BLOGGVÄRLDEN

JAG FÅR EN BILD NÄR JAG SITTER MED BLOGGEN. Folk börjar läsa den. Pratade om Kewan. Det fanns folk runt mig. Det var fler människor på stället. Satt tillsammans med folk. Jag var inte ensam där.

MEN VARFÖR FÅR VI DEN BILDEN?

MEN FOLK ÖNSKAR ATT BLOGGEN SKA RÖRA PÅ SIG DÅ. Men för alla fungerar det inte då, bloggen kan folk önska ,att de ska tjäna en massa pengar på bloggen som en del gör idag. Men alla kan inte göra det även om folk skriver varje dag, så kan de få lite folk då.

Det spelar ingen roll hur folk skriver, då handlar det om folk som gillar bloggen då. Ibland kan bloggen gå jättebra och folk tjänar en massa pengar, även om de är inte den bästa skribenten då. Men ändå kan folk få mycket läsare OCH FOLK KÖPER IN FOLK ,genom att bloggen går bra för dem, och folk vill lägga reklam på bloggen, som en del måste stå ut med då genom att tjäna en massa pengar från företaget ,som betalar till dem, men de sköter marknadsföringen för dem. Vi kan se att de är skribenten som sköter marknadsföringen för dem.

MEN DET ÄR STORA FÖRETAG SOM KÖPER IN BLOGGEN OCH LÄGGER REKLAM PÅ BLOGGEN PENGAR PÅ, som hjälper folk att tjäna en massa stora pengar på bloggen. Folk kan få hur mycket som helst betalt bara att sitta och skriva på bloggen, även om de gör ett stort jobb skribenten, då kan de betala hur mycket som helst, som folk älskar dessa pengar då. Folk kan tjäna pengar som en del folk ser, att där kan de tjäna pengar även stora pengar på bloggen genom att bara sitta och skriva då.

Men en del skriver inte perfekt, men de gillar dem för folk har börjat kolla på bloggen, och vart ska de lägga sin reklam GENOM ATT DE VILL TJÄNA PÅ FOLK DÅ och då kan folk få mycket läsare då, och folk läser bloggen, som inte alla kan förstå när de sätter sig och ska börja blogga, att en del har en dröm om att tjäna en massa pengar, men inter en del utan en del vill bara ha bloggen för sig själv och skriva bara när de vill då, utan att känna den pressen på dem då.

MEN BLOGGVÄRLDEN ÄR INTE KUL FÖR EN DEL FOLK ,som tror att de ska tjäna en massa pengar på sin blogg. Folk önskar att företagen köper in dem, som ibland kan lyckas med då, men de måste vara fast med dem, genom att de köper in folk och gör reklam från dem och måste betala dessa höga summor till folk, som mycket folk tittar åt då, genom att folk har sett långt tillbaka, hur de fick dessa pengar och då vill de även ha dessa pengar ,att sitta och skriva och få betalt när de sitter och jobbar då.

MEN ALLA KAN INTE FÅ DEN LYCKAN ,men det är även företag som köper in bloggen de sitter och jobbar med, GENOM ATT FÖRETAGET SER ATT DE HAR MYCKET BESÖKARE OCH VILL ÖKA SIN FÖRSÄLJNING SÅKLART och så går bloggen världen till när folk får mycket betalt när de sitter och skriver då, genom att företagen ser dem och sen sitter de ihop med dem. Folk blir inte så fri alla gånger genom att de måste ha sin reklam hos dem, som har ökat mycket besökare och kan skriva dåligt eller bra. Men ändå mycket folk som läser bloggen och det kan finnas folk som skriver bra och kan skriva, men kan ha dåligt ändå med läsare då.

Det spelar ingen roll hur ni skriver idag GENOM ATT DET HANDLAR OM BESÖKARNA DÅ. Och en del skriver bara några rader för den dagen, men bloggen kan ändå öka, fast de skriver jättelitet, då kan bloggen ändå öka enormt mycket. Men även folk som har problem att skriva, men vill bara sitta och skriva, men folk kan hitta dem, men plötsligt ökar bloggen för dem, fast de kan ha problem med mycket när de skriver.

Men folk tänker inte på det utan älskar att kolla på bloggen eller så vill folk ställa till problem för dem som skriver och skriver hemska kommentarer på bloggen då, genom att de inte gillar dem ens, men ändå måste de skriva där och varje dag kan de terrorisera folk enormt. Och vill det ena än det andra att de inte ska lyckas då. Men vill inte att det ska gå bra och måste skriva en massa fult tillbaka till dem. MEN DE MÅSTE ÄNDÅ SKRIVA DEN SOM BLOGGAR DÅ.

MEN DESSA MÄNNISKOR SOM BLOGGAR KOMMER LYCKAS SÅKLART genom att bloggen ökar enormt då när folk skriver där, och de kan få så mycket galet folk som skriver fullt till dem.

MEN VAD HÄNDER MED BLOGGEN DEN ÖKAR MARKANT DÅ, genom att det kommer fler människor som måste förstöra för den som skriver bloggen då. Men folk som vill att de ska inte öka, då ska folk inte titta dit ens, låt de leva och blogga ,istället för att stöka till för dem, genom att de vill bara sitta och skriva på bloggen. Ibland passar det inte för alla då, men låt dem vara då, ni som vill att bloggen inte ska öka för dem.

Bloggen ökar enormt för dem och sen lägger företagen sig på bloggen och FÖRETAGET TAR BLOGGEN OCH SEN FÅR DE MYCKET BETALT DÅ, genom alla besökare då.

MEN DET FINNS FOLK SOM ÄLSKAR ATT RETA MÄNNISKOR och vet att bloggen kommer att öka, genom att få så mycket besökare på bloggen då, genom att folk skriver och kommentarer då och det kommer fler folk på bloggen, som gör att den ökar då. Men vad händer med den bloggen? De tjänar en massa pengar då, genom att öka bloggen då genom att folk måste skriva och kommentera.

Ibland vet folk om det när de startar en blogg genom att få mycket läsare då genom att öka på sin blogg, ATT SKRIVA SÅ FOLK BLIR IRRITERAD OCH SUR PÅ DEM. Men då skriver andra där och andra där och sen har bloggen ökat enormt för den, som vill tjäna på sin blogg då. Men företaget ser den ökningen och då lägger de reklam på bloggen, som de får betalt att sitta och jobba med det.

IBLAND LÄGGER FÖRETAGEN UT REKLAM SOM VI VILL SLIPPA DÅ. Vi måste betala själv genom att slippa en massa reklam på bloggen då. Vi Men betalar bort reklamen då.

 MEN INGEN SKA LITA PÅ ATT BLOGGEN ÖKAR NÄR NI SÄTTER ER NER OCH SKRIVER DÅ, ingen ska lita på att bloggen ökar, genom att ni har sett att andra har fått ökning på bloggen och vill ha dessa pengar som de får nu.

JAG FICK EN BILD HUR ALLT SÅG UT RUNT BLOGGANDET DÅ.

Men det finns ingen säkerhet i det ni som vill börja och blogga då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.