SKOLAN IDAG

FÅR EN BILD AV SKOLAN HUR DEN SER UT IDAG Ser ljus, som en rund ring av ljus. Ovalt ljusring. Ser en mörkt ställe, skola en tavla en lärare skriver på en tavla. Men det är så mörkt runt läraren och klassen då. Och ser ljus där Men runt klassen är det mörkt runt då.

FÅR EN BILD AV SKOLAN HUR DEN SER UT IDAG Ser ljus, som en rund ring av ljus. Oval ljusring. Ser ett mörkt ställe, skola en tavla en lärare skriver på en tavla. Men det är så mörkt runt läraren och klassen då. Och ser ljus där Men runt klassen är det mörkt runt då.

Varför får vi dessa bilder då?

SKOLAN ÄR MÖRK PÅ VISSA STÄLLEN IDAG och därför fick vi upp skolan har problem idag och därför såg skolan ut så himla mörk då.

MEN VAD HAR HÄNT RUNT SKOLAN OCH ALLA MÅSTE GÅ I SKOLAN? Genom att alla barn har skolplikt idag, genom att Sverige har den lagen att alla måste gå i skolan. Och det spelar ingen roll om de har problem med skolan, så måste barnen gå i skolan idag genom att studera, som är extra viktigt idag att lära sig då.

Men skolan var så mörk då. Vad har hänt då???

Genom att mycket svenska barn får backa idag när det gäller skolan idag. Och sätter in folk som kan inte respektera skolans undervisning då, att de blandar med folk som kommer från andra länder och är dålig på svenska, och då får eleverna problem idag när de blir störd av dem då. DET GÅR INTE BLANDA ELEVER IDAG GENOM ATT DET STÖR SKOLGÅNGEN IDAG. SOM INGEN VERKA FATTA DÅ.

Ni har haft problem klass och barn har blivit utsatt för mobbning och ni borde har lärt efter hur en skola ska gå till då. Men verkar inte förstå det utan förstör för barnen nu genom att alla barn har rätt att gå klart sin skola då. Men alla barn måste få rätt undervisning och blanda in barn som kan stimma mer eller stör lektionen då, NÄR BARN MÅSTE EGENTLIGEN MÅSTE HA TYST,FÖR ATT KUNNA TA IN KUNSKAP DÅ.De kan bli störande moment när inte de har kommit lika långt då.

Barn kan även bli utsatt, för kränkande handlingar mot eleven eller trakasserier och säger fula ord och kalla tjejerna, för det ena än det andra en massa fula ord kallar killarna tjejerna då eller andra saker då. DET RUBRICERAS SOM MOBBNING NÄR KILLARNA HÅLLER PÅ SOM DE GÖR OCH KALLA DEM FÖR FULA ORD. SVÅRT ATT LÄRA IN DÅ.

Det fanns förr problem med mobbning OCH NU HAR REGERINGEN INTE TÄNKT TILL ,genom att de har dragit in stora problem i skolan nu. Men hur tänker de när de vet vad killarna kan göra, och utsätta tjejerna då. Men ingen tanke på det utan sätter in dem i klasser då. Hur ska de kunna koncentrera sig då.

MEN ELEVERNA FÅR ÄVEN PROBLEM MED UNDERVISNINGEN DÅ. Eller har svårt att få rätt undervisning idag, genom att skolan har även dragit in på en massa skolmaterial idag. Och eleverna har problem idag genom att skolan har problem med undervisning, men även lärarna genom att det fattas material till skolan då. Mycket elever har problem idag, genom att skolan inte är som förr i världen utan mörk på vissa ställen då.

MYCKET TJEJER KAN BLI UTSATT FÖR PROBLEM IDAG och en del vill nästan inte gå till skolan idag genom att tjejerna inte vet vad de möter därute idag. Men även mycket föräldrar idag är rädd ,att det ska hända dottern då. Men fasan att hamna bland mycket killar, genom att mycket tjejer och kvinnor blir utsatt för GRUPPVÅLDTÄKTER IDAG OCH VÅLDTÄKTER DÅ OCH MYCKET ÄR FÖRÄLDRARNAS VÄRSTA FASA IDAG. OCH SKOLAN HAR INTE VARIT SÅ MÖRK SOM IDAG.

Det är tjejer och föräldrar värsta fasa genom att skolan gör inte rätt ens mot tjejerna då, utan får stanna kvar i  en del skolor då. NÄR SKOLAN SKA SKICKA UT DEM FRÅN SKOLAN OCH SEN EN ENKELBILJETT GENOM ATT FÅ SLUT PÅ DET.

INGEN KILLE SKULLE ENS VÅGA VÅLDTA EN TJEJ ELLER KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT OM DE VISSTE ,ATT DE ÅKER UT FRÅN SKOLAN. OCH EN ENKELBILJETT HEM OCH ALDRIG MER FÅR VISA SIG I SVERIGE DÅ.

Men skolan är fruktansvärt för mycket tjejer idag, och går och är rädd att bli utsatt för våldtäkter eller gruppvåldtäkter, som är det värsta en tjej kan möta på GENOM ATT HELA HENNES LIV ÄR FÖRSTÖRT PLUS FÖRÄLDRARNA FÅR EN DOTTER FÖRSTÖRT DÅ.

Tjejerna kan inte ens leva efter den behandlingen då och ingen tjej ska behöva bli utsatt för våldtäkt eller gruppvåldtäkt då. Igen ska behöva möta det värsta en kvinna eller en tjej kan bli utsatt för då. Ett helt liv är förstört efter den misshandeln killarna kör med då, inga mjukisar då utan hårda killar som misshandlar, som har åsnor i hemlandet ,och tänk bara till då, vad en tjej kan bli utsatt för då. NU MÅSTE REGERINGEN TA ALLVAR PÅ DET. IGEN HAR RÄTT BLI UTSATT FÖR DET. 

TJEJERNA OCH KVINNOR SKA LEVA IDAG.

MEN REGERINGEN MÅSTE GÖRA RÄTT NU GENOM ATT HJÄLPA TJEJERNA DÅ. Mycket tjejer kan få problem med att ordna sina betyg som är extra viktigt idag.

EN LAGBOK SOM SKOLAN DELAR UT TILL FÖRÄLDRARNA SOM KOMMER FRÅN DESSA LÄNDER DÅ. GENOM ATT FÅ STOPP PÅ ALLT DÅ.

TJEJERNA MÅSTE GÅ KLART SKOLAN OCH KÄNNER GLÄDJE NÄR DE ÄR I SKOLAN OCH INTE RÄDSLA DÅ.

Skolan måste börja på en gång när de börjar skolan och LÄMNA UT EN LAGBOK TILL FÖRÄLDRARNA ELLER ANDRA SOM SKÖTER OM KILLARNA , då skulle  föräldrar hålla koll på dem eller de som tar hand om dem hålla koll på dem då. I boken står det en massa regler då. Om någon tjej eller kvinna blir våldtagen eller gruppvåldtäkt, då får de sluta skolan på en gång. Men får ta en enkelbiljett till sitt hemland då. Killarna får aldrig komma tillbaka då.

Det skulle bli lugnt då GENOM ATT FÖRÄLDRARNA OCH FOLK SOM SKÖTER OM DEM SKULLE HÅLLA KOLL PÅ SÖNERNA DÅ. Ingen skulle ens testa det genom att de har kämpat sig hit. Och har de kommit så långt, då vill de stanna kvar såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.