SVERIGE IDAG- SWEDEN TODAY

IDAG HAR SVERIGE FÅTT ETT JÄTTESTORT PROBLEM MED FOLK SOM KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER DÅ.

Men förr och nu har folk gruppsex med flera män och kvinnor då. Men folk väljer själv när de vill ha gruppsex då. Men folk förr höll på med gruppsex, som folk har hört talas om, att den och den har sex med flera män eller väljer in flera kvinnor och har kul med varandra då. Men även teven tar upp det ,och folk kan kolla på gamla program med FRÅGA OLLE DOKUMENTÄREN ELLER OUTSIDERS,HADE MYCKET PROGRAM OM FOLK SOM HADE GRUPPSEX MÄN OCH KVINNOR, väljer ut själv vem de vill ha sex med då

Men gruppsex fanns och vi hörde talas om gruppsex. MEN IDAG HAR SVERIGE FÅTT ”GRUPPVÅLDTÄKT MED FLERA MÄN” Det blev ett nytt namn, att lära sig, förr hade folk gruppsex ,men nu har Sverige fått ”GRUPPVÅLDTÄKT ”,som går emot vad tjejer vill då, genom att det går emot tjejer och kvinnors vilja då. Genom att männen väljer ut tjejen och kvinnor då.

MEN GRUPPSEX VÄLJER TJEJER OCH KVINNOR SJÄLV VEM DE VILL HA KUL MED DÅ. Men samhället har fått ett nytt namn ”GRUPPVÅLDTÄKT” som folk kunde så lite om, genom att folk har hört GRUPPSEX, men aldrig ”GRUPPVÅLDTÄKT”, som hela Sverige har fullt med, som har blivit på modet idag där tjejer och kvinnor får inte välja själv vem de vill ha kul med, UTAN” GRUPPVÅLDTÄKT ” HAR KOMMIT IN I SAMHÄLLET. MÄNNENS VAL SOM FÖRSTÖR FÖR TJEJER OCH KVINNOR.

Men blir bara värre av det när regeringen inte lämnar ut en LAGBOK OM OCH KVINNOR OCH TJEJER, vad som händer om männen har sex mot tjejen eller kvinnans vilja då? Männen förstör barns liv då. 

Om killarna går i skolan och kör med ”GRUPPVÅLDTÄKT ” ÅKER UT FRÅN SKOLAN OCH SEN MÅSTE KILLARNA LÄMNA SVERIGE SÅKLART.

LAGBOKEN SKA DELAS UT TILL FÖRÄLDRAR OCH FOLK SOM SKÖTER OM KILLARNA som kommer ensam till Sverige. Föräldrar och dem som sköter om allt får läsa alla regler som finns i boken då.

Killarna får lämna skolan och aldrig titta åt en skola mer. MEN EFTER DET EN ENKELBILJETT TILL SITT HEMLAND OCH FÅR ALDRIG MER SE SVERIGE DÅ. Aldrig se åt Sverige mer utan får stanna i sitt hemland då.

Om föräldrar och folk som sköter om killarna visste det, DE SKULLE VAKTA DEM DÅ ,genom att kämpa för att slippa så stora problem när familjen har kämpat sig till Sverige ,då skulle de ha koll på dem genom att ingen vill bli hemskickad då.

DET SPELAR INGEN ROLL OM DET ÄR KRIG, genom att få stopp på allt. Om familjen eller folk som sköter om dem, de skulle hålla koll på dem, genom att mycket familjer måste köpt jättedyra pass, för att ta sig till Sverige då. Det finns så mycket falska pass som folk måste köpa, för att rädda sitt eget liv. De får börja om i Sverige som är fri från krig då.

Ingen skulle ens testa att köra med ”GRUPPVÅLDTÄKT” DET NYA SEXA I SAMHÄLLET. Men där frågar inte männen tjejen eller kvinnan då. Men män och kvinnor kan välja själv, att ha sex med flera män och kvinnor ”GRUPPSEX ”, men nu har det kommit ett nytt namn ”GRUPPVÅLDTÄKT , mot tjejer och kvinnors vilja och fyller alla löpsedlar i dag.

NU BLEV EN TJEJ BRÄND OCH VÅLDTAGEN, till och med det får föräldrar och tjejer möta på, som har tjejer idag. Men andra kvinnor tar männen 90 år, då finns ingen urskiljning då. Men mycket kvinnor som är sjuk, DÅ KAN DE BLI UTSATT FÖR VÅLDTÄKT ELLER TILL OCH MED ”GRUPPVÅLDTÄKT ” ett nytt namn i samhället, förr hörde vi gruppsex. Men nu har teven och tidningar fyllt på med ”GRUPPVÅLDTÄKT ” får alla tjejer och kvinnor möta på idag. SOM INGEN VILL MÖTA PÅ DÅ.

GENOM ATT REGERINGEN ÄR VÄLDIGT BLIND NÄR FÖRSTA ”GRUPPVÅLDTÄKTEN ”, DÅ SKULLE DE SETT, att nu har vi jättemycket problem i Sverige när ”GRUPPVÅLDTÄKT ”KOM TILL SVERIGE.

Men gör ingenting utan sätter in killarna i skolan, då skickar regeringen in i skolan mobboffer till alla tjejer, som Sverige har börjat jobbat emot mobbning då. TJEJER BLIR UTSATT FÖR MOBBNING SOM ÄR INTE OKEJ ENS DÅ.

Men vår smarta regering skickar in mobbning rakt in i skolan, och tänker inte sig för, vart killarna kommer ifrån OCH GÅR OCH KRÄNKER OCH TRAKASSERIER TJEJER OCH KALLAR DEM FÖR FULA ORD.

Kallas inte det för mobbning?

DET ÄR MOBBNING KVINNOR OCH TJEJER BLIR UTSATT FÖR IDAG, DE BLIR ETT  OFFER GENOM ATT KILLARNA HÅLLER PÅ SOM DE GÖR DÅ, men sover regeringen Sverige?

Sverige har börjat tagit tag i mobbning, SOM TYVÄRR ÄR FÖRBJUDET I SVERIGE. Och måste hjälpa tjejer, som blir kränkt en massa trakasserier och blir utsatt för mobbning. Men skickar in i skolan männen som mobbar tjejer, som blir kränkt och utsatt för det. KALLAR TJEJERNA FÖR EN MASSA FULA ORD OCH MYCKET TJEJER BLIR RÄDD AV ALLT KILLARNA UTSÄTTER DEM FÖR.

SVERIGE ÄR ETT LAND MED NOLL TOLERANS, SOM DE SKREK OM DÅ NÄR BARN ELLER VUXNA BLEV UTSATT FÖR MOBBNING. Att hjälpa tjejer som går i skolan. De skulle bli bäst på att hjälpa tjejer i skolan, ”NOLL TOLERANS” genom att så mycket tjejer har varit utsatt för mobbning och trakasserier och kränkning.

Nu har regeringen skickar in mobboffer till mycket tjejer SOM BLIR ETT MOBBOFFER IDAG.

Mycket tjejer är rädd på vad de möter på där ute när de går till skolan eller i skolan genom att regeringen inte har tagit hand om tjejer och kvinnor idag. Men kan även missa skolan när de blir utsatt för killarna, genom att de inte är kul ens när slänger ur sig fulaste de kan om en tjej som ska även försöka få sina betyg. MEN DET SKAPAR INRE STRESS FÖR TJEJERNA SOM BLIR UTSATT FÖR KILLARNA DÅ.

DET ÄR SVÅRT ATT GÅ KLART SKOLAN GENOM ATT TJEJERNA BLIR ETT MOBBOFFER DÅ.

Mycket tjejer får höra när killarna kastar fula ord efter tjejer, som regeringen verkar inte fatta, att de förstör för mycket tjejer idag och måste gå klar skolan. Tjejer kan till och med bli våldtagen, genom att männen har ingen urskiljning idag när det drar i dem när de ska sex ,DÅ BLIR TJEJER UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER, som fanns även förr i världen, att föräldrar eller andra som har blivit utsatt sen de var barn.

MEN REGERINGEN HJÄLPTE TILL ATT ÖKA PÅ FÖR TJEJERNA OCH KVINNORNA NÄR DE TOG IN MÄNNEN DÅ.

Men regeringen har stökat till för mycket tjejer idag, men även kvinnor som kan hamna bland flera män mot sin vilja ”SOM KALLAS FÖR GRUPPVÅLDTÄKT” ‘ ett nytt namn i samhället, som ingen hade förr, men nu har kommit in män som misshandlar tjejer så mycket, och mycket kvinnor har fått mött på det.

KONSTIGT ATT REGERINGEN INTE SETT DET, hur män och kvinnor levde i deras hemland. Hur de såg på kvinnor och hur männen hade det, genom att de tog åsna till hjälp när de skulle ha sex. Flesta av männen måste gifta sig innan de har sex då. Men såg inte ens en naken kvinna eller tjej när de lever där. Genom att det ett låst land och en mörk kultur då. Det finns ingen frihet om de gjorde något galet , då kan kvinna bli halshuggen då. MEN SÅG INTE REGERINGEN DET?? NEJ, DE ÄR BLIND.

Men nu tar männen tjejer och kvinnor idag när de ska ha sex och till med ”GRUPPVÅLDTÄKT ”,nytt namn i samhället, då blir mycket tjejer och kvinnor utsatt för genom att regeringen har gjort fel från första stund när ”GRUPPVÅLDTÄKT ”, då skulle regeringen på en gång skickat ut männen genom att få stopp på det.

HUR GÖR MÄNNEN I HEMLANDET NÄR DE SKA HA SEX? EN ÅSNA MED FLERA MÄN SOM MISSHANDLAR ÅSNAN JÄTTEMYCKET DÅ. Det kan vara jättemycket killar på åsnan när de ska ha sex då. Men vad tänker regeringen med då? Ingenting tänker de med då.

MEN NU FÅR TJEJERNA OCH KVINNORNA MÖTA MÄNNEN NÄR DE SKA HA SEX. Men flera män såklart, som i hemlandet då. Men har ni sett hur tjejerna och kvinnorna sett ut ”EFTER GRUPPVÅLDTÄKTEN”?  Misshandlad och till och med förstört en liten tjejs underliv då. Hon kommer få svårt med män, men även svårt att leva då, genom att små tjejer blir så skadad i underlivet som har inte utvecklats klart då. MEN TJEJERNA FÅR LEVA MED DEN SMÄRTAN GENOM ATT REGERINGEN INTE GÖR ETT DUGG ÅT DET. NÄSTA TJEJ OCH NÄSTA TJEJ. DET ÄR FÖRÄLDRARNAS FASA DÅ.

DET ÄR EN VARNING TILL FOLK SOM TITTAR ÅT SVERIGE DÅ, NI SOM SÖKER LAND.  Så länge som regeringen tar inte tag i svenska tjejerna och kvinnors största problem SE ÅT ETT ANNAT LAND.

MEN SÅ ÄR VÅR REGERING och kvinnor och tjejer får lida idag genom att ingen tar det på allvar, fast tjejer blir bränd och våldtagen, vaknar regeringen nu?

Men regeringen kommer aldrig vakna, genom att regeringen inte vaknade när FÖRSTA ”GRUPPVÅLDTÄKT ” där tjejen blev så misshandlad och skadad då. Kolla på hur tjejer och kvinnor ser ut efter den ”GRUPPVÅLDTÄKT ” KOLLA PÅ DEM.

Hur mår tjejer och kvinnor efter det värsta de mött på, ”EN GRUPPVÅLDTÄKT ”? SJUK INOMBORDS EFTER DEN BEHANDLING TJEJEN OCH KVINNAN BLEV, kan knappt leva när männen har skadat dem. De slår och misshandlar dem så illa och till och med bränd till döds. Men har regeringen vaknat nu???? Nej såklart ,därför varnar vi för Sverige genom att vi har en regering, som kan inte skydda kvinnor och barn. Därför ska ingen se åt Sverige då. Vi ser hur det ser ut nu.

SKYDDA TJEJERNA OCH KVINNORNA NU.

VI PÅMINNER OM ,ATT DET ÄR SOMMAR MED BAD OCH SOL. MEN SKYDDA ER DÅ.

Plus små tjejer som 9 år, men vad har vi för galna män i Sverige, som regeringen verkar inte vakna. Och nu blev en tjej bränd som var bara 16 år. Hon hade hela livet framför sig, men möter på galna män och våldtar henne och till och med fick inte leva UTAN BRÄNNER HENNE TILL DÖDS.

HAR REGERINGEN VAKNAT UPP NU????

MEN VI HAR EN LIVSFARLIG REGERING SOM ALLA KAN SE NÄR TJEJER OCH KVINNOR FÅR UTSTÅ DET. Genom att de låter folk stanna i Sverige eller sitter i fängelse några år och kommer ut och gör samma sak ”GRUPPVÅLDTÄKT ”, men sitter inne igen och igen, genom att regeringen är blid och livsfarlig när tjejer och kvinnor har en regering ,som tillåter männen stanna kvar i Sverige då.

GENOM ATT FÅ SLUT PÅ ALLT GENOM ATT SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT ,ingen kille skulle ens prova köra med ”GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT ”, ingen genom att männen vill stanna i Sverige och har kämpat sig till Sverige.

MEN DET FINNS FÖRÄLDRAR SOM HJÄLPER MÄNNEN ATT LÄMNA LANDET SITT, genom att de köper pass och mycket av passen är falska pass, genom att landet vägrar lämna ut pass och mycket låsta länder kan knappt lämna landet då.

Men då får männen hjälp, att ta sig till Sverige genom att skydda sina barn. Om männen visste att de kan åka ut ,som har stor respekt för föräldrar ,DÅ BLEV DET LUGNT PÅ ALLA GATORNA OCH KVINNOR OCH TJEJER KAN GÅ SOM DE VILL DÅ

Men vi har ingen smart regering när de tillåter det ALLA MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ALLA MÄNNISKOR NÄR DE KOMMER HIT. De måste leva som en svensk tjej och kvinnor lever idag. Klädd som oss, genom att få slut på alla problem när regeringen vet vilket folk de har sagt JA till då.

KLÄDER ÄR JÄTTEVIKTIGT GENOM ATT EN DAG SKA DE SÖKA ARBETE DÅ. Men även säkerhet för oss ,genom att klä sig som en svensk kvinna och tjej gör genom att få slut på allt då. Genom att regeringen tillåter för mycket nu och då får vi problem som är svensk. BÖNEUTROP BADHUSEN SOM TILLHÖR HEMLANDET, men även badhusen ska vara på ett speciellt sätt när de ska bada då. Men ingen ska säga JA till badhus eller böneutrop. Har de flyttat till Sverige, har de flyttat hit och måste hjälpa dem rätt då.

Men varför gick det så bra på 70- talet – 80- talet när kom folk från muslimska länder då ,utan att börja tjat om en massa böneutrop ,som alla ser vilka de har tagit in, och har inte ändrat om dem ens då. MEN DET GICK SÅ BRA FÖRUT,att leva men inte nu. Muslim som muslim då. Men vi har en dålig regering som hjälper inte folk då. Folk ska även arbeta när de flyttar hit och även mycket kvinnor måste jobba då genom att allt är så dyrt idag. MEN SÅ ÄR SVERIGE UPPLAGD IDAG.

MEN VI MÅSTE VÄCKA UPP REGERINGEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.