IS EN GRUPP SOM BARA FÖRSTÖR

VI HAR ETT LAND SOM HETER SYRIEN, som folk måste hjälpa nu genom att de får så lite hjälp idag.Regeringen måste se åt Syrien nu och inte ta in fel folk, som de oftast gör nu. Men Syrien kan hjälpa landet på många sätt ,genom att de gillar att jobba folk, som kommer från Syrien och tar gärna jobb om de tar in folk från dem.

MEN REGERINGEN KAN TA IN FOLK FRÅN SYRIEN, som kan betala själv sin resa hit, men det finns fattiga människor som har knappt mat för dagen ,genom att IS är pigg på att förstöra för folk, och folk kan inte ens bo kvar i landet, sen IS har varit där och förstört för dem, genom att inget verkar ta slut på, att IS växer och förstör länder, som gör att de måste fly från landet när IS håller på att förstör ett land då.

Men folk kan betala dyra pass,som är för det mesta falska pass då. Men måste rädda sitt eget liv när IS håller på att förstöra ett helt land, som Syrien blir utsatt för nu. Men det finns folk som har pengar, men även folk som har knappt mat för dagen då. Men alla måste rädda sitt skinn och tänker inte på vad som är rätt eller fel då. MEN FOLK LEVER I ETT LAND SOM VÄGRAR LÄMNA UT PASS GENOM ATT SYRIEN ÄR ETT LÅST LAND DÅ.

Men folk måste sen ordna sitt liv när de har flyttat hit till Sverige OCH MÅSTE BÖRJA ETT NYTT LIV I FRIHETENS LAND DÅ. Men de måste ordna med allt sen, men många kan inte ens återvända, så hårt är landet ,då har de lämnat, då har de lämnat för evigheten då och då var det deras val, att de flydde till ett annat land då.

MEN DET FINNS INGEN RÄTTVISA ALLS NÄR DE TILLÅTER IS VÄXA TYVÄRR GENOM ATT FOLK GER DEM VAPEN DÅ. SKA FOLK HA DET SÅ NU???

MEN NÄR DET ÄR KRIG, DÅ MÅSTE LÄNDER STÄLLA UPP PÅ DEM. Och nu har Syrien problem, genom att folk kan knappt leva idag. Men det handlar även om deras styre, som kan inte ta hand om sitt eget folk idag. Och en del kan knappt leva i Syrien när de har slutat hjälpa sitt eget folk. De kan till och med blockera folk ,att ta sig vidare när de ska rädda sitt eget skinn idag. De kan till och med förbjuda lämna ut pass till dem, fast kulorna viner runt huvuden på dem då. Men landets regler stoppa dem, att lämna ut pass till dem och så illa är det med folk, som kan inte rädda sitt eget folk idag. FÅR EN BILD ATT DE BLOCKERAR PASSEN FÖR DEM.

Men när man flyr från krig, då tar man bästa chansen man kan ta då och tänker inte på om det är äkta pass eller falskt pass, genom att det handlar om att rädda sin familj och släktingar, NÄR IS MÅSTE FÖRSTÖRA ETT HELT LAND SYRIEN. Och då kan man inte tänka på vad dom är rätt eller fel, när de flyr från krig, då tänker inte folk på det ,UTAN TAR FÖRSTA BÄSTA CHANSEN ATT RÄDDA SIG SJÄLV DÅ.

Men det handlar om landets regler, då får de knappt lämna landet då.

men ska de ha det sådär då????

Nej såklart, utan folk måste kunna fritt rädda sitt skinn. Vi kan fixa pass, hur enkelt som helst, som Syrien inte kan genom att de har ett styra som vill att de stannar kvar, fast det är krig och hela landet har rasat där. IBLAND MÅSTE FOLK SÖKA FALSKA PASS, GENOM ATT TA SIG FRÅN KRIG OCH PROBLEM DÅ ,som många länder kan råka ut för idag när landet låser dem kvar då.

DET ÄR INTE BARA SYRIEN SOM MÅSTE ORDA FALSKA PASS IDAG. Det finna andra länder som har krig och bråk idag. Och det finns så mycket länder som vill inte ens hjälpa sitt eget folk när de måste fly från krig och terrorister som förstör allt nu. NU HAR IS FÖRSTÖRT FÖR FOLK IDAG.

Men när ska folk få leva ett helt normalt liv nu????

GENOM ATT DET DYKER ALLTID UPP FALSKA PASS IDAG, att folk blir sur på folk, som kommer med falska pass, som de ska sluta upp att hänga upp sig på. När det är krig, då är det krig man står inte och väntar in rätt pass, som kan till och med kosta väldigt mycket falska passen för en del, som kan ta sig vidare från krigen. Nu ser mycket folk, att de kommer med fel pass när de kommer till Sverige då.Men tänk på det, att alla som måste fly måste ta bästa chansen att fly. Och har de barn och familj, då är det ingen återvändo, än att rädda sina barn då, genom att ge barnen en fristad, som Sverige kan ge dem.

MEN ÄVEN NORDISKA LÄNDER KAN STÄLLA UPP NU. Genom att hjälpa dem som har krig och kan knappt klara sig idag, genom att hjälpa människor som har krig och måste hjälpa dem nu. MÅSTE DELA UPP OSS NU GENOM ATT GE MER HJÄLP DÅ.NORDISKA LÄNDERNA KAN SAMARBETA.

Nu lider Syrien genom att folk måste vara där och skjuta sönder ett helt land. MEN FINNS DET NÅGON RÄTTVISA IDAG??? Nej vad har de för rätt till det IS, som även breder ut sig både här och där IS, som vi är väldigt trött på att de får fortsätta som de gör nu.

MEN MÅNGA INOM IS GÅR RUNT SOM EN VANDRANDE BOMB INOM SIG,som bara växer för många av dem nu, genom att det verkar som de tar aldrig slut med IS. Vi är väldigt trött på dem nu. Fattar inte vad de tänker ens när de kan gå runt både här och där och skjuta runt då. IS är kallblodigt folk ,som tyvärr tror att de gör rätt mot folk, som alla kan se hur galen alla inom IS är då. Vi kanske ska lämna in en lista, hur lång listan blir de för dem då?? Folk är trött på allt, att de går runt att förstöra för andra då.

VACKRA KYRKOR KAN BARA FÖRSTÖRAS TILL INGEN NYTTA DÅ OCH SIST VAR DET NOTRE DAME SOM FICK PROBLEM MED IS, som förstör gamla konstverk till ingen nytta, men även en vacker kyrka, som folk brukar besöka, som IS verkar inte gilla ,att folk vill ha den kvar, och folk kan till med spela musik, som kommer tystna en stund nu.

Nu börjar det gå för långt med allt skjutande med IS, som kan förstöra en sån vacker kyrka som Notre Dame då. Men vaknar inte folk upp ens och ser vad händer nu?? Nu fick en vacker kyrka, som IS Notre Dame förstördes nu. Men hur ska de kunna ordna allt med den kyrkan då. Gamla konstnären är död då. Eller ska ni återuppliva dem??? Det måste bli ett uppvaknade nu, att IS får inte förstöra en enda vacker kyrka igen. DET MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ ALLT SKJUTANDE MED IS NU.

Men varför får IS fortsätta som de gör nu genom att de går och förstör för andra människor nu och ingen tar tag i det då. MEN SLUTA SÄLJ VAPEN NU. Men folk måste fly och knappt stanna där, så illa är det idag, genom att ingen verkar få stopp PÅ JORDENS MÖRKASTE GÄNG IS NU.

Alla vet att terrorister dras mot varandra då, genom att många mår fruktansvärt dåligt av allt. Och dessa terrorister som verkar växa nu, och hur ska de ta slut ,genom att folk får lida för de mår dåligt. Och har inte rätt att förstöra som de gör idag, och det är ingen hejd på dem nu. De har varit i många länder och förstört dessa terrorister,SOM FÅR INTE VÄXA MER NU.

Det är inte meningen, att folk ska måste flytta hela familjen och måste fly bara FÖR ATT FOLK INTE FÅR STOPP PÅ DEM. Det är ett gäng, som får inte ens växa en liten bit ens.

SLUTA SÄLJ VAPEN TILL IS, men hur många gör det genom att folk ska tjäna pengar på folks lidande då. Men ska det vara så????

Nej såklart, det är fel någonstans när folk inte kan se allt lidande, som börja växa och länderna kan knappt leva idag. NU ÅKTE SIR LANKA MED, MEN IS VERKAR ATT ÄLSKA FÖRSTÖRA FÖR ANNAT FOLK DÅ.

Men låt folk få leva nu. MEN TÄNK OM IS KUNDE FÖRSTÅ,vad de stökar till för mycket folk ,genom att de är så blockerad av allt hat, de skulle inte ens lyssna på folk, genom att de kan inte ens ta in folks lidande, utan rusar runt till nästa och till nästa och smäller lite här och där då, genom att de har inte ens koll själv, vad de håller på med och går in i gäng, som har börjat växa för mycket idag.

Men försök att få slut på IS,GENOM ATT IS GÅR RUNT SOM EN VANDRANDE BOMB OCH FOLK MÅSTE FLY genom att där kan folk inte bo. Men har IS rätt att förstöra länder på länder IS då???

NEJ SÅKLART. IS Måste mycket länder börja gå ihop med andra länder nu och stoppa dem att växa nu. SLUTA SÄLJ VAPEN NU.

MEN NU FÅR SVENSKA FOLKET SKÄMMAS IDAG, så ila är det, att svenska folket ska lägga sig. Och tar till och med sig familjen, genom att så galet folk har vi idag. Men ska vi ha det så???

Nej, måste gå emot allt nu, kolla på Syrien och nu var det Sir Lanka, som fick förstöra sitt land, och kyrkor ryker med nu,och folk måste sluta sälja vapen till IS, GENOM ATT IS HAR EN HÖG MED VAPEN DÄR DE HÅLLER TILL DÅ.

Men ska andra länder få lida, FÖR ATT IS HAR DESSA PROBLEM DE HAR NU , genom att alla terrorister mår dåligt idag. Men folk ska inte behöva lida, bara för de smäller både här och där. Om vi är arg eller sur vi gör inte som dem, utan kanske sätter oss ner och pratar om alla orättvisor vi ser nu.Men IS ser bara en massa fel och är blind, genom att de verkar inte förstå alla fel när de gör som de gör nu. Ett galet gäng som måste smälla både här och där nu. Alla vet hur sjuk en terrorist är, men kan någon hjälpa dem,istället för att ge sig på oskyldigt folk nu, som länderna blir utsatt för nu. ALLA VET ATT TERRORISTER ÄR SJUKA MÄNNISKOR DÅ, MEN FÅ STOPP PÅ DET DÅ. Svart inombords bara en massa mörker har varje terrorist då.

Länderna får problem med ekonomin när de får inte stopp på IS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.