JAG HAR BARA PROBLEM NU

JAG SKA SITTA SOM DEN STORA HJÄLP, SOM DET HETER. MEN FUNGERAR DÅLIGT NU.

När folk ska få rätt hjälp genom mig, att jag är SATT SOM DEN STORA HJÄLPREDAN SOM GUD HAR SETT UT, då fungerar det dåligt genom att jag bor med en man som heter Anders och ,som länge kört mig baklänges då. MEN VAD HÄNDER DÅ?

GENOM ATT JAG FÅR SVÅRT ATT SKRIVA DÅ.

När jag skulle lämna Anders, då fick jag frid från alla bråk han utsatte mig för. LUGN OCH RO. 

Jag fick frid från allt då. Jag kan knapp bo med en man, men nu bor jag med två män ,som är inte tyst då. Pappa hans med hög teve som jag måste bråka om då. Men jag ska sitta och hjälpa folk och skriva som fungerar dåligt nu.

Men sätta mig här blev mitt fruktansvärda liv och kan inte ens ändra om den skithjälp jag fick då. Men jag kan inte bli sjuk har jag sett, utan måste hålla mina ögon öppen både dag och natt efter den hjälpen jag fick då. Men jag ska hjälpa folk som inte kan rädda mitt kära hem då. Igen skulle sitta som jag gör, men jag kan inte gå från GUD OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Han sitter och väntar på Kewan som har kört mig i backen,även han då genom att han går och kommer och ingen kan förstå hur vi fungerar då. Men visst är det vackert med twin soul tvillingsjälar då. Men vad sött genom att ingen skulle byta med mig ens då.

Men vad händer? Ingen vill hjälpa mig att rädda mitt hem, som måste gå öppen om det händer något fruktansvärt i Sverige då. Eller annat jag måste ta upp då. Jag minns mycket väl när hela min kropp skakade och kände in det ,som hände i Stockholm  , men då bodde jag hemma I EN LJUS ENERGI OCH GICK HELT ÖPPEN DÅ BLAND ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER DÅ. JAG VAR ÖPPEN HELA TIDEN DÅ OCH KUNDE SKRIVA PÅ EN GÅNG. Jag levde ensam utan bråk som tar all energi från mig då.

Anders fick prata med en psykolog den gången när vi höll på att skiljas då. Men han fick träffa en jättefin psykolog och lugn som en filbunke var han då. Men såg hur jag hade det då. Men frågade Anders, om han kunde vara lugn när jag jobbar som har liknande jobb som honom då. Men såg, att jag hade problem, men Anders sa, JA han skulle ändra sig, genom att han ville bo med mig då. Men sa, att Anders kommer aldrig ändra sig då ,jag känner honom väldigt väl hur han kan vara då. Han kan vara lugn någon dag, men sen blir det problem igen. Men han lovade att han skulle ändra sig, som alla kan se att han satte igång ganska snabbt att bråka när vi kom hem då. Nu bor vi här så det blev inte så bra för mig. BARA EN MASSA BRÅK MELLAN JAG HANN ALDRIG LEVA IGEN. 

MEN LEVDE EN UNDERBAR TID NÄR JAG BODDE HEMMA MED ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER BIG PROTECTION ,men nu är jag sjuk som måste ha så mycket hjälp med allt när jag måste lämna allt då. Måste leva ensam en längre tid och skriva och rensa av mig då. Jag måste få mycket healing som jag hann få en del  då.

MEN OM JAG HAR SETT VARNINGEN FRÅN KEWAN,jag fick långt innan, då har jag kunnat rädda mitt hem då. Jag har inte ens sagt JA till honom eller hållet mig lite fokus på mig själv, och inte rusa till honom som blev bara en massa problem när jag tog in Kewan, då blev jag sjuk av allt då. Men såg varningen långt innan en mörkhårig man med svarta ögon, som var Kewan som dök upp och rasade mitt liv, och skickade exakt den bilden jag såg, mannen som satt och väntade på mig, och kände rädsla från honom då. Men såg inte det när han dök upp ,som var synd genom att jag har inte tagit in honom, som jag gjorde nu. Har aldrig vågat ens ,genom att jag kände som jag gjorde då. kewan skrev hela tiden kom till mig. Kom till England som inte ens kan komma till honom, var tyst om allt hur han bodde med en massa män då. Men tyst ,men kom till mig ,som alla kan se vart jag hamnade då. Han kan ta mig dit där han bor, men han sa aldrig det till mig ens då, utan kom till mig och kom till mig då. Men GUD har Kewan på jorden då,

som skulle börja med mig som alla ser vad sött det är med twin soul tvillingsjälar när han kommer från dem då. 

Men han måste ha jättestort skydd när han träffade mig då, genom att jag är sjuk då. Men twin soul, tvillingsjälar är inte som folk tror då genom att Kewan kommer från Kurdistan, OCH GUD SER HUR DE LEVER DÅ. Men han använder oss till det, som blev pannkaka för mig då. GUD måste börja med Kurder genom att de lever fel på många sätt, och då ska han ändra om dem genom oss då. Men Kewan föddes i Kurdistan och GUD GÅR IGENOM HONOM DÅ. Det ser ut som ett vitt ljus över Kurdistan då,som han öppnade hjärtat på Kewan då.

Jag har sett att han har varit sjuk när jag pratade med honom då. Men GUD hade precis sent ljus över Kurdistan, SOM ANDRA INTE KAN SE VAD GUD GÖR DÅ , eller i Sverige när han satte igång Sverige då. Men har följt hela utvecklingen sen han öppnat hjärtat på dem då. Men det som sker ,att folk börja ta tag i saker och ting som kan vända länder rätt då GENOM ATT FOLK KÄNNER KÄRLEK DÅ. Vad händer då?? Folk börjar vakna såklart då, men börjar se alla fel som mycket kvinnor och flickor i Kurdistan lever fruktansvärd liv då. Men nu har GUD hjälpt dem att börja ändra om, hur de lever folk idag, genom att ingen kan knapp leva bland kurderna då. Men även mycket muslimer lever fel idag, som han måste börja röra om i grytan till dem då. Men har följt och sett vad som händer då. Men folk håller på att vakna upp då. MEN INGEN KAN SE HUR GUD JOBBAR DÅ.

MEN ANDERS HAR DET ALDRIG FUNGERAT LEVA IHOP genom att han drar ner mig då. Han bråkar som nu och kan knappt öppna när han sätter igång att bråka då. Jag öppnade den gången när Syrien hade problem och varnade för problem. Såg att de skjuter mot Syrien då. Men Anders kanske var lugn när jag kunde varna folk. DET ÄR PROBLEM ATT VARNA FOLK GENOM ATT JAG HAR FÅTT DÅLIG HJÄLP ATT RÄDDA MITT HEM.

Jag när jag bodde hemma på den tiden när vi höll på med boken DEN FRIA VILJAN då, kunde han börja och bråka och då kan jag inte ens sätta mig ner att skriva som tog flera dagar ibland att komma tillbaka till min energi då. Eller så satte jag mig och måla med Donovan genom att komma tillbaka igen. Men det tar tid att bygga på ny energi, som är svårt då genom att jag skulle ha en kund en gång, som ville få allt ned skrivit från mig då. Men tog länge att komma tillbaka, fick sitta i många timmar genom att han skulle få hjälp från mig då. Men han fick vänta genom att Anders kör mig baklänges och blir utan energi till folk, som jag skulle hjälpa då. Men det var problem med honom då.

VI KOM EFTER MED BOKEN NÄR ANDERS INTE KAN LUGNA NER SIG DÅ   genom att jag måste få tillbaka min energi då. Men det blev värre när jag förlorade mig lokal ,genom att då var det bara mitt hem jag kunde sitta och jobba i då. Det blev värre för mig, men även för folk som skulle ha hjälp då. Han kan inte vara tyst då.

MEN KAN INTE TA UPP ALLA GÅNGER, men minns mycket att när jag åkte med honom till min KURSER OCH ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM OCH SEANSER MEN ÄVEN EN SEANS I LJUS ELLER KUNDER OCH JAG HADE INGEN ENERGI NÄR JAG SKULLE SITTA MED DEM. Men fick sitta länge och meditera då, genom att försöka komma tillbaka då. Men minns när vi höll på att skilja oss, då trodde jag att nu ska jag göra en Seans i ljus ,som blev bara pannkaka genom att jag hade till och med svårt att ta in och börja den gången ,och innna jag kom igång den gången, var totalt sliten från allt och skulle inte ens haft den En seans i ljus då ,men tänkte jag måste få igång min ekonomi då.

Men det blev inte som jag hade tänkt mig då. Min energi var slut då. Jag minns så väl när ÄRKEÄNGELN AURORA SKULLE BÖRJA MED MIG, men hade inte energi då. Men tog lång tid att komma igång det hon skulle förmedla till dem, som satt på En seans i ljus då. Men tog länge innan jag kom in i hennes energi då. Men det har aldrig hänt,att jag hade så svårt att ta in dem då. Jag har jobbat länge då, men energin var slut då.

Genom att långt tillbaka var det ofta bråk i bilen när jag var på väg till min lokal och ska sitta med grupper, EN SEANS I LJUS ELLER ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM ELLER KURSER KUNDER tog han all energi från mig och ska sitta och förmedla till folk då. Jag sa till Anders om det genom att jag fungerar inte då. Men han bara säger men folk måste kunna bråka och få tillbaka sin energi då. Men han kunde inte förstå det genom att han kan inte människor eller respektera mitt jobb att jag måste sitta i lugn och ro innan jag börjar med folk som även här kan få problem genom att ingen såg till att rädda mitt liv som var viktigt att göra då.

Men när ingen kan förstå hur viktigt det var att skydda mig, då får folk ha det som de vill då genom att jag känner in det som jag får upp när jag sitter ihop med BIG PROTECTION då genom att vi skriver om all som har inte ens energi till då. Men måste göra det då.

Men när Anders bråkar med mig eller hans pappa tar också på mina krafter, då sitter jag mest med datorn eller så ser jag på teven då. Jag orkar knappt leva när vi har levt för länge här då. Men vi har hört förut en massa smällar i huset då. Men tillslut måste jag fråga, vad de vill då. Men då har det vart till mig genom att lugna mig då. Eller måste ta upp om, och skriva om det genom att det är viktigt då, men även när jag hörde smällar ,DÅ SKREV JAG OM SYRIENS PROBLEM DÅ.  

MEN NU HAR VI HÖR EN MASSA SMÄLLAR I HUSET, MEN FATTAR INTE VART DE KOM IFRÅN. Ibland, då trodde jag att det kom utifrån ,att grannarna håller på då. Men inte vid den tiden då. Vi fattar inte vart de kom ifrån då. Men har hört det i omgångar, men hördes från Roland rum, pappa hans höll på med något i sitt rum, fast klockan var mellan 03.00 – 04.00, men en massa ljud utför rummet, men hörde även i rummet jag ligger i då. Under flera dagar levde det om i huset, flera smällar hörde vi då. Men även utanför huset då. Huset hade liv som jag har inte hört förut då. Men tänkte vi måste kolla på hur Roland sover, genom att det kommer från hans rum då. Men igår var det tyst i han rum.

Men jag skulle egentligen öppnat mig och frågat, som jag orkade inte ens ta reda på orsakerna då. När jag kände det som hände i Stockholm ,då var jag öppen då. Men kände hela kroppen skakade då. Men nu måste jag öppna allt när jag bor här och har ingen energi och då är det svårt ,att varna folk då. Det beror på hur Anders är genom att han hatar när jag skriver då.  DET ÄR SVÅRT ATT VARNA FOLK ÄVEN OM DET SMÄLLER RUNT OM I SVERIGE IDAG. 

Jag måste ha så mycket energi till det ,och vill bara bli klar genom att ingenting fungerar längre när jag bor här. Men vill ha mitt liv tillbaka ett eget liv, då kan jag skriva som jag vill utan att bli störd då. JAG VILL HA MITT EGET LIV TILLBAKA EGET HEM DÅ. SOM JAG ÄR VAN VID DÅ.

Men har ingen lust att kolla upp genom att jag har ingen energi när jag bor här och en  massa bråk om allt då. Men har hört i flera dagar kommit och gått, men tänkte att det får vara då. Jag har inte lust att öppna när jag bor här genom att huset är fullt med mörka energier ,som BIG PROTECTION sa, att han blir så sjuk av allt när vi öppnar, HAR VI FÅTT BOTT  KVAR I LJUS ENERGI, DÅ HAR DET INTE VARIT PROBLEM DÅ. Men nu är det problem när jag öppnar allt .Men hann inte varna vad som skulle hända i Sverige då när de small neråt landet då. Men vi hörde det i flera dagar då. Men nu är det tyst då. Men sen kom smällen då.

Men orkade inte öppnade när vi hör en massa som jag hör nu, GENOM ATT JAG HAR INGEN ENERGI DÅ, sen Anders har bråkat, och går inte varna folk när jag bor här då. Om Anders sätter igång, då har jag ingen energi ens då. Om jag fått bott kvar, då har känt det på en gång, som när det hände i Stockholm då. Jag kände hur kroppen skakade den gången. Men nu måste jag öppna om de ska ut med någon varning då. Men det är svår, genom att jag vill bara bli fri från allt som jag känner mig idag. Igen skulle vilja byta med mig ens, men kanske förstår, att jag kan inte varna för allt nu, så länge jag bor fel och galet, som verkar aldrig ta slut då.

Men det blev så när GUD SER UT FOLK SOM SKULLE SKYDDA MIG SOM ALLA KAN SE VARFÖR JAG KAN INTE VARNA FOLK SOM JAG KUNDE FÖRUT DÅ.

10 reaktioner till “JAG HAR BARA PROBLEM NU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.