SOLEN – SUN

VI SER VITT LJUS OCH EN PERSON GÅR IN I STARKT SOLLJUS.

Men vad betyder allt vi ser nu?

FOLK SKA VARA AKTSAM MED SOLEN SÅKLART ,GENOM ATT SOLEN ÄR FÖR HET PÅ EN DEL STÄLLEN I VÄRLDEN DÅ.

Men Sverige har inte ens tillgång året runt till solen. FOLK KAN INTE ENS LEVA UTE ,som en del länder kan klara av när de har problem att övernatta, och då kan folk övernatta ute ,som är väldigt vanligt i en del länder. Det finns varma länder på jorden, som har tillgång till lite skydd från solens strålar då.

Men hur stark solen än kan bli, DÅ KAN INGEN VISTAS UTE FÖR LÄNGE I SOLEN ÄVEN OM FOLK HAR SVART HUD KAN INTE VISTAS DÄR FÖR LÄNGE, genom att hättan tar över dem då och måste gå in i ett hus eller sätter upp ett lä som skyddar dem från solen då.

Men svenska folket har inte riktigt förstått hettan från solen, genom att de kan åka till länder, som har på en del ställen året runt sol. Men badar och solar och tänker inte på att de måste skydda sin hud, och många av svenska folket har ljus hud, OCH KAN INTE VISTAS FÖR MYCKET I SOLENS STRÅLAR ENS utan måste skydda sig och köper solskyddsfaktor som ska skydda dem en bit.

Men i själva verket kan de inte vara ute för länge om de smörjer in huden, genom solens hetta, men även huvudet kan få problem från värmen, GENOM ATT VÄRMEN TAR ÖVER ER ,OCH NI MÅSTE SKYDDA HUVUDET DÅ.

Men hur många tänker på att skydda sitt huvud då?

Det finns folk som kan förstå, att sätta en liten hatt på huvudet eller någon slags parasoll kan en del folk ta till hjälp när solen är som varmast då. Men folk tänker inte på det när de ska ut och sola, att de måste ta det lugnt och speciellt för barnen måste ni skydda, GENOM ATT SLIPPA EN MASSA BRÄNDSKADOR PÅ KROPPEN, som barnen kan få när ni åker till varma länder, där solen är så varm för er, som ni ska tänka på då.

Men nu åker mycket folk till varma länder, där solen är så varmt och hur gör ni då? Ni sitter oftast i kvar i solen jättelänge då och tänker inte på solens starka strålar, som ni måste tänka på då genom att skydda huvudet och huden som ni måste göra idag. NÄR FÖRÄLDRAR OCH BARNEN ÅKER TILL VARMARE LÄNDER MED BARNEN, DÅ MÅSTE FÖRÄLDRARNA TÄNKA PÅ ATT SKYDDA BARNEN DÅ. Föräldrarna måste tänka på det när de åker till länder där solen är så stark och står nästan rakt ovanför er, som är inte den bästa platsen att vistas på då.

MEN HUR MÅNGA MÄNNISKOR KOMMER BRÄNNA SIG NU?

Ni måste vara brun och vacker då och ingen kan vara vit idag, utan folk ligger och pressar och pressar för att bli brun idag, genom att ingen vill vara blek i huden då, utan brun som en pepparkaka vill alla bli. Det finns folk som har svårt att bli så brun, GENOM ATT VI FÖDS MED OLIKA HUD I SVERIGE DÅ, en del kan sola mer och en del mycket mindre då. Folk är olika som bären, som bären på busken är då. Folk måste tänka på, vad ni tål när ni ska ut och bada då. Nu kommer sommaren mycket närmre och ibland har ni varm sommar och ibland kall sommar då.

Men alla vill sola såklart ,och bli brun som en pepparkaka GENOM ATT MODET ÄR SÅ ,men förr, då var folk rädd för solen och skyddade sin hud hela tiden ,genom att inte bli brun, utan vit ville folk förr i tiden vara då.

Men nu måste ni vara brun och kommer bränna er när ni ska sola, men även huvudet kan få problem GENOM ATT INGENS HUVUD TÅL DEN VÄRMEN när den slår till ,utan måste skydda sitt huvud då ,som folk kan glömma bort att skydda då när solen börjar skina över er, eller så åker ni till varma länder. Folk kan sola hela dagarna utan att vila från solen då. När folk solar hela tiden, då ligga folk och pressar för att bli brun som en liten pepparkaka ,då solar och solar ni hela tiden när ni åker utomland då. MEN MYCKET FOLK GÖR SÅ IDAG ,MEN TÄNKER INTE PÅ HUDENS ENS UTAN SOLAR OCH SOLAR DÅ.

MEN MYCKET ORTSBEFOLKNING SKYDDAR SIG genom att de känner till solens fara när de bor i dessa varma länder, som svenska folk känner inte ens till då, fast de kan bränna sig och skada sig, så åker de dit igen och igen och gör samma sak, och åker till läkaren genom att huden har fått problem då.

Men folk åker igen och igen OCH MYCKET FOLK HAR FÅTT HUDPROBLEM IDAG genom att ingen verkar förstå ,vad ni utsätter er för då, genom att ligga flera timmar i solen ,och kan inte stanna upp och vila då. Folk måste ut i solen, och ni ligger och pressar er så mycket ,och ligger med näsan mot solen, genom att ni måste bli brun nu som andra då.

Men kan ni låta bli det genom att ha balans när ni åker dit, genom att skydda huvudet och skinnet då ,och tänk på att inte vara ute hela tiden när solen står högst upp på himlen då. Folk tar en vila då ,och gå ut när solen har gått ner då, och då kan ni klara av mycket bättre då, genom att ni är inte född med den huden ,som länder i Afrika har då, UTAN VIT HUD ,OCH MÅSTE SKYDDA HUDEN HELA TIDEN NÄR NI ÅKER OCH BADAR DÅ.

Men hur många kommer lyssna på det nu?

Vi hoppas på att ni lyssnar genom att skydda er själv ,och ni som har barn måste skydda huden på dem då, och var vaken idag och skydda huden när ni ska ut med familjen GENOM ATT BARNEN KAN SKADA SIG I FÖRTID. Om föräldrarna inte ser det, då kan barnen få problem i framtiden när de får skador på huden, som är inte perfekt val för föräldrarna, att ta dem ut i solen när solen är som starkast då, GENOM ATT SKYDDA BARNEN FRÅN BRÄND SKADOR DÅ, istället för att ställa till problem för dem då.

Men nu måste mycket folk ut och sola OCH DÄRFÖR VARNAR GUD FÖR DET genom att ta vara på er nu. Det är lätt att glömma bort det när ni åker till varmare länder, som är inte ens född med den huden de har då.

Men tänk på det nu

En reaktion till “SOLEN – SUN

 1. VARFÖR INTE SAINT BARTHOLOMY SVENSK SLAVÖ ?Bön om Kristi blodBön om Kristi blod 0 9095 9
  redaction 9 Läser Min
  Bön om Kristi blod. Bland alla de element som vi har i den katolska kyrkan är Kristi blod en av de mest kraftfulla och det är därför det finns bön till Kristi blod.

  Det är ett element som fortfarande lever fram till idag eftersom det fortfarande ligger i de sårade händerna på den uppståndna Jesus Kristus. Vår tro håller bilden av Jesus vid liv på korset där hans blod rinner för mänsklighetens kärlek.

  Oavsett vilken begäran vi har, tror vi att Kristi kraftfulla blod har tillräckligt med kraft för att ge oss det vi ber om.

  Bön kan göras var som helst och allt som behövs är att ha tron ​​på att miraklet beviljas oss.

  Innehållsindex
  Är bönen om Kristi blod kraftfull?
  Kristi blodbön för barnen
  Kristi bönblod för svåra fall
  Bön till Kristi blod för att fördriva problemen
  Av skydd med Kristi blod
  Bön för vardagen
  Är bönen om Kristi blod kraftfull?
  Bön om Kristi blod
  Alla böner till Gud är kraftfulla.

  Om du ber med tro kommer du att ha allt du letar efter.

  Tro och tro på kraften hos vår Herre Jesus Kristus.

  Kristi blodbön för barnen
  Åh min far, jag kommer för att tigga dig och ber dig att höra min röst, jag är orolig, förbjuden så att min son flyttar sig bort från dåligt sällskap och inte faller i konsumtion av droger, alkohol, han går igen skolan, jag ber dig av hela mitt hjärta om kraften i Jesu Kristi blod, Herre, gör honom till en bra man igen.

  Herre, vår himmelske Fader, rena vår sons själ, rena honom från ondska, hat, förargelse, rädsla, ångest, ensamhet, sorg och smärta … genom ditt blod ber vi dig omvandla honom till en varelse som älskar andra , glad, lugn, snäll, utan rädsla, som överför kärlek, utan ångest, formar andan skyddar den med ditt dyrbara blod.

  Barmhärtiga Gud, du som vet allt, som ser allt, ger oss visdom eftersom vi är föräldrarna vi är och vi vill bli bättre, hjälp mig att förstå med dem, vi vet hur gammal du är och det är när de är mer rastlösa och / eller upproriska.

  Åh, Jesus Kristi välsignade blod utgjorde Jesus på vår son, ditt välsignade och renade blod, så att det kan ge honom styrka.

  Jag ber dig från djupet av min varelse.

  Amen.

  Du kan be bönen om Kristi blod för barnen med ditt barn.

  Barnen med de vackraste sakerna som kunde ha hänt oss. de är frukt av vår kärlek och vi tar emot dem i denna värld full av glädje med tro på att allt kommer att fungera för dem i livet.

  Men det finns tillfällen då vi som föräldrar lever upplevelser som inte är trevliga och det är när blodet kan Christ Det blir vårt enda hopp.

  Att be om våra barn är den modigaste kärlek vi kan göra.

  Kristi bönblod för svåra fall

  O Jesus Jesu Kristi välsignade blod, oklanderligt, mänskligt och gudomligt blod, tvätta mig, rena mig, förlåt mig, fyll mig med din närvaro; Renande blod som du ger styrka, jag älskar dig i din eukaristiska närvaro på altaret, jag tror på din kraft och söthet, jag litar på dig för att bevara mig från allt ont och jag ber dig från djupet av mitt varelse: penetrera min själ och Rengör det, fyll mitt hjärta och bländ det.

  Dyrligt blod utgjutit på korset och bankande i Jesu heliga hjärta, jag älskar dig och erbjuder dig i hyllning min beröm och kärlek, och jag tackar dig Herre ditt blod och ditt liv eftersom tack vare dem män har vi räddats och vi får försvar innan Allt dåligt runt oss.

  Åh Jesus, som har gett mig ditt blods värdefulla gåva, och på Golgata, med mod och generös övergivande, rensade du mig från alla fläckar och hällde priset på min inlösning; O Kristus Jesus, som är mitt liv på altaret, du kommunicerar livet till mig, du är källan till alla kända nådar, och Guds stora gåva till hans barn, du är testet och löften om evig kärlek till oss.

  Jag uppskattar alla möjligheter som jag har räddats och skyddats med din styrka och kraft, som håller mig i säkerheten om den absoluta förståelsen av mina svagheter, min sårbarhet och din förmåga att skydda mig från det onda som omger mig, av djävulens lurar som alltid kläder oss utöver våra styrkor och möjligheter.

  Tack för att du är ett kungligt blod som befriar vårt liv från mörker och från de ondskapens instrument som ofta kommer att skada oss.

  Amen.

  Kristi blod grodde i det ögonblick då han gav sitt liv för mänsklighetens kärlek och i det koncentreras Guds kraft för att ge oss de mirakel vi behöver.

  Det kan vara svåra förfrågningar. Sanna mirakel där bara en övernaturlig kraft kan agera och det kan vara kraften i Kristi blod.

  Denna bön kan göras med familjen eller en vän, det viktiga är att veta att vi måste tro, det är det som garanterar att bönen är effektiv.

  Bön till Kristi blod för att fördriva problemen

  Problem, i de flesta fall, stämmer inuti oss och skadar dig. Vi tillbringar sömnlösa nätter bara för att tänka på den problematiska situationen vi har och det ger oss fysiska konsekvenser som är väldigt irriterande.

  Att kunna utvisa problemen utanför oss, från våra hem och även utanför våra nära släktingar är en nödvändig handling och i detta kan kraften i Kristi blod hjälpa oss.

  Be med denna specifika begäran och tro att Herrens svar är på väg.

  Av skydd med Kristi blod

  Lord Jesus, i ditt namn och med kraften i ditt dyrbara blod förseglar vi varje person, fakta eller händelser genom vilka fienden vill skada oss.

  Med Jesu blods kraft förseglar vi alla destruktiva krafter i luften, på jorden, i vattnet, i elden, under jorden, i naturens sataniska krafter, i helvetes avgrund och i värld där vi kommer att röra oss idag.

  Med kraften i Jesu blod bryter vi all den inre störningen och handlingen hos den onda.

  Vi ber Jesus att skicka den välsignade jungfrun till våra hem och arbetsplatser tillsammans med Saint Michael, Saint Gabriel, Saint Raphael och hela hans domstol i Santos Angeles.

  Med kraften i Jesu blod förseglar vi vårt hus, alla som bor i det (namnge var och en av dem), folket som Herren kommer att skicka till det, liksom matoch de varor som Han generöst sänder oss för vår underhåll.

  Med kraften i Jesu blod tätar vi jorden, dörrar, fönster, föremål, väggar och golv, luften vi andas och i tro placerar vi en cirkel av hans blod runt hela vår familj.

  Med Jesu blods kraft förseglar vi de platser där vi ska vara i dag, och de människor, företag eller institutioner som vi kommer att ta itu med (namnge var och en av dem).

  Med kraften i Jesu blod förseglar vi vårt materiella och andliga arbete, vår hela familj och våra fordon, vägar, flyg, vägar och alla transportmedel som vi kommer att använda.

  Med ditt dyrbara blod förseglar vi handlingarna, hjärnan och hjärtan hos alla invånare och ledare i vårt hemland så att din fred och ditt hjärta äntligen kommer att regera i det.

  Vi tackar dig Herre för ditt blod och ditt liv, för tack vare dem har vi räddats och vi är bevarade från allt ont.

  Amen.

  GloriaTV
  Denna bön om skydd med Kristi blod är mycket stark!

  Vi kan be att Kristi kraftfulla blod täcker oss som en mantel av skydd omkring oss så att den onda inte rör oss. Varken vi eller våra barn eller någon av vår familj och vänner.

  Som det hände i nytt testament som stänkte blod på husens linser som en symbol för skydd, på samma sätt genom tro som vi idag ber om att Kristi blod är besatt vid ingången till våra hem och om oss och skydda oss från allt ont.

  Bön för vardagen

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag åberopar det kraftfulla skyddet av Kristi dyrbara förlossningsblod, universumets kung och kungarnas kung.

  I Gud Faderns namn, i Guds sonens namn och i Guds namn den Helige Ande: med kraften i Jesus Kristus, Herrens blod, förseglar jag och skyddar, skyddar och förseglar min medvetna, omedvetna, undermedvetna, min anledning, mitt hjärta, mina känslor, mina sinnen, min fysiska varelse, min mentala varelse, mitt materiella varelse och min andliga varelse.

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Allt jag är, allt jag har, allt jag kan, allt jag vet och allt jag älskar är förseglat och skyddat med kraften i Jesu Kristi Herrens blod. Min Gud, kom till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag förseglar mitt förflutna, mitt nuvarande och min framtid, jag förseglar mina planer, mål, drömmar, illusioner, allt jag gör, allt jag börjar, allt jag tänker och gör, det är väl förseglat och skyddat med kraften i Jesu Kristi blod Herren. Min Gud, kom till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag förseglar min person, min familj, mina ägodelar, mitt hus, mitt arbete, mitt företag, mitt släktträd, före och efter, allt är förseglat och skyddat, med Jesu Kristi Herrens blods kraft.

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag gömmer mig i såret på Jesu sårade sida, jag gömmer mig i det obefläckade hjärtat av den välsignade jungfruliga Maria, så att ingenting och ingen kan påverka mig med deras ondska, deras dåliga ord och handlingar, med deras dåliga önskemål eller med deras bedrägerier, så att ingen kan skada mig i mitt känslomässiga liv, i min ekonomi, i min hälsa, med deras sjuka skickade, med deras avund, med deras onda ögon, skvaller och förtal, inte heller med magi, trollformler, trollformler eller hexes.

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  All min varelse är förseglad, allt omkring mig är förseglat, och jag ……. Jag är evigt skyddad med vår förlossares dyrbara blod.

  Amen, amen, amen.

  Be den bön Kristi blod för varje dag med stor tro.

  Detta är en anpassning som hjälper oss att hålla tron ​​levande i familjen såväl som att främja varje medlems fysiska och andliga enhet.

  Det kan göras på morgnarna för att presentera den nya dagen före all mäktig Guds närvaro. Du kan göra nio dagar långa meningssekvenser eller göra en spontan bön. Det viktiga är att inte sluta göra det.

  Det finns tidsålder där tro verkar mycket lätt att bryta och det är i de stunder där dagliga böner börjar bära frukt. Att be om att Kristi blod är välsignad med vår dag är viktig och kraftfull.

  Att alltid tro att Kristi blodbön har makt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.