SER HUR ALLT HAR GÅTT BAKLÄNGES FÖR MIG

Idag sitter jag och tänker tillbaka på allt tok, som har varit efter min väg, genom att  jag har en förmåga att möta på fel människor i livet.

Eller så är det något fel på mig, som inte ser hur folk är. MEN MÅSTE MAN ÄNDRA OM DÅ???

Eller för snäll ,som jag hört mycket när folk har sökt min hjälp, att du är för snäll Birgitta då. MEN DET ÄR LÄTT ATT KÖRA ÖVER FOLK DÅ.

MEN HAR EN MAN SOM KÖR MIG BAKLÄNGES. Han heter Anders ,som har kört mig baklänges, genom att jag hade tänkt innan jag flyttade från mitt parhus, vad bra att kunna gå till mitt jobb ,och lokalen låg nära och kunde gå till mitt jobb, och då har jag gjort min runda då. Men hade även problem med trapporna då. Men idag misstänker jag om jag hade tagit en promenad ,att jag har inte haft problem då. Men försökte hitta på en egen lösning för att ta min promenad.

Genom att jag inte är som alla andra, att måste ut och gå och röra på mig då, men det är inte jag och ser man att man går upp i vikt, DÅ MÅSTE JAG BÖRJA TA TAG I MITT LIV, att börja röra på mig, genom att annars får jag problem med knäna när man går upp i vikt eller annat, att jag mår dåligt av det, genom att det är inte jag då utan måste ner i vikt och mår jättebra när jag gått ner i vikt och vet när jag rör på mig, då går jag ner i vikt såklart då. Får ont i ryggen och höfterna när jag inte rör på mig då. Men jag glömmer bort mycket när jag är hemma då. Det kan vara städning eller mat eller sitter och skriver då.

Men det var inte som när jag var ung och levde med Ömer pappa till Yasmine och Nathalie då. JAG RASADE I VIKT OCH VÄGDE BARA 51 KG och mamma var jätteorolig från 63 till 51 kg. Men fort gick det, att rasa när jag fick min första två flickor då. Men gick ner så snabbt utan problem då. Men nu fick jag problem när jag fick Linn och har försökt hela tiden gå ner, Men på den tiden, då körde jag mina träningsprogram Lanefeldt som alla känner till då. Men lyckades jättemycket då. Jag vet inte om det hade hjälpt nu genom att jag köpte skivan Lanefeldt men körde lite från den. Men förr, då gick det på teven då, men inte nu. Men är född med kraftig benstomme och mamma blev orolig när hon såg mig då. Men jag kan förstå mamma när jag tittar idag på foton från den tiden. Jag gillar inte mig själv ens då. Men fick gå på barnavdelning och köpa kläder genom att jag var för smal då. Men det gick bra att köpa där när jag inte hittade kläder då. Det fanns inte rätt storlek ibland.

MEN JAG HADE INGEN BIL och åkte mest spårvagn eller buss på den tiden och rörde mig mycket då. Var ute med barnen och rörde mig mycket då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20191215_165006.jpgMen jag tänkte ibland flytta från  parhus, GENOM ATT GÅ TILL LOKALEN VAR ETT PERFEKT SÄTT FÖR MIG . Men vi hade en collie ett tag, som även var ett perfekt sätt att köpa hund och gick ut med den, men sen måste vi sälja hunden genom att Anders var så arg på att han måste gå ut med hunden då.

Men jag gick ut med hunden, men inte när jag kom direkt från jobbet, då måste jag fixa mat till familjen. Men jag var ute med Alfa, fast Anders påstår att det var mest han som gick ut med henne då. Om han inte kunde, då gick jag ut med Alfa. Men så var det inte som han sa då. Men hur som helst, så måste vi sälja Alfa som var ett stort fel vi gjorde och barnen saknar henne såklart. Även jag saknar Alfa då.

Jag kom över rädslan för hund när jag köpte Alfa. Vi köpte henne som valp och fick lära känna Alfa sen hon var valp. Men kom över rädslan och hon hjälpte mig komma över rädslan då. Jag blev skrämt långt tillbaka, för en stor svart hund en Grand danois ,som stod mitt på vägen och tänkte bita mig då. Men sen kom ägaren och tog rätt på deras hund då. Hunden var sjuk i hjärnan sa de och därför gjorde den sådär. Men de tog bort hunden genom att den var livsfarlig för folk då. ALFA LÄRDE MIG ATT KOMMA ÖVER RÄDSLAN FÖR HUND DÅ GENOM ATT JAG FICK VÄXA MED HENNE DÅ.

Jag har aldrig kunnat köpt en vuxen hund då utan en valp var bäst, för mig att komma över rädslan för hundar då. Jag måste ibland komma i kontakt med djuren, då kan man inte vara rädd för dem. PERFEKT SÄTT ATT KOMMA ÖVER SIN RÄDSLA FÖR HUNDAR DÅ.

Men jag hade en plan, FÖR ATT KUNNA RÖRA PÅ MIG OCH JAG MÅSTE ALLTID HA ETT MÅL NÄR JAG SKA UT OCH GÅ OCH LOKALEN VAR ETT PERFEKT MÅL FÖR MIG. Och vi flyttade så galet den gången och blev sjuk där. Men måste ta oss därifrån och det gick inte ens bo där då. Men kom till en perfekt lägenhet, som jag fick hjälp att söka, genom att jag fick först råd från min moster och sen två läkare, att jag måste flytta ,för att bo bra och kan jobba mycket genom att jag var utförsäkrad. Och jag bryr mig inte ens om det. Jag kunde klara mig själv såklart och kan jobba som jag vill med KURSER OCH SEANS I LJUS ÄRKEÄNGLARNA SEMINARIUM, men även sitta med folk som jag väljer fritt, som jag vill då genom att jag gillade mer kurserna och seminarium och seanser. Men min plan var så, för att kunna klara av allt då.

Men hade tänkt långt tillbaka på min hälsa och jag började gick till lokalen OCH JAG GICK NER JÄTTEMYCKET I VIKT FICK TILLBAKA BIRGITTA DÅ. Det fungerade jättemycket genom att jag gick till lokalen och hem och till vänner då. Men även gick från stan och till min lokal och kunde till och med bära tungt när jag gick till min lokal ,genom att jag orkar inte vänta på bussen ens utan gick till min lokal som är en bit att gå för mig. Men jag blev mycket bättre i ryggen och min hälsa och fick tillbaka mig själv då, och kunde sätta på mig min kjol som var storlek 38 på.

Jag blev stark i ryggen och benen när jag gick. Men ibland fick jag stanna upp när jag fick ont i benet då. Högg i benet på mig, men jag hade som ett enda mål att gå. Jag bara stannade upp och sen gick jag ingen till lokalen och det hände bara någon gång då.  JAG HADE BARA ETT MÅL ATT MÅ MYCKET BÄTTRE DÅ.

Men jag drömde en gång att jag skulle gå ner till storlek 38 och kunde leva igen då, genom att jag fick svårt att hitta kläder jag skulle sätta på mig jag. Jag gick för det mesta hem genom att inget passar min smak, genom att jag hade gått upp i vikt och kunde inte sätta på mina kläder som jag älskade. Men kunde inte ens köpa en kjol som jag älskade då, genom att allt var fel kände mig jätte fet och ful i det, och jag gick hem såklart då. JAG KÄNDE MIG JÄTTEGLAD EFTER DEN DRÖMMEN ATT JAG GICK NER TILL STORLEK 38.

Men min guide Johlie sa, att jag skulle gå ner till storlek 38.MEN JAG GICK NER TILL STORLEK 38 och kunde sätta på mina kläder och köpte kjolar jag gillade ,men även färgen jag gillade lila purpur violett då. Jag kunde känna mig fin igen, genom att jag vill köpa kläder som är lite figursydd och inte stora kläder som jag blir så fet i då. Ser fet ut i kläderna då. Men vågen gör att man mår dåligt av då och kan bli en stress inombords då. De pratar bara om storlekar på kläderna ,genom att det är bäst så och mår bra av det. Vågen blir en stressmoment och finns folk som ställer sig på vågen nästan varje dag då. Det är inte bra, då mår folk ännu sämre då. Det är mycket bättre att lära sig efter storlekarna då.

Men vad händer efter vägen, allt var perfekt och kunde leva igen då. MEN HADE ETT JOBB ATT GÅ TILL DÅ. MEN ÄVEN ETT LIV DÅ. Men minns mycket väl den gången när Nathalie var upp till mig, men då bodde jag galet den gången. Men måste börja gå fast det tog emot, men jag bestämde mig den gången, att nu ska Birgitta börja och gå och röra på sig. Och vi gick till Jamtlie ,som är en bit att gå då. Men jag kunde börja röra på mig, genom att jag kunde få så himla ont ibland när jag skulle gå. Men det började försvinna då genom att jag började gå på stan eller till vänner och var kul att gå och kände mig extra lycklig då.

MEN JAG FICK IGÅNG MIG SJÄLV, men jag är inte som andra människor utan måste ha ett mål när jag ska gå och det fungerade perfekt för mig. Jag följde med Anders ibland när vi handlade genom att vi förlorade bilen en stund. OCH JAG KUNDE GÅ HUR LÅNGT SOM HELST, fanns inget stopp hur långt jag kunde gå. Bara gick och gick och kände mig lycklig då.

Såg knappt tillbaka på hur det var med min kropp, genom att alla läkarna i Stockholm ville sjukskriva mig, genom att de såg hur jag mådde då. Men hade svårt ibland att röra mig. Men allt försvann, GENOM ATT JAG KOM ÖVERENS MED MIG SJÄLV ATT BARA GÅ HELA TIDEN och kunde möta på vägen gamla folk som gick med en rullator.

Men en signal till mig att jag aldrig ska hamna där då. Men då gick ännu mer genom att jag tänkte på det. Men kände mig mycket bättre efter första gången jag gjorde ett avtal med mig själv. DET SPELAR SOM INGEN ROLL HUR ONT JAG FICK , JAG GICK ÄNDÅ GENOM ATT KOMMA ÖVER SMÄRTAN SOM DÖK UPP DÅ. Jag hade jätteont, men när jag mötte folk med rullator, då blev jag rädd när jag såg dem. Men skrämde mig som verkar fungera på mig, gå och fortsätt att gå.

Men smärtan försvann för mig och blev mycket bättre. Jag gick alltid till lokalen och då hade jag gjort min runda då. Jag kände att nu var jag klar för dagen eller så gick jag upp igen till lokalen, men behövde aldrig ut och gå då UTAN JAG HADE GJORT MIN HÄLSORUNDA DÅ. Det var lokalen och hem, men gick även till folk eller till stan och kollade runt där. Men jag gick ner så enormt mycket då.

Men vad händer efter vägen jag förlorade min lokal och vad händer då? Jag börjar sitta hemma som i parhuset mitt, som hade en plan och min hälsa då. Att gå till lokalen, som var min hälsorunda. Men när den försvann, DÅ GICK JAG INTE UT PÅ SAMMA SÄTT, genom att jag måste ha ett mål för annars sitter jag hemma då.

MEN BÖRJADE GÅ UPP IGEN I VIKT och fick problem med en del kläder, som jag gillar och måste gå ner igen, då kan jag komma i mina kläder då. Men mina kläder låg i mitt skåp, men hade ett mål att kunna gå ner igen.

MEN NÄR JAG TRÄFFADE KEWAN, DÅ BÖRJADE JAG GÅ MYCKET MER, MEN ÄVEN FÖRSÖKTE TRÄNA DÅ. Men hatade mig själv när han dök upp och är till och med så ung då. Men min guide Johlie säger till mig en dag, att jag kommer gå ner till storlek 38 när jag står och kollar på kläder då. Men jag köpte ett svart linne i spets som var storlek 38. Men gick ner sen till min storlek 38 då. Jag tänkte spara till när han kommer då. Jag mådde jättedåligt när han dök upp och min vikt var inte okej då. Men rasade så snabbt till storlek 38 då.

Men började må extra dåligt när allt försvann och måste börja hitta en ny lokal, men det blev problem, genom att allt har gått baklänges när jag hamnade här fick en skuld, som jag aldrig kunde drömma om då. Men får en hög hyresskuld, som var inte mitt val i livet, GENOM ATT JAG HATAR ALLT SOM HAR MED SKULDER ATT GÖRA DÅ, och Kewan vart sitter han nu? I England sitter han och vart sitter jag? I ett hus och kan inte ens bjuda honom till mig, genom att Anders bor här och hans pappa. Jag tror inte de skulle gilla det. Men var tog allt vägen genom att jag var på väg att rätta till allt då.

Jag kan leva på väldigt lite om jag måste det. JAG MÅR BÄST ATT JAG FÅ BETALA I TID  och då spelar det ingen roll hur lite pengar jag har kvar då. Men vet hur det har varit för mig då. Jag har aldrig haft den skulden långt tillbaka, jag kunde leva då. Men nu går det inte ens leva längre genom att jag hatar allt då.

Men allt blev pannkaka när ingen ville rädda mig ,men vart tog  Kewan vägen? Han sitter kvar i England, men så vacker var min kärlekssaga då. Bara en massa problem fått höga skulder, SOM JAG HATAR SEN GUD SÅG ALLT, SEN ÅKTE JAG KANA NÄR HAN SÅG ALLT, som såg alla fel för mig efter vägen. Och Kewan och jag kan knappt leva genom att vi är öppen mot varandra då.

Men vad gör GUD? Han håller på att rätta till allt då. Jag kan inte göra något åt det ni som har inte ens träffat GUD, kan inte förstå mig då. Men jag har träffat honom den natten för 1 år sen eller längre tid. Jag tappar räkningen då. JAG HAR TRÄFFAT GUD OCH KAN HAN Han såg allt med boken jag höll på och skrev ihop med annan man då. JONAS ser dåligt samarbete och mycket annat då. MEN MINNS MYCKET VÄL NÄR GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN HOPE PRATADE OM BOKEN JAG SKREV IHOP MED JONAS. DEN FRIA VILJAN. Och GUD stod tillsamman och pratade om boken jag och Jonas höll på att skriva då. Men Hope hon ville stänga boken och även Lady Nada antydde det. Men GUD kollade på allt, vårt samarbete då. Men han som bestämmer och han stängde boken när han såg hur jag hade haft det då. Men fått så fel hjälp, då måste man samarbeta när man sitter ihop med varandra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus.gifMinns även att GUD SÅG ATT ÄRKEÄNGELN ANAEL SPRANG EFTER MIG. Han kunde inte förstå varför Anael sprang efter mig då. Men sen fick GUD höra hur samarbetat var då. Jag fick stänga av allt genom att jag hade svårt att fixa ihop med Jonas då. Men Anael stängde ute honom då. GUD såg allt kan inte berätta allt då. Men sen stängdes boken då. Han måste lära sig att samarbeta då. GUD KAN MAN INTE GÅ EMOT DÅ. Jag kan inte göra ett dyft åt det. Men är inte glad över det.

Det var menat som BOKEN SAMTAL MED GUD OCH ÄNGLARNA I DITT HÅR. Eller andra som jobbar så. Men jag skulle bara skriva och lämna över eller prata ner boken från varje ärkeängel då. Men mitt samarbete fungerade inte så bra då. Jag skulle knappt kolla på texten. Ibland kollade jag lite grann, men det är hans jobb att kolla texten. Ibland när man pratar från ärkeänglarna kan det komma baklänges texten eller fattas, ett komma eller punkt som var hans jobb då. Genom att jag aldrig hade tänkt sitta och rätta boken, men bara en massa bråk då. Jag behövde bara hjälp, att lämna ut boken till folk. Ingen var en välkänd författare då. Det har varit bäst att fråga dem, som är författare som har kommit ut med böcker då. EFTERKLOK MEN SÅ DAGS DÅ.

Hon hade problem att skriva den själv och då fick hon hjälp av folk som kunde trycka boken till folk då. Hon fick ut sina böcker då. Jag ville också ut med boken men annan att samarbeta med. Men tar lång tid när man tar på sig boken. Ska älska det själv när man hjälper till.

Men såg även filmen SAMTAL MED GUD OCH LÄST EN BOK DÅ. Men han fick så mycket hjälp att skriva boken, genom att han bara skrev och skrev och folk kom och tog hand om allt då. Men han fick ut sin bok och skrev flera böcker då. Han satt ibland på olika ställen och skrev, men folk hämtade bara hans papper, det han hade skrivit ner då.

Men det var så det skulle vara då. Men jag valde fel har jag sett genom att jag har skrivit från ärkeänglar som folk kan inte så mycket om då. Men ärkeänglarna kom till mig då. Det kom alltid  en ny ärkeängeln efter varje ärkeängel då. OCH JAG FICK VÄNTA PÅ ÄRKEÄNGELN LUCIFER GENOM ATT JAG SKULLE BLI RÄDD FÖR HONOM. Och fick städa med andra först och sen kom Lucifer då. MEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL SA, VEM SKA DU TA DÅ? Jag måste ta Lucifer som jag var rädd för, som är en väldig kärleksfull ärkeängel, som jag har lärt känna som folk har lärt så fel om då. Men fick vänta på honom, men kom andra som har inte sett i böckerna då. Men jag kan skämta med Lucifer som jag trodde inte förr då. Men han har humor då. Han ser till, att folk går på ljusa vägen där vi hör hemma då.

Men de kom till mig men fick inte ens läsa en bok på den tiden genom att jag satt och jobbade med dem då. MEN NÄR ÄRKEÄNGELN ADONAEL KOMMER, då måste jag ut och kolla vem hon var. Jag kunde inte ens stava hennes namn och måste kolla på internet får inte kolla på internet utan måste lära dig från mig då. Men ÄRKEÄNGELN AURORA SADE TILL MIG DÅ. Därför måste jag ut och kolla om det var en ärkeängel genom att jag hörde hon sa tyst, de använder telepati varje ärkeängel då. Men hörde tyst Aurora när jag satt och väntade på en kund den gången. Aurora men måste kolla då. Men sen slutade jag att kolla genom att annars lär jag mig fel om jag sitter på internet och kollar då.

Jag skulle bara lära mig från ärkeänglarna då. MINNS NÄR ÄRKEÄNGELN URIEL Jag tappade bort vägen den gången när jag ser hans jättestora vita vingar och ljusa långa hår kommer så nära mig, man ser hans ansikte då. Men han skulle prata då. Men kom för sent den gången, men han skulle prata om henne jag skulle till. Han skulle hjälpa henne då. Hon hade ringt till mig och ville ha lite råd av mig då. Men det var hemsidan som hon hade problem med då. Men jag gick ner till henne då. Men Uriel vill prata med henne om mer då. Hon måste ändra om sitt jobb då.

ÄRKEÄNGELN URIEL visade hur hon kunde göra då.

Men vad händer på vägen då?

Bara en massa problem när GUD såg allt OCH ÄRKEÄNGELN HOPE SA, ATT HON GILLAR INTE DET, att hon gillar inte det nu, men han som styr allt ,och nu ska han rätta till som har så stort jobb att göra då.

Men måste rätta till mycket ,men jag kan inte göra något åt, så länge jag sitter här. Folk kan tycka och tänka varför gör du inte något åt din situation. Men det går inte det genom att har folk mött på en GUD som var irriterad när ni pratar med honom, då har ni förstått då. Men folk hade gjort så mycket fel mot mig och då gör han såhär. JAG ÄR TRÖTT PÅ ALLT NU.

VEM FÅR LIDA? Det är jag, men även han som sitter och väntar på hjälp han måste ha. Han  måste skydda mig genom att han väntar på Kewan då.

Men GUD sa för ett tag sedan, att jag förstår varför när ingen har gjort rätt runt dig då. JAG HAR HAFT EN ANNAN HJÄLP FÖRUT, mamma som hjälpt mig eller annat folk runt mig, men har haft hjälp när jag flyttade från Göteborg då. Men Ömer var med och hjälpte när jag flyttade från Göteborg då. Han såg även till att jag fick ta det mesta av mina saker då. Han menar att jag behöver det mer än han då genom att jag har barn då. Men det var en annan tid ,min mamma och min moster var med då ,och hennes son som hjälpte mig köpa en lägenhet den gången när min pappa inte ville hjälpa mig då. Det var annat folk än nu.

Men han kom även och hjälpte mig när jag flyttade en annan gång då. Men såg till att jag klarade mig då. ÖMER VAR INTE SOM ANDRA DÅ. Men kan inte fråga honom nu. Synd då. Det är Anders nu.

Men nu är det annat folk, som har stökat till min ekonomi och hann aldrig fixa till det när Kewan dök upp, som blev jättestora problem nu. Jag blir sjuk när ingen hjälpte mig då. GUD kan oss, och nu var det jag och Kewan, som skulle födas till jorden. MEN JAG KAN INTE ENS VÄLJA BORT KEWAN även om folk gnäller om hans ålder och jag går in i min bubbla då. Jag mår dåligt när de säger en del saker om honom, då stänger jag ute folk, som skulle egentligen hjälpt mig.

Men är inte ensam om det, har hört andra har haft som mig och stängt av kompisar om det behövs då. Men jag hade mina döttrar som skulle egentligen stötta mig som vägrade hjälpa mig. Det gör ont när pratar illa om den man älskar då. Jag kan inte göra så mycket åt saken när Kewan dök upp då. JAG KÄNDE SÅ MYCKET GLÄDJE OCH KÄRLEK OCH SPRANG NÄSTAN TILL ENGLAND DÅ. MEN ÄKTA KÄRLEK, då fick jag problem med allt. Jag hade önskat att någon hade hjälpt mig då. Jag tänker bara på Kewan genom att vi är öppen mot varandra då. Han fanns dag och natt då. Det var Lady Nada som sa. att jag hade mött på min tvillingsjäl Twin soul.  PROTECTION MÖTER PÅ BIG PROTECTION SOM VI KALLAS ENLIGT GUD. JAG BIG PROTECTION HAR STARK ENERGI. Han arbetar med kvinnor genom att praktiskt lagd. Kvinnor som syr för det mesta. När han var så ung, då måste jag fråga Lady Nada vem han var då. Hon sa, tvillingsjäl då. Det är så olika åldrar på dem.

MEN FOLK MÅSTE RÄDDA MITT HEM när jag och Anders måste flytta isär då. Men barnen var emot hans ålder, men kommer från Kurdistan. Men pappa deras är kurd och jag tänkte inte så mycket på det då. Men Linn sa ingenting om det, genom att hon ser inget fel om åldersskillnaden är hög då. Hon känner folk, men det var Facebook hon gillade inte att vi träffades där då.

Men gå emot GUD det går inte alls då, men mina flickor förstår mer nu. Det är svårt att leva ,jag kan bara leva med Kewan då. Men då blev jag ensam med allt då. Men låste mig när folk pratar fult om Kewan, som var min stora kärlek jag mött då. Men Kewan, sa till mig, att det kommer gå bra, de kommer älska honom. Men det gick inte så bra, jag fick prata med folk som kunde prata mig till rätta då. MEN JAG MÅSTE LEVA MED KEWAN DÅ.

DET ÄR BRA ATT HA GUIDER, JOHLIE, SA TILL MIG. Jag skulle ringa och prata med en kvinna, ”ring till henne Birgitta”. Men jag ringde och efter samtalet mådde jag mycket bättre då. Hon har en mamma som är död, men hade samma ålder mellan mig och Kewan då. Men hade haft två äktenskap som var åldersskillnad då. HON SÄGER,”ÄR DET KÄRLEK , DÅ ÄR DET KÄRLEK.” Hon var van att leva så och tyckte att jag och Kewan var inget konstigt alls då. Men hon har också åldersskillnad mellan den hon lever med då. Hon såg mina döttrar knepig. Men hennes bror hade lite som mig då. Men synd att mina barn inte tänker som henne då. SOM HAR VARIT PERFEKT OCH BRA HJÄLP FÖR MIG DÅ.

Men jag satt själv och tänkte bara på Kewan då. Men jag hade han som ett mål då. Men GUD måste välja ut någon som skyddar mig då. Han väljer ut Jonas då, genom att ingen var pigg på att hjälpa till att rädda mitt hem. Jag måste rädda mitt hem GENOM ATT JAG MÅSTE FÅ SÅ MYCKET HEALING DÅ, som föds med problem kropp då. Men jag hann få en del healing av min BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ.

Men han kan healing och jag kände mig mycket bättre på en del ställen, men måste ha mycket mer healing då. När jag bor här, då fick jag problem kan inte be om healing hur som helst då. MEN DEN HEALING DE HAR DEN ÄR UNDERBAR ATT KÄNNA DÅ, MEN KÄNNER ATT MIN KROPP FÅR JÄTTEMYCKET HJÄLP DÅ. Jag slipper smärtan då när han satte igång på en gång då. Men bäckenet fick jag hjälp med, men även en del annat. Men sen fick jag problem när jag måste rädda mitt hem. Jag måste bo kvar genom att hemmet var ett ljus hem som var renoverad från topp till tå. Allt var rent från mörka energier då. Men hade städat bort allt, genom att jag har öppnat så mycket och blev känslig för allt då. Men då måste jag flytta till en ny renoverat hem såklart. Fri från mörka energier då.

Men sitter här och de sagt att jag kommer få tillbaka mitt liv min lägenhet, men den måste vara fri från mörka energi då. Ljus lägenhet som jag måste få igen då. MEN GUD VALDE UT EN MAN SOM SKULLE SKYDDA MIG NÄR INTE KEWAN DÖK UPP . Jag kan inte gå tillbaka till Anders, men måste ha en man som skydda mig och mitt hem, tills Kewan dök upp då. GUD valde ut en som skulle skydda mig, som jag såg aldrig honom genom att folk är för arg. Är inte arg på vänner utan hjälper till såklart då.

Jag måste ha healing och lugn och ro då. Måste ha stöttning och hjälp då, men det blev bara pannkaka av allt, genom att jag såg aldrig Jonas, att han skulle hjälpa mig då. Jag mådde jättedåligt när han var arg som Anders som måste ha bara lugn och ro då. Kommer från ett destruktivt förhållande, då måste man ha lugn och ro genom att jag var så sliten efter alla bråk då. Jag vet att han valde ut honom, men kunde inte förstå att då kan man inte vara sådär då. Jag måste lugn och glädje runt mig. Lugna människor som hjälper mig då. JAG MÅSTE HA LUGN OCH RO DÅ. JAG VILLE BARA LEVA DÅ.

 Men mitt liv är upp och ner då. GUD SKA LÄRA FOLK ATT SAMARBETA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.