VÅLDTÄKT MOT SIN VILJA

 SER EN MAN SOM HAR ETT VITT LINNE PÅ SIG. Ser en bil ,där ligger en kvinna. Någon står och röker. Ser att en man står utanför och röker och väntar och röker.

EN KVINNA LIGGER I BAKSÄTET I BILEN och en man håller på, att dra av henne byxorna, ser hur han håller på att dra av henne byxor då.

MEN EN MAN STÅR UTANFÖR BILEN. Männen är mörk i håret då. Han står och väntar då.

MEN VARFÖR FICK VI UPP DET, ser kvinna ligger i på bilsätet i bilen och någon verkar ska ha kul.?

Det känns inte rätt när vi får upp den bilden då.

Männen har utsatt henne och det verkar vara två män,som som utsätter henne OCH SKA HA KUL MOT HENNES VILJA, och ser andra står utanför bilen då. Han står och väntar på att ha kul. Hon ser le lös ut och inte kontaktbar då, genom att vi ser hur de vänder på henne och ska dra av byxorna, men hon är inte vid medvetandet då.

Ser en kille har mustasch, men står utanför bilen och väntar, MEDANS DEN ANDRA HAR SEX MED EN LIVLÖS KVINNA DÅ.MEN SÅ ILLA ÄR DET.

Men vad har hänt med kvinnan då?

Hon har druckit och är så full och hon är inte ens kontaktbar, men männen kan ändå ha kul och har sex med henne ,som hon har inte ens en aning om när hon vaknar upp, vad som har hänt henne då, GENOM ATT HON ÄR SÅ DROGAD AV ALLT, men har druckit så mycket och har inte ens koll på vad som händer när männen ska ha kul och sex med en livlös kvinna, som är så full när hon ligger i bilen. Men männen tänker inte på det.

Ser att männen drar av henne byxorna och HON ÄR SÅ FULL AV ALLT HON HAR DRUCKIT FÖR MYCKET DÅ. Men har inte ens koll på vad som händer då. Och den andra killen ska ha kul och har sex efter sen han är klar då, genom att männen har gjort så, hon kan inte göra motstånd, genom att de tar över henne då när hon är så drogad av sprit då, men har även tagit annat då. HON ÄR RIKTIGT DROGAD DÅ.

MEN DEN ANDRA KILLEN STÅR BARA OCH VÄNTAR, TILLS DET ÄR HANS TUR ATT HA KUL MED EN LE LÖS TJEJ. Men han väntar tills sin kompis är klar då. Men hon vet ingenting om vad som händer då, utan tjejen är le lös hela tiden när hon ligger i bilen, och kan knappt sticka från männen när hon är så full. Hon har inte ens koll på vad som händer henne då. Att killarna har kul med henne mot hennes vilja, och hon vet ingenting om det när de har kul och har sex med henne då. Genom att hon är så full av alkohol då och kan inte freda sig ens när hon ligger där.

Men vi fick upp den hemska bilden, GENOM ATT MYCKET TJEJER OCH KVINNOR MÅSTE  BÖRJA SKYDDA SIG SJÄLV IDAG, genom att det är för mycket festande bland folk idag. Och ni såg hur full hon var, hon var le lös.

OCH HON BLEV ETT BILLIGT OFFER DEN GÅNGEN, genom att männen kan ha kul och sex med henne då. De tar alla chanser till det. Och hon vet inte vad som händer när hon ligger i bilen och männen håller på med henne och har sex ,som de håller på med då.

Men tjejer och kvinnor kan hamna där när ni har svårt ta hand om er själv GENOM ATT DET DRICKS FÖR MYCKET IDAG och då kan kvinnor och tjejer bli utsatt för män, som tar inte ens hänsyn när de ska ha kul och sex med kvinnorna eller tjejerna då. Men såg att hon var så full och drogad av allt.

och ni ska tänka på det och dra ner på mycket drickandet eller annat droger ,som förstör era liv nu.

GENOM ATT NI KAN MÖTA PÅ MÄNNEN, som tar inte ens hänsyn när de ska ha kul, sex med er. Såg hur de hade sex med en kvinna som är så full och drogad av allt och förstör hennes liv såklart, genom att hon vet inte vad som hänt henne då.

GENOM ATT HON BLEV EGENTLIGEN VÅLDTAGEN NÄR HON LÅG I BILEN. Men hon har ingen susning när de håller på med henne då ,genom att hon är så drogad av allt när hon ligger där och kan knappt ta hand om sig själv när männen håller på med henne då.

Men ni måste börja dra ner på allt drickande droger, men även lugnade medel, GENOM ATT NI BLIR INTE ENS KONTAKTBAR NÄR DET HÄNDER ER DÅ. Ni såg vad som hade hänt henne, hon var så full och drogad av allt och männen måste ha sex mot hennes vilja, som kallas egentligen för våldtäkt, som kanske inte kommer fram, vad som har hänt henne då.

MEN SÅ KAN MYCKET TJEJER DRABBAS AV IDAG, genom att de har inte koll på allt då ,och kan dricka och ha kul. Men sen kan de få jättestora problem, genom att folk måste börja dra ner på allt drickande och tar droger eller lugnande medel, genom att en del kan blanda lugnande medel med alkohol då.

Men ungdomarna måste börja tänka på, att ta hand om sig själv nu, GENOM ATT SLUTA DRICKA ER REDLÖS, som hon hade gjort när hon låg i bilen. Och ni har inte ens koll på vad som händer då, när männen hade sex och varken tjejen eller kvinnan har koll på vad som händer dem, genom att de är för full och har inte ens koll på sig själva nu.

MEN DET KOMMER EN SOMMAR och tänk på det nu att sluta drick en massa alkohol då. Genom att skydda er själv nu, genom att inte hamna som henne då full och redlös av alkohol och tar droger eller lugnade medel, de kan till och med blanda med alkohol då.

Men ta vara på er nu, genom att tänka på det och idag finns det så mycket knepigt folk idag, som har kommit till Sverige då. Kan utnyttja er så mycket då, och tänk på det att dra ner på allt nu. Sluta drick er ledlös som var en varning för alla kvinnor och tjejer idag, att ni måste hålla er nykter idag ,GENOM ATT LANDET ÄR INTE ENS TRYGGT LÄNGRE IDAG att landet är inte så tryggt längre idag sen det har kommit in folk som tar inte ens hänsyn till kvinnor eller tjejer då utan ni kan bli utsatt för våldtäkt som har ingen susning när ni vaknar upp genom att ni var så drogad och full av alkohol och droger eller lugnande medel som gjorde er le lös och tar chansen och har sex mot er vilja som hände den här tjejen nu.

DET KAN HÄNDA ER OM NI INTE ÄR NOG VAKEN IDAG och dra ner på allt drickande och droger och lugnade medel idag, genom att skydda er själv nu.

FÖRSÖK ATT VARA NYKTER NU, genom att kunna ha koll på er själv nu. Det här händer kvinnor och tjejer idag och därför varnar vi för det, håll er nykter nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.