FEL SAMARBETE – WRONG COOPERATION

DET ÄR SVÅRT ATT BACKA BANDET IDAG GENOM ATT ALLT HAR GÅTT GALET, som går inte ändra om ens och backa bandet idag när allt har gått fel.

SÅ KAN MÄNNISKOR KÄNNA IBLAND, att det är svårt att backa bandet göra om saker idag när allt har gått fel i livet då.

MEN GÖRA OM LIVET VARA MYCKET MER VAKEN DÅ, än att göra samma tabbe igen då. Men det är svårt att göra om saker som gått i backen då. Vi lever i en annan tid, men varför gjorde jag så, eller så, eller varför var jag inte mer vaken då när man har kontentan på allt ,som gått fel i livet.

Men ändra om idag är svårt, men om jag kunde, GJORDE JAG INTE SÅ GENOM ATT JAG MÅSTE LEVA, ÄVEN JAG MÅSTE LEVA DÅ ,som alla andra måste leva få sitt levebröd, genom att vi får ingenting gratis idag utan allt kostar pengar att leva idag, och allt är dyrt och vi får ingenting gratis idag, utan alla måste tjäna pengar genom att överleva idag.

MEN SÅ ÄR LIVET VI ÄR INTE NOG VAKEN eller är för snäll som ingen tjänar på när det gäller att överleva då.

Men jag hör till den snälla människan, och vill vara snäll med folk och hjälper folk ,som inte alls har i sig då. Genom att det är kontentan av mitt liv ,och kan inte ändra om mitt val i livet ens ,eller göra om vissa delar, SOM EXEMPEL LOKALEN MIN INKOMSTKÄLLA KAN JAG INTE GÖRA OM. 

MEN KONTENTAN AV MITT LIV, vad som händer när man får dålig hjälp ,och urdåligt samarbete. Och göra om saker är omöjligt idag, genom att det finns ingen chans att göra det, genom att jag måste börja om såklart.

MEN DET ÄR KONTENTAN NÄR MAN HAMNAR HÄR genom att allt långt baka gick fel. Och folk kan hamna som mig ,genom att vi möter på fel människor i livet, vi litar på dem och tror på, att allt ska gå bra då.

Men det handlar om, ATT ALLTID VARA VAKEN OCH RÄTT SAMARBETE, genom att ingen skulle vilja hamna som jag gjort idag, på grund av dåligt samarbete och hjälpen är kontentan av mitt liv idag.

Men kan jag göra om saker och ting?

Nej, det omöjligt att backa bandet, ta inte in henne som samarbetspartner eller dela med Dagny, som jag aldrig skulle gjort om jag har fått gjort om mitt Liv då. JAG SKULLE SÖKT EN ANNAN SAMARBETSPARTNER SÅKLART KONTENTAN AV ALLT NU. 

Jag fick lida av allt då. Jag hade tänkt ibland gå in i samarbete, men sen lade jag det åt sidan då. Men ville hitta folk som tänkte som mig såklart då. MÅSTE PASSA MIG SÅKLART DÅ. Jag gick ibland och tänkte på det, kul att ha lite folk runt mig då.

När jag står på lokalen och packar ihop ena rummet, där hon skulle hålla till då. Jag tyckte synd om henne och tänkte på henne då. Men jag måste ha andra 2 rummen såklart till kurser och konsultationer ,medial rådgivning jag satt mycket med då. Men måste även ha KURSER ELLER ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM, ELLER EN SEANS I LJUS, som jag hade gjort om från vanlig Seans till en annan Seans, DÄR GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA KAN KOMMA OCH GUIDER SKYDDSÄNGLAR, men en annan sida av den världen än andevärlden då. NU KALLAS DET FÖR BIG HEAVEN. Jag att kände folk behöver dem då. KOMMER FRÅN LIGHT. HAR DELAT UPP PÅ ANDRA SIDAN.

ALLA KOMMER INTE FRÅN BIG HEAVEN ÄRKEÄNGLAR ANAEL OCH HOPE KOMMER DÄR IFRÅN. LADY NADA KOMMER DÄR IFRÅN. 

DET VAR MIN GUIDE JOHLIE SOM SA TILL MIG, att du kan välja om du vill, att bara jobba med den sidan då. Jag satt ett tag och grunnade på det.

Men det kom en guide på en vanlig Seans ,som gjorde mig mer säker på mitt val, att jag vill jobba med andra sidan då, men ärkeänglar och guider och Great master då. Men sen började jag att jobba så ,och måste ha mycket större yta då. Hon tog den ytan som är inte bra för mitt jobb då. Och fick klämma in mig i ett litet rum ,som hade tänkt utvidga där. DET SLUTADE ATT FUNGERA DÅ.

Jag hade pratat med Bertil om att bygga ut, han som var vaktmästare då. Om jag kunde slå ut väggen, genom att jag såg en kompis till mig hade gjort det. Därför frågade jag om jag kunde göra samma sak som hon hade gjort då. Vi hade lokalerna bredvid varandra då. Han sa, JA, du kan göra det, men måste ställa allt tillbaka om du skulle lämna lokalen då.

Jag gick faktiskt och grunnade på det en längre tid då. Jag måste ha mycket större då. Jag fick plats i stora rummet när jag hade min kurser med GREAT MASTER SAINT GERMAIN – ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 MEN BYGGDE 4 DELAR DÅ.  Jag vill inte ta för mycket folk på en kurs utan jag måste hinna med dem då.

MEN DET VAR ALLTID GREAT MASTER JESUS SOM SKÖTTE OM EN SEANS I LJUS. Han bestämde vilka som skulle komma på En seans i Ljus. JESUS KOMMER FRÅN LIGHT.

Jag minns mycket väl när jag var på väg till lokalen, att min guide Johlie kunde prata med mig om en större lokal ,genom att jag måste ha stor plats då. Men hon sa det ibland när vi var på väg till lokalen då.

Men jag tänkte lite på att utvidga min lokal då, genom att slå ut väggen och göra mycket större då. Men det tar tid att göra det. Jag gick och tänkte på att utvidga min lokal, som Dagny förstörde för mig då. Men hann aldrig med det, som jag gick och planerade då. Genom för dålig hjälp att rädda det jag måste då.

MEN IDAG HAR JAG ALDRIG TAGIT IN HENNE INOM VÄGGARNA ENS, utan hittat en annan person att dela med då. Men det är kontentan när jag möter fel människor i livet ,och vill vara med och dela med mig. Jag tycker synd om folk ,men vad får jag för det. Ingenting genom att hon körde över mig med råge då.

Men vart höll Anders hus då???? Han såg hur det blev ,men tycker att jag skulle sagt till då. Men han skulle sagt till Dagny, vi skulle gått upp tillsammans och sagt till henne. Jag var så trött den gången ,och vad händer med mig??? Jag måste ha en vilopaus ,men sen komma tillbaka igen, och hämta igen min energi, genom att flytten tog mycket på mig då. JAG MÅSTE HA EN VILOPAUS ,OCH VILA DÅ ,GENOM ATT JAG HADE ALDRIG SEMESTER ENS UTAN JOBBADE DÅ. MEN VAR SLITEN ,OCH MÅSTE VILA OCH KOMMA IGEN, OCH  DÅ ÖNSKAR JAG ,ATT JAG HAFT EN GENTLEMAN SOM HJÄLPTE MIG, ATT BEHÅLLA ALLT DÅ. ANDERS BLEV LIDANDE. HAN HAR PROBLEM MED SAMARBETE.

Men lokalen var mitt livsverk och måste även ta en paus då. Jag blev bara stressad av allt ,och ingen står vid min sida och hjälper mig ,och hjälpt mig att rädda min lokal utan blanda in Dagny i samarbete, som bara blev pannkaka av allt, genom att vi är så olika människor. Men tänkte hon kan ta mitten rummet då. ANDERS SKULLE HJÄLPT TILL GENOM ATT SAMARBETA MED MIG.

MEN JAG HADE TÄNKT ,ATT HON SKULLE TA MITTEN RUMMET, där hon fick plats då. Men Saint Germain säger när vi står i lokalen och frågar henne om hon vill dela med mig. Han visar med handen sin, att vi ska dela på allt då, om hon är med på det ,genom att det var min lokal, och måste rädda min lokal, och rädda mig själv att överleva, som är kontentan av mitt liv när hon säger JA, när Saint Germain frågar henne hur det ska vara då.

MEN DAGNY TOG ÖVER ALLT ,och jag skulle aldrig gått in i samarbete överhuvudtaget utan hittat andra människor som vill hjälpa till då.

Jag minns en kvinna höll på att mista sin lokal, men måste göra om en massa då, genom att ändra om och flytta om då. Men hade problem med pengar en tid då, och visste inte om hon kunde rädda sitt arbete då.

MEN HON HADE EN MAN SOM RÄDDADE HENNES JOBB, OCH KUNDE FORTSÄTTA JOBBA DÅ ,annars har hon suttit som mig idag, bara en massa problem med pengar då. Men han hjälpte henne med pengar då, så hon kunde fortsätta jobba med det hon gillar att jobba med då.

Men vad har jag runt mig???

JAG MINNS NÄR JAG GICK HOS FÖRETAGSBYGGARNA PÅ DEN TIDEN DÅ. Jag fick mycket hjälp av dem ,att kunna starta upp mitt företag då. Jag gick lite kurser mens jag gick hos dem då.

MEN FÖRETAGSBYGGARNA SA TILL MIG ,ATT FAMILJEN VAR VIKTIG NÄR JAG STARTADE UPP MITT FÖRETAG. Men familjen måste hänga med annars får jag problem, om jag sitter själv. Men han tryckte mycket på samarbetet runt mig var extra viktigt, att få det att fungera då. De sa en del gånger till mig, att har jag familj, då måste alla vara med att stötta ett företag, GENOM ATT DET ÄR TUFFT ATT SITTA SJÄLV MED ALLT DÅ. Har man ett företag, då behöver man ibland stöd från familjen då. Annars kan det gå dåligt, sa han. Alla måste vara med då. Jag fick ofta sitta ensam då. Anders och jag skulle samarbeta när man startar upp sitt företag.

Men vad har jag fått??? 

MEN JAG KAN ALDRIG GÖRA OM SAKERNA DÅ när jag sitter och pratar med Dagny och hon var utan lokal, och åkte runt och lånat lokal hela tiden, så hade hon det, tills hon hittade min lokal ,och förvandlades till en sopsäck. Det gick inte vara där ,genom att hon förvandlade lokalen från ljus till mörker då.

JAG BLEV SJUK AV ALLT DÅ ,OCH GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG FLERA GÅNGER, ATT DU MÅSTE LÄMNA LOKALEN ,GENOM ATT HON SÅG ATT JAG BLEV SJUK. Men höll mig kvar ett tag, genom att jag inte visste vad jag skulle göra då. Men tänkte fråga andra då. Jag blev sjuk när jag gick dit ,och fick bära allt när jag skulle ha kunder då. Jag måste egentligen ha alla rummen. Kontor och grupper och konsultationer då.

Men folk sågs hur illa det blev, genom att det inte gick vara där. Och jag skulle aldrig tagit in henne i samarbete när jag höll på att rädda mitt liv, MIN LOKAL MIN INKOMSTKÄLLA MIN LOKAL ,OCH MÅSTE ÖVERLEVA DÅ. 

MEN FICK PROBLEM OCH INGEN HJÄLPTE MIG ,OCH MÅSTE FLYTTA FRÅN EN LÄGENHET, genom att allt blev för dyrt, och måste flytta genom att jag måste leva mycket bättre, i en nyrenoverad lägenhet, genom att komma ifrån värsta stället då. Jag fick själv sitta och dubbeljobba, för att ta mig vidare då. Det var mycket för min hälsa jag måste flytta dit.

Men måste ta mig vidare då, som blev problem när jag måste vidare GENOM ATT DET VAR GREAT MASTER KUTHUMI SOM VARNADE MIG när han säger, att du måste flytta, genom att områden är mörkt ,och dras ner i mörk energi då. Jag hade flyttat galet den gången då. Men skulle gjort om allt idag, och aldrig flyttat från vårt parhus ens då. Men ville ha mycket enklare då. Men blev varnad den gången med ,men vi flyttade ändå, fast hyreskontraktet försvann då.

Men fick skicka två gånger samma hyreskontrakt då. Hon säger ,som sitter och hyr ut parhusen då, men ska ni verkligen flytta när hyreskontrakten försvann då? BLEV VARNAD DEN GÅNGEN DÅ.

Men det fanns mycket manipulation med där, men har tittat på det. Men lättsamt då. Vi hade två våningar , och ville ha 1 våning då. Långt tillbaka kollade vi på hus att bygga ett hus, men hittade parhuset som var inte bästa valet då. VI VILLE HA EN PLANS VILLA DÅ.

JAG TOG MIG VIDARE OCH FICK ETT UNDERBART LIV, allt var nytt och lättsamt då. Men måste lägga så mycket pengar, genom att flytten blev så dyr för oss. Vi fick betala två hyror och plus lokalen då. Det är inte så billig hyra då. Hyran var dyr lägenheten vi flyttar till, genom att allt kostar pengar då.

JAG SKULLE LÅNAT PENGAR SOM FOLK GÖR, när de ändrar om sitt arbete då. Men jag ser idag, att jag måste låna pengar när jag måste ändra om mycket i lokalen då. Men fick problem med allt då. Jag hatar att låna pengar ,och jag drog in mycket pengar på kurserna då, och därför behövde jag inte låna så mycket då.

Men jag har aldrig lånat till sakerna jag köpte in då utan tog in det på kunder då. Genom att jag blev överkörd, och jag var trött efter allt, och rädd att förlora min lokal då. JAG LEVDE MYCKET PÅ MINA KURSER. Men även satt mycket med medial rådgivning. Men bäst för mig var det, att ha kurser .och En seans i Ljus och ärkeänglarnas Seminarium. Genom min hälsa, att ha grupper var bäst för mig då. Jag kom på det själv när jag kände att jag inte orkar jobba varje dag då.

193253593c761e4fddd3eafe5a21f662

MEN INGEN VERKAR FATTA VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG. Igen ställde upp på mig då när jag tänker på Anders agerande då. Och därför skriver jag om andra kvinnan ,som fick hjälp den gången av sin man då. Annars har hon inte haft kvar sitt företag idag. Men även att företagsbyggarna tjatade om det, var viktigt att samarbeta när man startar ett företag då. Jag måste flytta för min hälsa då ,genom att jag var utförsäkrad och måste leva på mitt arbete, som fick det dåligt när jag förlorade allt. NÄR JAG SER HUR VIKTIGT DET ÄR ATT HJÄLPA OCH STÖTTA VARANDRA DÅ, OCH DÅ HAR ALDRIG DAGNY DYKT UPP ÖVERHUVUDTAGET DÅ, utan fått rätt hjälp, genom att jag måste ändra om ,som ibland folk gör. Men Anders blev varnad flera gånger när han inte hjälpte mig och nu sitter vi här kontentan av allt då.

Men jag stod ensam många gånger NÄR JAG VAR HOS FÖRETAGSBYGGARNA PRATADE MYCKET OM DET, HUR VIKTIGT DET ÄR ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ, genom att det är tufft att stå ensam då. Men får det för tufft att starta företag då ,genom att alla måste vara delaktig då. Men Anders lyssnade inte alls, tills det var för sent då. Men samhället fungerar inte, fast Företagsbyggarna pratade om det.

Men kontentan på dåligt samarbete

Men kan inte göra om saker och ting idag, genom att jag hamnade i inre stress och blev rädd, ATT FÖRLORAR ALLT MIN LOKAL MIN LIVLINA DÅ.

Men jag måste börja om. Men det var inte kul när Kewan dök upp ,då föll jag pannkaka på en gång, genom att jag hann aldrig starta en ny lokal då. DET ÄR INTE SÅ LÄTT MED  PROTECTION, TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR DÅ ,GENOM ATT VI BLIR SJUK NÄR VI INTE FÅR BO IHOP DÅ. KVINNORNA ÄR BIG PROTECTON Nu måste han vänta in, och jag blir faktiskt jättesjuk ,och han är inte någon vanlig man då. Om han var det , då skulle livet se mycket enklare ut. MEN TYVÄRR EN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL PROTECTION, DÅ FICK JAG JÄTTEMYCKET PROBLEM NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. MÄNNEN KALLAS FÖR PROTECTION.

Nu sitter jag här och är sjuk då. Men väntar varje dag att bli fri nu genom att Kewan stänger av Facebook ,och då blir jag sjuk då. Men han blir sjuk och jag blir galen på honom då. Igen kan förstå oss , då har folk hjälpt mig att rädda min lägenhet då. Genom att ingen kan oss har jag sett nu, när jag nämner hur det känns då. Men tänk er, att ni lever som en halv människa, DÅ KANSKE NI SKULLE FÖRSTÅ ,HUR DET KÄNNS  PROTECTION ,BIG PROTECTION TWIN TVILLINGSJÄLAR FUNGERAR DÅ. 

Vi måste leva ihop genom att KEWAN ÄR MIN MEDICIN NU. Vi mår bäst när vi bor ihop då.

Vi är inga vanliga människor då. Jag har aldrig upplevt det förut att känna så.

En reaktion till “FEL SAMARBETE – WRONG COOPERATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.