SNÖOVÄDER – SNOWSTORM

VI SER BILLYSE OCH SNÖ SOM YR RUNT BILEN. Bil som är fullt med snö runt lyset på bilen och kan knappt se bilen genom att det är så mycket snö då. Någon hoppade in i bilen. DET ÄR ETT RIKTIGT SNÖOVÄDER.

Men varför fick vi se den bilden?

GENOM ATT ALLT KAN HÄNDA NÄR DET ÄR VINTER OCH KALLT OCH SNÖN YR RUNT OSS när vi är ute och kör bil då. Men snön yr och vi måste tänka på att sikten är dålig, då måste vi ta vara på oss genom att inte köra i detta hemska väder när vi har så dålig sikt.

MEN FOLK KÖR ÄNDÅ FAST DE HAR DÅLIG SIKT genom att de måste ut och åka. Ibland har de jobb som gör att de måste köra bil, fast det är farligt på vägarna då.

Men mycket folk kan åka fast vädret är fruktansvärt och hemskt och snön yr runt dem. Såg bara bil lyckta som det lyste upp ifrån. Men mycket snö runt bilen, SOM ÄR EXTRA FARLIGT ATT VARA UTE I DETTA HEMSKA VÄDER DÅ.

Men folk åker ändå fast vädret är fruktansvärt OCH KAN VARA VÄLDIGT HALT DÅ EN DEL STÄLLEN ,men folk åker ändå ,fast vädret är fruktansvärt och hemskt då. Snön yr runt dem och är jättekallt ute och halt på en del vägar och sikten var så dålig då.

Men folk åker ändå NÄR DE EGENTLIGEN SKA HÅLLA SIG HEMMA DÅ. Såg knappt bilen genom att snön yrde runt dem. Men bara ett par billysen syntes och jättedålig sikt hade den som körde bilen då.

Men folk åker ändå fast de har jättedålig sikt och ser knappt framför sig, genom att snön bara yr runt dem, som skulle egentligen varit hemma när det är så dåligt väder. Men åker ändå genom att de måste ut, fast de tar sig knappt fram genom att snön yr runt dem ,snön och ser knappt något, men måste ut ändå ,FAST FOLK SKA EGENTLIGEN VARA HEMMA NÄR VÄDRET ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT HEMSKT.  

Men folk kan åka ändå, fast de borde stanna hemma då när vädret är så fruktansvärt hemskt och snön yr runt dem, då borde de stanna hemma när ser knappt vägen framför sig då. Har så dålig sikt, men måste ändå ut OCH KAN LÄTT HÄNDA EN OLYCKA när de har så fruktansvärt dålig sikt, när de ser knappt vägen framför sig då.

Men folk måste ut och åka FAST EGENTLIGEN BORDE STANNAT HEMMA DÅ, men folk måste ut och åka när vädret är så fruktansvärt dåligt då.

MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ DET. Ibland har de arbetet att åka till och måste ut i detta fruktansvärda väder när de egentligen ska stanna hemma, men måste ut ändå fast vädret är fruktansvärt och hemskt då. Snön yr och ser knappt framför sig, men ändå ut på vägarna kan lätt hända en olycka när vädret är så fruktansvärt hemskt då.

Ibland har folk inget val folk, som har jobb att sköta måste ut då. Men det finns även människor SOM BEHÖVER INTE UT NÄR VÄDRET ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT HEMSKT DÅ.

MEN ÅKER ÄNDÅ, fast de borde stanna hemma genom att vädret är fruktansvärt hemskt då. Men måste ut och åka och kan hända en olycka när vädret är så fruktansvärt hemskt dåligt då.

Men folk som har jobb att sköta måste ut i alla väder, men det finns folk som har inte jobb att sköta då, SOM SKA STANNA HEMMA när vädret är fruktansvärt och hemskt då.

Men hur mycket folk lyssnar på det? INGEN ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP SNÖOVÄDER, genom att folk måste ut fast de borde stanna hemma, istället för att ut och åka då.

När det är hemskt snöoväder ,då borde folk stanna hemma eller KOLLA OM DE KAN SOVA ÖVER PÅ JOBBET,att slippa ut i detta hemska väder genom att olyckor händer så lätt och då måste folk ut och åka. Folk måste hjälpa dem som har drabbats av olyckan måste hjälpa dem då.

Men folk borde tänka på det när snön yr och jättedålig sikt, att stanna hemma eller stanna på jobbet GENOM ATT SLIPPA HAMNA I ONÖDIGA OLYCKOR DÅ.

Men det är så mycket folk som pendlar och måste använda bilen när de ska till sitt jobb och har flera mil att åka då. Men folk borde stanna hemma när ser knappt vägen framför sig då eller stanna på jobbet, även om det är inte så kul. MEN FÖR ATT SKYDDA SIG SJÄLV ,MEN ÄVEN FÖR ATT SKYDDA ANDRA MÄNNISKOR när vädret är så fruktansvärt hemskt och ser knappt framför sig då.

STANNA HEMMA ELLER STANNA PÅ JOBBET genom att olyckor händer så lätt och andra måste ut och rädda dem, måste ut i samma oväder och har kunnat stanna hemma då.

Fast folk vet att vädret är fruktansvärt och hemskt då, men ut ändå, SOM BORDE STANNAT HEMMA DÅ.

Men hur mycket folk lyssnar på det? De lyssnar knappt, folk som har jobb att sköta åker ändå fast de borde vara hemma GENOM ATT SKYDDA SIG SJÄLV DÅ.

MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ ATT DE UTSÄTTER ANDRA MÄNNISKOR NÄR DE MÅSTE UT OCH ÅKA. Mycket folk kan hamna i en onödig olycka då som folk inte tänker på då. Att de måste utsätta andra människor och måste ut då. Men folk är så, tänker inte på det, att de utsätter andra människor när de åker ut i fruktansvärt snöoväder, och ser knappt framför sig då, genom att stanna hemma eller stanna på jobbet när det är så fruktansvärt hemskt väder.

Men folk har jobb att sköta SOM STÖKAR TILL FÖR DEM NÄR VINTERN KOMMER OCH ALLA HEMSKA OVÄDER,som kommer med vintern när den sätter igång, går knappt gå ut på vissa ställen, genom att kylan biter i kinderna ,men måste ändå ut och åka, fast de borde stanna hemma då eller sova över hos någon när vädret är så fruktansvärt hemskt och ser knappt framför sig har dålig sikt då.

Men hur många lyssnar på det? Genom att folk måste ut fast de borde stanna hemma då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.