FALSKA PASS – FAKE PASSPORTS

IDAG ÄR DET MYCKET FOLK SOM FLYR FRÅN SINA LÄNDER OCH MÅNGA HAR FALSKA PASS DÅ, genom att hemlandet inte lämnar ut riktiga pass, som vi kan köpa enkelt och lätt att resa då.

Lätt att beställa ett pass, som andra länder har svårt att beställa ett äkta pass GENOM ATT DET ÄR KRIG OCH FÅR INTE LÄMNA LANDET, fast kulor viner runt dem, folk får ändå inte resa och lämna landet när det är krig och bråk i landet. Det finns så mycket folk som har problem med pass, genom att det är landet som styr och vägar att lämna ut pass till dem. Men vad gör folk då? Köper dyra pass genom att de kan inte ens stanna i landet då.

Men vad gör folk när de måste skydda sig själv, och en del har familj och måste skydda dem? De köper falska pass oäkta pass, genom att ta sig vidare till ett annat land då. FOLK TAR CHANSEN DE KÖPER DYRA PASS OCH EN DEL KOSTAR VÄLDIGT MYCKET DÅ. MEN MÅSTE FLY FRÅN LANDET.

Mycket folk får betala dyra pass som folk måste göra, för att ta sig vidare från krig och bråk och problem då.  Men måste ta chansen, som även vi skulle göra om det fanns ingen annan utväg att lämna landet. Vi skulle göra exakt samma sak som dem, genom att skydda oss själva då. Vi tar första bästa chansen att fly från krig då.ÄR DET KRIG, DÅ TÄNKER MAN INTE PÅ VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL DÅ. Folk måste överleva då. Folk har familj och barnen går först när det är krig då. Men kan skicka iväg sina barn med falska pass då. Men kan inte göra på annat sätt, genom att rädda sina barn då. Mycket pass kan kosta enormt mycket pengar då. Det är folk som måste köpa falska pass, genom att de måste betala dyrt och hitta friheten utan krig då. Folk tar chansen att rädda sig själv när landet är så dålig på att lämna ut äkta pass och rädda sitt eget folk. Men folk får problem, som vill inte uppleva krig och bråk och måste själv hitta en utväg, att ta sig vidare då.

Mycket föräldrar kan även hjälpa sina barn med falska pass, genom att skydda sina barn när landet har krig och kulorna viner över dem ,då finns det ingen annan chans att rädda sitt eget liv och familjen går först då. FAMILJEN GÅR FÖRST DÅ OCH SPELAR INGEN ROLL VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL, VI SKULLE GÖRA SAMMA SAK DÅ.

Men många hårda länder lämnar inte ut pass , UTAN MÅSTE GÅ EN ANNAN VÄG  genom att de vägrar lämna ut äkta pass då. Men de säger till sitt eget folk, kan inte lämna ett land i krig, genom att de vägrar lämna ut pass till folk i krig. Folk måste hitta en annan utväg och köper falska pass, som folk har sett mycket av. Landet vägar att hjälpa dem att ta sig vidare till ett land utan krig då. Men kan även hota dem mycket om de tänker lämna landet då. Men måste ändå lämna landet genom att de har familj då. Folk lever även själv och måste köpa dyra pass, för att ta sig vidare då. Men när det är krig, då tar folk alla vägar att ta sig ur kriget då ,genom att ingen vill bli dödad då.

Men mycket folk får betala dyrt när de köper sitt pass genom att folk får lägga mycket pengar på pass idag. MEN FOLK SKA INTE HÄNGA UPP SIG PÅ DET. VI SKULLE GÖRA SAMMA SAK NÄR DET ÄR KRIG. Folk måste börja ett nytt liv när de flyr då. Måste hjälpa folk som kommer från krig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.