BABY

SER EN BABY SOM SUGER PÅ TUMMEN OCH LIGGER I EN SPJÄLSÄNG. Har en söt liten sparkdräkt på sig. Sover i pyjamas och sträcker på sig. Suger på tummen.

Men varför fick vi upp det?

Genom att vi såg det, att babyn låg i spjälsängen och suger på tummen då, men ligger och vrider på sig.

Men varför såg vi det?

Genom att barnet måste tas upp och inte låta barnet ligga i sängen för länge, genom att föräldrar kan tillåta för mycket det när de låg och vrider på sig. Men behöver tas upp och ge omvårdnad och kela med barnet. Ibland kan föräldrarna glömma bort det. Barn kan ligga och skrika för länge då. MEN SEN HITTAR BARNET TUMMEN SOM TRÖSTAR DEM.

MEN BARNEN MÅSTE TAS UPP OCH TAS OM HAND OCH SMÅ BARN BEHÖVER MYCKET NÄRHET AV MAMMA OCH PAPPA DÅ NÄR BARNEN ÄR SÅ LITEN DÅ.

Men föräldrar och barn har problem annars har vi inte fått upp det. Men föräldrar kan glömma dem och kan få ligga och skrika och har ibland ont i magen. Mycket små barn kan ha ont och behöver se över det, genom att barnet måste tas upp och trösta barnet. OCH SMÅ BARN KAN FÅ ONT I MAGEN NÄR MAMMAN GER EN ANNAN ERSÄTTNING DÅ.

Ser en nappflaska som barnet äter då, men mamman har lite mat till barnet, har lite mjölk i bröstet ,som är vanligt att mamman får problem med mjölken, som behöver egentligen äta från bröstet så länge de kan, GENOM ATT DET ÄR BÄSTA NÄRINGEN FÖR ATT LITET BARN DÅ.  

MEN EXTRA VIKTIGT ATT MAMMA ÄTER RÄTT MAT GENOM ATT SMÅ BARN KAN REAGERA PÅ, OM MAMMAN ÄTER FEL MAT MAT genom att mycket går direkt ner i mjölken när barnen är så liten då och äter från bröstet då.

MEN BÄST FÖR BARNET ATT DE FÅR ÄTA FRÅN BRÖSTET. DET BÄSTA FÖR SÅ SMÅ BARN ,SOM ÄR DET ALLRA BÄSTA om mamman kan det. Det är bäst av allt genom att en del kan sluta för tidigt att ge bröstet, genom att mamman har problem att få igång mjölken då.

Men kommer från stressen som mamman kan känna när det fungerar dåligt när mamman sitter och ammar sitt barn, BEHÖVER MYCKET LUGN OCH RO RUNT SIG DÅ, genom att föräldrar kan vara så stressad idag, på grund av för mycket runt sig som måste ha lugnt runt sig när barnen är så liten och äter av bröstet då.

Men en del kan köpa mjölkersättning, SOM INTE ÄR DET BÄSTA FÖR BARNEN, genom att det bästa är bröstet som har all näring mot mycket när barnen äter från sin mamma ammar, är det bästa då.

DET FINNS MAMMOR SOM FÅR PROBLEM NÄR DE SKA AMMA DÅ. Ibland kan bröstet vara för mycket mjölk eller för lite mjölk då. Men har för mycket mjölk, som är bekymmer för barnen när de ska amma då. Men för det mesta måste de mjölka ur bröstet då.

MEN DET ÄR BRA ATT MJÖLKA UR LITE DÅ OCH DÅ genom att hålla igång mjölken, som en del kan tro att de har problem med bröstet och amning. Men måste små amma om ni känner att ni har problem med bröstet och amma barnen, som är det bästa av allt FÖRSTA TIDEN FINNS DET SÅ MYCKET NÄRING I MJÖLKEN DÅ.  

Ibland tror mamman att mjölken är slut och börja ge barnet mjölkersättning, ISTÄLLET FÖR ATT TA TID FÖR ATT AMMA BARNET DÅ. Och mamman kan få problem när hon ska amma och känner att hon har lite mjölk i bröstet då.

MEN FORTSÄTT FLERA GÅNGER OM DAGEN GENOM ATT FÅ IGÅNG PRODUKTIONEN DÅ.  

ATT FÅ IGÅNG MJÖLKPRODUKTIONEN ÄR DET BÄSTA AV ALLT, att äta så många gånger att amma flera gånger, som är det bästa av allt och sitta i lugn och ro när ni ammar, genom att mycket mammor lever med mycket stress runt sig. Och tappar mjölken för tidigt och tror att de har ingen mjölk när de behöver bara lugna ner sig, och sitta och amma flera gånger genom att då sätter mjölken igång på er.

Men måste ha tålamod och lugn och ro när ni ammar, genom att ni lever i en ständig stress idag som behöver börja lugna ner er mycket mammor. Som har en stressad värld som behöver mycket lugn och ro, DÅ BEHÖVER NI AMMA LITE DÅ OCH DÅ genom att få igång mjölken då.

MEN VIKTIGT ATT MAMMAN ÄTER RÄTT MAT genom att mycket åker ner i mjölken då.

Men även att suga på tummen som en del barn gör, DET ÄR EN LITEN TRÖST NÄR DE SUGER PÅ TUMMEN DÅ.

LÅT BARNEN FÅ SUGA PÅ TUMMEN även om ni oroar er, att barnen har svårt att sluta med tummen då. Det är bättre, än att suga på nappen, som mycket folk gör fel idag, genom att de är rädd att de har svårt att sluta med tummen då.

MEN ÄR ÄNDÅ DET BÄSTA SÄTTET ATT LUGNA NER BARNET NÄR DE SUGER PÅ TUMMEN, som mycket föräldrar har tagit bort och ger napp till sina barn idag.

Men låt barnen få suga på tummen, GENOM ATT DET LUGNAR BARNEN NÄR DE SUGER EN STUND PÅ TUMMEN DÅ.Det finns barn som använder ingenting utan är utan allt. Men finns barn som måste suga på tummen och mycket folk köper napp till dem när de gråter då.

MEN DET ÄR EN NATURLIG SAK NÄR DE BEHÖVER SUGA PÅ TUMMEN och en del vill inte det genom att de har inget behov av det.

MEN BARN SOM HAR BEHOV ATT SUGA PÅ TUMMEN LÅT DE FÅ SUGA PÅ TUMMEN. Men finns människor som köper nappar hela tiden nya nappar genom att de tror att det är bäst då. Men det finns barn som vill inte ha napp eller tumme, genom att de inte har behov av det.

Barn kan vara så olika där och köp inte i onödan en massa nappar, utan prova först om de vill ha napp eller kolla om de vill ha tummen, GENOM ATT TUMMEN ÄR EN LUGNANDE EFFEKT PÅ BARNEN SOM SUGER PÅ TUMMEN SOM FUNGERAR DÅ.

Men annars ska ni låta bli genom att barnen är olika som bär. NAPPAR ÄR INTE ETT PERFEKT VAL ,men föräldrar är rädd att de har svårt att sluta med tummen då. Men tummen är en lugnande effekt på barnen när de känner av mycket då.

DET ÄR BÄTTRE OM DE SUGER PÅ TUMMEN  DÅ, men föräldrar är rädd att de har svårt att sluta med tummen då. Men det är det bästa om barn vill ha tummen då.

Genom att napparna har kommit i många olika modeller då. SUGER PÅ NAPPEN SOM ÄR INTE DET BÄSTA VAL DÅ.

MEN FOLK HITTAR PÅ NAPPAR när föräldrar blir rädd när de börjar, att suga på tummen genom att det är svårt att sluta med tummen då.

Men det går sluta med allt, genom att föräldrar hittar på nappar till barnet, MEN TUMMEN ÄR LUGNANDE FÖR BARNEN SOM HAR BEGÄR AV ATT SUGA PÅ TUMMEN.

MEN NU KOM DET UPP EN VARNING. ATT LÅTA BARNEN SUGA PÅ TUMMEN  OCH AMMA LÄNGE FORTSÄTT AMMA BÄSTA AV ALLT DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.