt mjöl då.

Men måste skydda sina luftvägar när de jobbar med vitt mjöl, som måste stätta en mask för sitt ansikte och mun och näsa, genom att inte andas in vitt mjöl, som blir bekymmer när de ska till exempel baka kan de reagera på vitt mjöl, genom att det blir för mycket damm, som de drar in i luftrören ,som blir extra jobbigt, för folk som har dessa problem, att de reagerar på vitt  mjöl, som folk måste ha till mycket då. Men reagerar när de ska baka ,genom att då far det runt en massa damm, SOM BILDAS EN MASSA PARTIKLAR I MJÖLET, som de tål inte överhuvudtaget då när de andas in vitt mjöl då.

Men är väldigt besvärligt att ha det så, genom att mycket folk baka idag och gör en massa saker med vitt mjöl, som de kan inte göra alls, och kan inte ens vara nära folk, som bakar då, genom att då känner luftvägarna av och luftrören känner av, ATT DE FÅR SVÅRT ATT ANDAS IN MJÖLDAMM DÅ.

Men extra besvärligt för folk, GENOM ATT MYCKET KOMMER FRÅN GAMLA MINNEN, som ni kan kolla på när ni plötsligt blir sjuk av vitt mjöl och kolla upp det. OCH GÖR EN INRE RESA, genom att det kommer från mycket gamla händelser när du blir sjuk och andas in vitt mjöl, som du måste till och med använda i vardagen då. Det kan komma från ett tidigare liv där du hade problem med vitt mjöl, som kommer från gamla händelser då.

Men kan även komma från uppväxten, genom att gör en inre resa och ta reda på vart det kommer ifrån då. MEN FÅR BILD AV ETT TIDIGARE LIV SOM NI BLIR SJUK AV DÅ. Men att problem kan komma från ett annat liv ni haft då, genom att ni kan knappt andas när ni kommer nära mjölet och kan bli sjuk när ni andas in då.

Men kommer från ni var sjuk i ett annat liv, och fick dålig hjälp då, genom att du blev sjuk den gången av det och fick svårt att andas då. Men när du håller på med vitt mjöl, då slår luftrören till, som kommer från tidigare liv  ,SOM GÖR ATT DU REAGERAR PÅ VITT MJÖL, som kommer mycket från gamla minnen från tidigare liv. Det är väldigt vanligt då.

Men ni kan även få från det här livet då.Men mest från andra liven ni haft då. DU TITTAR PÅ DET OCH STÄDAR BORT ETT STORT PROBLEM DU HAFT,genom att det ligger mycket minne i det. Som går städa, genom att titta på det när du är allergisk mot vitt mjöl, som kommer från förr när du levde på jorden då, att ni blev sjuk den gången av saker ni andas in då.

Men vita mjölet kopplar ihop dig direkt till en annan tid, som ni har hemska minnen ifrån, och måste använda mask när ni ska baka då, genom att känns som ni kvävs när ni andas i vitt mjöl då. Ni får en slags kvävnings känsla då. MEN DU DOG DEN GÅNGEN, SOM KOMMER FRÅN FÖRR OCH HADE EN MASSA PROBLEM DÅ, genom att alla människor haft andra liv, och mycket fruktansvärda liv då.

Men föds i Sverige och får problem med luftvägarna luftrören SOM KOMMER FRÅN FÖRR, genom att mycket folk har reagerat på vitt mjöl ,som kommer från ni levde förut. Och när ni kommer i kontakt med hemska gamla minne, då blir ni sjuk och reagerar på vitt mjöl.DET BLIR SOM EN ALLERGISK CHOCK DÅ när ni håller på med vitt mjöl. Men din vän kan baka som de vill.Det kan damma för fullt runt dem. Men du måst nästan springa ifrån, genom att du blir jättesjuk av vitt mjöl, och din vän kan till och med bada i vitt mjöl utan att det händer ingenting då, medans du kan bli jättesjuk då.

Men ni måste kolla på tidigare liv då, genom att det är onormalt att bli sjuk av vitt mjöldamm, SOM KOMMER FRÅN LÅNGT TILLBAKA DÅ. Men kan   få fred med dig själv då, genom att titta på det, ISTÄLLET FÖR ATT ÄTA MEDICINER FÖR DET GENOM ATT TITTA PÅ DET, genom att det kommer från förr när du var på jorden och hade bekymmer den gången då.

Men kolla upp andra, som inte har problem med vitt mjöldamm som du har då. GENOM ATT DE HAR INTE HAFT SAMMA LIV, som du har haft då, utan har inte ens det minnet med sig då genom att städa problem då.

Men genom att städa bort ett fruktansvärt problem ni fick, genom att titta på det, genom att bli fri från alla problem med, att baka bröd eller vara nära folk, som håller på med vitt mjöl, genom att bli fri från problem, som är extra jobbigt för er, som har mjöl allergi, som det heter då. Men det kommer från gamla händelser, att luftrören luftvägarna täpper till när ni andas in vitt mjöl, som kommer från mycket besvärligt liv ni haft och reagerar på vitt mjöldammet, DÅ MÅSTE NI KOLLA PÅ DET.

Genom att bli fri då. VI SER EN JÄTTEGAMMALT LIV, JÄTTEGAMMALT BILD och det ser ut som de ligger på ett sjukhus eller annat ställe där folk blev sjuk, genom att de har en mask över sitt ansikte då.

Men GUD hjälper er, genom att vi fick upp detta problem, som folk kan gå och dra på då. MEN DET GÅR STÄDA SOM DU SÅG DÅ GENOM ATT GÖRA EN INRE RESA DÅ.

Jag minns mycket väl när en kvinna kom till min EN SEANS I LJUS när jag fick bära ut alla apelsiner då, genom att hon tålde inte ens lukten då. Men jag tog bort alla apelsiner då. Jag fick upp med fönstret genom att vädra bort allt från apelsinerna då.

MEN HON HADE ETT GAMMALT MINNE FRÅN FÖRR. Det kom upp en massa händelser den gången då. Men hon blev bra från det, genom att hon städade upp ett gammalt minne. Det kom från från lukten, från apelsinen då. Hon blev allergisk när hon kände lukten och alla minnen från den tiden då. Men hon blev fri från det. Det går städa bort då. MEN HON BLEV SÅ HIMLA RÄDD DEN GÅNGEN, MEN STÄDADE BORT EN RÄDSLA DÅ. Hon fick upp ett jättegammal minne såklart, som även stökade till för mig och andra som vill ha apelsiner, och jag älskar blodapelsiner då. Men hon blev fri som tur var då. Vi hade även andra apelsiner, men hon fick panik den gången och jag sprang ut med alla apelsinerna då.

JAG SATT MYCKET OCH JOBBADE MED GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA DÅ, men hon fick hjälp från dem då. Hon löste upp ett problem då. Det är samma med vitt mjöl, lösa upp ett jättestor problem ni haft, som kommer från förr då.

2 reaktioner till “MJÖLDAMM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.