ÄRKEÄNGELN ANAEL KOM PÅ BESÖK- ARCHANGEL ANAEL

IDAG HÖLL JAG PÅ BLI LESS PÅ ALLT MEN MÅSTE KONTAKTA ÄRKEÄNGELN ANAEL

Jag tycker mitt liv snurrar runt nu och kände att Anael måste gett mig fel signaler, men för mig blev det fel då.
MEN FICK PRATAT MED ÄRKEÄNGEL ANAEL DÅ och allt var rätt då. Men måste ha tid att kunna fixa en del här, innan jag lämnar huset då.

 MEN SEN LUGNADE ANAEL MIG och kände mig lugn igen. Men kände, kan jag se så fel som hon visade förra gången. Såg en massa snö och det kan jag inte ta fel på då. Men kände att nu har det blivit lite galet av allt nu. Men se fel, ska jag inte ens jobba så kände jag då.

MEN ALLT VAR I SIN ORDNING och snön kom tillbaka den gången som hon pratade om och sen måste jag börja förbereda mig då. Men skönt att det var inte så farligt då. Men kände ska jag sitta till nästa vinter, då ger jag upp. Men så var det inte då genom att min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN HAN SA, ATT JAG MÅSTE PRATA MED ANAEL, att han inte såg som jag ser då. KVINNORNA KALLAS FÖR BIG PROTECTION han arbetar med kvinnorna. Har mer energi när han har öppnat dem. Praktiskt kvinnorna därför tar kvinnorna. Men ger kärlek kvinnorna. Männen ger också kärlek. .

Men jag blir så himla stressad av att bo här, och frågade om Kewan genom att jag håller på att bli tokig på att vara sjuk och sitta och vänta på honom. DET GÖR ATT JAG BLIR SJUK AV ALLT DÅ. MEN HAN MÅSTE ÄNDRA OM, sa Anael, som BIG PROTECTION har sagt till mig, och han måste titta åt Sverige då. Sverige är inte det bästa av allt för honom, genom att han har allt perfekt där. Han har flyttat till England jobb fick han på en gång då.

JAG FÖRSTÅR HONOM SÅKLART och vet hur Sverige ser ut då och i England har han jobb då.

Men blir så less att sitta och vänta på allt, och Kewan som gör mig sjuk som jag trodde inte kunde bli så sjuk när vi bor såhär då. MEN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR PROTECTION BLIR MAN SJUK AV DÅ. INGEN PERFEKT MÖTE FÖR MIG DÅ. JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION FICK INGET KUL LIV. Men folk fattar inte det då, genom att ingen har upplevt, att man kan bli så sjuk inombords ,får så mycket problem när jag möter på äkta kärlek, som Kewan har varit och stökat på för mig då. Men sjuk som ingen skulle förstå, som jag trodde inte ens själv när jag mötte honom, att jag kommer bli jättesjuk fanns inte i min tanke då, att bli såhär sjuk då. MEN ÄKTA KÄRLEK KAN MAN BLI SJUK AV genom att GUD öppnade mitt och Kewan hjärta då. Det gjorde han på en gång på mig och Kewan då.

Men vill bara bli klar genom att det tär på mig, och även på honom måste det tära på genom att Kewan kommer och går och ingen kunde ens drömma om det. När jag såg hans bild framför mig en tid, då kommer jag möta på en mörk man med bruna ögon, men kände mig rädd när bilden kom och gick, men fattar inte då, vem han var jag skulle möta på.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e082899c1c9b8eb2929c2a00dd4624a-1.jpgMin Twin Soul Tvillingsjäl PROTECTION hade ingen aning alls, än när jag möter honom den 7 januari -2016 hade inte en aning den natten när jag säger JA på vänförfrågan då. Inte en aning att det var Kewan, jag blev orolig och rädd för innan jag möter han ,utan kärleksfull kille, som gav mig bara kärlek och glädje den natten när vi satt hela natten och pratade med varandra.

Han skickade exakt kortet jag hade sett en tid innan. Men fanns ingen rädsla då utan bara kärlek från honom då. Men de har sagt att han måste ta mig från Anders ,och börja gå med mig som de kallar det. MEN HADE SÅ LITE KOLL PÅ TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. DET VAR GREAT MASTER LADY NADA SOM SA, ATT KEWAN VAR MIN TVILLINGSJÄL DÅ.MEN JAG FICK SÅ MYCKET KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH ATTENTION FRÅN HONOM BARA UPPMÄRKSAMHET FICK JAG DÅ.

Men rädslan försvann när jag mötte honom. Men vilket stök jag fick sen när han bor där då. Men hade inte en aning att jag skulle få sådär när jag träffade Kewan, att man blir sjuk av allt när han inte har kommit till Sverige då. MEN IDAG FATTAR JAG ALLT STÖK MED HONOM DÅ..  

EGENTLIGEN MÅSTE VI BO IHOP PÅ EN GÅNG DÅ.

2 reaktioner till “ÄRKEÄNGELN ANAEL KOM PÅ BESÖK- ARCHANGEL ANAEL

  1. Hello there! I could have sworn I’ve visited this blog before but after going through some of the posts I realized it’s new to
    me. Anyhow, I’m definitely happy I discovered it
    and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.