DISKMASKIN – DISHWASHER

SKITIGT DISKVATTEN SOM DET LIGGER ,OCH FLYTER EN UGNSFORM. Vattnet är så skitig vatten. Mycket vatten, men lite saker, ugnsform och annat, men skitigt och ligger och flyter massa disk

Men varför såg vi det?

Vattnet var skitigt vatten och ugnsformen som är gjort av glas, låg och flöt och vattnet var så skitig och smutsigt och folk kan glömma bort och diska på en gång.

Men vattnet var så skitig och flöt disk runt där, och folk kan glömma bort att diska på en gång, genom att det flöt runt i så skitigt vatten då. SÅG ATT UGNSFORMEN SOM ÄR GJORT AV GLAS LÅG OCH FLÖT LÄNGE.

Men folk kan rengöra formen efter ett tag, men tror att allt har lossnat all smuts då. Men kan även  låta bli att diska på en gång då.

Men formen löser upp en massa smuts som gör att den ligger för länge och folk tror att det blir bra MEN DET FUNGERAR DÅLIGT DÅ.

GENOM ATT LÄGGA I HETT VATTEN NÄR ALLT SKA LÖSAS UPP, allt från formen och andra saker. Genom att hett vatten fungerar så, att det löser upp allt som ligger i formen.

Men såg att formen hade legat länge och vattnet var så skitig och smutsigt, och formen är svår att rengöra bara att lägga den i vattnet, SOM MÅSTE HA HETT VATTEN NÄR DE DISKAR DÅ, genom att lösa upp allt i formen då.

Men mycket folk har diskmaskin som underlättar allt för folk, som har jobbigt att rengöra olika formar, då har folk fått det mycket enklare GENOM ATT DISKMASKINEN RENGÖR ALLT NI HAR PROBLEM MED DÅ, att diska upp olika saker, som försvårar när ni har ingen diskmaskin, då blir mycket ugnsformar svår att diska då.

MEN FOLK HAR DISKMASKIN SOM GÖR LIVET MYCKET ENKLARE ATT LEVA DÅ ,än att leva utan diskmaskin då.

Men finns folk som har ingen diskmaskin och folk som har diskmaskin, SOM UNDERLÄTTAR FÖR FOLK SOM HAR DISKMASKIN DÅ.

Men idag finns det SÅ MYCKET BRA SAKER SOM HAR KOMMIT UT PÅ MARKNADEN, som underlättar för folk idag.

Men förr kunde folk ändå diska med ändå få sin disk ren, men idag har mycket blivit mycket enklare att leva NÄR DISKMASKINEN FINNS SOM FINNS I MÅNGA HUSHÅLL IDAG, genom att folk vill ha det lättsamt och förstör inte händerna ens, att ni får problem med händerna idag, genom att mycket starka medel kan även förstöra händerna, genom att finns mycket kemikalier i diskmedel, som ska lösa upp smutsen OCH DÅ HAR DET KOMMIT TILL MYCKET GIFTIGA ÄMNEN SOM HÄNDERNA FÅR UTSTÅ DÅ.

Men folk köper diskmaskin OCH MYCKET FOLK SLIPPER FÖRSTÖRA SINA HÄNDER ,som är lätt att göra när ni diskar med giftiga medel, som torkar ut händer som folk får problem med då.

Nu har det kommit så bra saker genom att slippa problem med händerna och folk köper diskmaskin ,SOM UNDERLÄTTAR FÖR MYCKET FOLK IDAG NÄR DE KÖPER DISKMASKIN DÅ. Men folk börjar upptäcka det och köper diskmaskin för att underlätta för mycket onödiga problem med händerna ,SOM KOMMER FRÅN STARKA MEDEL DÅ.

Folk ska tänka på sin hälsa såklart genom att underlätta då.

2 reaktioner till “DISKMASKIN – DISHWASHER

  1. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new
    scheme in our community. Your website offered us with
    useful info to work on. You’ve performed an impressive activity and our entire group will probably be thankful to you.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.