LIVET ÄR INTE SOM JAG TÄNKT MIG DÅ


LIVET ÄR INTE SOM JAG HAR ÖNSKAT MIG I LIVET, men måste ändå ha trust till allt nu genom att sitta och vänta på en man i England var inte min önskan då, att livet skulle gå baklänges och hålla på att rensa hela tiden, genom att jag och Kewan har haft så mycket liv ihop då.

Men det var inte meningen att jag skulle hamna här UTAN BEHÅLLA MITT HEM MITT LIV, medans Kewan och jag skulle rensa ihop, som verkar aldrig ta slut då. Men även Anders och jag får rensa som verkar aldrig ta slut, vill lämna huset då. Men måste sitta och vänta på Kewan, som var inte den tanken jag hade då, genom att ingen säger sanningen om Kewan utan jag måste välja honom då.

Men hade inte en susning när jag mötte honom ATT TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL GÖR SÅ, MEN KALLAS FÖR BIG PROTECTION DÅ. Men det var inte som jag trodde då, genom att GUD har börjat med Kurdistan, som stökar till för mig då. Men även, att de sagt, att jag har två jobb som stökar till ännu mer för mig. Först Anders och sen Kewan och ingen vet hur det kommer sluta då. Men jag gillar ingenting av det som sker nu. Men det är GUDS påhitt då. Jag vill ingenting av det. Men måste göra som de han har sagt då.

Men jag blir förd bakom ljuset har jag sett DE ÄR GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN HOPE OCH GUD SA INTE ALLT TILL MIG utan att folk skulle hjälpa mig, att behålla mitt hem, så fint det låter då. Men folk måste kolla upp mig som ingen gjorde då, genom att jag gick in i min bubbla då och hade bara en väg att gå, döden som jag hade framför mig då. MEN SVENSKA FOLKET MÅSTE LÄRA SIG ATT HJÄLPA TILL NÄR DET ÄR PROBLEM DÅ.

GUD SKA LÄRA MÄNNISKOR ATT HJÄLPA VARANDRA SOM MYCKET SVENSKAR ÄR DÅLIG PÅ DÅ. Han kollar på folk runt mig, vad de gör med mig då. Han ska lära folk hjälpa till då, genom att så mycket andra länder är bra på det. Men svenska folket har problem med det. Han har börjat med Sverige då. Men vem blev lidande av det? Jag blev lidande av allt när han ska lära människor att hjälpa varandra och samarbeta då. Som gick som de gick då. Men har lärt mig att klara mig själv då. Men nu måste jag ha lite hjälp, som inte fungerade så bra då. Det kommer från farmor och farfar som är på gott eller ont då. Jag kan själv utan att fråga om hjälp. Jag ska klara mig själv då.

MEN FOLK MÅSTE VÄCKA UPP MIG DÅ OCH PRATA MED MIG och säga till mig hundra gånger, ring sociala Birgitta, genom att de sade nej den gången, då gav jag upp allt och struntar i allt. Jag blev så sjuk på grund av Kewan gjorde som han gjorde då, men vill för det mesta dö. Men Anders körde mig åt andra hållet, då är det svårt att rädda mig när han var så arg på mig. Han sa fula saker om mig, varför ska jag rädda dig Birgitta då? Har ingen anledning att göra det. Men då måste andra ta över genom att Kewan kom in i bilden då. Men mina flickor var inte så glad över det, men jag hade inget val ens då. Linn sa inte så mycket om det, genom att hon hade velat för 1 år sedan, att vi delade på oss då genom att hon såg bara en massa bråk mellan oss då. Linn vill inte hälsa på när vi hade våra bråk då. Jobbigt för henne då. 

Jag sa, jag ska tänka på det genom att barnen går först såklart. Men mina flickor var urdålig på att hjälpa till och då gick det som de gick då. Jag vet att även mina barn bråkar med sina män då. När vi ska säga till saker och ting då. Men glömmer väl bort det. Jag vill ha lugn och ro då. Det är väl så i relationer då. MEN BARNEN GÅR FÖRST.

MEN NÄR PAR BÖRJAR UTVECKLAS, DÅ KOMMER PROBLEMEN IN när det de hade det lite lugnt då. Genom att sätta gränserna mellan oss då. Det blir mer bråk då. Det kan man inte undvika då när man vill ha det på sitt sätt då.

JAG MÅSTE BARA TA UPP OM RESAN SOM FOLK HAR LÄRT SIG DÅ.  Jag har gjort resan själv och då kommer det upp mycket problem då. Men har gjort resan på två par och de gick åt varsitt håll båda paren då. Men ett par hade nyss träffats och köpt hus ihop. Men går en kurs med mig och sen gjorde de resan och vad hände? Bara en massa bråk och hon och han skilde sig då. Men jag gjorde inte det, men såg även jag en massa problem då. Men de gick åt varsitt håll och nyss köpt hus då. Men det kom efter resan då. Men vi vill rensa oss och gå en massa kurser då. Men folk måste tänka sig för eller så måste de vara medveten vad som kommer upp då. Men båda paren gjorde resan, det var inte bara en av dem då. Båda två ville göra resan som slutade illa då. Men ingen ville se eller lyssna på de fick upp då GENOM ATT DET KOMMER UPP SÅ MYCKET PROBLEM MED RESAN DÅ.

Men mina barn har inte gjort Resan då. LINN HAR BARA KOLLAT PÅ PROBLEM HON FICK DÅ.  Men inte gjort allt. Men mest för att få svar på huvudvärk eller gick upp i vikt då. Hon gick upp onormalt i vikt då. Men kollade bara på det då. Men fick svar och såg en del saker då. Men mina flickor har gått REIKI-HEALINGEN. MEN KOMMER UPP FRÅN HEALINGEN DÅ. 

GENOM ATT DE HÄNGDE UPP SIG PÅ KEWAN, DÅ FICK JAG PROBLEM, fast jag kan inte göra så mycket åt det. Jag tänkte att de kunde hjälpa mig ur då. Men Nathalie var upp en sväng som gick inte så bra genom att hon vill inte bråka med sociala då. Men måste egentligen gör det och säga till dem då. Men hon gick på vad Sociala sa, att lägga ner och jobba svart som jag aldrig tänker göra då. Sociala sa, att jag kunde jobba svart som folk har blivit förvånad av då. Men dra in mina barn i den svängen då. De skulle vara någon slags mellanhand då. Men så knäpp sociala har vi dra in barnen då ,istället för att ge mig pengar och kunna leva då. Jag tar kunder på mobilen nu. Folk ringer till och ber om hjälp då eller annat jag måste hjälpa folk med då. Men alla vet hur hård koll de har idag. NÄR  DET ÄR SOCIALA SOM SKULLE BETALA MIG DÅ. JOBB VI GÖR ÄR EGENTLIGEN SOCIALA SOM SKA LÄGGA PENGAR PÅ SVENSKA FOLKET DÅ. Men nu har Barnen förstått allt.

Men Yasmine hon hatade att jag träffade Kewan, som hade tänkt kommit till henne när jag var klar då. Men hon ville inte ens jag pratade med mig då. Jag satt ensam med allt ,och gå emot GUD är omöjligt att göra då. Fast jag sa att Kewan var en tvillingsjäl twin soul ,men det hjälpte inte så långt då. Kewan var ung och de kan vara det när vi träffas då. JAG TRODDE HON SKULLE FÖRSTÅ NÄR JAG BERÄTTADE OM HONOM DÅ. KEWAN KALLAS FÖR PROTECTION OCH KVINNORNA BIG PROTECTION. Kvinnorna har stark och hög energi. Men har inte samma som kvinnorna genom att GUD jobbar så. Han ser kvinnor mer praktiskt lagd. Kan jobba bättre än männen. 

Jag var även sjuk efter jag levt i ett destruktivt förhållande med Anders. Jag var helt utslagen efter allt då, och ingen kan förstå hur trött jag var den gången när Linn kom upp till mig, och ville ta med mig hem till henne, genom att hon såg att jag låg bara och var trött och åt inte ens då. Hon såg jag rasade i vikt mycket och stod och drog i  mig, att jag måste hem till henne då. Jag måste äta då. Men ett destruktivt förhållande är fruktansvärt när man ska lämna varandra, genom att tröttheten tog över mig. Jag ville bara ha lugn och ro då. JAG LEVDE BLAND BIG HEAVEN SOM VAR DET BÄSTA FÖR MIG DÅ. Men måste få hjälp med mitt hem och rädda allt då. MEN VAR FRUKTANSVÄRT TRÖTT NÄR MAN LEVT I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE DÅ.  

Jag har företag och vet hur sociala är då, har man företag, då säger de nej då. Jag kan inte ens lägga ner mitt företag, men måste även skilja mig som blev bara en massa problem då. Sociala tror att man gräver guld och ville bara överleva då. Jag kan inte lägga ner bara för jag måste skilja mig då. Det fanns en orsak att jag måste skilja mig då. Genom att då fick jag problem med lägenheten som jag måste behålla då. Men fick även problem med min ekonomi när Kewan dök upp, genom att jag måste försöka hitta en ny lokal när ingen ställde upp på mig den gången när jag hade samråd med två läkare, att flytta och hitta en lättsam lägenhet då. Men även läkarna i Stockholm sa ,att jag måste ha kvar mitt företag genom att det var bäst för mig då. JAG HANN ALDRIG ORDNA DET JAG SKULLE GJORT EFTER SEN JAG FICK PROBLEM MED MIN LOKAL DÅ.

MEN DET GÅR INTE SKILJAS HAR JAG SETT NU, FAST FOLK TYCKER ATT DU MÅSTE LÄMNA HONOM, då fick jag gå tillbaka in i lejonkulan igen, som hade tänkt få lite lugn och ro. Jag ha fått startat upp mitt i liv i lugn och ro, ingen som stör mig när jag ska jobba då, som kommer in och stör mig när jag sitter och skriver och tappar bort allt jag måste skriva om då.

MEN FÖRR HADE JAG LOKALEN OCH GICK DIT NÄR JAG VILLE VARA ENSAM NÅGRA DAGAR. Jag plockade ihop min dator och gick dit och sov några nätter där genom att jag var så trött då. Jag kände jag måste bort från allt och måste ha lugn och ro och sitta och skriva då. Jag satt skrev ner kurser till folk eller annat då. När boken kom på tals, då ville jag sitta själv när man började jobba med ärkeänglarna.

GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA KOM EN EFTER EN TILL MIG NÄR DE SKULLE SKRIVA ELLER MÅLA MED DEM, genom att jag rensade med dem då.

JAG MINNS MYCKET VÄL NÄR MIN GUIDE JOHLIE DÖK UPP FÖRSTA GÅNGEN. Jag träffade henne först hos en vän till mig som kunde inte förstå vem hon var som höll på att skoja med henne då. Men sen följde hon med mig hem då. Men Johlie hade kopplingar till mig och henne då. Men Johlie visade sig en morgon i sin blå vackra klänning och tyckte jag hade verkligen bytt ner mig, som hon skojade om då genom att vi har känt varandra från tidigare liv då. Det glittrade om hennes klänning då. Men Johlie skulle vända mig rätt och sluta se åt Reiki kurserna hon ville få bort mig därifrån, genom att jag hade fastat i behandlingar och trodde jag skulle jobba med det. JOHLIE FICK MIG ATT VÄNDA DÅ genom att jag aldrig åkte dit jag hade tänkt då. Men då tog Johlie över då genom att sätta fart på mig då. Johlie var kul och rolig på många sätt och saknar henne när jag tänker på henne då.

Men minns mycket väl när jag satt en hel vecka på lokalen, då höll jag på att måla med guiderna Johlie och Donovan då. MEN LÄRDE MIG MÅLA MED PENNOR OCH RITA OCH FICK LEDING FRÅN JOHLIE, att nu ska vi måla och fixa saker till det. Jag och Johlie gick ner till en affär som säljer material till konstnärer då. Jag var orolig att jag skulle hitta rätt när jag kommer dit. Men hon sa, att jag kommer få ledning och allt kommer gå bra då.

Men minns mycket väl när jag kommer ner till affären och mötte perfekt kvinna som jobbade i affären och kunde allt om kalligrafi då. Men hon säger, att jag ska hjälpa dig och hon plockade ihop allt till mig, block och pennor och en pennvässare för pennor då och suddgummi. Hon kunde allt om det. JAG FICK ALL HJÄLP JAG SKULLE HA DÅ.

Men gick hem och målade med Johlie och Donovan då. Men satt och lärde mig måla som var kul ATT SITTA OCH MÅLA OCH RITA ANDE PORTRÄTT. Men satte igång med allt då och måste vara ensam när jag håller på då.

MEN DET BLEV NÅGRA BESÖK TILL AFFÄREN DÅ. Jag kunde fortsätta måla och rita ande porträtt. Men Johlie ville lära mig måla då. När jag kommer in i affären, då ser jag en penna gungar fram och tillbaka då. Jag frågar hon som jobbar där, vad pennan var bra för då? Hon sa, du kan måla jättebra med pennan när du ska måla under ögonen då. Jag köpte pennan och den var bra att måla ögon mycket bättre genom att den var liten och smal nedtill på pennan var spetsig penna då.

Men satte igång att måla porträtt på människor, MEN VILLE HELST AV ALLT MÅLA ÄNGLAR DÅ. Men började måla änglar då. Men det blev mer och mer Photoshop jag målade från då, genom att det fanns en ängel som jag kunde ändra om då. Men blev som en mall då, men även om jag testade måla utan den, så gillade jag måla från mallen då. Det var mycket enklare då. Men jag älskade att sitta och måla det blev som en terapi för mig då.

Jag minns mycket väl när Donovan sa till mig när jag och Anders hade bråkat då, kom så går vi och målar Birgitta , sa han då. Men satte mig och måla och klev in i hans värld då. Det kändes så skönt och lugnt runt mig när vi satt och målade ihop då. Han såg att Anders var inte så kul arg och sur då. Jag satte mig och måla för att slippa en massa problem då. DET VAR SKÖNT ATT BARA SITTA OCH MÅLA DÅ. DET VAR MIN BÄSTA TID.

MEN LOKALEN VAR MIN TILLFYKTSORT, genom att jag måste ha lugn och ro när jag sitter och jobbar, men även min inkomstkälla då, men även för att vila där när jag var trött från allt, då sov jag där i flera dagar ibland då.

Men förlorade min trygghet och min ekonomi, men även min trygghet att kunna sitta själv att utvecklas ihop med dem. DET VAR GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA OCH SKYDDSÄNGLAR DÅ. MEN ÄVEN ANDRA ANDEVÄRLDEN OCH GUIDERNA SOM KOM TILL LOKALEN DÅ. Jag vet att jag har kunnat haft ett perfekt liv, om jag har fått hjälp att rädda min lokal när jag måste lämna lägenheten, som drog ner mig och måste söka mig från den hemska lägenheten, genom att jag flyttade fel den gången. Om jag fått gjort om allt, då har jag aldrig flyttat från parhuset, även om jag kände av mycket jobbigt i huset då. Jag vill ha egentligen allt på ett plan, som jag skulle köpt från början en villa med ett plan då. Men vi hade till och med ritningarna på bordet till ett nytt hus då. DET BLEV SÅ MYCKET FEL DÅ.

Men vad hände då? Vi orkade inte ens vänta på hus då, genom att min moster såg att de hade byggt nya parhus och vi ville kolla på det då. Men mamma min hon sa till mig om det, att nu har du ett hus igen med två vångar som du ville slippa då. Men flyttar från ett radhus till ett parhus med två våningar då. Men mamma såg mina fel då. Men måste ta mig från radhuset genom att jag höll på att bli sjuk där, som jag blev då, som till och med blev varnad när jag håller i dörrhandtaget på radhuset då. Men flyttar in ändå, fast man fick en massa varningar när håller i dörrhandtaget kände på en gång en massa oro då. MEN JAG LYSSNADE INTE PÅ MIG SJÄLV ENS. Men folk sa till mig om det. När du känner det, men ändå flyttar du in där. Men ibland blir jag tokig på mig själv då. Men de som hyrde ut sa till mig att ta radhuset genom att vi hade flera barn då. Men blev manipulerad har jag sett då. Kände det var fel att flytta dit, men ändå gör det.

 MEN DET ÄR JAG I ETT NÖTSKAL även andra lägenheten när jag flyttade fel från mitt parhus. DÅ FICK JAG BITA MIG I SURA ÄPPLET REJÄLT, genom att jag blev sjuk i flera år när jag flyttade in där. Men en vän till mig sa, hon fattar inte vad jag gjort då. Det är inte jag ens, hon fattar inte alls då. Hon visste hur jag ville mer bo då, men där fattade hon inte alls, men även jag måste ha sovit då. Men önskade att Anders har sagt till mig, genom att han gillade inte ens att flytta då. När vi skulle säga upp parhuset, då försvann några gånger hyresavin för oss då. Hon som sitter och hyr ut undrade om vi verkligen skulle flytta från parhuset, genom att avin försvann och de fick skicka ny två gånger till oss då. Men jag blev varnad den gången då.

LIVET ÄR INTE SOM JAG HAR ÖNSKAT MIG I LIVET, men måste ändå ha trust till allt nu genom att sitta och vänta på en man i England var inte min önskan då, att livet skulle gå baklänges och hålla på att rensa hela tiden, genom att jag och Kewan har haft så mycket liv ihop då.

Men det var inte meningen att jag skulle hamna här UTAN BEHÅLLA MITT HEM MITT LIV, MEDANS JAG OCH KEWAN SKULLE RENSA IHOP , som verkar aldrig ta slut då. MEN ÄVEN JAG OCH ANDERS FÅR RENSA, som verkar aldrig ta slut, vill lämna huset då. Men måste sitta och vänta på honom, som var inte den tanken jag hade då, genom att ingen säger sanningen om Kewan utan jag måste välja honom då.

Men hade inte en susning när jag mötte honom ATT TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL GÖR SÅ, MEN KALLAS FÖR PROTECTION DÅ. Men det var inte som jag trodde då, genom att GUD har börjat med Kurdistan, som stökar till för mig då. Men även, att de sagt, att jag har två jobb som stökar till ännu mer då. Först Anders och sen Kewan och ingen vet hur det kommer sluta då. JAG KALLAS BIG PROTECTION ,SOM SKA HÅLLA ORDING PÅ ALLT. MEN ÄR SÅ HIMLA SUR IDAG.

Men jag blir förd bakom ljuset har jag sett NÄR GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN HOPE OCH GUD SA INTE ALLT TILL MIG utan att folk skulle hjälpa mig, att behålla mitt hem, så fint det låter då. Men folk måste kolla upp mig, som ingen gjorde då, genom att jag gick in i min bubbla då och hade bara en väg att gå, döden som jag hade framför mig då. MEN SVENSKA FOLKET MÅSTE LÄRA SIG ATT HJÄLPA TILL NÄR DET ÄR PROBLEM DÅ.

MEN HAR ALLTID ORDNAT ALLT FÖRUT. Men nu måste jag ha lite hjälp då. Jag har alltid skött om allt när det gäller allt då. Men jag blev plötsligt sjuk och måste ha extra hjälp, genom att rädda min lägenhet. Om jag måste ändra om mitt boende långt tillbaka, satt upp mig på lägenheter ,om jag måste ändra mitt boende då. Men kunde stå på flera ställen bara för att skydda mig då. Men även jag som hade kontakt med sociala, om vi måste det ,eller andra saker då. Det kan vara skolan, då var jag den som fixade allt då. Men nu behövde jag lite hjälp med ett papper att skriva på ,genom att rädda mitt hem, som jag fick råd långt tillbaka att bo där då. Jag tog upp exempel ,allt jag måste ordna men mycket mer då, genom att det alltid har varit jag då. Ibland är folk som småbarn.

Jag var ensam den här gången och då är ingen pigg på att hjälpa mig då. Och på kuppen blev jag sjuk ,som ingen verka fatta,  att nu är Birgitta sjuk, men vad ska vi göra med henne då??? FOLK MÅSTE HJÄLPA MIG SÅKLART, som jag gör med andra om de har problem då. Men folk kan säga, att du måste vara tacksam när du fick hjälp. Det är som smäll i ansiktet på mig då. Folk kastar mig i en sopsäck ,ska man vara tacksam då???? Nej såklart då. Jag måste ta mig från detta hus och få leva igen. JAG HAR VARIT TACKSAM EN GÅNG ,MEN DÅ RANN MINA TÅRAR PÅ MIG genom att jag var så tacksam för all hjälp jag fick den gången när jag flyttade in i mitt hem då. Som jag hade valt ut då. Jag vet hur tacksamhet känns, man vill köpa hela världen till dem ,så tacksam var jag då. Jag vet hur äkta tacksamhet känns när det är äkta tacksamhet då.

Men kommer hålla alla ögon öppen och spelar ingen roll hur sjuk jag är ,DÅ KOMMER JAG SOVA MED ETT ÖGA ÖPPET DÅ kommer jag sova med ett öga öppet, genom att ingen kan rädda mig har jag sett nu. Det är ett skämt allt då. Men jag kan kliva in och hjälpa folk när de har det riktigt illa då genom att jag är inte rädd att göra det. Men vart finns det folket runt mig??? Vart bor jag nu? Genom att ingen kunde rädda mig då. Jag har lärt mig att aldrig lita på någon människa mer genom att skydda mitt eget liv och vill aldrig bli utsatt för dessa problem jag fick när  jag måste rädda mitt eget liv då. JAG VILL INTE HAMNA I MER PROBLEM DÅ. ETT ÖGA ÖPPET.

GUD SKA LÄRA MÄNNISKOR ATT HJÄLPA VARANDRA SOM MYCKET SVENSKAR ÄR DÅLIG PÅ DÅ. Han kollar på folk runt mig, vad de gör med mig då. Han ska lära folk hjälpa till då, genom att så mycket andra länder är bra på det. Men svenska folket har problem med det. Han har börjat med Sverige då. Men vem blev lidande av det? Jag blev lidande av allt när han ska lära människor att hjälpa varandra och samarbeta då. Som gick som de gick då. Men har lärt mig att klara mig själv då. Men nu måste jag ha lite hjälp som inte fungerade så bra då. Det kommer från farmor och farfar som är på gott eller ont då.

MEN FOLK MÅSTE VÄCKA UPP MIG DÅ OCH PRATA MED MIG och säga till mig hundra gånger, ring sociala Birgitta, genom att de sade nej den gången, då gav jag upp allt och struntar i allt. Jag blev så sjuk på grund av Kewan gjorde som han gjorde då, men vill för det mesta dö. Men Anders körde mig åt andra hållet, då är det svårt att rädda mig när han var så arg på mig. Han sa fula saker om mig, varför ska jag rädda dig Birgitta då? Har ingen anledning att göra det. Men då måste andra ta över genom att Kewan kom in i bilden då. Men mina flickor var inte så glad över det, men jag hade inget val ens då. Linn sa inte så mycket om det, genom att hon hade velat för 1 år sedan att vi delade på oss då genom att hon såg bara en massa bråk mellan oss då. Linn vill inte hälsa på när vi hade våra bråk då. Jobbigt för henne då. Jag sa, jag ska tänka på det genom att barnen går först då.

Jag var även sjuk efter jag levt i ett destruktivt förhållande med Anders. Jag var helt utslagen efter allt då, och ingen kan förstå hur trött jag var den gången när Linn kom upp till mig, och ville ta med mig hem till henne, genom att hon såg att jag låg bara och var trött och åt inte ens då. Hon såg jag rasade i vikt mycket och stod och drog i mig, att jag måste hem till henne då. Jag måste äta då. Men ett destruktivt förhållande är fruktansvärt när man ska lämna varandra, genom att tröttheten tog över mig. Jag ville bara ha lugn och ro då. JAG LEVDE BLAND BIG HEAVEN SOM VAR DET BÄSTA FÖR MIG DÅ. Men måste få hjälp med mitt hem och rädda allt då. MEN VAR FRUKTANSVÄRT TRÖTT NÄR MAN LEVT I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE DÅ. MEN ÄVEN KEWAN INRÄKNAT NÄR HAN GICK OCH KOM.

Jag har företag och vet hur sociala är då, har man företag, då säger de nej då. Jag kan inte ens lägga ner mitt företag, men måste även skilja mig som blev bara en massa problem då. Sociala tror att man gräver guld och ville bara överleva då. Jag kan inte lägga ner bara för jag måste skilja mig då. Det fanns en orsak att jag måste skilja mig då. Genom att då fick jag problem med lägenheten som jag måste behålla då. Men fick även problem med min ekonomi när Kewan dök upp, genom att jag måste försöka hitta en ny lokal när ingen ställde upp på mig den gången när jag hade samråd med två läkare, att flytta och hitta en lättsam lägenhet då. Men även Stockholm sa att jag måste ha kvar mitt företag genom att det var bäst för mig då. JAG HANN ALDRIG ORDNA DET JAG SKULLE GJORT EFTER SEN JAG FICK PROBLEM MED MIN LOKAL DÅ.

JAG  MINNS LÅNGT TILLBAKA INNAN INNAN VI FLYTTADE FRÅN LÄGENHETEN SOM DROG NER MIG DÅ.
Jag och Anders var till sociala då och såg hur jag mådde då. Jag kände in för mycket från bostaden då. Jag är känslig för allt då. Jag hade även svårt att jobba fullt då genom att lägenheten drog ner mig då.MEN SA JA, FAST JAG HADE FÖRETAG de kunde hjälp oss då. Men hon hade sett det Okända på teven och förstod mig såklart ,hur dåligt jag mådde att bo kvar då.

Hon sa, ja och se till att ta er från lägenheten då. Sociala hjälpte oss då. fast jag hade företag. 

Men rådde oss att flytta, men vad gör nu unga tjejer som kan ingenting om livet då, de råder mig att sluta med allt då. Men sociala långt tillbaka rådde oss att flytta genom att kunna jobba fullt ut då. Men när man ska skiljas, då gick det åt skogen med allt, när sociala som rådde oss långt tillbaka att byta bostad då. SÅ UNGA MÄNNISKOR SKA INTE ENS JOBBA MED FOLK DÅ. DE KAN INGET OM LIVET ENS.

MEN DET FINNS UNGA TJEJER SOM ALDRIG LEVT KLART SOM KOM TILL MIN LÄGENHET. Men det var Nathalie som hade ringt till dem .Men de kom till min lägenhet, som sociala långt tillbaka sa, att jag måste välja den lägenheten, för att må mycket bättre då. Men Kvinnorna var ung och har inte ens levt som en del andra har gjort då, genom att hon förstod varför jag måste flytta från lägenheten, annars får jag problem med min ekonomi, som jag fick nu, som de skulle fortsatt och hjälpt mig då. Men fick råd av sociala att byta bostad genom att slippa gå till dem då, genom att jag mådde så dåligt MEN VI GJORDE SOM SOCIALA SA OCH FLYTTADE OCH VAR ALDRIG MER TILL DEM.

MEN DET GÅR INTE SKILJAS HAR JAG SETT NU, FAST FOLK TYCKER ATT DU MÅSTE LÄMNA HONOM, då fick jag gå tillbaka in i lejonkulan igen, som hade tänkt få lite lugn och ro. Jag ha fått startat upp mitt i liv i lugn och ro, ingen som stör mig när jag ska jobba då, som kommer in och stör mig när jag sitter och skriver och tappar bort allt jag måste skriva om då. NU SITTER JAG MED TVÅ MÄN PAPPA TILL ANDERS OCH ANDERS. Men som skulle ha tyst och skönt då. Pappa till Anders som vrider på teven på högsta volym när han sätter på teven då.

Men jag som skulle ha lugn och ro när jag lämna Anders och måste även komma igång med mitt skrivande och få mycket healing, SOM ALLA SER VILKEN HIT NÄR GUD VALDE UT PROTECTION HAN VALDE UT DÅ. Men kan knappt leva här och ska sitta och skriva och måste ha knäpptyst när jag ska sitta och känna in, det jag måste skriva om då. Men vilken hit som som håller på bli galen måste plötsligt köpa öronproppar, som aldrig har behövt det. Men nu måste jag sitta och trycka in dem ,så långt jag kan i mina öron när jag ska sitta och skriva då. Men det blir ändå inte tyst av dem då. ÖRONPROPPARNA FUNGERAR INTE.

MEN MÅSTE ÄVEN HA ÖRONPROPPAR NÄR JAG SITTER OCH SER PÅ TEVEN MED HANS PAPPA DÅ. MEN VILKEN HIT ATT FÖRSTÖRA SINA ÖRON DÅ. Jag kan inte sitta utan öronproppar, då har jag ingen hörsel kvar då. Folk varnar för att tänka på  sin hörseln som är svårt här då. Men jag måste köpa öronproppar då. Men vilken hit då. Har aldrig suttit så öronproppar när man ser på teven då. Lite dovt ljud som jag måste vänja mig, tills han går och lägger sig, då kan jag sänka till min nivå då.

PAPPA HANS PÅ HÖGSTA VOLYM ,och jag håller på att spränga mina öron när han drar igång. In med öronpropparna annars har inte jag min hörsel kvar ens då. Men hans pappa har dåligt hörlen, men jag tänker inte skada min hörsel bara för han har problem då. Ibland då vrider varken jag eller Anders upp till hans pappas nivå. Anders brukar säga, du har text på teven då. Läsa texten genom att ingen vill skada hörseln då. Men hans pappa har en hörselapparat som jag har aldrig sett då. Men Anders vill att han sätter i hörselapparaten då.

MEN VILKEN HIT FÖR MIG SOM VILL HA KNÄPPTYST OCH SKÖNT RUNT MIG DÅ. Men folk kan sätta på musik för att slippa ljuden då. Men jag kan inte göra det då ,som synd är då. Tyst måste jag ha och måste bråka med han ,sänk ljudet då, men vilken hit för mig. Jag som har aldrig haft det så här som flyttade hemifrån när jag var 16 år och vill bo själv.

MEN NU BOR JAG MED TVÅ MÄN  ,VILKEN HIT GUD som valde ut fel folk runt mig. Men har sett att jag måste skydda mig själv, genom att ingen är pigg på att hjälpa till när jag måste ha lite hjälp, att behålla min lägenhet då. Det är aldrig tyst här genom att de pratar med varandra då. Men vilken hit. MEN STÖKA INTE TILL MER MED MÄN SOM KAN INTE SKYDDA MIG ELLER FOLK DÅ.

MEN FÖRR HADE JAG LOKALEN OCH GICK DIT NÄR JAG VILLE VARA ENSAM NÅGRA DAGAR. Jag plockade ihop min dator och gick dit och sov några nätter där genom att jag var så trött då. Jag kände jag måste bort från allt och måste ha lugn och ro och sitta och skriva då. Jag satt skrev ner kurser till folk eller annat då. När boken kom på tals, då ville jag sitta själv när man började jobba med ärkeänglarna. Men vad har jag nu? Ingenting har jag nu.

Men jag kan inte bo kvar i mitt gamla hem utan måste ta mig vidare till en lättsam lägenhet då. AKELIUS BÖRJADE RENOVERA FRÅN TOPP TILL TÅ OCH VI KUNDE VÄLJA EN LÄGENHET DÅ. Men satt länge och kolla på när de renoverad följde allt då. Jag tänkte ibland, varför gör de inte så eller så. Men sen såg jag att de gjorde så, som jag vill ha då. Men fick en lägenhet som var renoverad från topp till tå, som jag älskade så mycket med värmeslingor lade de in då. Men i badrummet som var varmt och jätteskönt då. Men de hade börjat att lägga in det i badrummen då. Men andra lägenheten hade de gjort annat då. Men när jag tänkte på det, då lägger de in värmeslingor, som jag vill ha då. Men tog den lägenheten genom att de lade in ekgolv över hela lägenheten, som var enkelt för mig och klinkers i hallen som var perfekt för mig då. Men även badrummet var helkaklat och klinkers då. Men även lägenheten med fläkt som jag gillade och keramik häll då. Men allt stämde när jag satt och följde renoveringen då. Vitt överallt då och lade in jättefint kakel i köket då. Avlångt kakel som jag gillar då och slipper göra om alls då. Vi var och kollade på andra lägenheter då. Men Akelius måste börja renovera genom att så mycket lägenheter såg hemsk ut och sliten då.

NÄR FOLK RENOVERA STORA FASTIGHETER BORDE DE FÅ BIDRAG GENOM ATT HÅLLA NER HYRAN DÅ GE BIDRAG, genom att hålla ner hyran på lägenheten då. Det blev en enorm höjning på hyran som går bra på två, men på en kan det bli tufft då. Men borde fått bidra Akelius när de satte igång att renovera då. Men måste ta itu med mycket lägenheter då. Men folk måste flytta när de började renovera lägenheten då. Men måste söka en ny bostad genom att det inte går bo kvar då.

DET ÄR SYND ATT BOSTADSBOLAG FÅR INTE BIDRAG NÄR DE MÅSTE RENOVERA DÅ, genom att hålla ner hyran. Och mycket lägenheter är gammal och sliten, och folk kan bo så dåligt när de inte gör något åt det. MEN ÄVEN EN HÄLSORISK när mycket lägenheter är dålig hälsa för folk då.

Men vi hittade ett perfekt drömläge nära till stan, fast avsides då, men allt var perfekt med allt, TILLS GUD OCH BIG PROTECTION FRÅN BIG HEAVEN DÖK UPP, SEN ÅKTE JAG OCH ANDERS KANA. Han måste lämna mig genom att jag måste börja och skriva eller kolla igenom min hälsa då. Jag måste få mycket healing då, som blev galet allt då genom att ingen ville rädda mitt hem ens. Jag måste ha kvar mitt hem NÄR GUD DÖK UPP OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ.

JAG FICK PROBLEM GENOM ATT HAN KOLLADE UPP MIN EKONOMI SOM VAR BOTTEN DÅ. Jag och Kewan hade börjat gå med mig som de kallar det då. Jag föll pladask när Kewan dök upp, genom att jag inte hade fått hjälp med min lokal, som jag skulle haft kvar då. Men hann inte ens fixa en ny lokal, genom att allt måste stämma för mig och jobbigt att renovera då.

GUD KAN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION ATT VI BLIR SJUK ATT LEVA SÅ HÄR. DÄRFÖR MÅSTE FOLK HJÄLPA TILL MED OSS. Jag kan inte välja bort honom ens. Men folk kan inte oss ,som är synd, hur sjuk vi kan bli genom att leva såhär då.

Jag kunde ingenting förut, MEN NU KAN JAG ALLT OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR, BIG PROTECTION,  PROTECTION ,som inte folk förstod hur sjuk vi blir då. Jag måste välja Kewan hur än folk tänker då ,annars blir vi sjuk genom att Kewan har börjat träffa mig och då måste vi fortsätta på samma sätt ,genom att vi är öppen mot varandra då. Bäst för oss att leva ihop som är meningen att leva ihop då. GUD SOM HAR ÖPPNAT OSS.

Men Anders måste lämna mig genom att vi var klar. Anders måste ändra om då och då måste vi dela på oss då. Anders gick för svenska folket då. Vi måste städa och börja ändra om då, som det ska vara då. SOM GUD VILL ATT DET SKA VARA . Anders är öppen och hjälper till mycket mer nu, genom att han fick ändra om då. Det är så det fungerar när Anders och jag gått för Sverige då. GUD ändrar om allt då, men han vill att äldre människor ska få hjälp i hemmet då. Anders hjälper sina föräldrar nu.

Men ser nu, att han har ändrats om, som jag hade önskat förut då. Men han hjälper till nu genom att vi var klar med varandra nu. Han gick för männen och visade upp hur männen var då. Hur svenskarna har det då. Jag hade önskat så mycket att Anders skulle hjälpa mig, men bara bråk och kroppen blir utsliten då. Men var tvungen att säga till honom, men det blev mycket bråk när jag sade till honom då. Men nu har han gått klart, och nu får jag den hjälp jag skulle haft då. Men han visar hur kvinnor har det idag. Men det finns män som hjälper till, men det finns män som gör inte ett enda handtag då. DET MÅSTE ÄNDRAS OM GENOM ATT DET INTE ÄR MENINGEN ATT KVINNOR SKA SLITA UT SIG DÅ. 

Men folk som älskar twin soul ,tvillingsjälar då, men GUD KALLAR MIG FÖR BIG PROTECTION ANDERS FÖR PROTECTION KEWAN FÖR PROTECTOIN , MEN FOLK KALLAR HAN FÖR TWIN SOUL TVILLINGSJÄL. Men vad sött det var med Twin soul och tvillingsjälar när man fick höra, att Anders var Twin soul genom att jag och han gick för folket. Och han var inte bättre än andra då. Men männen visar upp hur svenska folket har det. När vi är klar efter alla dessa år, då måste han ändra om nu. Nu måste han göra som GUD vill att det ska vara, hjälpa varandra då. Men måste även gå tillbaka till varandra Twin soul, tvillingsjälar då. Men vi kan inte lämna varandra i sticket och nu måste han gå tillbaka och hjälpa mig då. Jag vet att ingen kan om twin soul, tvillingsjälar, därför sa Lady Nada, att folk ska följa oss och få vetskapen om oss genom att nu får folk höra sanningen om oss, som inte är så kul att höra då.

Men jag har även Kewan som även han är enTwin soul, tvillingsjäl  PROTECTION, men hoppas han har ändrar om innan han kommer då, det räcker med en nu. Jag har två jobb som har stökat till enormt för mig då. MEN DET ÄR GUD SOM HAR OSS DÅ. NU FÅR ALLA SE HUR ALLT FUNGERAR DÅ. Förr kunde ingen se vad som händer eller vem som är vem twin soul, tvillingsjälar och kan hitta på allt genom att ingen känner till hur det är på riktigt då. Ingen skulle vilja leva som mig då.

MEN MYCKET SVENSKA MÄN ÄR URDÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL som GUD vill ändra på då. Kvinnorna måste få mycket hjälp i hemmet då, GENOM ATT MYCKET KVINNOR BLIR SJUK EFTER ALLT JOBB I HEMMET. Många får dubbeljobba och hemmet att ta hand om då. Mycket kvinnor är utsliten efter de levt ett helt liv och sjuk och orkar knappt med sig själv då. GUD vill att männen hjälper kvinnorna i hemmet då, genom att köket är den tyngsta biten då. Men även annat är tungt i hemmet, och en del kvinnor tar ut skilsmässa genom att de inte orkar med männen då. Mycket kvinnor är trött idag och männen dålig på att hjälpa till. Men kan bli sjuk av allt när ingen tar hand om kvinnorna då.

Männen är född med en starkare kropp, som är mening att de ska hjälpa varandra då. Par som lever i relationer, då måste de hjälpa varandra då, genom att hemmet är den tyngst biten då. Idag jobbar både kvinnor och män och de måste hjälpa varandra då. MEN MYCKET KVINNOR KAN HAMNA PÅ HEM GENOM ATT DE ÄR SÅ UTSLITEN AV ALLT I HEMMET DÅ. Men det är inte meningen att det ska bli så bara för de är urdålig på att hjälpa till i hemmet då. Men mycket äldre kvinnor är så utsliten efter ett helt liv, som kommer från för dålig hjälp då.

Jag och Anders hade gått klart sen dök GUD upp då.

Jag hade kul första tiden när jag låg i sängen och pratade med GUD i fyra timmar om det ena än det andra då. Men sen fick jag mer och mer problem då. GENOM ATT GUD HAR ETT STORT JOBB MED SVERIGE OCH KURDISTAN OCH JORDEN.

Men när GUD dök upp, då var det inte så kul alla gånger när han kollade igenom allt med mig då. Han gick även igenom min kropp då. Han gick igenom mycket med mig när han såg allt då. Han testade mig om jag höll på att dö då. Han skrämde mig så mycket och tryckte på hjärtchakrat, och fick ont där. Mästarna skämtade om, att jag kunde dö om de tryckte där och var inte ens mogen att prata med GUD. Men det var mästarna som höll på och skämtade om det. Om jag ser GUD kan jag dö. De körde sina skämt när jag låg i sängen och jag blev rädd då. Men jag dog aldrig då. Men gillade att skämta då. DET VAR GREAT MASTER KUTHUMI SOM SKÄMTADE DÅ. Men jag blev orolig den gången då. Han sa, att han kan se GUD genom att man måste öppna hjärtat för honom då. Annars kan man dö.

Men jag blev mer och mer rädd då, genom att GUD fick mig  att leva igen genom att jag tänkte dö hela tiden då. MEN MINNS ATT GREAT MASTER LADY NADA SOM HADE BEKYMMER MED MIG DÅ. Men sen skrämde GUD mig, så jag kände jag måste ha friheten igen. Jag kan inte räkna upp allt han höll på med mig då. Men folk var dålig på att hjälpa mig då. Men han hjälpte mig då, MEN ÄVEN MÄSTARNA OCH ÄRKEÄNGLARNA HJÄLPTE MIG DÅ.

MEN DET VAR FOLK SOM SKULLE RÄTTA MIG SÅKLART, men det var dem som hjälpte mig genom att ingen såg till mig.

Men han testade mig på stress och var vaken i 4 dagar och nätter då. SÅG MIN  PROTECTION, SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SATT IHOP MED GUD OCH PRATADE OCH PRATADE Men han höll på att testa mig hela tiden, hur jag fungerade då. Men kände när han höll på, det gick inte sova ens. Men kollade upp mycket min rädsla då. Jag har gått SOM EN KRIGARE SA GUD, DÅ FICK JAG GÅ IGENOM EN MASSA SAKER ,FÖR ATT JAG MÅSTE RENSA DÅ. När man gått som en krigare, då tar det så lång tid att komma tillbaka, och man har ett annat sätt mot folks, som är inte kul alla gånger, genom att jag känner inte igen mig själv.

MEN ANDERS HAR OCKSÅ HAN GÅTT SOM EN KRIGARE ,då var ingenting kul längre. Anders är inte som förr då, jag känner inte igen honom då. Men vi måste rensa krigaren då och måste bo själv båda två då. Vi kan inte vara nära varandra när vi gått som en krigare då. Det är riktigt illa med Sverige när vi har gått som en krigare då. Men Sverige var första landet som vi gick som en krigare då. Sverige har det riktigt illa då. GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ ANDERS OCH SÅG VAD SOM HÄNT MED SVERIGE.

Men han måste börja med Sverige då.

Men sen kollade han på min ekonomi ,som var som den var då. Men GUD SÄGER TILL MIG, DU HAR BUSINESS, DÅ MÅSTE MAN HA PENGAR ATT LEVA PÅ DÅ. Men började kolla upp mig och sen blev det bara problem, genom att har jag företag, då måste jag ha en ekonomi som han var väl inte så glad åt då. Men han sa, att han ska hjälpa till då, genom att jag kan knappt leva när Anders måste lämna mig då. Folks som har inte hjälpt mig när jag måste ha hjälp. Ibland måste man låna som jag behövde inte då, genom att jag har byggt upp med egna pengar då.

GUD var väl inte så glad när jag hade företag och jobbade med andevärlden, då har Sverige jättemycket problem, genom att folk ska leva på det när man har företag då. Men finns mycket folk som kan inte så mycket, genom att hela Sverige är fullt med kurser, gå den kursen gå den och den då. Men folk vill jobba med det som är riskabelt att leva på då. MEN HELA SVERIGE SVÄMMAR ÖVER MED MYCKET KURSER ELLER ANNAT NU. Det blir för mycket av det, och det finns mycket folk som kan lura in folk i det ena än det andra då, genom att Sverige är fullt med det. GUD var inte så glad när jag var klar min runda då. FOLK SKA LEVA PÅ DET.

Sverige kan alla se hur det ser ut. GUD SA TILL MIG ATT JAG MÅSTE SITTA OCH SKRIVA DÅ. Men putta landet då. Men har jag haft en lokal, har jag Anders kunnat varit där genom att jag och Kewan har en annan framtid då. Men Kewan och jag började träffas och GUD öppnade Kurdistan genom Kewan då. Han tycker att de lever fel, och jag kan inte ens födas i Kurdistan då utan Kewan, genom att det är för farligt för kvinnorna att födas där genom att vi kan bara välja varandra då. Men även annat som är fel där, som GUD lät Kewan ta jobbet då, att födas och sen öppnar han hjärtat på Kewan och mig, och då skickar han ljus över Kurdistan, genom att börja med landet och jag blir lidande av allt nu, som hamnade här, när ingen räddade min lokal den gången. Jag hann aldrig fixa ny då.

MEN HAR SETT SEN GUD SKICKADE LJUS ÖVER KURDISTAN ATT DET HAR HÄNT EN DEL SAKER FÖR KVINNORNA DÅ. Vi har följt med allt och sett vad som händer då. Kvinnorna har börjat gå med listor att skriva på då, mot allt de gå igenom kvinnorna då. Men behöver en puff för att kunna ändra om mycket i landet då. Det är bara början.

Men såg allt så klart då. Han håller på att hjälpa folk idag.

MEN GUD HAN VÄNDE PÅ ALLT DEN GÅNGEN NÄR HAN SÅG VILKEN DÅLIG HJÄLP JAG FICK DÅ genom att folk måste lära sig att hjälpa varandra, men även kunna samarbeta med varandra då. Men såg allt efter vägen hur det var då. Ibland måste folk låna när de håller på att ändra om då. Men jag gjorde aldrig det utan fixade till allt från mitt jobb då. När jag hade kunder eller kurser seanser och tarotkurser och Ärkeänglarnas seminarier kunde jag ta från det då.

Jag har sett jag har gjort fel då, men den gången måste jag låna då. Genom att pengarna gick fel den gången när vi flyttade, fast jag satt och drog in en massa den gången genom att vi åkte på jättehög hyra den gången då. MÅSTE LÅNA DÅ.

Men ingen gjorde så mycket åt det, utan måste fixa själv som vanligt var då. Men när jag skulle ha hjälp, då försvann folk då. Jag satt och sökte lån hos folk man inte ska söka hos då. Men egentligen skulle jag inte lyssnat på Kristin på banken, genom att det var hon som sa till mig om ett lån, när hon hörde hur jag dubbel jobbade hela tiden, och måste betala dubbla hyror som blev tufft för mig. Hon sa, att det är mycket bättre att låna av privatpersoner, än att låna där det tar ränta då, som kostar mycket att låna, bättre att låna av privatpersoner, sa hon till mig då. Du har inte ens den hyran, men blir tufft med dubblar hyror då. DET BLEV PROBLEM NÄR INGEN VILL SAMARBETA.

JAG GJORDE SOM HON SA genom att slippa låna av andra när de fattas till annat genom att jag kom efter med allt, men måste flytta, men måste även leva då, som var svårt att leva då. Men i efterhand så har det blivit jättebra med ett lån, för att slippa jobba som jag gjorde och komma upp på ruta 1 igen. GENOM ATT FLYTTEN TOG MYCKET PÅ KRAFTER AV MIG DÅ, och var trött av allt och hon ville underlätta för mig då. Men när ingen vill hjälpa mig med det eller hur folk fungerar och tänker om allt när det gäller pengar då. Och då blev det pannkaka av allt även om hon hjälpte mig, för att kunna få det lättsamt då. Men folk tänker inte som en bankkvinna då. Jag var jättetrött efter flytten tog lång tid att ordna till allt i hemmet. Både jag och Anders var så trött efter flytten kunde knappt sova på natten då. Men vilken tur att jag hade beställt en städning genom att jag kunde knappt gå, så trött var vi efter flytten då.

Men GUD såg allt och även folk som inte hjälpt mig då, men även Jonas var inblandad och Dagny som hade saboterat min lokal, som gick dåligt att jobba ihop med. Men även såg att Jonas blev varnad när han sitter och spelar orgel då. HAN SER GREAT MASTER JUNGFRU MARIA SOM VARNAR, ATT JAG HADE PROBLEM DÅ. Han såg henne den gången, att nu måste du hjälpa Birgitta, och han hade fått ett arv från sin pappa då. Han och jag skrev boken ihop, men kommer gå kurser då. Men hade lärt känna jungfru Maria då. Men han tog inte tills sig då och summan var så liten den gången då. Jag hatar att fråga, fast jag måste det då. 2 500:- var hyran på då.

JAG BLEV SÅ HIMLA STRESSAD OCH RÄDD DÅ. Jag fungerar inte alls när jag fick problem med hyran, genom att det var hela mitt liv, lokalen som var mitt jobb som jag måste rädda då. JAG HAR ALDRIG HAFT DESSA PROBLEM.

Men folk kör Jonas mot andra hållet, HAR MAN FÖRETAG, DÅ MÅSTE MAN HJÄLPA TILL DÅ OM MAN HAMNAR I KLÄM DÅ. Men vet ett annat par som hamnade i kläm och var på väg att lägga ner sin verksamhet då. Men hon hade en karl som räddade hennes jobb, genom att han hjälpte henne då. Men båda två, om man ska se det så ,genom att de bor ihop och måste rädda varandra då. Men Anders var dålig på att hjälpa till, jag fick sitta ensam som måste ha hjälp den gången då. Bara en gång som jag fick problem med hyran på lokalen och hade inget val än att flytta rätt för min hälsa då. OM MAN KAN ÄR DET BRA ATT HJÄLPA TILL DÅ.

MEN ÄVEN PAPPA TILL ANDERS SABOTERADE MYCKET FÖR MIG DÅ. Men sa nej genom att han ville ge sin son något annat då, fast Anders sa att han ville ha ett lån och vi kan fixa annat sen då. Men han var så tjurig pappa hans då. Men vart bor jag och Anders nu? Hos hans pappa som hatar att bo hos honom och måste betala för oss nu. Det var inte det jag hade tänkt mitt liv, när han var tjurig och kunde inte rädda mitt och Anders liv då. Men han skulle gått flera gånger till sin pappa, för att rädda min lokal som var min och Anders ekonomi.

Men hade även börjat ändra om lite grann på lokalen då. Men GUD han ser allt då och han tog Jonas ,att nu ska han lära honom att samarbeta, men måste lära sig det. Men måste sitta och jobba med bloggen då, men hjälpa till om jag måste ha hjälp då. MÅSTE LÄRA SIG ATT SAMARBETA DÅ.

Men det fungerar inte så bra då. Jag har bara Kewan framför mig och måste ha hjälp med mitt hem OCH PUTTA SOCIALA DÅ när jag hade inte kvar min lokal, då måste sociala gå in och hjälpa mig då. Men folk måste säga till dem, GENOM ATT JAG BLIR SJUK NÄR KEWAN GÅR OCH KOMMER DÅ, som var den värsta tiden för mig. Jag har aldrig upplevt det förut, att må som jag gör nu, men tvillingsjälar Twin soul kallas för BIG PROTECTION, men folk kallar oss Twin soul, tvillingsjälar. Jag blir sjuk av allt.

JAG SÅG KEWAN INNAN HAN DÖK UPP och stökade till för mig då. En mörkhårig man med mörka ögon som satt och väntade på mig då. Men kunde inte förstå vem han var då??? Men idag vet jag att det var Kewan, men blev så himla orolig när jag såg bilden framför mig då. Men kom och gick den bilden på honom då. Men kändes inte bra att bli rädd då.

Men han skickade exakt den bilden till mig som jag såg framför mig då. Men är sjuk av honom, men såg aldrig det när han dök upp. Ung kille som vände hela mitt liv upp och ner och blev så himla kär ,genom att han gav mig allt kärlek och glädje och uppmärksamhet då. KEWAN GAV MIG ATTENTION OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK NÄR HAN DÖK UPP DÅ, men lätt att ta mig från Anders, genom att jag blev galen och skulle till honom ,genom att han hade den energin när han började med mig då. Folk som möter inte på det jag mött på, kan inte förstå allt, hur lätt han kan ta mig från Anders, genom att han har den energin att ta mig, men kände mycket glädje när han dök upp. Han gav mig  mycket kärlek som han gav mig hur mycket som helst då. Men måste lämna Anders då.

Attention som han gav och kul och kärleksfull på alla vis var Kewan då.

Men fick svårt att rädda min lägenhet genom att jag blev sjuk när Kewan stänger Facebook då.  De säger att han mår dåligt ,då fast GREAT MASTER SINT GERIMIN SA, ATT VI MÅSTE PRATA MED VARANDRA DÅ GENOM ATT VI BLIR GLAD AV DET. Men fick det svårt när ingen räddade mig utan måste själv göra det. Vi blir sjuk som ingen kan förstå hur vi fungerar då. Men när bor här kan jag inte prata som jag vill med Kewan, som ställer till problem för oss då. Han är den jag ska prata med, som gör mig glad och mår så bra dagen efter då. Men ingen ville hjälpa mig att rädda mitt kära hem då. Jag vill till Kewan när jag pratar med honom genom att han har den energin då. MEN JAG KÄNNER MIG HEL MED KEWAN DÅ.

MEN DÅ MÅSTE JONAS KOLLA UPP MIG när andra var så dålig på att hjälpa till då. Folk vill inte gå emot sociala, som de måste göra då. Jag har från läkarna ,men även varför jag flyttade till den lägenheten då. Jag var utförsäkrad och måste jobba mycket mer då. MEN SVÅRT ATT GÅ EMOT GUDS JOBB DÅ.

Men jag hamnade här som var mitt sämsta liv då.

4 reaktioner till “LIVET ÄR INTE SOM JAG TÄNKT MIG DÅ

  1. Hеllo! Ꭲhіs iѕ kimd ᧐f օff topic but I neеd some guidance from
    an established blog. Ӏs іt hɑrd tοo set upp yur own blog?
    I’m not ᴠery techincal but I can figure tһings oᥙt pretty quick.
    І’m thinking abⲟut setting up my own Ьut I’m not sure where to start.

    Ꭰo you have any tips oor suggestions? Тhanks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.