SPELA HÖG MUSIK

VI HÖR HÖG MUSIK OCH BILEN ÅKER RUNT, OCH SPELAR HÖG MUSIK. Det dånar hela tiden medans bilen åker runt ,och spelar hela tiden jättehög musik spelar bilen då.

Men varför fick vi upp den bilden ,och hög musik spelar folk och åker runt?

NÄR DE SPELAR SÅ HÖG MUSIK STÄLLER TILL FÖR MYCKET UNGDOMAR IDAG, när de åker runt och spelar så hög musik, genom att de kan få problem med hörseln när de spelar så hög musik. De kan inte ta emot så högt ljud då ,och då kan hörseln få sig en smäll, som mycket ungdomar tänker inte på när de sätter in förstärkning, genom att det måste låta när de åker runt.Och har satt in extra ljud ,och bastrumma är en vanlig sak de sätter in ,och kan dona när de åker runt med hög musik.

Det är ett stort problem i samhället, GENOM ATT MYCKET UNGDOMAR KAN SKADA HÖRSELN I FÖRTID, som är väldigt onödigt, att skada hörseln som ska hålla hela livet ut, men kan börja få problem med hörseln när de håller på som de gör nu.

Och mycket ungdomar får förstöra hörseln idag, genom att de måste vara tuff OCH SPELA HÖG MUSIK OCH VARA INNE IDAG. Och många kommer förstöra sin hörsel idag, om inte de vaknar upp nu.

Genom att det är väldigt vanligt, att spela hög musik och måste låta väldigt mycket, och folk kan höra när de åker runt och spelar så hög musik,OCH KAN ÄVEN STÖRA TRAFIKEN ,NÄR DE SPELAR SÅ HÖG MUSIK, genom att mycket kan hända när ska gå över vägen då. Men ingen har tänkt på det, att det finns andra människor som även de ska kunna vistas ute då.

Men mycket ungdomar kan störa annat folk idag, genom att de spelar så högt musik PLUS FÖRSTÖR SIN HÖRSEL, som de kommer göra om de inte slutar upp att spela hög musik då.

MEN VI HAR ETT SAMHÄLLE ,SOM BÖRJAR BLI VÄRRE NU genom att de förstör för andra ungdomar då ,och ser ingen gräns idag ,vad som är rätt eller fel idag, utan bara dundrar på sitt sätt ,och tänker inte ens på den personen som sitter i bilen ,utan även de får förstöra hörseln, om de inte säger till den som kör bilen, att dra ner på ljudet när jag åker med dig då.

Men idag ska mycket vara tufft idag ,och mycket kan skada mycket ungdomar idag, ,genom att de spelar så de kan förstöra hörseln. Ni måste börja dra ner på, att spela hög musik,SOM HAR BLIVIT VANLIGT ,OCH SÄTTER IN BASTRUMMA OCH ANNAT DE SÄTTER IN, så det ska låta när de åker runt då.

Men vi har en tid ,som är hemsk för mycket ungdomar ,och tänker inte på det, genom att de ska vara inne, som andra människor. FOLK HAR KOMMIT PÅ, ATT TILLVERKA SAKER, SOM DE BORDE HA LITE URSKILJNING IDAG.Mycket ungdomar sätter in förstärkning bastrumma, som är väldigt vanligt att sätta in, så ljudet låter mycket bättre när de drar på sin musik, som borde kunna urskilja när de sitter och spelar hög musik då.

Men vi fick upp den bilden och hörde även musiken dånar enormt högt, SOM ÄR JÄTTESTOR VARNING TILL ALLA, SOM KÖR RUNT MED BASTRUMMA OCH SPELAR HÖG MUSIK, måste varnas nu genom att ni har en framtid, och hur kommer den se ut för er då?

NI KOMMER FÅ DÅLIG HÖRSEL I ONÖDAN DÅ, genom att ni börjar i tid ,och förstör hörseln i förtid, genom att mycket folk köper bastrumma, som kan förstärka musiken mycket mer. Men måste tänka på att hålla balans där, genom att spela normalt, som mycket folk kan spela normalt. Men så har vi ungdomar ,som kan inte spela normalt ens utan måste dra på, och i bilen blir ljudet ännu värre för hörseln, som kommer bli värre, genom att mycket ungdomar förstår inte faran ens ,när de sätter in bastrumma, som har funnits länge nu.

Men måste lära sig om hur den påverkar hörseln, genom att ljudet kan skada hörseln när ni spelar för högt. Och nu fick vi upp när folk spelar för högt,DÅ HAR NI PROBLEM MED MYCKET UNGDOMAR, genom att förstöra hörseln i tid, som mycket folk kommer få problem med, genom att inte kan förstå ens, att de måste dra ner på ljudet då,genom att behålla sin hörseln hela livet då.

Men tänk på det genom att vi fick upp det nu. Det är en varning från oss nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.