MOBIL- MOBILE

 

VI FICK DEN HÄR BILDEN MEN MÅSTE FÖLJA DEN.

Det blinkar i taket ,och satt fast en mobil i taket, och det brann och måste kasta ner den. Dra ut mobilen på en gång, genom att det brann i sladden. MÅSTE TA UR MOBILEN UR KONTAKTENEN, och kasta den åt sidan då. Det brann och blixtar i ledningen.

MEN VAD BETYDER DET? Såg mobilen satt fast i taket ,och måste skynda och dra ur kontakten på mobilen, genom att det blixtrade så mycket från mobilen då.

MOBILEN HADE FÅTT PROBLEM, och var överladdad och då blev det som kortslutning på allt då. Men måste dra ur laddaren på en gång, genom att mobilen fick problem då.

Vad hade hänt då?

FOLK ÄR RÄDD ATT MOBILEN KAN TA ELD OCH BRINNA, SOM ÄR INTE SANT DÅ. Genom att allt är säkert då, men plötsligt ser man att det blixtrade om mobilen då.

MEN MOBILEN ÄR SÄKER DÅ och kan inte ta eld, fast folk har fått för sig det. Att laddaren till mobilen kan brinna och måste skynda sig dra ur den.

Men det kan hända om gamla saker går sönder då. Men här såg, hur de fick dra ur laddaren ,genom att det blixtrade om den så mycket då, genom att laddaren blev het och varmt då.

Men folk kan göra fel med mobilen, GENOM ATT MOBILLADDAREN MÅSTE SITTA DÄR DEN SKA SITTA, här såg vi att folk hade gjort fel, som gjorde att det blixtrade i taket då.

Men mobilladdaren måste sitta rätt då, ATT FOLK SÄTTER MOBILLADDAREN RÄTT KONTAKTUTTAG DÄR DEN SKA SITTA DÅ ,annars kan det gå fel då, genom att det är viktigt att allt är gjort så, att vi kan sätta laddaren i jacken då.

MEN SÅG ATT FOLK HADE SATT MOBILLADDAREN FEL, som kan bli galet ,och till och med farligt när vi såg hur den satt då. Och det är viktigt med all elektriska, att det fungerar ,annars kan det vara livsfarligt, genom att folk kan få ström i sig, genom att vi såg ,att folk hade satt mobilladdare fel, och folk fick kasta den genom att det brann om laddaren då.

Men viktigt att folk sätter laddaren rätt, GENOM ATT INTE SKADA SIG genom att det är elektriska apparater folk håller på med då.

VI SÅG ATT NÅGON HADE SATT MOBILLADDAREN FEL, genom att det blixtrade om mobilladdare och måste skynda sig dra ur den.

MEN FOLK MÅSTE FÖLJA ALLA REGLER OCH INSTRUKTIONER, hur mobilen fungerar, den ni har köpt då genom att inte skada sig på onödiga ting. Och mobilen måste folk äga idag ,och måste ha den genom att nå människor och ringa dem.

Men vi såg, att någon hade satt mobilladdaren fel ,och då kan det gå fel, GENOM ATT MOBILLADDAREN BLEV LIVSFARLIG DÅ, genom att vi såg att de måste kasta ner den, genom att det blixtrade om den då.

Men vi såg, att det blev kortslutning på något sätt och satt fel. GENOM ATT MOBILLADDAREN SATT FEL DÄR MAN KAN INTE ENS LADDA DEN DÅ alla laddar i ett uttag som är gjort för mobilen då.

Men vi såg det konstigt, att folk hade satt den fel OCH DÅ KAN DE FÅ PROBLEM PÅ EN GÅNG, genom att den satt i taket och ingen sätter en mobilladdare i taket, och tror att det ska fungera då.

Men det fungerar dåligt att sätta mobilladdare där ,GENOM ATT FOLK MÅSTE FÖLJA INSTRUKTIONER genom att lära sig om elektriska saker då.

NI MÅSTE LÄSA ALLT GENOM ATT NI HÅLLER PÅ MED ELEKTRISKA, OCH DÅ MÅSTE NI FÖLJ ALLA INSTRUKTIONER, hur det fungerar genom att ni kan skada er, genom att el är el ,och måste göra rätt från början då.

Men folk måste göra rätt då. Genom att vi kan göra fel ,och sätta mobilladdare i fel uttag, som vi såg, men vi måste sätta allt rätt, genom att inte skada oss då. DET VAR EN SYMBOL, HUR GALET DET KAN GÅ MED FEL UTTAG.

Genom att mobilen är byggt på ett sätt ,och ska tåla mycket då, men sätter man mobilladdaren fel, DÅ KAN VI FÅ PROBLEM PÅ EN GÅNG när vi såg folk gjort fel då.

Men ni måste följa allt, EL ÄR EL OCH ELEKTRISKA SAKER MÅSTE NI GÖRA RÄTT. Det händer ingenting med mobilen om ni sätter den rätt, genom att det är viktigt att sätta laddaren i rätt uttag som passar då.

Mobilladdare satt galet då, genom att ingen kan sätta laddaren i taket som ni såg då ,och kvickt fick kasta ner den då.

2 reaktioner till “MOBIL- MOBILE

  1. Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with
    us so I came to take a look. I’m definitely loving the
    information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!

    Great blog and wonderful design.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.