SVERIGE

IDAG HAR SVERIGE BLIVIT VÄRRE OCH VÄRRE NÄR MAN SER VILKET FOLK REGERINGEN HAR SAGT JA

När man våldtar en ung tjej, som nyss har börjat livet då. Men slutar i sorg för båda föräldrarna och henne. HON FICK ALDRIG UPPLEVA LIVET, GENOM ATT HON VÅLDTOGS ,OCH TILL OCH MED BRÄNDE TJEJEN TILL DÖDS, SOM NYSS HADE BÖRJAT SITT LIV.

VARFÖR SÄGER REGERINGEN JA TILL FOLK SOM TILL OCH MED MÖRDAR OCH BRÄNNER UPP KVINNOR?????????

c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngel REGERINGEN HAR INGEN URSKILJNING IDAG, NÄR MAN SER VAD SOM HÄNDE FAMILJE DÅ , OCH NÄSTA GÅNG KAN VARA EN NY TJEJ SOM MISTER LIVET. Och männen verkar inte kunna se vad som är vad, genom att männen behandlar dem som djur då. Har ingen kärlek inom sig ,utan svart inom sig ,men ska man ta in folk som är kall och svart inom sig, som kommer från den värsta mörka kulturen då??? Som regeringen borde sett, när de sa JA till dem.

MEN FÖRSTA GÅNGEN DET HÄNDE I SVERIGE ATT FOLK BLIR BRÄND, DÅ KOLLAR REGERINGEN UPP DET SÅKLART. Genom att vi är inte van att bli bränd ,som dessa länder gör ,men har även bränt en äldre kvinna till döds, så det är även äldre kvinnor som kan sätta livet till. Men ung som gammal kan bli bränd om de går ut fel tid på dygnet då.

MEN SKA VI HA SÅ I LANDET ATT FOLK KOMMER HIT OCH ELDAR UPP SVENSKA FOLKET DÅ? NEJ SÅKLART. Men vi har aldrig gjort så, men folk kan åkt dit för mordbrand långt tillbaka. Men detta har vi aldrig haft ,att folk bränner oss och våldtar oss eller folk blir bestulen på saker och bränner oss då. Men har aldrig haft så galet och tokigt folk i Sverige ,men första gången det hände ,att bli bränd efter en våldtäkt, då skulle regeringen dragit åt sig öronen ,och kolla genom folket som kom hit genom att igen har gjort så i landet då.

MEN MÅSTE SÄGA NEJ TILL DEM, SOM BRÄNNER FOLK, GENOM ATT DET ACCEPTERAR VI INTE ALLS DÅ. VI KOMMER FÅ PROBLEM DÅ. STORA PROBLEM DÅ.

Men slutar med att föräldrar måste sitta och vakta sina barn när de bränner upp tjejer ,och snart kommer det säkert nästa skräll, och en kvinna har bränts till döds då. Eller små barn ,genom att inget är heligt längre sen regeringen har tagit in fruktansvärt mörkt folk idag. DET ÄR MÖRKA MÄNNISKOR INOMBORDS ,SOM REGERINGEN HAR TAGIT HIT NU.

bokGE MÄNNEN OCH FAMILJEN EN LAGBOK FOLK FRÅN DESSA LÄNDER OCH SVARTA LÄNDER DÅ ,SOM SKA LÄGGAS UT PÅ VARJE STÄLLE DE KOMMER IN DÅ. Men i lagboken ska det stå vad som händer ,om männen kör med gruppvåldtäkt och våldtäkter då. Om killarna går i skolan, då åker killarna ut från skolan får inte ens byta skola då. Och sen får killarna lämna Sverige på en gång. Männen får en enkelbiljett hem till sitt hemland även om det är krig, så åker männen ut från landet på en gång. Det spelar ingen roll om det är krig men även ålderna då. Om killarna är ung och går i skolan , då får föräldrarna åka med dem hem genom att mycket unga killar kan vara under 15 år när de börjar att dra i sexulateteten på dem Men gäller även dem och i hemlandet tar killarna åsnor till hjälp och kan samlas flera män på en åsna då. Men i Sverige då tar killarna tjejerna när de hittar dem enkelt som helst när de vill ha sex då. Men ofast är det flera män som ska ha kul då. Men tjejer och kvinnor åker dit på det men i hemlandet då tar männen åsnans om är så vanligt att de tar en åsna innan killarna har gift sig då.

MEN FÅR ALDRIG ÅTERVÄNDA HIT TILL SVERIGE ,NÄR KILLARNA HAR SKADAT EN TJEJ ELLER KVINNA ELLER BARN DÅ. KILLARNA FÅR ALDRIG ÅTERVÄNDA HIT DÅ. Om männen och familjen visste om det, då vaktar föräldrar sina söner då. Men även män som bor på andra ställen fick vetskapen om vad som händer om de kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt, samma där genom att ingen vill åka ut som har kämpats sig hit då. Men en del har köpt falska pass genom att rädda sig själv när det är bråk och krig i hemlandet då. MEN SÅ ENKLA TING ATT FÅ SLUT PÅ DET.

NÄR FOLK KOMMER FRÅN FÖRTRYCKT KULTUR ,DÅ BORDE REGERINGEN SETT NÄR FÖRSTA GRUPPVÅLDTÄKTEN VÅLDTÄKTEN KOM PÅ TAPETEN DÅ, att nu måste de börja kolla upp allt ,och se till att männen får lämna landet på en gång ,GENOM ATT SÄTTA STORA REGLER PÅ DEM. ÄVEN OM DET ÄR KRIG ,HEM PÅ EN GÅNG MED EN ENKELBILJETT.

Men regeringen tar inte så allvarligt på det, och det verkar inte fatta vad en tjej kan bli utsatt för idag. Men ingen verka ta allvar på det, får till och med stanna i skolan då. Men ska vi ha den här hemsk farlig regering ,när de ska skicka hem männen på en gång med en enkelbiljett då. Vi skulle få det lugnt då, genom att männen vågar inte ens titta åt en tjej eller kvinna, eller ett litet barn ,och även barnen blir fruktansvärt utsatt idag, än att bjuda ut henne, som är mer normalt att männen bjuder ut tjejen eller kvinnan då.

MÅSTE SKICKA HEM MÄNNEN MED ENKELBILJETT NÄR DE FÖRSTÖR FÖR SVENSKA FOLKET DÅ. Men inte i männens tankesätt bjuder ut tjejen eller kvinnan då ,utan kör med gruppvåldtäkter och nu brände de upp en ung tjej, som nyss har börjat livet. Men ska vi ha det såhär. Nu måste regeringen börja fatta, vad har vi för folk i landet nu. Ska vi ge bort tjejer och kvinnor till dem, som kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter och bränner baren ,som nyss har börjat livet då. DET ÄR FRUKTANSVÄRT FÖR FÖRÄLDRAR OCH BARNEN IDAG. DET ÄR SYND OM DEM.

MEN ÄR DET SÅ MÄNNEN TACKAR SVERIGE ,OCH TAR TJEJER OCH KVINNOR ELLER SMÅ BARN ,GRUPPVÅLDTÄKTER OCH BRÄNNER UPP OCH KÖR MED VÅLDTÄKTER, ,som har blivit en vanlig bild i Sverige idag. Vi har fått ett fruktansvärt land idag, som ingen hade trott när jag födde mina döttrar och mina barnbarn, att de fick leva som jag fick leva då.

MEN IDAG MÅSTE VI SITTA OCH VAKTA ALLT ,OCH SKICKA HUNDAR PÅ DEM NÄR MÄNNEN KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT PÅ KVINNOR OCH TJEJER ,OCH FLICKOR FÅR GÅ MED HUNDAR IDAG ,och skicka hundar på dem om killarna våldtar dem. Man vill inte ens sätta barn till världen när världen är så ond idag.

GENOM ATT LANDET HAR BLIVIT SVART IDAG ,OCH BARA ONDA MÄN HAR SVENSKA FOLKET FÅTT. Det är tacken att de hjälper folk hit ,och kvinnor, tjejer och barn får möta gruppvåldtäkter och bränner upp oss ,och bara våldtäkter som har blivit på modet idag.

MEN FINNS DET NÅGON KLOCKA SOM RINGER HOS REGERINGEN NU, genom att vakna upp ,vilka människor de har tagit hit.

Vi tar upp olika saker, att både ärkeänglar och Great master har varit ute och varnat då. Men ni kan läsa lite av olika texter som jag skrev från dem då. Ni kan läsa hela texten då. Men inte alla texter då, men ni kan kolla själv då. GENOM ATT LANDET ÄR MÖRKT SOM DE VARNADE FÖR DÅ.

DET VARNAR GREAT MASTER SAINT GERMAIN FÖR, jag skrev och varnar Sverige för problem då. Men även andra mästare Jesus. De var ute i tid till ingen nytta då. Genom att Saint Germain såg, att hela landet skulle bli mörkt ,och paradiset som han pratade om försvann på ett nafs, genom att ingen lyssnar på dem ,som ser framtiden med Sverige såklart.

8 MAJ 2015 FRÅN GREAT MASTER LADY NADA

Ni svenska har varit ett tålmodigt folk en längre tid. Ni får stora varningsklockor, men gör inget åt det. Ni ser att landet håller på att dela upp sig i olika läger ,som ni inte är van vid. Ni svenskar gör inte något åt det, för ni är van att lida i det tysta. Men den röran ,som råder nu i ert land ,det gäller att sätta fram fötterna och säga ifrån, vi vill inte mer ha det så här.

 

27 JULI – 2015 FRÅN GREAT MASTER JESUS som kallas på den tiden för Sananda, tills GUD rättade till det ,och fick höra hela sanningen om Jesus.

Jag kallar det för de förlovade landet”, säger Jesus. Sverige där krigen för länge sedan lagts ner. Det blir en väldig kontrast för många människor som kommer till Sverige. De måste vara beredda att ändra sig. ”Kan de inte ändra sig, då blir det ett liv i mörker”, säger Jesus.

Det kan vara svårt för er att se det.

De som fortsätter att bära slöja ,som täcker hela deras ansikte blir ett liv i mörker. De som flyr till Sverige måste vara beredd på ,att ändra sig ,och följa med landet som de har flytt till. Många av männen lever kvar i synden, och kvinnorna får fortsätta lida med dem. En del människor ,som flyr till Sverige är medveten om hur landet är, men många av dem är inte det.

JAG VET ÄRKEÄNGLARNAS VARNAR DÅ, SOM SKREV MED MIG ,OCH VARNADE ATT SVERIGE KOMMER FÅ PROBLEM DÅ. Men jag fattar att jag drogs till ärkeänglarna genom att GUD använder dem. Jag skrev och varnade för problem Sverige kommer få då.

Det kom olika ärkeänglar som jag skrev från då. Men inte alla då.

Adonael, Azrael och Jeremiel och Gabriel

ÄRKEÄNGLARNA SÅG HUR LANDET KOMMER ATT BLI.

4 DECEMBER – 2016.Alla varningsklockor ni får varje dag, sa ÄRKEÄNGELN JEREMIEL. Ni blundar och tiger för ni vet inte vad som är rätt eller fel.

 Har Sverige sett ut så här?  Nej säger ni. 

Håller landet på att förvandlas till en annan kultur nu, bara för ni vill rädda människor i nöd? ELLER SKA NI SÄGA NEJ TILL MÄNNISKOR ,SOM INTE FÖLJER LANDETS UTVECKLING NU kan ni säga nej till människor ,som inte vill följa med landets utveckling nu. Står ni och tiger och håller med dem?

Hur kommer det att sluta för Sverige?

Och Ärkeängeln Adonael väcker upp folk, och jag kan förstå idag, varför jag fick lära känna henne då.

FRÅN ÄRKEÄNGELN GABRIEL 23 JULI  2015 hämtat från mitt inlägg då. Ni kan läsa mer då.

I Sverige har det kommit in för mycket ont folk, som vill göra andra människor illa. Människorna kommer från krigsdrabbat land, och fortsätter att kriga när det kommer till Sverige. De fortsätter ,att leva med innebodd ilska, tills allt exploderar, inom dem.

 

 

 

12 OKTOBER 2015 SKREV FRÅN ÄRKEÄNGELN AZRAEL

”Vad beror allt på”? frågar ärkeängeln Azrael. 

Andra flyr för sitt liv ,och hela landet blir utsatt för våld från människor, SOM ÄR VAN VID DET.  De ser inte gränser utan de ser bara ilska och våld i sitt liv.

Vad händer då när de gör samma sak här i landet? De ser inte att Sverige tömmer på alla resurser de har. De visar ilska ,för folk vill helst ha på sitt sätt. Men folk har flytt till ett annat land, ,DÅ MÅSTE FOLK LÄRA SIG ATT ACCEPTERA HUR VI LEVER I SVERIGE. De har svårt att ta in det. Sverige har börjat acceptera för mycket nu.

Ni måste lära er att säga nej.

 

,,29 AUGUSTI 2015 FRÅN ÄRKEÄNGELN ADONAEL

”Tittar jag på Sverige så är det samma sak” säger ärkeängeln Adonael. När människor hela tiden försöker förblinda sig och vill inte se sanningen, då faller allt tillslut som ett i korthus. De vill inte se verkligenheten hur en del platser håller på att förändras i Sverige.  De blundar för sanningen, medan andra ser klart i det. Rädslan tar över maktbegäret då.

 

 

ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER HAR SKRIVIT FLERA INLÄGG OCH VARNAT ER. 

Men vad har vi nu?

Bara en massa problem och tänker på, hur det var när jag var ung, då hade vi inte dessa hemska fruktansvärda problem, våldtog och bränner folk. Men så har Sverige blivit idag, tack vare att ingen kan kolla upp folk. SÅG HUR DE LEVDE DÅ INNAN DE TOG IN DEM TILL OSS DÅ.

Om vi passar ihop med dem eller kan de skada oss då??? Genom att det har en annan kultur de har sagt JA till då. Men ingen verkar kunna folk när de har sex med åsnor då. Vilka de är då.

På min tid i Göteborg, kallade kvinnorna från dessa länder svenska kvinnor för horor, OCH INGEN KLOCKA RINGER HOS REGERINGEN DÅ.  Men hört det med egna öron då. Men hon sa, menar inte dig då. Men andra kvinnorna såg hon så. Jag har skrivit om den händelsen när dottern hennes var i krig mot giftermålet och hon gick emot mamma och pappa sin då. Jag umgicks mycket med dem. Men syn på kvinnor och tjejer då.

MEN OM REGERINGEN KÄNNER KVINNORNA FRÅN DESSA LÄNDER DÅ? Folk jag kände kommer från Turkiet och var kurder. Jag skrev om dem. Vi vet hur kvinnorna fungerar från dessa länder då. Jag såg den gången hur stark de är att påverka familjen då. Men de påverka sönerna då. De hör från familjen hur vi är då. Men det är mycket äldre kvinnor som tänker så om oss då. Men även kvinnor som kommer direkt till Sverige har den synen, genom att de inte har hunnit med att bli som oss då.

NU HAR VI VÄRRE FOLK ,SOM REGERINGEN HAR SAGT JA TILL SOM BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA. Men hur tänker regeringen då när de tar in folk, som kommer från en så hård kultur och sätter dem i Sverige och, på min tid såg oss som horor då. Men det var ingen som skadade mig då. Som folk som kommer nu, som även Ömer som är muslim gillar inte folk som bär burka ens då. Men regeringen verka gilla dem, som inte Ömer gör ,som kommer från ett muslimskt land då. Men har en annan syn.

REGERINGEN FÖRSTÖR FÖR ANNAT FOLK SOM REDAN BOR HÄR ,MEN HAR DEN SYNEN OM  BURKA.

Regeringen hjälper inte dem rätt ens

Men regeringen har tagit in folk ,SOM KAN KNAPP LEVA UTAN  BÖNEUTROP. DE SÄGER JA TILL DET. MEN REGERINGEN HAR INTE ENS SETT IGENOM FOLK ENS ,utan nu ska svenska folket leva med Böneutrop, som svenska folket måste tänka extra noga nu, kan de leva med det ,och höra på när den ropar ut böner då?

Det är lätt att säga JA genom att de inte tänker på hur de fungerar i vardagen då. Höra rop när ni kanske vill ha tyst runt er då. SÄG NEJ GENOM ATT ÄNDRA OM FOLK ISTÄLLET FÖR ATT GE DEM ALLT NU

De måste lära sig att leva som oss då. TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. GENOM ATT FÅ LUGNT DÅ.

Det finns svenska män som har våldtaget svenska kvinnor eller utsatt sina barn då. Men nu har regeringen ökat på ännu mer problem för kvinnorna då.

MEN NU HAR DE ÖKAT PÅ MED GRUPPVÅLDTÄKTER ,som aldrig  vi haft förut utan gruppvåldtäkter kommer från folk regeringen har tagit in, och kolla på hur misshandlad varje tjej eller kvinna har varit då. Men vi har aldrig haft det så illa då. Därför borde regeringen se signaler, att ni har de tagit in fel folk genom att svenska folket gör inte som de gör med kvinnorna och tjejerna då. DET HAR INTE HÄNT FÖRUT, OCH DÅ BORDE REGERINGEN SE ,ATT NU MÅSTE MÄNNEN LÄMNA LANDET. 

MEN REGERINGEN MÅSTE LÄRA SIG HUR FOLK LEVER I DESSA LÄNDER NU. Men verkar inte ha koll på det. Lära sig hur folk lever i sina hemländer ,och hur Sverige lever idag. Men de säger Ja till allt idag ,och när ska de börja säga Nej då?

GENOM ATT REGERINGEN HAR ÄVEN TAGIT IN FOLK ,SOM KAN BRÄNNA OSS. Men hade ingen koll på det, vart de kommer ifrån då ,genom att sluta ta in folk som skadar oss ,och tjejen som killen brände till döds nu. Men säg inte JA till flera från hans länder nu, genom att skydda kvinnor och tjejer och små barn då. SÄG NEJ TILL FOLK SOM KOMMER FRÅN HANS LAND DÅ. Det är inte bara hon, som har blivit utsatt för det en äldre kvinna blev bränd till döds. VI HAR INTE DEN KULTUREN ENS DÅ. Men säg nej till alla som skadar människor och bränner folk idag, genom att regeringen måste skydda oss nu.

Alla länder som håller på att skada folk ,och bränner folk MÅSTE REGERINGEN SÄGA NEJ TILL DÅ.  

Men vi har fruktansvärt land som håller på att FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP NU. VART TOG EDENS LUSTGÅRD VÄGEN, SOM SAINT GERMAIN PRATADE OM DÅ? Det blev en soptipp, genom att ingen kan lyssna på varningar då. SWEDEN

Men tar in folk som kan inte respektera folk, och tackar Svenska folket genom att bränna oss till döds och våldtar tjejen, men landet har bara blivit värre, det är gruppvåldtäkter och våldtäkter ,och nu bränner männen upp tjejen. Det är tacken när svenska folket öppnar armarna och hjälper dem då. Skicka hem männen med en enkelbiljett ,och aldrig får komma tillbaka till Sverige då. ALDRIG VISA SIG MER. Sluta ta in fler nu ,som mördar kvinnor och tjejer och små barn då.

Det börjar gå för långt ,och hela svenska folket blir utsatt för saker ,de har inte gjort dem ingenting. De får komma till Sverige, men tackar oss med gruppvåldtäkt eller våldtäkter och nu bränner de upp tjejer när de har våldtar tjejen. VARFÖR HJÄLPER MÄNNISKOR SOM GÖR SÅ MOT OSS.

Men det är bara början på ännu mera hemska saker.

MEN NU ÄR DET DAGS ATT SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT OCH FÅR ALDRIG MER VISA SIG DÅ.

ENKLA SAKER ATT FÅ SLUT PÅ PROBLEMET genom att börja rädda svensk tjejer och kvinnor, istället för att rädda männen nu.

OM MÄNNEN ÅKTE UT, DÅ BLEV DET SNABBT SLUT PÅ VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKT STANNAR HELLRE KVAR I SVERIGE ,ÄN ATT VÅLDTAR  KVINNOR OCH TJEJER OCH FLICKORNA DÅ genom att de har kämpat sig hit. Många av dem har köpt dyra pass ,genom att länder släpper inte dem. Och ingen skulle våldta kvinna eller tjej eller gruppvåldtäkter, männen skulle aldrig röra en tjej eller kvinna ,om de visste det. Enkla saker för dem genom att börja rädda tjejer och kvinnor och barn nu. DET SKULLE SNABBT BLI SLUT PÅ DET.

MEN RINGER DET NÅGON KLOCKA HOS REGERINGEN NU borde ringa en klocka nu när männen tackar Svenska tjejer och kvinnor genom att våldtar och bränner henne. Men ringer det någon klocka hos regeringen nu??????

MEN REGERINGEN MÅSTE BÖRJA DELA UT EN LAGBOK TILL MÄNNEN  OCH FAMILJEN ,OCH PÅ VARJE PLATS MÄNNEN DYKER UPP. 

ATT DE ÅKER UT MED ENKELBILJETT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.