UNGDOMAR – YOUNGSTERS

FOLK SOM BOR HEMMA DÅ. Vi följer bilden.

Ser en person ,som står i en gång håret är blött, han eller hon skakar på sig och håret är blött när de skakar på huvudet sitt. Personen verka leva under ett hus, MEN KÄNNS MÖRKT DÄR PERSONEN LEVER DÅ. Det är väldigt mörkt där de lever då. Men under taket ser vitt tak, ser ut som en källare där någon lever då.

Ser ljus, ut i ljuset sätter och sätter sig på en gräsmatta då. Och lägger sig och tittar upp mot himlen.

Men varför får vi den här bilden nu?

Folk kan bo så GENOM BRIST PÅ BOSTÄDER IDAG och då kan folk bo så, även yngre människor kan leva så genom brist på pengar, genom att allt kostar pengar idag att hyra en bostad då. Och långa köer till en perfekt bostad som kostar inte så mycket då.

Men mycket yngre människor kan bo så genom att spara pengar eller brist på bostäder och väntar in en bostad, som kostar inte för mycket då. Genom att yngre människor inte vill betala för mycket för en lägenhet då, utan det billigaste eller så hyr de bostäder ihop mycket yngre, de delar på lägenheten. Men alla lägenheter är för dyrt att hyra själv en bostad, eller så kan de inte ta den bostaden, GENOM ATT BOSTADSBOLAGET KAN SÄGA NEJ NÄR DE SER VILKEN EKONOMI DE HAR, då kan de hyra med vänner eller bo hemma ,som den här personen gör, tills de har hittat en lägenhet de kan betala för då.

Men så ser Sverige ut att idag, då kan mycket yngre människor halka på den naturligaste, att hyra en bostad, som förr var väldigt enkelt att hyra och kön fanns även på den tiden. Men lönen var inte samma som nu, genom att mycket ungdomar får problem med jobb och går på olika kassor, SOM BETALAR FÖR LITE TILL DEM, och får leva hemma, de som kan det eller så hyr de en lägenhet ihop med annat folk då genom att dela på allt, har inget val än att hyra ihop med andra människor när hyrorna är så hög idag, då är det svårt för en del att betala ensam och bostadsbolagen kan säga nej när de ser deras ekonomi då.

MEN SKA DET VARA SÅ NU?

De kan inte hyra en bostad SOM VAR ENKELT FÖRR I VÄRLDEN, de kunde hyra bostäder och det fanns inget problem för folk då, och ingen ville ens bo hemma som en del måste bo idag, genom att hyrorna är för hög för en enda person att betala då.

Men så illa har det blivit som måste bli en ändring på då GENOM ATT HÖJA BIDRAGEN ELLER GE BOSTADSBIDRAG ÄVEN TILL UNGA MÄNNISKOR, ÄVEN OM DE ÄR UNG DÅ, genom att allt kostar att bygga nya bostäder ,och då blir hyran därefter, då gäller det att hjälpa våra ungdomar idag, att hyra sin egen bostad, som är extra viktigt att lämna boet när det är dags och bo själv en tid.

Det är bra för mycket ungdomar som lämnar sitt hem ATT SKAPA SIN EGEN OAS RUNT SITT HEM, som är svårt när de måste bo hemma eller hyr ihop med andra då.

DET BÄSTA ÄR ATT BÖRJA SITT LIV BO SJÄLV OCH VÄXA UPP som tar lite tid att leva själv när de får inte ens chansen till att bo själv. När de bor bland vänner eller bland kompisar, då får de inte chansen att börja bygga upp sitt liv i lugn och ro, och känna att de är vuxen som är viktigt att bygga sitt liv ifrån då.

MEN ALLA FÖDS MED EN PLAN DE SKA FÖLJA SOM ÄR EXTRA VIKTIGT ATT LEVA SJÄLV och känna av hur de vill leva då, genom att inte bli påverkad av andra människor som är extra viktigt, att följa sin plan och bo själv en tid,är nyttigt för alla människor att skapa sin egen oas, som är svårt när de bor ihop då. Genom att köpa de ni vill ha som har med mycket er själv då, genom att alla är så olika som bären då.

Genom att leva och må bra är det bästa att bo själv en tid, tills ni har kommit på mycket annat ni ska göra då GENOM ATT ENSAMHETEN ÄR BLAND DEN BÄSTA VÄNNEN VI HAR DÅ genom att föräldrar kan styra er, som är fel då genom att ni ska växa upp och leva i harmoni, som en bostad kan ge er då genom att växa in i samhället, då är ensamheten den bästa början av allt då.

Men nu har mycket ungdomar problem att bo själv, som är extra viktigt att göra då GENOM ATT BÖRJA BYGGA ETT NYTT LIV, då var det föräldrar och nu är det en annan tid, ni ska bygga ifrån, alla era tankar ni har då, vad ni vill göra av livet då.

Men mycket annat händer med er SOM FÅR SKAPA ER EGEN OAS GENOM ATT BÖRJA BYGGA UPP ERT HEM ÄR DEN BÄSTA STARTEN, VI GER ETT HEM LEVA SJÄLV och pynta sitt hem efter smaken, bara små exempel på att bo helt själv, utan någon som bestämmer över er, då mår ni bäst över då.

MEN TÄNK PÅ DET ATT INGEN ÄGER SINA BARN ENS utan allt är till låns, men hjälpa varandra och stötta varandra är den bästa samarbete ni kan ha med varandra då, genom att hjälpa och stötta varandra och ALDRIG MANIPULERA ERA BARN DÅ utan låt de tänka själv alla barn, genom att de har så mycket visioner barnen som har inte som er då, utan en helt annan väg att gå då.

Men hur många tänker på det, ATT BARNEN MÅSTE LEVA EFTER SINA VISIONER OCH INTE BLI STÖRD AV ANNAT FOLK DÅ. Men låt barnen få växa själv genom att ingen äger barnen då, bara för att barnen föds till er, då  har de en annan plan än vad ni har då, genom att respektera barnen är bland det viktigaste att göra då.

Barnens val är bland det viktigaste ATT LYSSNA PÅ DEM, vad de vill och styr dem inte då utan lyssna på barnens önskan som är bland det viktigaste att göra då.

Genom att de föds med en plan, SKA MÖTA OLIKA MÄNNISKOR DE KOMMER STÖTA PÅ OLIKA SAKER som ni gillar inte alls, genom att ni har inte har samma plan som dina barn då. Barnen har ett helt annat liv än vad ni ska leva då.

Och tänk på det ATT IGEN SKA GÅ I SAMMA FOTSPÅR bara för att det finns arbete där.

Men så kan en del föräldrar göra och lyssnar inte på dottern eller sonen då, genom att de ser en framtid där, som de ser inte då, men föräldrarna måste bara lyssna på sina barn, vad de vill då, genom att allt finns i planen när de föddes. VAD BARNEN KOMMER LEVA PÅ OCH JOBB ÄR INRÄKNAT DÅ. BARNEN DRAS TILL ALLT, genom att skapa en ekonomi när de föds, genom att de vet vad de gillar att jobba med, och även de möter människor där, som handlar om att städa med varandra på en del jobb, måste de mötas ett tag och lämna varandra, genom att de föds med en plan som de måste följa varje barn då.

MEN TÄNK PÅ DET SLUTA STYR ERA BARN DÅ genom att låta de leva då och hjälp dem, istället för att fälla krokben på barnen då.

GENOM ATT STÖTTA DEM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT GÖRA DÅ. 

Därför är det bäst att bo själv en tid genom att följa sin egen plan då som ni föds med då.

2 reaktioner till “UNGDOMAR – YOUNGSTERS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.