CROSSING

SVENSKARNA KAN TILL OCH MED DE STÖKA TILL DÅ, men mycket folk skyller på utlänningar för det mesta idag, att det är dem som förstör allt då.

Men glömmer bort, ATT VI HAR SVENSKAR SOM KASTAR GLAS PÅ FOLK DÅ OCH ALLA VAR SVENSK DÅ ,när de åker sin raggarrunda som hände i Östersund nu. Och folk blev både rädd och chockad av händelsen när de kastar glasflaskor på folk. Och folk kan bli skadad av det, men så har vi ungdomar eller annat folk som beter sig som svin. Det är fulla människor som beter som svin och kastar glasflaskor på folk då.

Men idag är det lätt att skylla på utlänningar då, men svenska folket kan de med stöka till, som vi är väldigt känd utomlands när svenskarna kan förstöra och grisa ner då. MEN FOLK GLÖMMER BORT ATT SVENSKARNA ÄR INTE SÅ POPULÄR PÅ VISSA STÄLLEN DÅ. Genom att de kan supa sig full och förstöra för ortsbefolkningen, som nu verkar svenska folket glömt bort, att vi kan med, som andra som kommer till Sverige och förstör för svenska folket då. Svenskarna är väldigt pigg på droger och dricker när de reser iväg då. Eller så tar de lugnade medel och blandar med annat då. Men en del länder är inte så glad när svenskar kommer genom att hotellrum kan bli förstört då. Men det glöms bort allt hur svenskarna är då. Men är känd för det, och det såg ni när de åkte runt sin runda full och kastar en massa glas då. Ingen är perfekt kom ihåg det.

MEN NU HÄNDE DET I ÖSTERSUND, bilarna kom utifrån, men de brukar komma folk till Crossing då, men har inte betett sig så grisigt som nu. Men svenskarna kan de med, som ni kan se, att ingen är bättre än den andra då. Folk kan bli skadad av flaskor när slänger på folk då, och ingen vill få en flaska i huvudet då.

Men det hände igår när de åkte runt och var full och otrevlig mot folk, och kastar flaskor på folk då ,och många kan bli träffad av en massa glasflaskor då. Men de är inte okej ,för folk som vill uppleva gamla tiden med gamla bilarna, som åker sin runda då GENOM ATT FOLK KAN FÖRSTÖRA FÖR FOLK DÅ, SOM VILL LEVA KVAR BLAND RAGGARNA DÅ. Det finns så mycket nostalgi bland folk som håller på med gamla bilarna då.

Men de kan förbjuda det, om de gör så här ,och kastar glasflaskor på folk då genom att det är livsfarligt att göra det då. Men andra förstör för andra ,som vill leva kvar i den tiden när de åkte runt sin runda då och uppleva raggartiden då. MEN DET MÅSTE BLI ETT SLUT ATT FÖRSTÖRA FÖR FOLK NU. Det är livsfarligt att kasta glas på folk, genom att det finns även en massa folk som är ute då, och även barnfamiljer är med på den rundan, de som har intresse för stora amerikanska bilar då.

Men svenska folket verka glömma bort, att även de kan stöka till ,och är känd utomlands då, som ingen verkar se när vi tar in folk från andra länder då. Det är bara en liten påminnelse för er då. MEN VI VET ATT SVERIGE ÄR INTE ENS KUL ATT LEVA I LANDET. Men även vi har dem, som inte kan respektera folk när de ska ha sin helg då.

Synd att folk måste förstöra för folk som vill ha sin nostalgitripp då.

Crossing en kul sak som lever kvar bland folk idag.

3 reaktioner till “CROSSING

 1. Läkare i Bergamo, Italien, varnar för att effekterna för de som överlevt covid-19 är värre än man först trott.

  De har gått från att betrakta covid-19 som en allvarlig influensa, till en allvarlig influensa med svår lunginflammation, till att man ser det som en systemisk infektion som drabbar organ i hela kroppen.

  – Vi ser en betydande andel som fått kroniska skador av viruset, säger Roberto Cosentini, akutläkarchef på sjukhuset Papa Giovanni XXIII Hospital, till Sky News.

  Läkarna har också sett former av astma utvecklas efter coronavirusinfektion.

  Även i Sverige har vården larmat om hur svår vägen är tillbaka från svår covid-19.

  NORA FERNSTEDT
  04:07
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset?pinnedEntry=355997
  Mexikos dödssiffror översteg under söndagen 35 000.

  Därmed går landet om Italien och är nu det land som har den fjärde högsta dödssiffran till följd av coronavirus, uppger Reuters,

  Landets regering har kritiserats för att öppna upp landet igen alltför tidigt.

  Samtidigt säger Mexikos president Andres Manuel Lopez Obrador att pandemin har ”tappat i kraft” i landet och han anklagar ”konservativ media” för att vara alarmistiska.

  Flest dödsfall i covid-19 har USA, följt av Brasilien och Storbritannien.

  NORA FERNSTEDT
  00:30
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset?pinnedEntry=355996
  WHO rapporterade under söndagen den högsta siffran hittills när det gäller antalet nya smittade på en dag.

  På 24 timmar har 230 370 personer smittats världen över. De största ökningarna skedde i USA, Brasilien, Indien och Sydafrika.

  Det senaste rekordet slogs den 10 juli, då smittades 228 102 på ett dygn.

  Vid 00.30 svensk tid fanns 13 020 257 bekräftade fall av covid-19 i världen.

  1. Sverige är urdålig att skydda folk. Vi har sett länge att Sverige bara släpper iväg folk, fast de vet att landet har Coronavirus ,men även Stockholmarna har folk problem att stoppa ,att inte ta sin resa, som de alltid gjort.

   Men idag då måste folk ta hänsyn till det ,som är dålig att ta hänsyn till folk idag. Men är känd att de har problem folk ,som bor i Stockholm. Vi fick problem med Åre genom att Stockholm måste dit, men tar inte hänsyn som synd är. Men fick stopp på in landsresor som tur var.

   Men skulle stoppat från första gången när Sverige upptäckte coronavirus. Men ingenting hände folk åker till utlandet ,men har stugor eller lägenheter. Men vi har en regering som är blind idag ,genom att stoppa på en gång, när de såg hur farligt coronavirus är. Men ingen stoppar flygen än nu ,när hela Sverige är sjuk. Men vi har en blind regering som synd är.

   Men vi såg förra vintern, då var killar på en resa i Österrike ,men kommer från Stockholm. Men blev sjuk i Österrike ,men bara 1 kille klara sig, han satt inlåst på ett hotell i Österrike. Men nästa år då åker 1 kille från Östersund i Sverige till Österrike ,genom att ta en semester då. Men vad händer killen kommer hem och smittar Östersund. Han jobbar på äldreboende.

   Men regeringen stoppar aldrig resan till Österrike fast hade coronavirus. Men vem har smittat vem genoma att Stockholm var där. Stockholm hade redan fullt med coronavirus ,men åker till Österrike. Men kan redan vara sjuk när de landar i Österrike, som ingen upptäckte och stoppar alla från Sverige att åka.

   Regeringen stoppar inget flyg ens ,utan ut och åker, fast de vet att Sverige är redan sjuk. Men såg killen från Iran kommer hem och är sjuk. Men satte sig på spårvagnen. Men hur många smittar han. Men det hände 1 år innan killarna var i Österrike och var sjuk där.

   Men ingen stoppar flygen ens de åker ändå,fast de ser att de är sjuk. Men vi har även folk som åker mellan England och Sverige och arbetar där. Men folk lever ett liv mellan England och Sverige. Men svenska folket har även stugor i Spanien. Men även Italien ,men vi kan inte räkna upp alla länder svenska folket har stugor. De har fjällstugor eller andra platser.

   Men har även folk som har koppling till Algeriet. Men reser mellan där. Men vi ser att de har ökat där. Sverige reser mycket till olika länder ,men få stopp på dem är problem. Folk måste ut och åka. USA har mycket folk kopplingar till. Men även Afrika har Sverige kopplingar till. Vi kan inte ta upp alla länder. Men ser även Australien har folk kopplingar som lever där.

   Men Australien är duktig att stoppa folk resa ut. Landet är stenhård ,som vi har en regeringen urdålig att sätta stopp på allt. Folk reser mellan ,men även nordiska länder. Men svårt idag när folk kan resa hur lätt som helst. Men förr då kunde inte stöka till för dem.

   Men mycket länder har fått problem med coronavirus genom att ingen stoppar i tid. Men är så lätt att bli smittad av coronavirus.

   Men mycket folk är immun mot coronavirus. Men folk som blir drabbad är folk,som är redan sjuk och känslig, då drabbas även yngre människor kan bli sjuk, och klarar inte av den sjukdomen ,genom att den är för stark för dem. Men även äldre klarar inte av coronavirus genom att äldre brukar ta en spruta mot influensa ,som är vanligt att de tar den sprutan.

   Men har haft den länge. Men nu har vi coronavirus som är en värre sjukdom. Men Sverige brukar hitta lösningar, men håller på att ta fram en spruta mot det. Men måste kolla upp den genom att de kan även blanda i farliga ämnen Kvicksilver svininfluensan. Folk blev sjuk efter den sprutan kom efterföljder efter sprutan. Men folk måste läsa innehållet innan de tar sprutan. Men håller på att ta fram en spruta idag. Men brukar ta fram sprutor mot olika saker. Men tog lite tid nu. Folk vet att de kan även bli sjuk som förr när blandar i en massa farliga ämnen. Men folk måste läsa noga innan de tar sprutan ,så det blir inte som förut.

   Det är mycket folk som har astma i Sverige, men är vanligt. Vi har skrivit om astma orsaker de får astma. Folk har astma medicin mot det.

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.