KRIG OCH BRÅK PÅ JORDEN

VI FICK DEN HÄR BILDEN? 

VAD BETYDER HON när har sett bilden en längre stund och bilden har kommit och gått då.

Vad betyder det?

TIDEN HAR VARIT TUFFT FÖR MYCKET MÄNNISKOR IDAG genom att jorden går igenom så mycket idag.

Det är krig och konflikter och bråk om olika saker GENOM ATT JORDEN ALDRIG HAR VARIT SÅ MÖRK OCH SVART SOM NU, genom att folk lider håller på att gå sönder inombords många idag, genom att jorden är mörk och svart för mycket människor då. Och mycket folk mår fruktansvärt dåligt idag.

Genom att ingen kan förstå andra människor GENOM ATT INGEN KAN PRATA MED VARANDRA DÅ och, folk dödar varandra genom att ingen kan sluta upp att döda varandra, genom att folk har slutat prata och ta hand om varandra då.

IDAG LEVER VI PÅ 2019 och folk borde utvecklas mycket mer. Folk som kommer från krigshärjade länder där ingen kan stanna kvar ens.

Jorden ser fruktansvärt ut idag genom alla krig, som ingen verkar få nog av ens, SEN IS BÖRJADE FÖRSTÖRA FÖR MYCKET MER FOLK DÅ. Men jorden är fruktansvärt med folk som dödar varandra då.

IS BÄR PÅ ETT INRE KRIG, SOM VERKAR ALDRIG TA SLUT, genom att döda oskyldiga människor som IS gör nu. IS bär på ett svart mörker inom sig, som måste bli ett stopp nu genom att jorden aldrig har varit så svart som nu. IS bär på ett fruktansvärt hat som andra får lida av nu.

Men vad hänt idag, genom att folk har slutat hjälpa varandra och slutat reda upp saker, istället för att misshandla varandra och döda varandra då. NÄR DE MÅSTE HJÄLPA VARANDRA DÅ.

Men vi hade problem första och andra världskriget med människor som var hemsk och vidrig. Men nu har vi IS, SOM FORTSATT ATT FÖRLÄNGA DET ,och IS är värre än andra då. Men ingen inom IS verkar utvecklas, och vi lever på 2019 och de fortsätter då, att kriga ,som vi gjorde då. Men IS har inte utvecklas alls ,genom att de fortsätter föra krig mot oskyldiga människor då. Nu måste annat folk lida, för IS har inte kommit så långt då. GUD VILL HA FRED MEN IS FORTSÄTTER ÄNDÅ ,ATT FÖRSTÖRA JORDEN HELA TIDEN, MEN FOLK HJÄLPER IS MED VAPEN ,SOM INTE ENS SKA ÄGA ETT VAPEN ENS DÅ.

MEN SVERIGE HAR SLUTAT MED KRIG, men de fortsätter då. Vi har slutat för länge sen krig då. Vi var inte ens med i första och andra världskriget ens då. MEN IS FORTSÄTTER ÄNDÅ. 

Sverige vill ha fred då.

SLUT SÄLJ VAPEN TILL IS.  De har jättemycket vapen idag.

Men jorden är svart och mörk nu.

FRED PÅ JORDEN EFTERSÖKER VI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.