FOLK SOM BOR FEL

SER EN MAN STÅR I EN GÅNG och är på väg ut. Men är mörkt runt honom då. Ser ett mörk fyrkantig rum.

Men vad betyder det?

HAN BOR KNEPIGT OCH MÖRKT och det är så mörkt runt honom, och släpper in ljuset dåligt. Han har gömt sig en mörk källare, där han kan bo ett tag då. Men det är väl inte gjort för folk att bo där, genom att det är så mörkt och och släpper in ljuset dåligt då.

Men det är folk som har gett den hjälpen, ATT BO SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT DÅ ,genom att kunna börja ett nytt liv då. Han har fått på skrivit papper från folk, och de hjälper han att bo där. Han kommer från ett annat land. Han tar den chansen att bo dåligt och få börja ett nytt liv i Sverige då.

Men varför fick se allt detta?

Genom att ingen kan egentligen bo som han gör nu, GENOM ATT DET ÄR OHÄLSOSAMT ATT BO SOM HAN GÖR DÅ. Men han tar chansen att stanna i Sverige då, genom att han väntar även på uppehållstillstånd, fast landet har satt upp mycket lagar runt det. Han har inte ens ett uppehållstillstånd då. Men ingen kan se honom när han bor där. Han kan gå till sitt jobb, som är svart jobb som han har tagit hjälp av, genom att han måste försörja sig såklart när han bor i Sverige då, att de måste hjälpa honom folk, som har hjälp honom att börja ett nytt liv då.

Men han hankar sig fram, genom att det fattas pengar för honom varje dag och han tar chansen, ATT JOBBA SVART DÅ. Men han gömmer sig och är rädd att åka ut från Sverige då, och han har tagit hjälp av folk han känner till, att där kan han bo ett tag nu.

Men han bor inte bra ens ,genom att källaren är så svart och mörk och halvkallt då. Men han bor där ändå genom att han vill inte lämna landet, UTAN HOPPAS PÅ ATT FÅ STANNA I SVERIGE DÅ. Men han har ansökt om uppehållstillstånd då. Men han måste vänta på det, medans han väntar, då tar han svart jobb som han försörjer sig på då.

MEN HAN BOR MÖRKT OCH INGEN SKA EGENTLIGEN BO SOM HAN GÖR NU. Men han har ingen annan chans, än att bo dåligt innan han kan fixa sitt liv då. Men han känns lugn och han har ett hopp att få stanna i Sverige då. Men just nu har han inget val, än att ta svart jobb och försörja sig på det.

Folk hyr ut hemska ställen då som han bor nu, men han måste få igång sitt liv då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.