KÄRLEK- LOVE

IBLAND MÖTER VI PÅ MÄNNISKOR ,SOM KAN GLÄDJA OSS ELLER SÅRA OSS DJUPT, genom att vi inte har samma tanke och plan då.

MEN KÄRLEKEN KAN SLÅ TILL FÖR PERSONEN, men andra personen har inte samma tanke ,att leva i ett förhållande då, utan friheten i förhållandet, som kanske inte stämmer för andra personen, som vill börja leva i ett förhållande. Men inte andra personen, utan vill ha kul på sitt sätt utan att binda sig, men andra vill binda sig, och leva i ett förhållande och känner så mycket kärlek.ÄLSKAR DEN PERSONEN.

Men andra vill leva i friheten utan att binda sig, genom att känna sig fri, men andra vill binda sig, som kan skada människor enormt, genom att kärleken växer mellan den ena. MEN ANDRA HAR INTE ENS SAMMA TANKE DÅ. Men vi kan möta på människor ,som skadar oss enormt ,genom att den andra vill bara ha ett öppet förhållande, utan att binda sig, medans den andra vill binda sig då, och leva i ett förhållande då.

Men det finns människor som älskar att leva fritt i ett förhållande, medans den andra vill inte ens leva i ett förhållande, SOM KAN SKADA OSS, genom att vi tror att de vill samma sak, och har den framtiden framför oss.

Men folk kan möta på MÄN ELLER KVINNOR SOM ÄLSKAR ATT LEVA I ETT ÖPPET FÖRHÅLLANDE, medans den andra vill binda sig ,och leva tillsammans på en gång

Det finns folk som bara vill leva fritt ,och ha ett sexuell förhållande ,och älskar att leva fritt ,utan att binda sig,SOM KAN SÅRA DEN ANDRA PERSONEN DJUPT,som vill mycket mer genom att friheten är viktig för andra personen. Och står inte på samma plan ens ,utan kan lämnar när de börjar känna, att de kan inte leva med den personen full ut, som sårar den andra, som vill leva med personen de har mött då.

MEN VI LEVER I EN ANNAN TID ,och folk kan bli sårad, genom att de önskar mer såklart, medans den andra vill bara ha kul ett tag. Och kan lämna och möta nästa person och nästa person, men vill leva fritt utan att binda sig då.

Men folk kan möta på dem ,och har inte samma tanke ens utan ett fritt förhållande då. Men de har inte ens tänkt sig ett förhållande bara ha kul, har svårt att binda sig. Men möter på människor ,och sårar människor, genom att vi inte har samma tanke utan vill binda oss och leva ihop, medans de har aldrig tänkt det. IBLAND LEVER FOLK I OLIKA VÄRLDAR IDAG

Men kan såra oss djupt genom att vi har en annan önskan än vad de har.

Vi kan bli sårad av människor, som bara vill leva i öppna förhållande då. Men vi har inte samma tanke att leva i öppet förhållande, som de vill OCH VI KAN MÖTA PÅ MÄN ELLER KVINNOR SOM KAN SÅRA OSS DJUPT.

leaf-1080p-lovely-love-flower-wallpaper-hd-beautiful-flower-wallpapers-rose-red-romance-life-organic-life-flower-emotions-3840x2400Men idag finns så lite respekt mot varandra, genom att världen är upp och ner ,och kärleken har inte samma betydelse för en del människor, som vi kan bli skadad av, genom att vi inte har samma tanke utan friheten i ett förhållande då. VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER, OCH ÄVEN KÄRLEKEN ÄR UPP OCH NER ,och folk slutar att respekterar varandra då. Folk kan leva i så knepiga förhållanden idag, genom att världen inte är som den ska vara idag ,och ingenting är heligt längre, utan jorden är faktiskt upp och ner idag. Vi som vill leva i ett perfekt förhållande, har så olika syn på det. Men världen är inte som vi önskar oss då.

Men kärleken kan vara jobbig idag, genom att människor har slutat respektera varandra, FÖRR VAR KÄRLEKEN MYCKET MER ACCEPTERAD, som den är inte idag, genom att vi kan bli sårad enormt ,och går med hopp inom oss ,att de vill samma sak,fast de har aldrig tänkt det när de möter varandra ,utan friheten i förhållande, som de älskar att leva dag för dag ,som sårar mycket folk som möter på dessa problem då.

Genom att jorden är upp och ner idag. MEN VI KAN MÖTA PÅ KÄRLEK OCH VILL SAMMA SAK FRÅN BÖRJAN LEVA IHOP DÅ. DE KÄNNER ENORM KÄRLEK, och båda vill samma sak från början leva ihop då.

3 reaktioner till “KÄRLEK- LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.