KURSER OCH BEHANDLINGAR – COURSES- TREATMENT

JAG HAR FÖLJT SVERIGE VAD FOLK GILLAR DÅ

IBLAND RUSAR FOLK IN PÅ DET ENA ÄN DET ANDRA UTAN ATT TÄNKA SIG FÖR, som jag har gjort utan att tänka sig för alla efterföljder som blir efter en del kurser eller behandlingar då. Men folk är så himla intresserad av allt idag genom att hitta en väg att läka inombords. Vi har haft mycket problem under livet då. Jag har förstått att jag följer människor då. Jag börjar gilla samma som dem, som för det mesta är problem har jag sett nu.

MEN VI TÄNKER OSS INTE FÖR NÄR VI ANMÄLER OSS TILL KURSER ELLER TAR EN BEHANDLING, genom att vi är så himla nyfiken på den kursen, som kan även skicka vidare från annat folk som ska gå den. Men har inte en tanke på, vad som kan hända när de går den kursen. Men även folk som går på behandlingar måste vara medveten om vad som händer när ni tar första behandlingen då.

Men ingen har talat om vad som kan hända när du gör första behandlingen då, ATT DET KOMMER UPP EN MASSA SAKER, som vi vill inte ha då, utan gå från behandlingen och känna oss bra då.

Men så lätt är det inte då GENOM ATT SEN KOMMER DET UPP DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ, som vi inte tänker på, men vart kommer allt detta ifrån då.

MEN FOLK HAR ÄVEN GJORT RESAN SOM ÄR POPULÄR DÅ. Men ingen har upplyst folk, vad som kan hända när ni gör känsloresan eller andra resor då. Vi kollar på alla problem vi fått då. Men folk måste bli upplyst, vad som händer när ni gör alla resor då.

Genom att det låter jättefint allt, men sen kommer det upp en massa som vi vill slippa då. MEN FOLK SOM JOBBAR MED RESAN, MÅSTE VARA TYDLIG MED FOLK, att det här kan hända, det här kan hända, bara så du är medveten om vad du ger dig in på då. Många har inte fått den upplysningen då utan pratar fint om Resan då.

Men folk är även olika människor som gör Resan då. Och det är svårt att vara säker på alla människor, att det kommer ordna sig då. Genom att en del kommer från problemfamiljer eller annat då. Men måste vara tydlig ni som pratar om Resan då. Ibland händer det inte så mycket då, utan man känner, att man hittar sina fel som man eftersökte då. Jag hittade en massa, men kunde klara av efter resan, men ingen upplyste mig då. MEN JAG HAR FÅTT LÄRT MIG EFTER EN MASSA MÄNNISKOR JAG MÖTT SOM HAR GJORT RESAN DÅ.

MEN SEN ANVÄNDER JAG ÄRKEÄNGLARNAS BEHANDLING genom att det blev mycket enklare för mig då.

GENOM ATT ÄRKEÄNGLARNA HITTAR PÅ EN GÅNG, vart jag hade problem då. MEN ÄVEN TAGIT HJÄLP AV GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA NÄR FOLK FICK TITTA PÅ SINA PROBLEM DÅ. Mycket enklare då, genom att jag tröttar ut mig då och då gick jag med ärkeänglarna och Great mastern då. Men enkelt att hitta allt med dem då. Jag vill kolla på allt då.

JAG HAR GJORT RESAN ALLA RESOR GENOM ATT JAG DRAS MOT PROBLEM DÅ. Jag vet vad som kan hända då. Jag tog upp i förra inlägget, om två par som gick skilda vägar, genom att de hade fått upp så mycket saker om det ena än det andra, SOM ÄR GAMLA SAKER DE RENSAR DÅ.Jag försökte förmedla, men det gick dåligt då. Men ena paret hade nyss träffas och köpt ett hus och hitta varandra då. Men trivdes ihop såklart. De hade levt lite ensam förut och sen träffades de och flyttade ihop och köpte hus ihop då.

MEN HAR ÄVEN LÄMNAT UT BOKEN RESAN, DÅ MÅSTE FOLK HA MYCKET KUNSKAP OM RESAN. VAD SOM HÄNDER NÄR DE GÖR RESAN DÅ. Det är ingen lek de håller på med då. Och folk måste vara medveten om det när de gör första resan då. Det kommer upp en massa, som är även bra för folk som vill gå en annan väg. Men måste lära sig om hur folk fungerar och berätta för dem, vad som kan hända när ni gör Resan då. Det kan bli som en chock för en del folk som har inte kunskap om det då. Ibland har folk mycket i ryggsäcken.

Men båda gick på mina kurser då. De gick Reiki-healing, men allt gick bra där då. Men sen skulle båda göra Resan, genom att jag hade jobbat lite med den. Jag har gjort mycket regressioner då genom att jag har så stort intresse för tidigare liv. MEN JAG ÅKTE TILL YLVA CRONSTEDT SOM HÖLL TILL I STOCKHOLM OCH LÄRDE MIG REGRESSION DÅ. Jag fick den kuren av folk som hjälpte mig att bygga upp mitt företag. Resan kom in efter regressionen då. Men såg när jag gjorde resan en gång, då skulle jag kolla på mitt ben jag har problem med då. Men jag hamnade till tidigare liv då, halva bilden var 50-talet och ett annat liv jag haft då. MEN DET KOM FRÅN TIDIGARE LIV DÅ.

PARET VILL PROVA SJÄLV ATT GÖRA RESAN genom att de har problem med kroppen, genom att båda var så intresserad av allt, som handlar om andevärlden eller Reiki-healing som de kunde själv då. Han jobbade som Homeopat och behandlingar då. Jag hade inte koll på allt, vad som kan hända då, genom att jag hade gjort resan själv. Jag såg att jag fick upp mycket med kroppen och hälsan då. Men såg en massa då. Anders har aldrig gjort resan utan jag har gjort den. Men det var lugnt då. Han har bara tagit behandlingar, men inte gjort inre resor då. Han håller på med Reiki- healing.

JAG HADE MINA KURSER DÄR TAROTKURS OCH KANALISERING FOLK FICK EN KONSULTATION AV MIG. Men var mysigt par och god mat. Men de lämnade varandra sen de gjort Resan och gjorde flera då. Sen fick de problem då.De gick åt varsitt håll då. De hade stora odlingar då. Paret var mycket hälsoinriktad då.

DET VAR ETT ANNAT PAR, MEN BÅDA VILL GÖRA INRE RESAN , men sen blev det problem. Hon fick upp en massa från sina gamla män som hon hade haft då. Men hon började beskylla honom som hon levde med, en massa dumma saker då. Han kunde inte förstå varför hon bråkade så mycket då. Jag sa, att det kommer från gamla händelser, du har levt med män som har inte varit så bra då. Men hon fick upp en massa saker som blev bara värre då. Men även han gjorde resan som blev problem för dem båda då. MEN FICK UPP EN MASSA SAKER DÅ.

De gick in i så mycket konflikter om det ena än det andra, genom att hon såg en massa saker med honom, som stämde dåligt med honom, genom att jag kollade upp det såklart. Men hon såg han drack eller droger, som fanns inte hos honom då. Men hur det gick till, det kan jag fråga mig än idag. HAN HÖLL INTE PÅ MED DET, MEN HON SJÄLV KOMMER FRÅN PROBLEM LIV MED SINA MÄN DÅ.

Han hade börjat lära sig om sin hälsa, och jag hade mina kurser hos dem då. Men seanser ville att jag hade där. Men en del ville även ha konsultationer då. MEN HAN GICK REIKI-HEALING HOS MIG DÅ. Men han hade mycket ont i kroppen, men ville börja ta hand om kroppen och kolla på mycket då. Men hon såg så mycket fel, men jag försökte hjälpa dem då som gick som de gick då. Ingen av dem skulle gjort resan ser jag nu, genom att behålla varandra då.

MEN FOLK HAR GJORT MYCKET REGRESSIONER folk gjorde mycket regression genom att jag jobbade med det. Mycket folk är så himla intresserad av tidigare liv. Se hur de har levt eller om de har problem på annat sätt då. Jag har inte upplevt att folk har fått problem med tidigare liv när man rensar ,än att man känna av när man håller på med tidigare liv då. Vi går igenom allt då. Jag har hört förut att jag har djup sorg som jag måste hitta igen då. Men jag trodde väl inte att den sorgen låg flera tusen år bakåt i tiden.

DET HÄR HÄNDE FÖR LÄNGESEN.Vi hade träffat flera stycket hemma hos Desirée och de pratade om Egypten och var så himla intresserad av Egypten. Men jag var inte ens intresserad av det de höll på att prata om då. Men de målade runt ögonen och de älskade Egyptens, medans jag var mer intresserad av mina indianer då. Men de höll på hela tiden och pratade om Egypten då. Men Desirée sa till mig, att jag borde kolla på Egypten då. Det har hänt en massa i Egypten då. Men jag var inte intresserad av Egypten.

Men jag skulle göra en Regression hos Anette. Vi bytte mycket med varandra, hon hade också gått hos Ylva då. Men när jag ska kolla på varför jag och Desirée hade fått problem då, och måste kolla upp orsaken till det. Men när jag gör regression, då säger jag bara Ramses, men kände så mycket glädje och kärlek när jag säger Ramses och det var Ramses den II. Men glädjen att komma tillbak dit. Jag blev så himla glad när jag säger namnet, men Ramses ,men Rames ,men sen vaknade jag upp då. Men sen började min resa med Egypten som Desirée sa den gången, att du måste kolla på Egypten då.  DET VAR SÅ MYCKET SORG DÄR. Men förstår varför jag hade svårt för vissa saker då.

Men minns en gång när jag gjorde en behandling på en peron, då blir jag så himla störd den gången när Ramses II kom så nära mig då. Jag hade börjat kolla på Ramses den II, men hade en stor låsning från Egypten och kunde inte ens se turkos. MEN HAN HAN BAR EN TURKOS RING PÅ SIG DÅ SOM VAR ENORMT STOR. En vacker guldring med stor sten, som var gjort av turkos. Men kände så mycket känslor från honom, men även från mig då. När jag såg ringen då, reagerade jag starkt på turkos genom att jag avskydde turkos.Men ringen jag såg tog mig tillbaka till den tiden som sorgen satt fast hos mig, som jag måste läka djup sorg. Sorgen kom från Ramses den II ,men 3000 år som jag måste städa då.

Han följde med mig ett tag, genom att rensa ett fruktansvärt liv, jag hade haft med Ramses II. Han hade så mycket fruar och mycket sorg, som jag måste hitta igen då. Men reagerade på hans stora ring, som var vacker turkos ring. Jag hatade turkos förut då. Men idag kan jag förstå vart det kom från då. Men han följde mig ett tag och sett snuttar av livet, genom att jag fick se lite då och då,  genom att livet var fruktansvärt när han gifter sig med en annan kvinna, som var mer rätt för honom. Men på den tiden var det så, men jag blev sjuk efter livet med honom då. Det tog långt tid att rensa honom. Vi gjorde ett avslut och hittade igen gamla saker vi hade skrivit då. Men vi löste upp allt vi hade skrivit då. Vi hade lovat varandra en massa, som inte var väl  det bästa då. RAMSES DEN II BAR DEN TURKOSA RINGEN SOM JAG BLEV SJUK AV DÅ. 

Men blev läkt från den tiden kunde till och med älska turkos som är en vacker färg turkos då. NU TYCKER JAG ATT TURKOS ÄR JÄTTEVACKER FÄRG DÅ. 

JAG KOM TILL DEM OCH HADE MINA KURSER ELLER SEANS OCH KONSULTATIONER ETT MYSIGT PAR . Jag hade det bra hos dem. God mat perfekt allt, tills de gjorde resan då. De lämnade varandra och sålde huset då.

PARET GICK SKILDA VÄGAR, men hon som ville inte fortsätta längre att leva ihop, utan en massa bråk som kom från gamla saker då. Men de sålde huset och flyttade isär då. Men jag hade inte kunskapen om allt. Men såg själv att jag fick upp en massa, men stannade kvar med Anders då.

MEN TÄNKTE PÅ ETT ANNAT PAR NU. Hon kontaktade mig och ville göra Resan då. Hon hade fått tips av folk att göra Resan genom att den var så bra då. Men de hade inte samma problem som hon hade då. Men jag tänkte inte så mycket på det, utan jag gjorde Resan på henne då. Hon hade jobbat mycket med sig själv. Hon kunde väldigt mycket då. Idag ser vad som hände med henne då.

NÄR VI HÅLLER PÅ ATT KOLLAR UPP RESAN. Hon gjorde Resan, men sen fick hon problem som andra kan få genom att hon kommer från en man som dricker då. Hon började och sökte ett eget hem, genom att hon började se bara en massa problem, genom att han dricker då. Även hon kan ha kul ihop med honom eller andra då, men inte som han då. Hon såg allt när det handlar om flaskan då. Men sen sökte hon sig ifrån honom då. Men hon klarade inte att leva utan honom, genom att han hade pengar som var hennes säkerhet, men gick tillbaka till varandra då. Men hon fick en jättejobbig tid när hon börja se allt, som hade inte så mycket tankar åt det, att lämna honom då. Hon kunde tänka att lämna honom när det blev för mycket, men sen lade hon ner den tanken då. RESAN DROG IGÅNG PROBLEM SAKER DÅ.

FOLK KAN KOMMA FRÅN PROBLEMFAMILJ

VI TAR UPP EXEMPEL OM RESAN, DET SOM KAN HÄNDA DÅ. Men jag kan inte ta upp om alla människor jag mött utan bara exempel då, vad som kan hända då. JAG FÖLJER MÄNNISKOR.

Jag känner en kvinna som hatar folk som dricker då och hade till och med lämnat folk som dricker då. MEN HON GJORDE RESAN MED MIG, men vad händer sen????

Hon ringer och är tokig på allt, genom att det är fulla människor precis utanför hennes dörr, och knackar och knackar och hon blir rädd då, genom att hon har haft ett problem liv med en man långt tillbaka, och hatar folk som dricker då. Men kommer även från familjen. MEN VAD HÄNDER MER, HON SER EN MASSA FOLK SOM DRICKER DÅ. Hon drar till sig folk som dricker, fester ute på gården och folk som dricker, som hon hatar av allt då. Men flyttar till och med in folk, som dricker och hon får uppleva det igen och igen då. Men hur det fungerar, det fattar jag inte själv, hon ser på en gång om någon dricker då. Hon har till och med lämnat en man som hon älskade så mycket. Men hon såg att han festade, sen var cirkusen i full gång. Men gick skilda vägar, för hon kan inte se honom dricka då.

Men när hon kom ner till mig, då säger hon till mig, ser du inte allt folk som sitter och dricker då? Unga människor som satt vid ett bord och drack då. Men säger till henne, att jag inte har sett det, hon sett då. Men ser du inte det Birgitta? Nej jag, tänker inte på det. Men hon såg på en gång när hon ser folk som sitter och dricker och blir arg på dem då. HON FICK MYCKET PROBLEM EFTER RESAN DÅ.

MEN HON FICK DESSA PROBLEM EFTER SEN HON GJORDE RESAN. Och hon sa själv, att hon har blivit ARG PÅ RESAN, ATT INGEN KUNDE VARNA HENNE DÅ. Men hon fick problem efter Resan då. Hon såg inte det som stämde med honom, genom att hon såg sitt gamla liv, upprepas hela tiden för henne då. Hon såg bara en massa problem med honom då. Det var synd för det är bara honom som hon älskade och stämde med allt annat då. Hon vill leva som han lever då. Lika intressen som passade henne perfekt då. Hon ser på mils avstånd om någon dricker, som kan bli jobbigt då.

JAG MINNS NÄR JAG VILLE TITTA PÅ MINA ÖGON GENOM ATT JAG HAR LÄSGLASÖGON, men sen mådde jag jättedåligt när jag kom hem och såg allt då. Jag såg hur jag hade det då, som gjorde att jag mådde dåligt då. Jag minns jag satte mig i soffan och såg allt runt familjen. De satt och kollade på teven då, mens jag mådde sämre och sämre då. Men stannade kvar hos Anders, fast jag såg allt hur jag hade det med familjen. DET VAR JOBBIGT ATT SE ALLT när jag kollade på mina ögon då. Men jag skulle låtit bli glasögonen, genom att jag började se lite dåligt då. Därför kollade jag på ögonen då.

Men jag har sett att vissa dagar ser jag mycket bättre då. Jag har inte så stort fel på ögonen då. Men har en misstanke med mina ögon då. När jag låter ögonen vila från glasögonen, då jag får bättre syn då. Men sen sätter jag på mig glasögonen och då åker jag tillbaka och sen tar jag av mig glasögonen och vilar då. Men ser på en gång att mina ögon blir bättre. Jag måste ha läsglasögon då. Jag kan gå utan glasögon om jag vill då. Men det är det finstilta ser jag inte då. JAG VILLE BLI BÄTTRE ATT SE DÅ.

MEN DET KOMMER ÄVEN UPP GENOM TAROTKORTEN DÅ.

Men jag hade kurser på andra platser tarotkurs eller kanalisering kurser då. Men det kom även upp mycket genom tarotkorten, genom att jag jobbade på så sätt då. Jag såg paret som gick skilda vägar som hade gjort Resan, då fick de upp en massa genom att de ville även de gå tarotkurs, som andra hade gjort och anmälde sig och var så himla intresserad av det. Men vad hände? De började anklaga varandra när de satt med tarotkorten då. Men blev värre och värre för dem, genom att han såg en massa i dem, som gjorde det ännu värre att fortsätta kursen då. Men mådde så dåligt och fick upp en massa saker i korten, och kunde nästan inte fortsätta med tarotkorten då. Han fick upp så mycket känslor i tarotkorten då. Men de gick skilda vägar som nyss hade träffats och köpt hus då. FOLK MÅSTE VARA MEDVETEN ATT DE KAN FÅ UPP EN MASSA DÅ.

Ibland måste man vara medveten om saker och ting när man gör inre resor som kan bli stora problem när allt kommer upp då. Paret hade även gjort Resan och efter Tarotkurs då. Men ville lära sig korten då. Det syns mycket i varje tarotkort, om olika saker man är med om då genom att jag jobbade på så sätt då. VI TITTAR PÅ RESAN OCH DEN HAR PÅVERKAT DEM OCH INTE TAROTKORTEN DÅ. De gjorde flera Resor.

Paret fick hjälp genom tarotkorten när de ser saker i dem. Man kan prata från sitt inre, vad man känner då. Jag har själv testat det och tycker det är perfekt att lösa upp mellan par, GENOM ATT TAROTKORTEN TALAR OCH BERÄTTAR VAD DE KÄNNER DÅ.

Men båda två fick upp en massa saker som stökade till för dem och sen fick de problem i relationen när de hade gjort resan då. De gjorde känsloresan och andra resa, de gjorde någon resa då. Men de gick skilda vägar efter sen de hade gjort resan då. Paret fick upp en massa gammalt då, men ingen hade aning om vad som kan hända, GENOM ATT ALLA HAR EN KAPPSÄCK DÅ.

Men de hade även gjort regression då. Men mest för att de var intresserad av andra liv då. Men har aldrig hört eller sett att de fått så mycket problem i regression, som folk fått efter Resan då. Folk får rensa ett tag, men inte som folk som gjort resan då.

MEN VAD FINNS I KAPPSÄCKEN? Som kan bli galet om folk har ingen koll på det folk lär ut resan eller gör behandlingar då.

Jag har sett folk som gjort resan, kan få problem i relation då, men ingen talar om, att det här kan hända då, OCH SEN ÄR CIRKUSEN I FULL GÅNG DÅ. Men vi måste ta upp om resan, genom att jag dras till allt, som folk går på nu. Jag blev så himla intresserad av Resan, genom att jag dras till problem som ni sett då. Men har gjort resan själv såklart, men sett problem som kan komma när vi gör resan, att vi har så mycket från barndomen, som alla måste vara medveten när de gör resan då. Men även kärleksrelationer eller familjen eller annat under uppväxten.

Men mycket kan komma från barndomen då. Men jag hittade aldrig när jag gjorde Resan, mitt största problemet jag hade från min pappa, den julen när jag var 5 år. MEN DET HITTADE GREAT MASTER LADY NADA, SA KOLLA PÅ NÄR DU ÄR 5 ÅR. Jag Hon gav mig en massa nycklar till mina problem då. Men jag fick ta hjälp av BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ATT HITTA DET, fick upp en massa den julen när jag skulle fira ända julen hos pappa då. Jag såg allt, men att ändra på saker är problem, genom att min pappa var redan död då. Men jag har kunnat räddat mycket mer om jag hittat mitt problem i tid då. Jag ville inte ens gå till honom, genom att han hade en fru som jag avskydde då, genom att hon drog ner mig. Hon ville att hennes son skulle ha allt såklart då. Därför gick jag inte dit när hon inte var snäll då.

Men ni har läst om julen när jag var 5 år genom att förstå vad som sitter fast i oss SOM INGEN KAN FÖRSTÅ VILKA MÖNSTER VI HAR SOM GÖR EN MASSA FEL  DÅ. Men ingen kan förstå, varför Birgitta gick inte till sin pappa då. Men jag såg det inte ens, men efter sen jag hade tittat på händelsen, då såg jag mitt största problem då. Men förlorade ekonomin.

Men mycket kommer från julen, som var bara en massa party och fylla och slagsmål. Jag fick se allt den julen, men även annat med min pappa då. MEN DET VAR ÄNDÅ LISA I DRAMAT DÅ, annars har hon delat med sig till mig, genom att vi har sett att hon hade gömt pengarna då. Men hon hade en bra ekonom som jobbat som chef då. Men jag kan inte ta hennes pengar, men pappa hade hellre inte så dåligt då. Men fick så lite pengar från dem, men såg att hon hade bara 78 000:-, då var hon fattigare än folk som aldrig har jobbat i sitt liv då. Alla fattar att det ligger lögner hos dem.

Jag har tittat tillbaka på mycket när det gäller Lisa och pappa, då såg flera gånger olika händelser när jag var barn då. Men en gång, då satt jag i bilen, pappa körde en svart Volvo PV, Lisa säger ,att hon aldrig ska ge pengar till mig utan hennes son som ska ha allt då. Jag var inte hennes dotter då. Men alla fattar vart pengarna tog vägen då, att de hade olika konton att sätta på då. Men jag skulle inte ta av dem pengar, UTAN MINA PENGAR SOM JAG HAR RÄTT ATT TA FRÅN PAPPA DÅ. När han dog, då tog hon över allt, som var inget beslut från min pappa då, att hon har rätt att göra så. Han hade gett huset till sin son, men pengarna skulle vi dela på då. Men det fanns lite kvar bara 78 000:-, det hon skulle leva på då, som stämmer dåligt då. Men vart tog pengarna vägen????? Folk var brydd vad som hänt som hade den lönen då. 

Pappa kom och bekräftade det, det var Lady Nada som såg, att jag hade blivit lurad hon ser allt om pengar då, genom att Lisa har en son som jobbar på två banker på den tiden, och satt som chef på två banker då. VI HAR SETT HUR LURAD JAG BLEV DÅ, men vem kan bekräfta det??? Min pappa hade tänkt dela pengarna med mig och min bror, men huset fick han köpa av dem. Men andra pengarna skulle vi dela på då.

MEN FOLK SOM KÄNDE TILL DEM, VET HUR DE LEVDE OCH JOBBADE DÅ, att det finns saker som jag inte skulle se. Hon gömde undan pengarna till sin son, då kan han leva han med såklart då. Men även hon kunde leva såklart, fast jag skulle aldrig gör så när man har barn då. Men folk fattar och är tyst, men folk har även sagt, men vad konstigt, genom att min pappa hade liknande jobb då. Tyckte det var konstigt när det fanns, så lite pengar bara 78 000:-. Men det var min moster och hennes man som sade till mig ,att kolla upp arvet genom att allt var så knepigt och stämde ingenting då. Genom att de delade med barnen när de sålde sitt sommarhus då. Jag skulle ha lika sa de.

MEN SKREV ÄVEN TILL EN ADVOKAT , men är svårt att bevisa. Men såg att min bror höll på att sälja en massa tomter från farmor och farfars hus då. Men farmor och farfar har gråtit mycket för mig, och de ville att jag skulle rädda deras hus, genom att de inte kunde ge mig huset genom att huset gick till sina 4 barn då. Jag var farmor och farfars barnbarn och kunde inte ge mig huset ens då. Men kunde ta huset genom min pappa som var deras son då. Jag bodde där hos farmor och farfar i många år då.

Jag vet att de tänkte på mig då genom att jag var som deras dotter då. Farmor och farfar lär väl gråta över allt genom att de visste hur Lisa och pappa var då. Ibland måste farmor bråka om pengarna till mig när jag var liten då. Men har även hört från min moster att mamma fick tjata på pengarna då. MEN JAG FÖRSTÅR VEM SOM SKÖTTE OM ALLT DÅ.

Jag tänkte aldrig på pappas pengar, gå dit bara för jag ska ha pengar då. DET FANNS INTE I MIN VÄRLD.Det känns fel att göra så genom att jag är inte den personen då.Men vet att jag har rätt till mina pengar då. Men vill han ge mig, då skulle jag blivit glad såklart, men nu är han död då. Det var hans pengar när han gick runt och pratade om det ena än det andra då, det här ska du ha och det här ska du ha.Han pratade om det ena än det andra, och jag sa bara JA varje gång.

Men kände att det var mycket prat och tomprat genom att jag kände någonstans att han kommer aldrig ge mig ett ruttet öre då. Jag sa JA, men kände att det inte kommer hända då. Jag kände när han pratade om pengarna jag skulle dela med Roger, men visste någonstans, att det kommer aldrig bli så. Jag vill också ha pengar såklart, men jag kände så. Tomprat hela tiden och därför, sa jag bara JA hela tiden när han pratade så fint hur jag och Roger skulle dela på allt när han dog, som alla ser vem som hade rätt, ATT HAN LURADE MIG, SÅ VIDRIG KAN PAPPOR VARA DÅ. Pappa kunde prata hur mycket som helst om pengarna, genom att jag visste på förhand vem som skulle få hans och Lisas pengar då. Roger såklart då. Han gick runt och spelade när han gick och pekade på sitt sommarställe då. Där här ska du ha Birgitta och dela med Roger, som var den största lögn han fyllde mig med då ,genom att jag visste vem som ska ha pengarna såklart då. Men för att rädda sin son, så han kan sitta ännu bättre i livet, genom att jag fick bara skit från dem när han skulle ge en sak till mig.

JAG MINNS SÅ VÄL NÄR FARMOR OCH FARFAR MÅSTE BRÅKA FRAM EN CYKEL TILL MIG ,genom att ge mig en cykel då. Jag ser jag får en cykel av pappa, men det var farmor och farfars som ordnade en cykel när jag var 6 år. Cykeln var för en 6 åring då,röd och fin var cykeln ,men vet egentligen kommer från farmor och farfar, genom att de hade bråkat fram cykeln då. De fick gå den vägen då.

Men har ett starkt minne när Lisa står och pratar med min faster att hon väntade på att min pappa skulle sätta in pengar på hennes konto och var sur på min pappa då. Lisa sparade tillsammans men var inte så glad över min pappa genom att hon måste ha in pengarna då. HAN HADE PROBLEM ATT HÅLLA FAST DET HAN LOVADE DÅ.

Men jag sa, bara JA och JA och lyssnade på honom såklart, tills Lisa kom och var sur att jag hade inget med hans pengar att göra ,utan Roger skulle ha allt såklart. Men jag har aldrig bett om en enda krona från honom när jag hälsade på honom då. Men jag tänker inte så mycket på pengar när jag var där, även om jag vet hur jag hade det så fanns inte ens tanken där utan det var hans pengar då. JAG TÄNKTE ALDRIG PÅ PENGAR NÄR JAG HÄLSADE PÅ HONOM.

Men samma med min mamma när jag och min syster höll på att städa ur lägenheten efter hennes död. VI DELADE LIKA PÅ ALLT EFTER VÅR MAMMA DÅ. Ibland vill vi ha samma sak, men vi drog lott då genom att det blev mest rättvist så. Men drog lott på allt som vi ville ha båda två då.

Men minns en gång när Carina min syster lyfter upp en jättegammalt sak från mormor och morfars. Det var silver och gjort av glas glasflaskor stod i ett ställ, men hon säger att hon har så mycket minnen från den tiden och önskade att hon fick den då. Men, ta den såklart genom att du har bott mer hos dem då. Men det var vacker sak. Men sen en vacker silver tårtspade ,den drog vi lott om genom att jag vill ha den. Men hon vann tårtspaden när vi drog lott då. Men vi delade även upp till våra barn en del vackra saker då. Men en sak drog vi lott och vann saken då. Men vi drog lott om allt, vi vill ha samma sak. Men det är det bästa av allt genom att det blev rättvist mellan oss och inget bråk UTAN VI SATT PÅ GOLVET OCH TÄNKTE PÅ MAMMA DÅ. Men gamla härliga minnen från henne då.

Men jag hade värst i när vi började röra i mammas klädskåp, genom att allt låg så fint och noga som hon var då. Hon hade manglat och strök allt och lade in allt fint i lineskop, som såg ut på affären när man gick runt där. Men det var jobbigt att röra allt genom att det var mammas hem, och vi kom och bara rörde i hennes saker gjorde ont i mig. När jag rörde handdukarna som hon hade lagt så fint, då hade jag det extra jobbigt, genom att röra runt allt som hon hade lagt så fint i kopet då. Men vad jag mådde dåligt genom att det var mammas saker jag höll på att stöka till då. Men jag tror att båda två gillar ingenting när vi började röra runt i skåpen då. Men hon hade lagt så fint och vi höll på att rev i allt, som jag hatade så mycket, fast jag visste att mamma var död, men ändå röra i hennes saker det var det värsta av allt då. GENOM ATT ALLT VAR HENNES DÅ.

Men minns mycket väl när Nathalie var upp den gången och måste till min pappa hennes morfar då. Men, DÅ HÖLL MIN PAPPA ATT SÄLJA FARMOR OCH FARFARS HUS DÅ. Han sa, att han måste få det genom att han måste ha någonting att göra såklart, men nu jagar han och då måste han ha huset som var farmor och farfars hus då. Han har eget hus såklart genom att min bror måste ha något att göra, annars blir han så lej när inte får som han vill då. Det är klart att han ska ha allt såklart, som Lisa har nog sett till, att han satt som chef då. Men min bror måste ha något att göra när han var liten, då köpte pappa en snöskoter till honom, genom att han var så lej den gången och måste ha något att göra såklart. Men samma med huset genom att han jagar och måste vara där när han håller på att jaga då. Min bror måste ha allt annars blir han så lej såklart då.

Synd om folk som sitter som chef på banken, har två löner från banken och sitter som chef på den tiden och klarar sig inte ens då. Alla vet vad de tjänar då. MEN HOPPAS HAN EN DAG TÄNKER SOM JAG OCH CARINA min syster gjorde när vi satt och delade på allt när vår mamma dog.Igen tog från varandra då utan vi delade, och drog lott om vi vill ha den grejen då. Vi frågade varandra, vill du ha den saken då. Vi frågade varandra om allt när vi höll på att dela upp mammas saker då. Tog det vi var intresserad av, men även delade på varje öre ,alla pengar från vår mamma delade vi jämt mellan oss. Hon hade inte så mycket pengar vår mamma då, men delade på allt då, som min bror skulle gjort som vi gjorde då. Men Roger tog allt, men jag har inte gillat honom genom att jag har sett för mycket då. Han skulle alltid ha sin vilja igenom då. PAPPAS PENGAR JAG SKULLE HA DÅ.

Min bror måste få som han vill, och minns när vi var på Öland den gången när Lisa blev så himla arg på mig, när jag vann i Fia med knuff hela tiden då. Roger skriker och är arg och gråter, att jag vinner över honom då. Jag vann hela tiden i Fia med knuff, men det är bara 5 år mellan oss då. Lisa säger till mig, låt Roger få vinna någon gång i fia då. Men jag vann, men jag fick inte vinna fia, men min bror skulle vinna, då var det lugnt då. Jag kan inte fuska då, men hon tyckte att jag måste fuska, då jag kan göra Roger jätteglad och förlora, som hon ville då. MEN DET VAR DEN VÄRSTA SOMMAREN JAG HAR VARIT MED OM DÅ VILLE BARA HEM DÅ. Men var så himla glad att åka och bada då. Men åkte aldrig med sen, genom att jag mådde så himla dåligt av henne då. Men även min bror alla orättvisor som hon gjorde då.

MEN MINA 3 FLICKOR FÅR FÖRLORA I FIA MED KNUFF ÄVEN BARNBANEN FÅR DET, eller andra spel genom att barn måste lära sig att förlora eller vinna då. Jag minns en gång när jag och Linn spelade jättemycket Fia med knuff då, men hon förlorade hela tiden utan att bli sur eller grät, som min bror då. Linn vann såklart, men hon blev aldrig sur när hon förlorade då genom att det är bara ett spel då. Men Lisa vill inte lära sin son överhuvudtaget, men varför skulle jag förlora hela tiden, då blev det ingen glädje för mig då. Vi vinner olika gånger i spel som även kan glädja mig eller Roger då. Men mina andra flickor Yasmine och Nathalie har fått lärt sig att förlora och vinna, även om det kan bli ramaskri, så måste de förlora eller vinna då. Men för Lisa var jag en stor pest genom att Roger måste vinna i Fia med knuff då.

Ibland var farmor och farfar och putta på min pappa genom att han var så dålig på att köpa saker då. FARFAR OCH FARMOR SÅG TILL MYCKET DET.

Men jag hade flyttat från farmor och farfar, då skulle han plötsligt ge mig en symaskin, som var till och med gammal symaskin, genom att han har råd att köpa ny som håller några år då. Men jag köpte en ny symaskin till mig själv då.
Men jag ville inte ha farmor och farfar hus, men har det legat vid vattnet, då har jag varit intresserad att dela med min bror. FARMOR OCH FARFAR VAR OCH VARNADE MIG DEN GÅNGEN.

Jag ringde till Lantmäteriet, Han sa, att han hade sålt en massa tomer, då frågade jag om huset, men han sa, att min bror kan ha köpt huset med luftpengar som ingen kan se då. Jag gick till Lantmäteriet och pratade med dem. Han visade tomter han hade sålt. Men huset var svårt att se när han pratade om luftpengar då. Men kan inte se rätta priset då. Men det var min fina pappa som har aldrig brytt sig. MEN NÄR HAN LEVDE, DÅ GICK HAN RUNT OCH VISADE ALLT, att det här ska du och Roger dela på då.

Han hade sommarhus, men ville att vi skulle dela på allt, tills Lisa hörde det, då säger hon, du är inte min dotter då. MEN PAPPA SÄGER, JAG ÄR HANS DOTTER OCH HAR SAMMA RÄTT SOM ROGER ATT DELA PÅ ALLT DÅ. Han gick runt och visade, att det här ska du dela med Roger, men det ska ni dela på då. Men Lisa är arg på min pappa. Och det spelar ingen roll, vad han hade tänkt ge mig, så var hon och bråkade om allt. Men pappa säger, går du till tandläkaren, men då kommer Lisa på en gång, att hon har fått fixat sina tänder själv, men säger hon så till Roger då???Det sa hon aldrig såklart då. Hon bråkade om allt genom att det var hennes som skulle få allt såklart. Men jag hade samma rätt som Roger då. Men visste vart det slutade genom att pappa gav allt till Roger då. Spelar ingen roll hur mycket han pratar om mig och Roger, så gav han ände till Roger sin son ,som måste ha allt. Jag kände det genom att jag har en bra intuition då. Men kunde även möta pappa och Lisa när jag var på affären och handlade, men hade svårt för dem, men kunde skämta och prata med mig ,men det var något jag inte kunde ta på när det gällde dem. Jag kände av för mycket då.

MEN HON LADE SIG I HELA TIDEN OCH JAG BLEV SJUK ATT GÅ DIT. Minns att Nathalie var liten och såg de hade lite party, men inte så mycket, men jag vill inte ha henne upp i det då. Jag kände de pratade och var inte nykter då. Men pappa min for runt och skulle visa Nathalie för annat folk då. Han sprang runt med henne på armen då. Men Lisa förstörde mycket mellan mig och pappa då. Men nu är han död då. Men såg varför jag fick dålig ekonomi när gjorde mina inre resor då.

Jag fick uppleva den hemska julen som jag stängde dörren till då. Pappa var ung han var 21 år när han fick mig då. JAG HADE KUNNAT RÄDDAT MIN EKONOMI OM JAG HADE TAGIT TAG I DET. Men minns att min farmor och farfar fick Nathalie att åka upp. Hon ville att vi skulle hälsa på morfar sin då. Även Linn tyckte det var kul att träffa sin morfar då. Men hade önskat att min pappa blev själv och kunde lära känna honom då, fast vi bodde nära, jag gick inte dit då. Men han har kunnat kollat efter mig då. Jag fick en varning när jag var ung och bodde i Göteborg då. Hon sa en kvinna som kan se mer då. Hon höll på med tarotkort, men var synsk då. Hon sa, håll dig nära din pappa genom att han har pengar då. +Men lyssnade jag på den varningen??? Nej, sprang åt andra håller när jag skulle springa till honom då. Men det är återigen Lisas fel. Det var problem med Lisa för jämnan genom att hon kunde förstöra mycket för en annan då. Måste hålla mig undan henne då. Men synd att det var sådär illa mellan oss då. Men hon var den som tog bort min glädje och då kunde jag inte åka dit då.

När jag skulle flytta upp till Östersund, då försökte jag fråga dem skriva på ett lån, på en lägenhet genom att jag måste köpa min lägenhet då. På den tiden måste folk bo i Östersund och jag fick inte gå förbi kön då. Jag frågade min pappa om hjälp, men han vägrade att hjälpa mig då UTAN HAN PRATADE HELA TIDEN OM LISA, VAD SKULLE HON SÄGA DÅ. Men det gick inte hjälpa mig då och de behövde aldrig lägga pengar då utan bara ett lån då. Hon har säkert hjälpt sin son, men nu var det hans dotter, som gick inte alls hjälpa då. Men pappa var ner och hälsade på mig när jag bodde i Göteborg då. Men han visste att jag längtade hem ibland då. Men sa, att det var så himla bra i Göteborg då. Men du kan bo i Göteborg, det är så bra där. Men om det var så bra, varför flyttade han inte själv till Göteborg, genom att han tyckte att det var så himla bra där. Men han är Jämtlänning och vill bo hemma såklart. Men han tänker inte på mig då, genom att jag är också Jämtlänning och längtade hem då. Ibland ville jag hem till Östersund då genom att min mamma bodde där då.

Men jag har varit på väg många gånger att flytta tillbaka till Göteborg då. Jag har min ena dotter här då, men andra i Göteborg och i Oslo går fort att åka mellan Göteborg och Oslo då. JAG HAR TÄNKT MYCKET PÅ GÖTEBORG VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG.

Men Thomas min kusin han säger, att han ska hjälpa mig då. MEN DU MÅSTE SEN RINGA DIN PAPPA OCH SÄGA, VAD DU TYCKER OCH TÄNKER OM HONOM DÅ. Han kallade han för det ena än det andra och var arg på honom då. Men sen kunde jag flytta upp. Men köpte en 2, a ,men var och kollade på lägenheter då. Det var min moster som drev på allt då. Men jag bodde 2 år genom att de höll på att bygga nytt då. Jag flyttade in i nybyggd 3: a, som jag bodde många år, tills Anders dök upp då. Jag trivdes där. Bra granar, alla som flyttade dit, en fin tid att se tillbaka på då. Vi hade en mer samhörighet där och till och med folk såg, att det var speciellt där. Men vi hjälpte varandra då om någon behövde någon hjälp då.

Jag tog upp mitt problem igen som ni har läst om då. Det finns mer om min pappa då.

Men folk måste veta vad de gör när de lär ut resan, att det inte är som de säger alla gånger då. Vi har hört att de har varit ute och prata om RESAN, MEN INTE TALAT OM ALLA FÖLJDERNA som kan bli när vi drar igång resan, vad som kommer upp då. BOKEN FINNS UTE DÅ.

REIKI-HEALING

Men har även sett folk som har gått kurs Reiki- healing EGENTLIGEN TAGIT EN BEHANDLING, istället för att gå en kurs Reiki-healing, genom att han blev så sjuk efter kursen då. Han fick inte riktig hjälp den gången, genom att läraren hade inte ens koll på, vad som kan hända då. Han blev så knepig och konstig, han hade med sig en tung ryggsäck när han var barn. Familjen blev inte glad på mig genom att det var jag som hade visat honom Reiki- healing. Men aldrig varit med om det, fast man känner en del folk som har gått Reiki-healing. Sa även till familjen att jag aldrig har upplevt det. När han kände mina varma händer, då ville även han gå Reiki- healing då.

Men han sprang ut i skogen och tog en massa stenar han skulle bygga altare i hemmet. Han plockade i allt då. Men familjen höll på att bli tokig på honom genom att de känner inte igen honom överhuvudtaget då. De var inte glad på mig, men hon som lärde ut Reiki-healing höll sig borta för det mesta, men var van att hoppa in då, FAST DET VAR HENNES JOBB ATT TA HAND OM HONOM DÅ. Men hon hade inte koll på honom eller visste vart han kom ifrån genom att han blev så sjuk då. Jag hade nyss lärt mig Reiki- healing och tog med mig en vän och vi gav han några gånger Reiki- healing då. Men han åkte in på psyket då. Han blev så dålig av allt, genom att hon inte hade kollat upp honom ens. Det kan vara svårt att kontrollera alla människor då.

Om läraren hade haft lite koll och hjälp honom, DÅ HAR DET GÅTT MYCKET BÄTTRE, genom att hon är läraren, som ska hjälpa honom och råda honom och prata med honom som hon inte gjorde då. Hon hade hållit på mycket längre, än vad jag och min vän hade hållit på med Reiki- healing då. Hon höll på flera år innan hon gick Reiki- healing, som var hennes ansvar att ta hand om honom då. Men hon lämnar till folk som nyss lärt sig Reiki-healing, som höll på att lära sig om Reiki-healing då. Men vi var nybörjare båda två då.

Nu har jag kunnat hjälpt honom, genom att jag kan Reiki- healing. Det är 25 år sen jag gick steg 1. Nu har jag kunnat hjälpt honom mycket bättre då. Men jobbar med annat som har kunnat hjälp honom då. Men jag var grön och även min vän var grön och stod som i början på allt då. Nyfiken på allt då. Jag gillar saker och följer med då. GUD jobbar så. DET VAR LÄRARENS JOBB DÅ. Jag följer efter folk som ni hört nu. Jag började gå med Sverige då.

JAG HAR SETT ATT DET HAR VARIT MENINGEN. MEN ÄVEN TAROTKORTEN KOM TILL MIG DEN NATTEN DÅ.

MEN JAG DRÖMDE OM MINA FÖRST TAROTKORT KONSTIGT MED ALLT DÅ, hur jag har fått lärt mig olika saker, som har bara kommit TAROTKORT. Tarotkort låg i en båge. Jag såg runda tarotkort, som jag hade sett hos min lärare, hon som lär ut Reiki healing då. Men drömmer om dem och sen beställer jag dem då. Men tog nästan 1 månad innan jag fick mina tarotkort då. Men fick lära mig på ett knepigt sätt mina tarotkort, verkar som jag fick ha en annan lärare när jag tänker efter då. Desirée visade mig lite om tarotkorten och satt och väntade att hon skulle visa mig mer då.

Jag sa inte så mycket till folk om det som synd var då. Men var tyst om allt, men tänkte inte på det alls. SOM FICK FRÅN ANNAT HÅLL NÄR DE BÖRJADE VÄCKA MIG VID EN SPECIELL TID 03.00 – 04.00 OCH BÖRJADE INITIERAR MIG DÅ. MEN DET KOM 3 TAROTKORT FRÅN LEKEN DÅ. Men minns inte idag vilka kort de var då. Men kände ett mjuk finger i sidan på mig då, och sen vaknade jag upp, men somnade om igen genom att jag var så trött, men somnade om igen, men sen ser hur det blixtrar i huvudet på mig. Men sen ser jag att det blixtrar för full när jag får mina tre första tarotkort då. Sen somnade jag om då. Jag skrev upp det i en bok, men det är så längesen det hände då. Jag tänkte inte så mycket på det eller gick runt och pratade om det. Men det verkar vara som allt annat med mig, att det bara kommer till mig då.

Jag är tyst om det som borde sagt till folk då, eller visste jag vart de kom ifrån och måste vara tyst genom att det tillhör mitt arbete då. DET FANNS INOM MIG DET JAG MÅSTE HA DÅ. DET VAR MITT ARBETE DÅ.

MEN DET GICK ETT TAG SEN KOM DET 5 TAROTKORT och på samma sätt med korten, som mina första 3 korten då. Men kände en mjuk hand i sidan, och sen försökte jag somna om, men de väckte mig igen och igen och sen blixtrade det för fullt, och kom 5 tarotkort då. Har ingen aning idag, genom att det är så länges sen, då måste jag känna in dem och det orkar jag inte nu. Jag har skrivit upp dem i någon bok såklart då.

Men det gick ett tag sen kom det ännu fler tarotkort till mig, och på samma sätt som förut, kände ett mjukt finger i sidan på mig då. Men det bara blixtrade i huvudet på mig, då fick jag hela stora Arkanan då. JAG SÅG EN MASSA TAROTKORT OCH DET VAR HELA STORA ARKANAN RESTEN AV KORTEN DÅ. Jag kunde knappt se alla tarotkort som kom då, genom att det var en hel hög med tarotkort som kom den gången då.

Men det blev samma med andra tarotkort då. Men jag har haft en annan lärare har jag sett då. Men tänkte inte så mycket på det då. MEN DÅ KOM LILLA ARKANAN VID SAMMA TID. JAG FICK ALLA TAROTKORT DÅ. Det var jättemycket tarotkort som kom då, genom att jag fick hela lilla Arkanan då. Men på samma sätt som med andra tarotkorten då. Väckte mig med ett mjuk finger i sidan på mig, men var så trött alla gånger de väckte mig då. Men det blixtrade för full när de höll på att initiera mig då. MEN PÅ SAMMA SÄTT VARJE GÅNG DET BLIXTRADE FRAMFÖR ÖGONEN PÅ MIG DÅ.

Men jag har fått så mycket till mig då. Men måste även lära mig om tarotkorten då.

Men jag fick lära mig själv första tiden då. Jag satt och försökte känna in dem genom intuition mina första runda kort, att känna på dem som jag måste kunna lära mig om dem. Jag satt och kände in tarotkorten. Jag lade händerna på dem och kände in dem när jag hade fått dem. Jag fick gå igenom mycket ensam när tarotkorten dök upp då. Jag fick lära mig från olika tarotkort då. Men minns 1 kort som kallas för TRIXTEN JAG DRÖMDE OM  ATT HAN BET MIG I TÅN.

Men även andra tarotkort fick jag lära mig om, ,men Trixten han var lurig och jag var inte så glad när han dök upp då. Jag fick börja göra min resa efter sen, de hade gett mig tarotkort då. Han vände och vrider man visste inte vart man hade Trixten då. Lurigt kort då, men fick lära sig om såklart GENOM ATT JAG FICK TAROTKORTEN DESSA NÄTTER NÄR DE BÖRJADE INITIERAR MIG.

JAG BYTTE MED EN KVINNA DÅ. En kvinna kontaktade mig genom att hon mådde så dåligt. Hon hade fått Reiki-healing och någon hade sänt på henne och hennes värld var upp och ner, men kunde knappt sitta på stolen när hon kom till mig då. Hon skakade hela tiden då. Men någon ville ha lite kul som de trodde då, men hon blev sjuk och fick upp en massa saker då. Men hon lärde mig tarotkorten som hon jobbade då. Men jag ändra om sen genom att jag började som jag började från början då, jag gick tillbaka där jag började då. Men jag började jobba på ett annat sätt då.

JAG SÅG ÄVEN ATT DET KOM UPP MYCKET I TAROTKORTEN.

Men såg även mina tarotkort kom det upp en massa genom att jag använde dem på ett speciellt sätt då, genom att jobba med vårt inre då. JAG LÄRDE MIG AV EN GUID SOM HETTE OSKAR, hur jag kunde hjälpa folk då. Men ett perfekt sätt när jag hade mina kurser att lära sig om tarotkorten då. Men folk fick upp en massa saker då, men jag var den som ledde gruppen igenom allt då, som stökade till för mig då. Men fick sluta med kurserna genom att jag åkte rakt ner när man kom till månen eller tornet eller djävulen eller döden alla mörka kort, som kom upp när jag satt med folk då. Jag älskade kurserna, men jag blev så känslig för allt då. Men jag jobbade flera år med Tarotkurser och hade på andra ställen än Östersund då.

JAG MINNS NÄR JAG HADE EN TAROTKURS I GÖTEBORG, men kände på en gång när döden kom upp eller djävulen och tornet och månen kom upp, då var det tuffa dagar när vi kom till dessa kort, genom att jag kände på en gång hela stämningen i gruppen, hur de mådde då. De var allvarliga hela gruppen, sa inte mycket när vi satt och åt eller fika då. De Men de fick upp en massa då, som var bara en massa mörker när dessa tarotkort kom upp, då var det tyst och ingen kunde knappt skratta, man kände att energin åkte ner på en gång när vi satt med dessa mörka tarotkort då. Men det blev extra jobbigt som lärare då, genom att jag åkte ner i allt då, som kände av allt när de höll på att rensa då. Men nästa dag när andra korten kom, då visste man att nu blev det bättre och kände på energin att det fanns mer glädje då. Det var två dagar med jobbiga kort.

JAG HADE ÄVEN 10 VECKORS TAROTKURS PÅ HEMMAPLAN.

Men kände även samma när jag körde 10 veckors kurserna i tarotkorten då. Men vilka hemska veckor det kunde bli när de kom till tornet och döden och djävulen och månen, att allt var mörkt då. STORA ARKANAN VAR VÄRST. OCH LILLA ARKANAN VAR LÄTT DÅ, men mycket bättre än stora Arkanan då. Jag fick ett jättebra redskap att jobba med då. Tarotkorten kan man använda på olika sätt än att bara lägga dem då. Men finns så mycket mer man kan göra med 1 enda tarotkort då. Men ingen verkar tänka på, hur bra tarotkorten är att bara jobba med sig själv då. Men även i grupp, om de gör som jag har gjort då. Jag har provat att bara lägga dem, men sen började jag ändra om dem då. Jag provar allt med dem.

JAG HAR SETT ATT DET HAR VARIT KONSTIGT MED ALLT DÅ, hur jag har fått lärt mig olika saker, som har bara kommit till mig då. MEN ÄVEN TAROTKORTEN KOM TILL MIG DEN NATTEN DÅ.

Jag hade ingen lokal på den tiden när jag fick så mycket till mig då. När tarotkort kom, då satt jag hemma, men även med Reiki-healing då och gjorde regression på folk då.

JAG MINNS JAG DRÖMDE OM MIN LOKAL DÅ. Men på den tiden förstod jag inte vad det var då. Men såg att jag gick i lokalen och kom en massa folk, som satt och väntade på mig. Jag hade mycket folk runt mig och folk väntade på mig då. Folk mådde så dåligt när de kom till mig. Jag gick och tittade upp mot fönstret, men höll även på att städa fönstren då. Men sen gick fram och tillbaka i lokalen då. Men minns drömmen som idag, fast det var så längesen då. JAG SÅG MIN FRAMTID NÄR JAG FICK DEN DRÖMMEN DÅ.

MEN GUD HADE REDAN BÖRJAT DÅ genom att han har ett jättestort jobb med Sverige och även Kurdistan och jorden då. Men han började tidigt med mig, genom att börja utveckla mig till den kanal jag är idag då. Men han måste nå ut till svenska folket, men även har han Kurdistan och jorden att jobba med då. Men då måste jag ha en lokal, som jag kan börja jobba mycket med mig själv, men även ta emot folk såklart, genom att jag måste även ha en ekonomi när jag jobbar då. Men hade väl ingen aning om det, än nu ser jag allt så klart, hur GUD hade tänkt sig med mig då.

Men jag fick börja tidig med ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH GUIDER RUNT MIG DÅ. Men han har ett stort jobb att hjälpa människor idag. Jorden har problem, genom att den är svart idag genom alla föroreningar och krig och kärnvapen, men han måste nå ut till dem då. Men även svenska folket har problem och måste nå ut till dem då.

Men GUD har Kurdistan genom att de lever så fel enligt honom då. HAN HAR ETT JÄTTESTORT JOBB MED MÄNNISKOR OCH DÅ MÅSTE JAG BÖRJA SÖKA MIG EN LOKAL, genom att jag är hans kanal till folket då. Men även en kanal från ärkeänglar och Great Master då. Men måste börja bygga upp när jag skulle sitta och skriva från GUD då. Han pratade lite om nästa liv med mig, som jag var väl inte så glad åt det. Men han har så mycket problem med jorden och nu har han testat mig genom att prata från honom genom mig då.

Men jag har inte så mycket val i livet när jag ordna min lokal GENOM ATT GUD HADE REDAN BESTÄMT MIN VÄG VÄG OCH VAD JAG SKA JOBBA MED DÅ. Men förstår allt när han var så irriterad när jag träffade honom, att han hade ett jättestort jobb. Han hittade på mig, som hade problem med lokalen som jag måste ha, som han hade till och med sett ut åt mig, långt inna jag hittade min lokal, bara genom en dröm såg jag min framtid och mitt jobb då. Men vad har hänt nu? GUD håller på att reda upp allt, som har hänt efter vägen genom att jag måste ha lokalen, som även han hade långt innan bestämt till mig, att jag måste sitta där då. Det var ett stort jobb han hade ,som måste skyddas av folk då. Som alla sett vad som hade hänt med lokalen, hur jag sitter idag, som var min framtid jag drömde om och måste ha pengar såklart då.

MINNS SÅ VÄL NÄR JAG FRÅGADE MIN GUIDE JOHLIE HUR MIN LOKAL SÅG UT DÅ. Hon visade en dörr, som jag tänkte, men vad är det för dörr då?? Men sen gillade jag allt när jag kom dit då. Allt blev perfekt när jag var där då.

JAG MÅSTE BÖRJA FÖLJA EFTER GUDS ARBETE genom att börja med hans stora jobb. Jag har sett att jag är inräknad där, genom att lokalen kom till mig. Det var där jag skulle börja sitta jobba, men vi ser att mycket har blivit sabotera hans jobb, som han håller på att reda upp, genom att jag fick till mig en lokal i drömmen, som jag skulle ha. Men han hade börjat långt innan när jag drömde om en lokal då. Men lokalen jag drömde om, var så långt innan allt, jag hade börjat med då. Jag hade börjat lite grann, men sen började det komma till mig, mer och mer saker ,som jag tillslut måste söka en lokal då. Exakt den lokalen hittade jag, som jag drömde om då. MYCKET HAR BLIVIT SABOTERAT GENOM FÖR DÅLIG HJÄLP DÅ. JAG HADE FEL FOLK RUNT MIG,ANNARS HAR JAG HAFT KVAR MIN LOKAL DÅ. 

Jag fick till mig lokalen långt innan ,som var inräknat att jag skulle överlev när jag skulle börja jobba med GUDS stort jobb, HAN MÅSTE HJÄLPA FOLK IDAG. 

Men minns så väl när MONICA RINGER TILL MIG OCH SÄGER ATT HON HADE HITTAT EN LOKAL TILL MIG DÅ. Men jag åker dit och tittar på lokalen, men den är som jag hade tänkt mig då. 3 rum eget litet pentry och toalett, egen ingång, jag blev aldrig störd av folk då. Folk kunde parkera perfekt där.

Men minns när jag höll på att bestämma mig om lokalen, då frågar Bertil som hyr ut lokalen till mig om skulle säga JA eller NEJ då. Om jag skulle ta lokalen då, men hans ögon var så konstig den gången när han frågar mig, var så ljusblå och starkt blå den gången, kändes som någon stod inom Bertil då. Eller i ögonen på Bertil då, HANS ÖGON VAR SÅ STARKT BLÅ DEN GÅNGEN, VAR SOM GLAS HANS ÖGON, som jag reagerade på hans ögon, att Bertil inte var ensam ens när jag sade JA till lokalen då. Jag har inte sett att folk har dessa ögon då.

Men Bertil säger till mig, vi har sänkt hyran till 1600: – kan du ta lokalen då, så du klarar av det? Han sa, att de hade sänkt hyran från 2500: – och jag minns en vän och jag var och kollade på den lokalen. Om vi skulle dela på den då. Men hyran var för dyr då. Jag har förstått idag, att jag inte kan dela med någon, genom att jag måste vara ensam då. JAG MÅSTE HA MYCKET ENSAM TID I LOKALEN GENOM ATT UTVECKLAS DÅ.

MEN JAG SA JA OCH TOG LOKALEN och för mig var det perfekt, att de sänkte hyran till 1600: – Jag hade skrivit upp det i min skattkarta då. Men fick hjälp med mycket där ,allt blev renoverat från topp till tå då. Men fick göra mycket själv och tog tid att ordna till allt innan jag kom igång då. Det gick åt mycket tid till att fixa lokalen då.

JAG MÅSTE HA EN LOKAL ATT BÖRJA JOBBA MED, DET JAG ÄR FÖDD TILL DÅ. Men måste ha mycket egen tid när jag började ordna min lokal. Jag satt mycket själv när jag började bygga upp mitt liv då. Men måste ha mycket egen tid då, som jag alltid måste haft då. När tarotkort kom in, då måste jag sitta mycket själv, men även lära mig om dem, tills jag hade mycket kurser då.

MEN IDAG FÖRSTÅR JAG ALLT HUR VIKTIG LOKALEN VAR FÖR MIG genom att jag skulle börja med svenska folket då, men måste ha en lokal att gå till och lära mig en massa saker då. Måste växa och lära mig om allt och måste ha mycket egen tid och kunde inte dela med folk har jag sett nu. JAG MÅSTE SITTA MYCKET SJÄLV OCH DÅ KUNDE MAN INTE HA FOLK RUNT SIG DÅ, som jag måste sitta och jobba med och måste ha egen tid, då fanns det inte plats för en till har jag sett nu. Men tänkte ibland att det var kul att dela med andra, men sen glömde jag bort det då. Idag förstår jag allt ,varför jag måste ha en lokal genom att jag måste börja lära mig, men sen gå med svenska folket då. Men kunna lära ut till andra människor, men måste hjälpa människor då.

MEN ÄVEN KUNNA LEVA PÅ MITT JOBB, men även mycket egen tid när jag håller på att ändra om då. Det var min inkomstkälla som jag måste leva på då. Jag har sett att jag haft mycket grupper då, men även tagit hjälp av andra böcker då. Men sen gjorde jag mitt eget material. Jag följer efter folks då.

Här höll jag på att falla av min väg när jag följer med henne då.

JAG MINNS EN GÅNG NÄR JAG ÅKTE MED DESIRÉE TILL BORLÄNGE, jag skulle gå steg 3 Reiki- master då. Men vi bor där de hade kursen då. Jag tog lite kunder och lade tarotkort på dem. När jag sitter och lägger korten på folk, då kommer plötsligt folk från Andevärlden och stör mig och skulle prata med dem, jag lade tarotkort på då. Jag gav dem budskap de skulle ha då när jag satt och lade tarotkorten under tiden, sa en massa till dem då. De visade mig min väg då.

JAG FICK MYCKET VARNINGAR INNAN JAG ÅKTE MED HENNE PÅ KURSEN DÅ   genom att jag har egentligen en anna väg att gå då. Men hon manipulerade mig så mycket den gången och ringde och störde mig, gå den kursen den kommer bli så bra för dig då. Hon var jobbig den gången och jag kände en massa stress genom att den kostade 10 000 dollar på den tiden då. Men även om den kostade mycket, så skulle jag inte gå steg 3, genom att jag är så känslig för allt, men har en annan väg då. Men hon körde på hela tiden med mig, fast hon såg hur stressad jag var. Hon ringde och ringde mig flera gånger och försökte få mig, att säga JA. Det spelar ingen roll om jag var på väg till tvättstugan, så jagade hon mig genom att hon vill att jag gick kursen och lovade hela tiden vad bra det skulle vara då. Jag kan göra som hon gjorde dela upp allt som hon hade gjort, som man egentligen inte ska göra då.

Genom att det kan bli fel genom att man ser bara pengarna då, istället för healingen genom att man jagar folk och pengar,istället för kärlek till det man håller på med då. Hon lovade att jag skulle få ta hennes plats då. Jag kunde ta hennes platser och jobba där då. Men hon ritade upp en hel karta till mig ,den platsen kan du ta, den platsen kan du ta, den platsen kan du ta ,genom att hon skulle lämna över till mig, då kunde jag betala kursen med dessa pengar ,genom att hon hade gjort så. DET ÄR INTE BRA ATT GÖRA SOM HON GJORDE MOT MIG. 

När jag hade gått kursen, då fick jag ingen plats överhuvudtaget av henne, fast hon lovade Borlänge men även Örebro andra ställen. Men inget av det hon lovade fick jag då. Hon i Borlänge var så himla less på allt sen hon hade varit där. Men andra ställen fick de på hemmaplan då. Hon bodde där och jag kunde inte ta där. Allt var så enkelt tills hon fick över mig då. Men jag kände bara en massa stress och skulle inte gå. JAG BLEV SJUK AV ALLT DÅ.

JAG FICK HÅLLA TILL PÅ HEMMAPLAN OCH NEDANSJÖ SOM JAG HITTADE SJÄLV.

ANDEVÄRLDEN ANVÄNDE ALLT FÖR ATT STOPPA MIG DÅ. De lät Sessan putta ner en uggla och en katt som aldrig gjorde så. Hon var så skötsam på många sätt, men den gången använde andevärlden Sessan då. När jag var på stan med Desirée, säger hon, att den här salvan är så bra till och med för barnstjärtar, så bra var den då. Men vad händer då??? Jag blir knallröd om min hand och svällde upp och såg hemsk ut då. Men som tur var hade Helen sin salong nära och vi springer över till henne. Hon tar fram Alovera och lägger på min hand Alovera då. Men handen såg hemsk ut ,men det gick bort  efter ett tag då. Men Desirée sa, vad konstigt, salvan brukar hon använda själv genom att den var så bra då.

MEN VET IDAG ATT JAG FICK SÅ MYCKET VARNINGAR FRÅN ANNAT HÅLL DÅ, som inte hon kunde se då. Hon trodde att ugglan och katten tillhörde Reiki-healing när ugglan tillhör andevärlden en symbol för andevärlden då. Men katten har ett budskap som jag förstod då. Men hon ledde mig fel då. ALLT BLEV FEL DÅ. Men efter sen jag hade gått Reiki-master, kom det mycket folk från andevärlden då. Jag drömde att det var inte så mycket folk jag skulle ha en massa Reikikurser

MEN DESIRÉE BLEV SÅ SUR OCH ARG PÅ MIG när jag satt och pratade med andevärlden, istället för att lägga tarotkorten då. Men sa till henne, att jag inte kunde hjälpa överhuvudtaget, att de kom till mig när jag lade tarotkorten då. Men hon fortsätter säger till mig om det, att nu ska du lära dig Reiki- healing och sluta att blanda in andevärlden i tarotkorten då. Men sa, jag kan inte hjälpa att de kom och vill lämna ett meddelande till mig då. Men jag var redan en kanal då, och visade vart jag hörde hemma då. Men hon var så sur och arg på mig då, men de visade mig vad jag skulle jobba med då.

Men jag låste mig lite efter det och snurrade in mig i Reiki- healingen efter den gången. Jag pratade med Monica om det som hade hänt då. Men hon fattade ingenting varför hon höll på som hon gjorde mot mig när det var andevärlden, som jag skulle jobba mer med då. IBLAND BLIR DET LÅSNINGAR OCH BLOCKERINGAR NÄR MAN HAR MÄNNISKOR SOM DRAR ÅT MOTSATT HÅLL DÅ. Jag har sett, att jag satt fast mycket efter den gången. JAG DRÖMDE 2 DRÖMMAR OM TERRY EVANS.  Men såg i drömmen att han mötte mig och hjälpte mig då. Jag var nog lite tjurig på den tiden. Men Monica ringer till mig och frågar kan du hjälpa mig på Seansen som Terry Evans ska ha? Jag sa JA såklart kul att hänga med och hjälpa till då.

Men sen kommer Terry och pratade med mig och vi fick kontakt med honom då. Jag sa att jag hade drömt en dröm om honom, men funderade på att beställa en tid hos honom då. Han tyckte det var en ära att hjälpa mig då. Men sa, att han hade lång kö men hade även tänkt byta med mig. Han skämtade hela tiden när han pratade med mig, men han såg väl hur det var med mig då. Han sa, du kan följa med mig på scenen då? Han visste att jag var rädd för den biten då. Men var dålig på att våga allt, men jag hade på lokalen seanser som gick bra då, genom att jag satt ner tillsammans med andra då. MEN FÖRSTÅR ATT JAG MÅSTE FÅ HJÄLP NÄR JAG HADE FASTAT DÅ.

 JAG BESTÄLLDE EN TID HOS HONOM DÅ. Han hade fått ett återbud som tur var då. Jag väntade bara 1 månad då. Jag fick hjälp genom att de sa återbud då. Jag måste ha hjälp då. Men han sa en massa till mig, men jag bar på en tung rock, som gör att man har svårt att ta sig fram då. Men när man bestämmer sig, då låter man den falla sa han. Men även Anders var en bromskloss som jag gjorde inget åt då. Såg att vi lämna varandra då.

JAG FICK HJÄLP ATT PUTTA MIG VIDARE OCH RÄTT DÅ. Det blev galet jag som sitter och jobbar, som jag gör idag och därför hade jag folk som puttade mig rätt då.

Jag började även förändra mycket runt mitt jobb när jag började göra om från vanliga seanser, till EN SEANS I LJUS GENOM ATT DE FÅR KUNSKAP FRÅN DEM GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA GUIDER OCH SKYDDSÄNGLAR. JAG HADE ÄVEN ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM. Det tar långt tid av mitt jobb att börja växa, genom att ärkeänglarna och Great master måste jag städa med dem, men även lärde mig mycket om dem då. Men måste ha lokalen till allt har jag sett nu, och förstår hur viktig det var att behålla min lokal när jag ser hur jag började jobba med mig själv eller folk då.

LOKALEN VAR VIKTIG FÖR MIG Men har alltid varit en tillflyktsort min loka, för att kunna vila, men även för att växa när jag satt och målade mycket då. Men måste leva mycket ensam, som lokalen var bra till då. Jag kunde vara där en hel vecka och folk kunde undra vad jag gjorde där så länge då? Men jag kunde svara, att jag visste knappt vart tiden tog vägen när jag var på lokalen då. Men kunde sitta och skriva eller göra kul saker för mig själv, som jag fick inte göra hemma då. Men kunde ta min egen mysstund på lokalen, genom att det var min källa till glädje och pengar fick jag in då. Ibland måste jag göra om mycket, genom att ändra om, då kom till andra saker till mig, som jag skulle börja utveckla som kom till mig, som tarotkorten kom då eller andra saker som jag måste växa i då. Men måste bo och sova själv när jag höll på med mycket saker då. MÅSTE VARA ENSAM PÅ LOKALEN.

MEN JAG FRÅGADE BERTIL, SOM SKÖTER OM ALLT FÖR RIKSBYGGEN, OM JAG KUNDE BYGGA UT RUMMEN SOM MONICKA HADE GJORT? Han sa, du kan göra som hon gjort, men du måste ställa tillbaka allt om du flyttar väggar då. Du kunde inte flytta bärande väggar, sa han då. Det var inget problem att ändra om, men måste få hjälp såklart genom att det var trångt och fick bara plats med 13 personer när jag hade större grupper då.

När jag gick till lokalen eller från lokalen pratade Johlie om ytan, att jag måste ha mycket mer yta då. Men jag tänkte att jag kan göra om den då. Men Johlie sa ofta till mig, att jag håller på att slipa på en diamant när vi var på väg till lokalen då. Men idag förstår jag allt då, men de kallar mig för kanal, men jag höll på att utvecklas mycket då. Men måste slipa på min kanal då.JAG VAR EN VACKER DIAMANT. Jag måste få till en större yta när jag jobbar med människor då.

Jag började renovera lokalen igen, men hann inte så långt när ingen ställde upp på mig då. JAG SOM FÅTT MIN LOKAL I DRÖMMEN, DÅ VAR DET MIN LOKAL OCH INKOMSTKÄLLA DÅ, ATT LEVA SÅKLART DÅ. Men hann med hallen och 1 rum då. Jag ville byta färgerna i rummen, men inte i mitten rummet då, utan där tänkte jag behålla den färgen genom att den gick mot rosa då, som folk kan behöva sitta i då. Men andra ville jag byta och ändra om färgerna då. Men fick hallen gjort, en jättefin mörklila fondtapet då. Men köket och andra var okej och inget slitet då utan vitt överallt då. DET VAR MITT LIV SOM JAG ÄLSKADE DÅ.

MEN SEN KOM DET EN GUIDE SOM HETTE OSKAR, SOM LÄRDE MIG JOBBA MED TAROTKORTEN PÅ ETT PERFEKT SÄTT. Jag såg att man såg mycket mer när man höll i tarotkorten då. Men han lärde mig olika saker hur jag kunde rensa med honom en massa, genom att bara hålla i 1 tarotkort och jag såg en massa saker i dem då. Jag lärde folk, det jag hade lärt mig då. Men man såg mycket bättre när man håller bara i tarotkorten då. Man får upp allt då.

Men lärde mig att lära ut till andra människor att kliva i i tarotkortet, genom att känna in vad som händer i ens liv då. Men ett perfekt sätt, och såg grupperna fick upp det ena än det andra när man bara sitter och håller i tarotkortet då. Fick upp en massa saker, som blev även jobbigt ,men de såg allt då. De fick upp olika händelser som de har varit med om då. När de håller i 1 enda tarotkort, då finns det så mycket att se ,om man gör den metoden jag jobbade med då. FOLK FICK RENA MYCKET DÅ.

JAG VILLE ATT DE VALDE SIN EGEN TAROTKORT, genom att vi dras till dem som passar oss bäst, att ge bort en tarotlek som fungerar dåligt genom att folk måste köpa rätt till folk då. Jag har själv gett lekar till folk då ,men det måste stämma för dem då.

PÅ MIN TAROTKURS KURSER HADE JAG JÄTTEMYCKET TAROTLEKAR. Folk fick prova andra tarotkort, än deras egna då. Men fick lära sig läsa lite andra tarotkort även som folk kan skratta åt, vad ser du där? Men såg en massa streck i ett hörn ,men satt en stund och tittade ännu mer, men såg ännu mer i tarotkorten genom att de fick lära sig på intuition. Jag lämnade ut ett häfte, som jag hade skrivit ner en massa om varje tarotkort då. Men ville att de läste inte så mycket i boken, genom att de låser sig då. Varje kursdeltagare fick läsa vad tarotkorten betydde, men fick inte läsa boken ens. Men det var bra att inte läsa om korten hela tiden utan måste lära sig lyssna på sitt inre då.
Jag såg folk som hade inte lärt sig om tarotkorten och kom till kursen kunde mycket enklare läsa tarotkorten, än folk som har börjat läsa om dem då. Jag såg stor skillnad på dem som hade läst böcker om tarotkorten och folk som aldrig läst om tarotkorten då. Vi kan ha en stor spärr när vi sätter med tarotkorten då. FOLK FICK TRÄNA PÅ ALLA TAROTKORT JAG HADE PÅ KURSEN DÅ.

Jag minns en av kursdeltagarna inte kunde läsa tarotkorten på kursen jag hade. Hon hade köpt fel tarotkort ,som hon hade svårt att se i varje tarotkort då. Men jag slängde ut som vanligt olika tarotlekar när de skulle lära sig om tarotkorten då. Jag lade även ut från en indian lek, som hon såg allt i då. HON BÖRJADE PLÖTSLIGT LÄSA TAROTKORTEN FORTAST HON FICK FRÅN INDIAN LEKEN DÅ. Men det hände varje gång då. Men jag hade fått tarotkorten själv av en kvinna. Hon kunde se jättebra i tarotkort då.

Vi måste köpa rätt tarotlek genom att kunna lära oss att se. Vi börja städa i varje tarotkort genom att vi ser problemen i korten då. DET LIGGER DOLT UNDER YTAN I VARJE TAROTKORT, som en del inte tänker på när de köper tarotkorten då.

Men minns när jag hade en kurs i tarotkorten, då hade en kvinna köpt en tarotlek. Men när hon satt med den, då kom hela familjen upp hos henne. DET VAR HELA SLÄKTEN SOM KOM UPP I KORTEN ELLER HENNES MAN DÅ. Men hon smög till kursen, genom att inte visa sin man då. Men de gick skilda vägar , men hon hade valt själv tarotkorten ,som är bäst när man ska börja jobba med sig själv då.

Vi skrattade åt det när hon såg allt från familjen då, bilden på hennes man eller en kvinna som var så lik en släkting då, men hela tiden var det något nytt när hon kom till kursen då. MEN HON KUNDE LÄKA EN MASSA DÅ. hon kunde läka en massa då ,genom att hon valde en tarotkort som handlar mycket om hennes liv då.

MEN EN DAG FICK JAG SLUTA MED TAROT KORTEN DÅ. Jag höll på att göra i ordning min hemsida då. Men min hemsida började bli knepig och blev svart ,där jag skrev om tarotkorten då. Hemsidan stängdes av, min sida blev svart och datorn levde sitt eget liv då. Sidan blev svart då.

Men jag fick sluta genom att min guide Johlie sa, att jag var en soptunna då ,som drog in allt som med Reiki healing då. Jag född öppen, men varför fick jag börja jobba med tarotkort? Jag har fått tarotkorten på annat sätt, än andra då. Jag har träffat folk, men ingen har fått som mig. MEN HAR EN LITEN MISSTANKE ATT GUD HAR  ETT, FINGER MED I SPELET DÅ. Genom att kolla av allt. Jag har fått så konstig kunskap då. Jag har aldrig hört det, men jag kan tarotkorten, men har lärt mig att jobba på ett annat sätt, än andra gör då. Jag provar korten och ser att folk kan jobba med dem på ett speciellt sätt då. Men det är ett perfekt sätt att jobba då. JAG HAR FÅTT LÄRT MIG PÅ ETT ANNAT SÄTT. 

Jag har alltid med mina tarotkort på mina kurser jag haft då. Och det spelar ingen roll om det är kanalisering eller andra kurser ,så följer mina tarotkort med då. Men fick sorter MED GREAT MASTER SAINT GERMAIN NÄR JAG SKULLE HA KURSEN ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 MEN ÄVEN ANDRA DELARNA JAG HADE DÅ. Jag fick gå igenom mina tarotkort genom att en del var för mörk, men sorterade ut en del då.

NÄR MIN GUIDE JOHLIE DÖK UPP, DÅ FICK JAG ETT ANNAT LIV GENOM ATT HON VÄNDE MIG RÄTT.  Men först hos en vän till mig var hon och störde henne då. Hon frågade vem hon var, som hade så mycket humor då? Det var hos henne jag träffade Johlie första gången då. Men hon följde med mig hem genom att jag vaknade den morgonen hon dansade runt mig. Johlie har blå vacker klänning som det glittrar om då. Hon hade mörkt långt hår då. Men hon tyckte jag hade bytt ner mig när jag såg ut som jag gjorde då. Men hon hade så vacker klänning på sig då. Men hon skämtade såklart genom att hon kom från andra liv jag haft då. Hon kom från ett rikt liv då. Franska Revolutionen jag fick börja städa mycket med henne då, genom att det var en hemsk tid Franska Revolutionen då. Men mest för folk som hade mycket pengar rika människor då. Jag höll till där bland rika människorna, men slutade illa för mig då.

 NÄR MIN GUIDE JOHLIE DÖK UPP, DÅ VAR DET DAGS RITA OCH MÅLA. Idag förstår jag mycket mer när jag ser hur allt har varit för mig då. Jag har fått lärt mig knepigt när jag tänker tillbaka på Johlie eller annat då. Tarotkort, men även den här biten med Johlie då. Hon säger till mig, att nu ska vi måla då. Jag frågade om Reiki genom att jag höll på med det då. Men hon var inte intresserad av det, utan då skulle vi rita andeporträtt då. Men hon lärde mig mycket, men fick ledning från henne då.

Jag var klar med Reiki då genom att jag måste sitta och rita med henne och Donovan, som var en annan guide, jag fick måla med då. MEN JOHLIE STYRDE UPP ALLT och jag gick ner och fixade allt jag skulle måla då. Hon sa, att vi ska köpa material till det. Det var material till allt, jag måste ha till när jag ska måla då. Jag började med kolpenna som jag måste börja måla med då. Men när jag kom till affären, då fanns det de inga problem. Köpte ritblock, kolpenna, suddgummi och pennvässare, som jag måste ha en speciell vässare till pennorna. Expediten plockade ihop allt till mig som jag måste ha då. Jag fick träffa en kvinna som kunde den biten måla kalligrafi. Jag fick med mig allt hem, så jag kunde sätta mig ner och måla då.

JAG SATT MYCKET ENSAM PÅ LOKALEN OCH MÅLADE DÅ. Men kunde även sova där och bara ritade med dem porträtt. Men ville helst av allt måla änglar då. Men sen fick jag ner igen till affären och ser att pennan gungar fram och tillbaka på affären då. Jag frågade expediten som jobbar där, vad var den bra för då? Hon sa, att pennan var bra för att måla runt ögonen, smala streck under ögonen då. Jag köpte den, men även annat jag måste ha, genom att Johlie ledde mig hela tiden då. Köpte material som tillhörde den vägen att lära mig måla andeporträtt då. Men en tid att återigen att sitta och måla med dem som jag älskade jättemycket då. Men fick till en hel del porträtt på folk, genom att jag höll på att öppna mig mycket mer då. Det är så mycket folk som håller på med, att måla andeporträtt då. Jag får följa med där folk går såklart då. Men allt har en innebörd av allt, som har kommit till mig genom att jag måste öppna mycket mer då. MÅSTE VARA MYCKET ENSAM NÄR JAG HÖLL PÅ MED DET.

Jag har fått en annan undervisning då än andra då.

JAG HAR FÅTT UNDERVISNING PÅ ANNAT SÄTT. Om jag tänkte på, att lära mig om att rensa hus och andar, då ville jag lära mig mer om andevärlden, då fick jag lära mig på annat sätt då, fast jag hade anmält mig till en kurs, att lära mig mer om det. Men då fick jag lära mig, men på annat sätt då. Men kunde rensa stora områden som jag var lite intresserad av då. Men då fick jag kunskap om det. Jag har fått mycket kunskap från andra då. Men har fått böcker till mig, men sen har haft något möte på natten i drömmen då. Jag dras till allt har jag sett ,som folk sitter och jobbar med idag.

När jag tänker tillbaka på allt hur livet sett ut för mig då. JAG MÅSTE VARIT SKYDDAD DÅ. Jag minns att jag var så himla arg på Anders då och åkte till en vän och fick sova över hos henne då. Jag hade slutat röka för längesen då. Jag rökte inte överhuvudtaget då ,men blir sur på Anders och letar i hans bil om han hade cigaretter i bilen,som han hade inte som tur var då. Men sover över hos henne då. Men på natten, då drömmer jag om att jag går och röker då. Men ser att det sitter folks och läser då. Men jag går tillsammans med en man och han ger mig två cigaretter då. Han sa, rök cigaretterna då. Jag rökte när jag gick bredvid honom då.

Men på morgonen, då smakade rök i hela munnen och jag mådde jättedåligt av all smak från cigaretten. Jag sa till min vän, jag har rökt i natt, men det smakar så illa att röka då. Men kände hela munnen cigarettsmak då. Men vilken tur att Anders inte hade cigaretter i bilen då. Jag fick verkligen smaka på att röka när jag sov då. Två cigaretter fick att röka då. JAG SÅG ALDRIG MER ÅT CIGARETTERNA DÅ. Jag känner att någon skyddar mig, att inte hitta på något tok att röka då.

MEN BOKEN KOM TILL DEN FRIA VILJAN DÅ OCH ÄRKEÄNGLARNA BÖRJADE KOMMA TILL MIG DÅ. Jag lärde känna ärkeänglarna då. Jag måste ha mycket egen tid när ärkeänglarna kom, en efter en dök de upp då. Men alla var inte med i boken då.

Men mycket egen tid att växa när jag höll på med varje ärkeängel då ,som kom en efter en fick jag lära känna dem. Men det var även uppehåll, tills en morgon när ÄRKEÄNGELN ARIEL SA, NU SKA VI SKRIVA MEDITATIONER TILL BOKEN.

JAG MÅSTE MÅLA VARJE ÄRKEÄNGEL när jag höll på att gå igenom en massa då. Ibland fick jag göra om ärkeänglarna då. Men ärkeängeln Ariel har jag gjort om då. Men fick ändra om en del ärkeänglar då. Jag fick måla om och om igen när jag höll på att släppa en del saker då. Jag vet en del ansikten på ärkeänglarna blev fel, som handlar om mig hela tiden då. En del blev bra ,men en del speglar hur man mår och måste måla om flera gånger när man går igenom en massa då, genom att det speglar vårt inre när jag man höll på att måla då. Men ingen ärkeängel har dessa kläder genom att då skulle de aldrig kunna flyga då.

ÄRKEÄNGELN MIKAEL OCH ÄRKEÄNGELN RAFAEL  kom och visade hur de såg ut då. Flög med tunna kläder, som även ärkeängeln Hope har visat mig, att de har så tunna kläder då. Det var ÄRKEÄNGELN HOPE, som sa, att ärkeänglarna var 5 meter då. Men har lätta tunna kläder och jättestora vita vingar då. Kul när de flyger sina rundor, som Mikael dök rakt ner till mig, visade bara humor och glädje då. Mikael är full av en massa humor och skämtar för det mesta med mig när han flyger upp och ner och snurrar runt, som han kan då.

Man skulle varit ärkeängel då. Men ärkeängeln Hope brukar skämta med mig, att gömma mig för GUD. Men jag kan följa med henne där hon bor. Men det var svårt att följa henne då. Hon bor inte på jorden då. Men saknar mina vänner och vill bara bli klar nu. MEN HOPE BRUKAR LUGNA NER MIG NÄR JAG ÄR OROLIG DÅ.

Ärkeängeln Anael var den som hjälpte mig att kunna sitta och skriva lite lugnare runt mig då. Men Anael Hope har skyddat mig som inte folk har gjort då. MEN DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKA GÖRA DET ,men jag älskar mina ärkeänglar när man fått så fin kontakt med dem. 

MEN ÄRKEÄNGELN ARIEL HAR ÄNDRAT FÄRG, som jag trodde helt fel då. Men fick se rostfärg på hans klädsel då. Han hade brunt hår Ariel som hela tiden sett fel. Men målat rosa då. 

GUD som tyckte jag hade målat konstigt när jag målade ärkeänglarna då. Han var så förvånad att jag hade målat skor på dem ,som är barfota och kan inte flyga med skor ens då. Utan skor och ljus hud. ÄRKEÄNGLARNA VISAR HUR DE ÄR DÅ.

Men allt tog tid genom att jag måste städa med dem och växa med dem, men även rensa med dem. Jag fick måla ärkeängel till varje kapitel genom att rensa med dem då. Ibland sprang jag mellan lokalen och måla ärkeänglar då. Men det skulle bli klart då. Men en del kunde jag få göra om och måla om dem igen då. Men mycket av ärkeänglarna visar hur man mår då. Men en del var jobbig att göra då. Men jag hann inte måla ÄRKEÄNGELN LUCIFER SOM VAR SYND genom att jag hamnade här och har inte saker till det då.

MEN JAG HADE ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM där kom det bara ärkeänglar då. DET VAR ÄRKEÄNGELN URIEL SOM LEDDE ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM . Men folk fick nycklar som allt var tänkt då, genom att hjälpa människor genom mina seminarier som jag hade då.

Jag hade långt tillbaka vanliga seanser och då dök en guide upp hos en kvinna. Jag kände på en gång energin från den. Jag blev så himla glad och lyrisk när hennes guide dök upp då.

Jag kände allt så lätt när han dök upp till henne då. Och kände lätt att prata med då. Men efter seansen, då säger min guide Johlie, att jag kan välja vilka jag ska ha på seansen då. Men hon sa, jag kan bestämma själv hur jag vill ha det då. Jag blev glad ,men även orolig vad folk skulle se på det, genom att det var ingen vanlig seans då. Men jag satt en stund och tänka och kände på det. GJORDE ETT VAL DÄR.

Men säger till Johlie att jag vill testa EN SEANS I LJUS SOM DEN SKULLE HETA DÅ. DET VAR GREAT MASTER JESUS SOM SKÖTTE OM DEN SEANSEN DÅ. Men jag började ha En Seans i Ljus där det kom olika mästare och ärkeänglar då och guider, men även skyddsänglar då. Det var en annan energi av människor då. Men fick växa enormt igen.

Jag fick långt tillbaka börja skriva på bloggen då, genom att nå ut till folk då. Jag fick se långt innan det fanns bloggen då. Jag måste sitta och skriva på internet då. MEN DET VAR ASHTA SOM BERÄTTADE OM BLOGGEN DÅ. Han sa, internet att jag måste börja nå ut till folk, då fanns inte ens bloggen då utan bara internet då. Jag tänkte jag får väl göra en hemsida. Jag visste inte att bloggen kom till då. Jag satt ibland och kollade på det, men sen blev de inget mer, genom att jag måste hitta ett sätt att nå ut till folk då. Men sen kom bloggen till, som tur var då, genom att det kändes svårt för mig att kunna hitta ett perfekt sätt, att skriva på internet då. Men nu finns bloggen som är perfekt för mig då. Men lokalen kom även den till mig som jag måste ha.

Men vart hamnar Lokalen då? Genom jag fick för dålig hjälp,SOM GUD HADE SETT TILL INNAN JAG FÖDDES, ATT JAG SKULLE SITTA PÅ LOKEN I LUGN OCH RO DÅ.Men bloggen fungerade ,genom att där sköter jag allt själv, utan någon inblandning då. Men folk får dela allt från bloggen då. Men jag får för det mesta göra allt själv då. Men lokalen hade jag ett urdåligt samarbete, som skadar mig genom att förlorade min ekonomi, dag för dag och räkna alla dagar och månader, hur mycket pengar jag har förlorat nu? Det orkar jag inte ens räkna ihop, men jag vet att det är mycket pengar som jag har förlorat sen jag förlorade min lokal. Men GUD hade sett ut allt innan jag ens visste om, att jag ska sitta på lokalen när han dök upp ,som såg vart lokalen försvann, och då fick jag dålig ekonomi som skulle sitta och skriva och bo bra och lokalen var mitt jobb och kunnat gå mellan då.

JAG FICK BÖRJA SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER MEN ÄVEN GUIDER. Men kom olika som jag ska skriva ifrån då. Men de ser mycket mer än vad folk ser då. De ser framtiden när jag skrev från dem då. Men såg även framtiden för svenska folket och måste sitta och varna svenska folket då. Men hur ser landet ut idag???? Bara bråk och landet blev mörkt som de varnade för då. Mycket kvinnor fick problem när de var ute i tid och varande för ,att inte säga JA till folk som förstör landet då.

Men satt och skrev varje år, genom att lugna ner folk genom att så mycket folk har fått för sig att jorden skulle gå under då. Jag minns hur folk var innan 2012, att jorden kommer gå under och jorden kommer inte försvinna då. MEN JORDEN ÄR MÖRK OCH SVART AV KRIG OCH BRÅK OCH EN MASSA UTSLÄPP DÅ. JAG FICK SKRIVA MYCKET FRÅN GREAT MASTER JESUS, men för att lugna ner folk. Men jag var själv rädd genom att folk höll på att skrämma upp folk då. Men såg 2012 när jag satt och skrev, att jorden rullade in i ett svart hörn då. Jorden stannade en stund ,men sen började jorden sakta rulla framåt då. Men stannade där då.

Men när jag träffade GUD, då frågade han vad jag såg om jorden då. Jag sa vad jag såg då. MEN HAN SA ATT FOLK MÅSTE RÄDDA JORDEN SÅKLART, genom att jorden ser fruktansvärt ut idag med alla utsläpp och krig och annat som vi förstör jorden med då. GUD måste nå ut till folk därför sitter vi och  SKRIVER FRÅN GUD.

Men en morgon när jag sitter vid mitt köksbord, DÅ KOMMER GREAT MASTER SAINT GERMAIN TILL MIG. Men Jag hade det snurrigt genom att jag måste sluta ha tarotkurser. Jag kan lägga på mig själv, men inte ha kurser, som drar ner mig då. Genom att jag jobbade på ett speciellt sätt med tarotkorten. Och visste inte hur jag skulle jobba, genom att jag måste ändra om förstod jag då. Men Saint Germain frågade om jag skulle göra en kurs med honom, men han sitter och drar sig i skägget och visar hur jag tänker då.

Men jag frågade vad det var för kurs? Han sa, lita på mig då. Jag skulle skicka ut till 6 personer då. Jag gjorde som han sa. Men jag hade inte en aning då. Men jag skickade även till 2 till som har velat kommit då. Men kunde inte det, men andra kom som Saint Germain såg ut och skickade ut till dem då. Men fick byta allt då, genom att börja med dem och slutade med tarotkorten att höll kurser då. Jag frågade vad den skulle heta då, han säger ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DÅ DEL 1. Han tog in skyddsängeln i första delen lära sig om den.

Han satt ihop efter gruppens behov då, vad de behövde. Saint Germain gick efter gruppen behov då och då fick lära efter dem. Skrev ihop efter gruppens behov då.

MEN KURSERNA VAR KUL MED SAINT GERMAIN. Men valde in ärkeänglar och andra Great master till kursen då. Jag skrev 4 delar med dem då. Andra skulle heta ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 2 men tredje ATT ARBETA I GREAT MASTER ENERGIE DEL 3 VISIONÄREN.

ATT ARBETA I GREAT MASTERS ENERGIER DEL 4 När man har kommit så långt till del 4, då ska de knyta ihop allt och bli sin egen mästare då.

JAG HADE EN TAROKURS GENOM TELEFONKONTAKT Men vi hade telefonkontakt hela tiden, hon fick berätta för mig vad hon fick upp då. Hon lärde sig på ,så sätt tarotkorten då. Men sen gick hon kursen då. Hon fick rensa en massa då. Men hon satte sig på en linje efter det. Men hon har annat jobb då. Hon kom först hem till mig genom att jag måste visa tarotkorten ,hur hon ska jobba med dem då.

Men folk har frågat mig om hjälp om att lära sig om tarotkort, men sagt att då får de jobba med telefonkontakt, som fungerar jättebra då. Jag fick själv börja ensam med korten, men det fungerar då MÅSTE FÖRA DAGBOK ÖVER TAROTKORTEN, VAD DE FÅR UPP DÅ. Måste även prata med mig och lägga korten då.

Men idag ser jag vilken leding jag fått

Men har fått gått en jättelång väg men har kommit av vägen när jag hamnade här, som är helt fel då. GUD HADE SETT UT MIN LOKAL INNAN JAG VISSTE OM DET. HAN HAR STORT JOBB

2 reaktioner till “KURSER OCH BEHANDLINGAR – COURSES- TREATMENT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.