BARN – CHILDREN

SER EN KEDJA AV JÄRN ,SOM NÅGON KASTAR DEN RUNT HALSEN PÅ FOLK DÅ. Men var gjort i öglor kedjan då.

Varför fick vi den bilden kastar en kedja runt halsen?

Kedjan är gjort av stål, men någon kastar den runt halsen. Kedjan kan vi ha runt halsen som är gjort av stål, och vi kan använda den till mycket då.

MEN ÄVEN KAN GÖRA OSS ILLA PÅ KEDJAN OM FEL MÄNNISKOR HITTAR DEN, EXEMPEL BARN, kan skada sig på kedjan ,om föräldrarna i är inte nog observant då. Men kan köpa kedjan till olika saker, men även ha den runt halsen då. Kedjan är gjort av stål och har en massa öglor då.

MEN KAN BARN FASTNA I DEN?

MEN VÄLDIGT SMÅ BARN KAN FASTNA I DEN om föräldrarna inte ser det ,eller lägger den åt sidan kan barnen skada sig och fastna i den då.

Vi fick upp den bilden, men föräldrar tänker inte på det när de har köpt kedjan, att barnen kan fastna i den då. Men kan strypa sig av den, GENOM ATT BARNEN KAN LEKA LEKAR MED VARANDRA DÅ. 

Men föräldrarna tänker inte på det, att barnen kan skada sig på kedjan de har hemma då. MEN DET FINNS SÅ MYCKET KEDJOR IDAG, olika sorter och folk köper kedjor till att smycka sig med. Och väldigt små barn ska inte leka med den, även om föräldrarna håller koll på allt, så kan de vända sig om och föräldrar ser inte vad som händer då.

NÄR BARNEN ÄR SMÅ OCH KRYPER RUNT PÅ GOLVET OCH HITTAR KEDJAN, som föräldrar inte tänker på när de ser barnen kryper runt på golvet, att ha koll på dem.

Men det är när barnet är väldigt liten. SER ATT BARNEN SKA SMAKA PÅ ALLT OCH TESTA ALLT NÄR DE HITTAR KEDJAN DÅ. Ibland har barnen storasyster eller storebror, som vill testa kedjan ,eller syskonen glömmer den och lilla barnet hittar kedjan, och börjar testa den och kan göra sig illa på den.

MEN SMÅ BARN KAN LEVA FARLIGT IDAG genom att det finns så mycket saker, att göra sig illa på idag. Och mycket har utvecklats idag, som barnen får lida av idag.

Vi fick upp en kedja ,som någon kastar runt halsen på en person, SOM DE KAN SKADA SIG PÅ OM DE HAR DÅLIG KOLLA PÅ BARNEN DÅ.

Genom att det finns äldre syskon, som kan stöka till och barnen leker inte samma lek. OCH DET FINNS MYCKET SKADLIGA SAKER FÖR SMÅ BARN, som föräldrar måste börja ha koll på då.

Men kan vara svårt vi såg en kedja kastas runt halsen på en person, som kan skada sig av kedjan, som är gjort av öglor då. SER EN LITEN HAND SOM FÖRSÖKER STOPPA IN HANDEN I KEDJAN DÅ.

Men leker med den, genom att barnen kan hitta så mycket ,som folk tänker inte på, att det är farligt för dem. OCH HÅLL BARNEN UNDAN DEM GENOM ATT SKYDDA DEM.

MEN BARNEN LEVER I EN FARLIG VÄRLD ,och det kommer nytt, som de kan skada sig på. Det är onödiga saker folk köper hem och tänker inte på barnen ens.

MEN IDAG ÄR DET TUFFT ATT VARA LITEN OCH KRYPA RUNT ,genom att folk har slutat kolla upp allt, och ser inte när små barn kan skada sig på onödiga saker då.

Men var noga och kolla upp barnen, och köp inte saker som skadar dem. LÄS PÅ ALLT NÄR DET GÄLLER LEKSAKER DÅ.

TA HAND OM BARNEN NU.

3 reaktioner till “BARN – CHILDREN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.