RENOVERING

SER VIT PELARE OCH NÅGON SKRAPAR BORT FÄRGEN PÅ DEN. Sen tar de med sig pelaren under armen.

Prata med någon kollar på en färgkarta

Sen går de tillbaka och sätter fast pelaren i taket då. Ser ut som en spik utan spets gjort av stål skruvar fast pelaren sätter tillbaka den. Det var ingen vanlig spik utan folk kan bara sätta fast den i taket utan att skruva fast pelaren då.

Pelaren verkar inte vara så stabil då. DET HANDLAR OM RENOVERING.

Men varför fick vi upp det? 

GENOM ATT FOLK HÅLLER PÅ ATT FIXA SJÄLV DÅ och kan en del saker om att renovera själv, som kan gå bra eller dåligt då.

MEN SÅG ATT FÄRGEN HADE FLAGNAT PÅ PELAREN och måste iväg och fixa den, men kunde lätt ta loss pelaren då utan att måste skruva då.

Men hur säkert är det? 

Det är inte så säkert GENOM ATT VI FICK UPP DET, annars har vi inte fått upp det.

Men folk målar och tar loss är en pelare, som långt tillbaka såg annorlunda ut då, MEN NU HAR DET KOMMIT MYCKET NYTT PÅ MARKNADEN, som ska göra det lätt för folk att renovera eller fixa sina bostäder då.

Men färgen hade börjat flagna genom att mycket har ändrats om idag, och mest för folk som jobbar med renovering. Målarna får jobba med giftfria färger idag och många målare blev sjuk långt tillbaka av allt de fick andas in livsfarliga ångor från målarfärgen, som finns än idag, ATT FOLK TAR GIFTIGA MÅLARFÄRG när de ska hålla på med speciella saker idag. Folk kan ta färg som de ska inte hålla på med då.

Men folk kan ändå måla med färg, som är egentligen för farlig för dem att använda då, MEN MYCKET MÅLARE HAR MÅSTE SLUTAT MED DET, genom att mycket målare blev sjuk av målarfärgen när de höll på att måla då.

Men idag kan mycket målare leva lite bättre då, men finns folk som ändå fortsätter att välja giftiga färger när det finns så mycket på marknaden giftfria färger att jobba med då. MEN ÄNDÅ MÅLA MED JÄTTEFARLIGA FÄRGER när de håller på att måla då, som inte alla tänker på när de ska måla, då måste de måla med färger som är giftfri, som inte alla tänker på när de måste fixa en del saker i sitt hem. Folk målar med färger de tål inte så mycket och kan bli sjuk av den målningen de håller på med då.

MEN VARFÖR MÅSTE NÅLARNA SLUTA ANVÄNDA DEN LIVSFARLIGA FÄRGEN? FOLK BLEV SJUK AV DEN. Ni kan tänka på målarna, då kan ni förstå hur farligt det är att måla med färger som är giftiga. Målarna måste sluta måla med den färgen och blev jättesjuk av den. Tänk på det, för att förstå hur farligt det är.

Men farliga färgen finns hos mycket folk, som håller på att måla möbler, som kan välja den färgen en del, som håller på med en specialolja, SOM ÄR MER FARLIGT ÄN ANNAT FOLK MÅLAR DÅ, men tänker inte på det när köper den, genom att mycket folk kan hålla på med mycket bättre då, men även kan måla saker som de vill måla med då. Ibland har de inget val om de ska måla på ett visst sätt då. IBLAND, DÅ MÅSTE FOLK GÅ IFRÅN DEN FÄRGEN GENOM ATT DEN ÄR FÖR GIFTIG, egentligen hålla på ute med sitt jobb, genom att ångorna från den är hemsk då. Men det finns fortfarande folk som jobbar med det.

LACKNAFTA SOM FOLK ANVÄNDER TILL MYCKET, BLAND ANNAT TVÄTTA PENSELN ÄR LIVSFARLIGT ATT ANVÄNDA DÅ och mycket giftiga medel använder folk att tvätta med då. Men folk tänker inte på det, att de står och andas in olika giftiga ämnen när de målar då. Men finns fortfarande kvar, som folk använder till att måla då.

LACKNAFTA KAN FOLK HA TILL MYCKET, som är till och med giftigt att använda då. Vi fick även upp lacknafta då. Men folk känner till det ,men blundar för att den är giftig, men kan användas på olika sätt. BLANDA FÄRGERNA SOM BLIR LIVSFARLIGA FÄRGER DÅ

Men måste ta det lugnt med en del färger som är giftiga att andas in då.

4 reaktioner till “RENOVERING

  1. My brothr suggested I might like this web site.
    He was entirely right. This post truly made my day. You can not
    imagine just how much time I had spent for this
    info! Thanks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.