RULLSTOL – WHEELCHAIR

VI FICK UPP EN BILD PÅ EN RULLSTOL,  men vad betyder det att vi såg en rullstol som åkte då?

Ibland är inte den bra att åka på, GENOM ATT VI SÅG ATT HJULEN ÄR INTE PERFEKT. Och kan bli osäkert för folk, som är skadad och måste ta hjälpmedlet rullstol då. Vi får en bild av hjulen på rullstolen då, antigen finns det olika modeller då. Men ser att hjulen är smal och kan inte styra rätt då när vi ser hjulen på rullstolen då.

Men vad är det för slags rullstol? 

Vi ser en människa, som lägger sina händer på rullstolshjul, och hon drar sig fram och drar sig framåt då. Men underredet folk sitter på är inte så tjockt att sitta på, ser inte så skönt ut att sitta på ens då. Men de viker ihop rullstolen och lägger den i bilen då. Rullstolen kan folk vika ihop och ta med sig i bilen eller om de åker långt på andra ställen, då kan de ta med sig den på flygplan eller bussen och stoppa in rullstolen under bussen där de förvarar andra saker, resväskor eller annat de ska ha där. Men ser att de bara viker ihop rullstolen hur enkelt som helst, SOM ÄR PERFEKT FÖR FOLK SOM ÄR RÖRELSEHINDRAD DÅ. 

Men ser hur folk lyfter ut rullstolen och viker ut den igen och personen sätter sig i rullstolen då, och någon lägger upp fötterna till dem genom att det finns ett stöd där de kan sätta fötterna när de åker rullstol då. De kan ställa det i olika höjd då. DET SER UT SOM EN RESERULLSTOL DÅ. Att folk kan ta med sin rullstol när de ute och reser långa sträckor då. Perfekt för rörelsehindrad människor då, ett perfekt sätt att ta sig vidare, genom att andra rullstolen är inte perfekt att ta med sig då. Rullstolen får stanna hemma då. Men tar med sig reserullstolen på resan, som är perfekt sätt att förflytta sig då.

MEN RESERULLSTOL HAR PROBLEM GENOM ATT VI FICK UPP DEN MODELLEN, den man kan förflytta sig med då. Rullstolen hade fel genom att vi ser hjulen är så smal, men även dynan är så tunn att sitta på för en person, som måste sitta perfekt när de är ute och reser. Folk måste ta med sin rullstol som är inte så bekväm att sitta i, och speciellt för människor som har värk och ont kan få problem.

genom att de ska sitta mjukt när de sitter länge i en rullstol då. 

Men dynan på rullstolen var inte ens mjuk, och folk som har ont och värk kan få jättestora problem när de sitter för länge i rullstolen, MÅSTE TA MED SIG EN EXTRA DYNA SOM ÄR EXTRA MJUK DÅ. Genom att kroppen far illa när de får sitta i en rullstol, som har inte ens mjuk underlag när de sitter där, genom att kroppen är konstruerad, att vi måste sitta mjukt och annars får vi problem då.

Och det tänker inte folk så mycket på, hur rullstolen är konstruerad då och måste egentligen ta med en mjuk dyna, som de känner att de är så mjuk att sitta på, genom att slippa ha ont, som mycket folk kan få när de sitter på hårt underlag, som folk har fått för sig, att de ska sitta på hårt om de har problem med ryggen då. MEN MÅSTE SITTA MJUKT, genom att slippa sin rygg känna en massa tryck mot ryggen och ändan då, genom att slippa känna en massa tryck, som blir när kroppen är skadad, då måste kroppen sitta mjukt,MEN ÄVEN SOVA MJUK OCH INBÄDDAD DÅ.

Och kroppen känner på en gång om de får ont i ryggen eller när de sitter på för hårt underlag, genom att kroppen trycks mot stolen eller sängen när de sover då och då måste folk köpa jättemjuka sängar, men även rullstolen GENOM ATT SLIPPA KÄNNA TRYCK MOT RYGGEN OCH ÄNDAN DÅ.

MEN DET VAR EN STOR VARNING FÖR ER SOM SITTER LÄNGE RYGGSTOLEN, att reserullstolen var inte den bästa då.

Men försök att kolla upp det, genom att vi såg rullstolen, MEN DET HANDLAR OM RESERULLSTOLEN, som som kan vara problem, för folk att sitta mjukt när de är ute och åker då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.