CSN

DET ÄR MYCKET FOLK SOM SÖKER CSN, men kan få problem där genom att de kan dra ut på tiden CSN.

Folk kan få vänta på pengar från dem ,och måste söka CSN, men är dålig på att betala ut i tid. OCH FOLK MÅSTE VÄNTA INNAN DE FÅTT SINA PENGAR DÅ. Och måste ringa flera gånger ,och säga till dem och drar ut på tiden då. OCH HELA TIDEN DRAR CSN UT PÅ TIDEN.

Men ska det vara så?

Nej såklart, genom att folk ska tryggt kunna söka CSN, ANNARS HAR DE INGET ATT LEVA PÅ DÅ.

MEN FOLK MÅSTE VARA VAKEN DÄR ,och det är inte rätt att folk måste låna pengar innan de fått sina pengar då. Men CSN måste folk säga till flera gånger, och väntar i tre månader på pengarna. Folk måste betala hyran och mobilen och bredband och el och mat och annat, då får folket problem, genom att pengarna inte kommer i tid då utan måste vänta på pengarna ,och får svårt att leva då.

INGEN SKA ACCEPTERA DET SÅKLART.

Men CSN är dålig på att hjälpa människor ,genom att folk ska överleva när de söker lån hos dem ,och allt ska komma i tid när folk lånar från dem. CSN DRAR UT PÅ TIDEN NÄR FOLK SÖKER LÅN KOMMER INTE ENS I TID DÅ.

Men måste vänta flera månader, SOM ÄR INTE OKEJ ENS, genom att folk måste låna för att klara sig, då är det galet någonstans när folk måste låna pengar av folk, när de har sökt CSN och måste vänta på pengar som är galet då.

CSN måste skärpa sig genom att betala ut i tid till folk. Mycket folk söker skola och måste läsa, då måste CSN bli bättre på det GENOM ATT FOLK HAMNAR I KNIPA NÄR DE SÖKT CSN. De tar för givet att de får pengar på en gång när de har sökt skola då. Och en del kan vara utan arbete och söker skola och måste ha pengar till att klara sig själv när de läser då.

 CSN MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ DET. När CSN gör som de gör, då blir det problem för folk genom att de tar inte ens ansvar och tänker på, att folk måste leva när de sökt lån som de ska leva på då.

Folk får ekonomiska problem när de måste läsa en tid, DÅ MÅSTE DE BETALA UT PENGARNA I TID, till folk som vill låna pengar hos CSN.

Men det är en liten galen värld folk lever i då, men mycket dyrare liv ,genom att låna hos dem. Men mycket folk håller på så, dyra studier ,och folk får höga studieskulder från CSN. DE TAR LÅN FÖR ATT FÖRBÄTTRA SITT LIV OCH BÄTTRE ARBETE.

Måste gå skolor, men mycket jobb behöver inte den skolan och tiden. Men mycket folk ska tjäna pengar idag. Och mycket folk kan lägga sig på höga lån idag genom att inget är gratis idag.

MEN SKA NI LÅNA HOS CSN ,DÅ FÅR NI BOSTADSBIDRAG TILLS NI FYLLT 28 ÅR.  Men folk kan låna pengar upp till en viss ålder då. Folk får inte bli för gammal om de ska läsa där.  Men folk kan dra ut på tiden när läser då. Men det är fel att det ska kosta så mycket att leva och läsa och lägga sig på höga lån, som Sverige ser ut idag bara för att få ett arbete,och bättre lön då.

Men det skulle vara jättebra om CSN betalar ut i tid ,så folk tryggt kan läsa genom att CSN är urdålig på, att hålla tiden och folk får låna fast folk har sökt i tid CSN. TÄNK PÅ DET, NI SOM SÖKER CSN ,ATT LÅNA HOS DEM ÄR INTE KUL ,MEN KANSKE FÅR SÄKRA ER PÅ ANNAT SÄTT DÅ. 

Men folk måste få det bättre, men måste låna pengar, till att sitta bättre i samhället genom att varje skola kostar pengar att gå, som skulle dra ner på då, GENOM ATT SLIPPA DESSA SKYHÖGA SKULDER FOLK FÅR IDAG.

DET ÄR FEL ATT DET SKA KOSTA EN MASSA PENGAR NÄR DE GÅR EN SKOLA DÅ. Allt blir dyrt för mycket folk ,som vill söka vissa jobb, då kan allt bli mycket dyrare för dem, genom att skolan kostar en massa pengar idag.

Folk måste gå skolor även om de kan jobba där, och DET FINNS SÅ MYCKET JOBB DÄR DE KAN JOBBA PÅ EN GÅNG ,genom att lära sig på plats då. Men idag är det jobbigt för människor att leva, genom att det har blivit för mycket av skolors eller kurser då.

Det finns så mycket enkla jobb, som de behöver ingen skola till. MEN DET HAR BLIVIT MYCKET FEL IDAG. Folk måste lägga sig på höga lån och skulder idag, även den enklaste arbete de kan ta, då har det blivit fel någonstans i samhället genom att hjälpa varandra, istället för en massa skolor. FOLK HAR GÅTT GRUNDSKOLAN OCH GYMNASIET och sen ska de fortsätta läsa och lägga sig på höga lån idag.

Men har redan kunskaper från Grundskolans och Gymnasiet då, men ser hur fel och snett det är i samhället idag. Folk långt tillbaka behöver inte den ena skolan efter den andra skolan då, utan kunde hitta jobb på olika platser där, idag  kräver flera år skola, men förr kunde folk leva ett mycket bättre liv än nu. Folk fick undervisning på stället de började arbeta på då. FOLK LÄRDE SIG PÅ PLATS DÅ.

Men gör samma sak som då ,men nu måste folk gå skola, även enklaste jobb. På min tid stod jag bara och sorterar papper på Göteborgs universitet. Jag väntade på annat jobb, hade det som extrajobb då. Om jag skulle stanna kvar, då måste jag gå några år skola, för att sortera in papper i pärmar då. DET KAN VEM SOM HELST GÖRA ,SOM KAN ALFABETET DÅ. Plus världens tråkigaste jobb då. Men minns mycket väl när chefen sa, att det kan komma en annan som söker samma jobb som jag höll på med då. Har de gått skola, då gick de före mig såklart då. Men sökte en skola genom att jag ville jobba inom kontor då. Men den skolan behövde jag inte betala ens då.

Men jag kunde ta jobbet på Göteborg universitet om jag ville, men skolan för att sätta in papper i en pärm. Nej, JAG GICK EN SKOLA INOM KONTOR DÅ.

Det är mycket som är fel idag.

3 reaktioner till “CSN

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.