BISOLVON

VI HÖR BISOLVON MEN VAD KAN DET BETYDA DÅ?

Men när vi får upp saker, DÅ HANDLAR DET OFTAST OM PROBLEM när vi hör det eller ser det. Men vad kan Bisolvon betyda då?

Läkemedel som har en bedömning av GUD, att folk ska vara lite försiktig med det GENOM ATT BISOLVON  INNEHÅLLER EN DEL SKADLIGA ÄMNEN, SOM FOLK SKA VARA EXTRA FÖRSIKTIG MED.

Men måste ta upp om Bisolvon, genom att det kom upp och vi hörde det, DÅ HANDLAR DET OM ATT FOLK SKA VARA EXTRA VAKEN NÄR NI KÖPER BISOLVON, och tänka på sin egen hälsa, genom att Bisolvon innehåller skadliga ämnen, som folk ska ta lite av då genom att kroppen kan få en del problem då, det är läkemedelsföretagen som har tagit fram då. Ser halsen folk har problem i halsen. Det ser ut som vitt slem som kan bildas ibland när folk är sjuk. Men folk har problem med halsen.

Men läkemedelsföretagen tar fram nytt och nytt ,när folk är sjuk och verkar inte kan se igenom, vad som händer med folk då, GENOM ATT BISOLVON INNEHÅLLER MEDEL SOM ÄR INTE SÅ BRA, ATT ANVÄNDA FÖR LÄNGE DÅ.

Men folk ska vara försiktig med Bisolvon, och tänka på sin hälsa ,genom att vi fick upp Bisolvon, och då finns det skadliga ämnen, som kan skada er i framtiden då, om ni inte börja se det GENOM ATT BISOLVON INNEHÅLLER SKADLIGA ÄMNEN, SOM INGEN SKA HA I SIN KROPP ENS. Men det handlar hela tiden läkemedelsföretagen, som tar fram nytt till folk ,och nytt till folk, och folk kommer bli snurrig till slut, istället för att lära sig om sig själv då, och sluta ät allt, som läkaren skriver ut till er.

Genom att när vi får upp saker, DÅ HANDLAR DET OM STOR VARNING. Och vi hörde så tydligt Bisolvon, och då ska folk vara försiktig med det. Folk ska tänka på sin hälsa, istället för att köpa det.

MEN DET ÄR LÄKEMEDELSFÖRETAGEN, SOM ÄR PIPPI PÅ ATT HITTA PÅ, att hitta på nytt, och nytt och folk köper från dem, och läkarna tar från dem, har ingen urskiljnings idag, genom att de forskar fram, och folk tar emot från dem ,och litar på läkarna som skriver ut, fast en del läkarna vet mer än de kan göra då.

GENOM ATT LÄKEMEDELSFÖRETAGEN ÄR STÖRRE ÄN DEM ,och allt ska säljas såklart utan att tänka på folk då, utan hela tiden håller de på, att framställa nytt och nytt utan att urskilja vad som är rätt eller fel då.

Men så ser världen ut idag, FOLK ÄTER FÖR MYCKET MEDICINER ,OCH FOLK BLIR MEDICIN FÖRGIFTAD, så illa är det idag.

Men folk kunde leva förut.

Men nu kan ingen leva ens ,utan läkarna skriver ut hela tiden nytt och nytt och bara pumpar i folk idag, och folk kan äta bort åt en 20–29 tabletter, som folk kan bli i stoppad idag och blir medicin förgiftad av läkarna, SOM KAN INTE URSKILJA ALLS DÅ.

Men varför kunde folk leva förut ,och inte nu, utan folk kan känna av sjukdomar som fanns förr. MEN INGEN BLEV SJUK SOM NU, utan folk måste börja lära sig om sig själv idag, och inte köpa allt läkarna skriver ut idag UTAN TÄNK PÅ HÄLSAN, istället för att knapra på alla mediciner läkarna skriver ut idag.

NI MÅSTE HA LITE URSKILJNING IDAG och köp inte allt nu ,och nu fick vi upp Bisolvon, som återigen en varning som läkemedelsföretagen har tagit fram.

Men läs på innehållet vad det innehåller GENOM ATT BEHÅLLA HÄLSAN MYCKET BÄTTRE IDAG genom att lyssna på kroppen, är bästa medicinen, istället för att köpa det som är till och med farligt, bara för att ni inte kan dra ner och fortsätter och skadar er mer och mer, genom att lära sig stanna upp ibland, då kan ni leva mycket bättre, än att äta en massa mediciner för halsen eller värk eller andra tabletter för då.

Men läkemedelsföretagen skriver ut hela tiden när folk blir sjuk ,och då hittar de på den tabletten, ta den nu. MEN VAD INNEHÅLLER DEN? Som ni måste kolla på när ni äter en massa mediciner idag, genom att läsa och urskilja idag som är extra viktigt idag och inte köpa allt.

Ibland kan folk vara trött i kroppen ,och värkt sönder då, MEN MÅSTE STANNA UPP OCH GÖRA INTE SAMMA SAK NÄR NI FÅR ONT av vissa rörelser då, genom att stanna upp då, och sluta ät tabletter eller annat de har hittat på, att smörja kroppen med när de har ont då.

Men allt kommer tillbaka, istället för att stanna upp och vila, ,istället för att äta eller smörja på kroppen ämnet det innehåller då, GENOM ATT SÅ MYCKET INNEHÅLLER SÅ MYCKET FARLIGA ÄMNEN, som kan få problem i framtiden om ni fortsätter på samma sätt

GENOM ATT KROPPEN HAR SIGNALERAT VILA, DÅ SKA VILA ,istället för att springa till nästa jobb, eller andra saker ni håller på med då.

GENOM ATT KROPPEN ÄR REDAN TRÖTT, lär er det nu och stanna upp och vila. Och sluta ät en massa saker, för att kroppen har värk eller att ni smörjer kroppen med en värk salva, som ni har ,då kan ni göra mer då.

MEN SER NI VAD TOKIGT DET BLIR NÄR NI REDAN ÄR TRÖTT I KROPPEN OCH KROPPEN SIGNALERAR VILA NU, då ska ni vila och ta igen er, genom att kroppen är så trött, och måste bara vila och inte göra så mycket som ni brukar göra då, utan vila säger kroppen. Och sluta ät en massa tabletter för det eller slaver, som gör att ni kan jobba mer eller röra er mer då.

Ni gör er ingen tjänst då UTAN NI TILLÅTER KROPPEN LIDA DÅ ,genom att lyssna nu på kroppen, nu är jag trött och måste ta en paus en stund. Och inte göra så mycket runt mig nu, utan då får andra människor hjälpa dig då, genom att du är redan trött och måste vila då, istället för att förstöra allt, och äta en massa medel mot det eller salvor, för att ni måste ut på det ena än det andra NÄR KROPPEN REDAN SAGT NEJ DÅ.

Men ni måste börja tänka nu, genom att så mycket folk kan bli sjuk i förtid, genom att ni måste ha koll på er själv OCH LÄS PÅ INNEHÅLLET NU. Och nu fick vi upp om Bisolvon som har med halsen att göra ,men måste ta lite av den som var en varning till er då

Men tänk på hälsan nu och ta hand om er nu och lyssna på kroppen.

Det är bästa medicinen ni kan ha då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.