SVERIGE I ETT NÖTKAL

Idag kan folk undra vad det ska bli med Sverige när vi har ett land som inte kan skydda sitt folk som Norge gör då. Men varför alla varför, genom att alla är vi människor som ska leva på jorden. Men i Sverige kan du hamna i en sopsäck, så illa är det för svenska folket, genom att de inte gör som Norge gör idag, och folk blir utförsäkrad och förlorar nästan sitt liv. De kan inte ens skiljas, så illa är det för svenska folket ,medans i Norge kan de göra som de vill då. MEN HAR EN HELT ANNAN REGERING ÄN VAD SVERIGE HAR DÅ

Men minns en tjej frågade mig genom att hennes man kommer från Norge ,varför kan hans pappa ge 1000 000:-när han är till och med sjukskriven. Hon var lite fundersam över det, vad han jobbar med eller fått pengarna ifrån hans pappa då. Hon kan Sverige lite pengar vi får då. Hans pappa har fått problem med kroppen sin, men han kunde ändå hjälpa sina barn då. Men det var en gåva till sina barn. Idag kan folk undra vad det ska bli med Sverige när vi har ett land, som inte kan skydda sitt folk ,som Norge gör då. Men varför alla varför ,genom att alla är vi människor som ska leva på jorden, men i Sverige kan du hamna i en sopsäck, så illa är det för svenska folket ,genom att de gör inte som Norge gör idag. Och folk blir utförsäkrad och förlorar nästan sitt liv, och folk kan inte ens skiljas, så illa är det för svenska folket, medans i Norge kan de göra som de vill då. MEN HAR EN ANNAN REGERING ÄN SVERIGE HAR DÅ.

Men minns hon frågade mig, varför kan hans pappa ge 1000 000:- när han är till och med sjukskriven pappan, genom att han har fått problem med kroppen sin, men han kunde ändå hjälpa sina barn då. Gav 1000 000:- till sina två barn, men var så brydd hur  kunde han hjälpa dem med pengar till lägenheten då, genom att mycket lägenheter kostar jättemycket pengar idag. Men kostar mer än 1000 000:-, men kunde lägga pengar på lägenheten och kunde hjälpa sina barns, fast han var sjukskriven då. GENOM ATT HON KAN SVERIGE DÅ.

MEN HAN HAR 100% NÄR HAN ÄR SJUKSKRIVEN GENOM ATT HAN BOR I   NORGE, och inte i Sverige. Och många kan inte ens hjälpa sina barn om de måste ha hjälp då, utan folk får knappt inte ens vara sjukskriven idag, utan kan åka ut från allt. Och en del kan till och med måste sova ute ,genom att de bor i Sverige då, som många börjar se åt Norge genom att skydda sin familj, som han kunde göra då, genom att hjälpa dem med pengar, som ingen svensk kan knappt drömma om. När folk är sjukskriven och blir jättesjuk kan inte jobba, men de får aldrig 100% procent svenska folket. De kan knappt leva folk, som blir sjuk och långtidssjukskriven ,då kommer problem för en del folk. Och mycket folk kan få problem med kronofogden, som hamnar hos dem, genom att de får inte ens en sjukskrivning när de är sjuk. Och får de sjukskrivning, då får de problem med lönen då, genom att en del kan tjäna 20 000.- men får bara 15000:- när de blev sjuk då. Men har ett hem som kostar 10 000:- som måste även betalas då. SOM REGERINGEN VERKAR INTE FATTA DÅ.

Men folk brukar säga att Norge är så dyrt, men de glömmer bort att de får rätt lön när de har en hyra på 10 000:- som är nytt allt då. Men de får lön efter det. Men vad får folk betala idag? 10 000.- får svenska folket betala ,och jag fick betala 8 500:- när jag flyttade in i nyrenoverat hem då. Men fick inte mer för det, som svenska folket får lida av när de inte ger rätt pengar till svenska folket då, som norskarna får hela tiden 10 procent, som vi ska ha då. VI MÅSTE HA 100 PROCENT SOM REGERINGEN INTE FÖRSTÅ DÅ. 100% Men hyrorna fortsätter ändå att stiga då. Men regeringen verkar inte kunna räkna då.

Ibland har folk låg lön och då syns det på en gång om de blir sjukskriven då. Det måste regeringen tänka på genom att de har även de varit sjuk, men de har en helt annan lön då. MEN 100 % PROCENT FÖR ALLA NÄR DE ÄR SJUKSKRIVEN DÅ.

Men vi har en konstig regering ,som tar in folk och lägger pengar på dem, dyra bilar och en massa annat och glömmer bort svenska folket, SOM FÅR STÅ MED SOPPKÖK MEDANS ANDRA FÅR ALLT, men det är Sverige idag, som har en knepig regering ,som borde kolla mot norskarna, HUR NORSKA FOLKET LEVER IDAG. Men regering säger JA till folk som flyr hit. Men kan även hamna i en sopsäck när de är less på folket och måste lämna landet såklart. Får en resa hem eller ser åt Norge, som kan till och med ge full lön på allt. Och när de är sjukskriven, då får de 100% när de blir sjuk, GENOM ATT VI INTE ÄR NÅGON ROBOT, som kan jobba utan vila oss. Eller så kan Sverige köpa in en massa robotar, som kan skydda mycket folk då, genom att ingen kan jobba som de tror nu.

När folk inom sjukvården måste sjukskriva sig , DÅ FÅR FOLK PROBLEM GENOM ATT DE MÅSTE HA LÄKARINTYG FÖRSTA DAGEN, DÅ MÅSTE DE TILL LÄKAREN SAMMA DAG. MEN HUR SKA DE DÅ KUNNA BETALA ALLA UTGIFTER DÅ?????.Men så har svenska folket idag, genom att vi har en regering som tar inte hand om svenska folket då.

Men förr var det inte så, utan folk kunde vara sjuk en hel vecka utan problem då. Men det är inte konstigt om svenskarna flyttar till ett tryggt land där de slipper bli utan bostad, genom att ingen vill hjälpa dem då, utan blir utan allt när de bor i Sverige då. Vi har sagt till folk som har flytt hit och har jobb då, men berättat sanningen om Sverige ,att de är inte så säkert alla gånger om ni blir sjukskriven, som en del kan bli långtidssjukskriven,SOM ÄR DET VÄRSTA FOLK KAN BLI LÅNGTIDSSJUKSKRIVEN DÅ ,genom att de har inte ens pengar till att leva ens när de får inte ens fullt betalt 100% procent då. De kan inte ens lägga pengar 1000 000: – och hjälpte till med ,att köpa en lägenhet, som många i Sverige kan få svårt för ,genom att folk kan bli utan jobb och åka runt på en massa bidrag eller så blir de utan bostad när de ska skilja sig då.

Men det är Sverige i kaos OCH INGEN SKA ENS FLYTTA TILL SVERIGE genom att en dag står de med soppkök genom att regeringen vill inte hjälpa folk ens då. Genom att vi har så osäker regering idag. Det är som att spela på lotteri med dem.

Men Sverige gör en massa fel, SOM ANDRA LÄNDER HAR ETT HELT ANNAT SYSTEM ,TILL EXEMPEL NÄR DET GÄLLER LÄGENHETER DÅ. I Sverige ,då måste vi betala med dyra pengar när vi köper lägenheten. Men det stannar inte där ,utan får betala en dyr hyra sen ni har köpt lägenheten då. Vi måste till och med betala hyran med dyra pengar, fast vi har köpt en dyr lägenhet då. Men det är Sverige som har problem att hjälpa folk när de köper för flera miljoner en lägenhet, får de ändå betala dyr hyra på en del platser då. Det ska vara samma som på husen då.

Men i Norge kan ni bo utan problem genom att ingen har så mycket problem som svenska folket har att överleva ens, så illa är det när folk ska sova ute FÖR VI HAR EN LIVSFARLIG REGERING SOM ALLA KAN SE NU, hur Norge lever, men svenska folket är utskämt för många länder idag. Men säger JA till för mycket folk, SOM DE INTE ENS KAN TA HAND OM DÅ BARA JA OCH JA, kan inte ens ta hand om då. Folk kan åka ut, fast de har jobb, men kan få en biljett till krig, men Sverige älskar att ta in folk, som inte kan jobba, men även fattig människor till exempel ,svarta människor som gillar att ta en dag i taget, många av dem är så, genom att de är född sån då.

MEN KAN ÄVEN KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT NÄR DE SKA HA SEX DÅ.

Men har även hotat att skicka ut folk från Syrien, som har krig och problem eller, så måste regeringen sett ,att de kan inte utvisa dem, genom att många av dem har redan jobb, som regeringen  ropar efter då ,att de måste fylla på tyngre vården, DÅ KAN ÄVEN FOLK BLI UTVISAD FRÅN SYREN SOM HAR JOBB DÅ. De kan även åka ut ,regeringen som ville ta in folk till tyngre vården då. Nu har de fått in folk ,som de vill ha och tagit jobb inom tyngre vården, som regeringen ropar efter då. Men kan även bli utvisad, genom att regeringen leker med folk då. Regeringen vill ta in folk inom tyngre vården, genom att det ä kris där genom att svenska folket vill inte jobba där.

JAG VET VAD SOCIALDEMOKRATERNA SKREV TILL MIG. Jag tänkte bara att de kunde samarbeta mycket bättre i regeringen då. Men skrev, att de kunde samarbeta  med Jimmy Åkesson. Att de kunde samarbeta mycket bättre och hjälpa varandra om invandringen då. Han såg lite längre och de kan hjälpas åt då. Men jag fick ett jättelångt brev från socialdemokraterna då. Skrev hur de hade tänkt ta in från tyngre vården, genom att de har kris ,men även om alla skatter skrev de om genom att dra in mer skatt då. Men siktade in sig på tyngre vården genom att de har svårt att fylla upp där.

Men  folk som har börjat jobba där får inte full lön som andra då ,utan det skiljer en del lönen för dem som gör exakt samma jobb då. DET SKA VARA LIKA FÖR ALLA NÄR DE JOBBAR DÄR.

Eller så har regeringen ändrat om för dem, som höll på att åka ut, genom att Syrien har krig och bråk och finns även fattigt folk där, men även folk som har det bra, men är blandat, men folk jobbar, som folk som kommer från Kurdistan jobbar på en gång om de får det. DE ÄR INTE RÄDD FÖR ATT JOBBA DÅ.

Jag vet att Kewan fick jobb på en gång när han kom till England ,genom att de gillar att jobba och kan inte vara hemma ens då. Jag vet hur Ömer var som även han är kurd, och han jobbade till och med svart på den tiden när han väntade på sitt uppehållstillstånd ,SOM REGERINGEN INTE FATTAR VILKA VI SKA TA IN NÄR DE HJÄLPER FOLK DÅ.

Idag kan folk undra vad det ska bli med Sverige när vi har ett land, som inte kan skydda sitt folk som Norge gör då. Men varför alla varför, genom att alla är vi människor som ska leva på jorden. Men i Sverige kan du hamna i en sopsäck, så illa är det för svenska folket, genom att de inte gör som Norge gör idag, och folk blir utförsäkrad och förlorar nästan sitt liv. De kan inte ens skiljas, så illa är det för svenska folket ,medans i Norge kan de göra som de vill då. MEN HAR EN HELT ANNAN REGERING ÄN VAD SVERIGE HAR DÅ.

Men tar in folk som är svart, som en del äldre har problem med när de ska inom vården då. Men det är som att spela på lotteri när de säger JA till svarta folket, genom att männen älskar vita kvinnor, MEN ÄVEN VÅLDTAR OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER. Killen våldtog 92 år kvinna, som var ute och rörde på sig, då kan äldre bli utsatt för våldtäkter ,genom att de tänker inte på åldern, om folk är 20 år eller små barn eller äldre människor då. Men även sjuka rörelsehindrade kvinnor kan bli våldtagen, genom att det spelar ingen roll då.

Så länge regeringen gör inget åt problemet kvinnor och barn har, då kan vi inte gå ut som vi vill då. Men det kan kvinnor och barn bli utsatt för idag. Hon blev utsatt för en våldtäkt 92 år, DÅ HAR SVENSKA FOLKET FÅTT STORA PROBLEM. Men hur många inom reagerar förstår det ,att nu har vi problem nu??????? Hon var gammal och sjuk, som en del unga män fick en chock hur han kunde göra så, fast de kom även som flykting, men de är inte svart då, som mycket inom regeringen måste lära sig att läsa igenom folk.

MEN MÅSTE SKICKA HEM DEM PÅ EN GÅNG MED EN ENKELBILJETT DÅ, genom att få slut på värsta fasan i Sverige ,vi får lida av nu, genom att börja göra rätt skicka hem dem även om de har krig i landet, genom att få slut på värsta problem vi har nu. Männen skulle sluta på en gång genom att ingen vill åka hem som har kämpat sig hit då. Och en del kan köpa dyra pass, för att sig vidare. Mycket män blir skrämda om de visste att de åkte ut då. Enkla saker att få slut på stora problem då.

Men de älskar att ta in svarta män sen får vi problem med allt då, men svarta kvinnor gör ingenting då, MEN MÄNNEN ÄR EN FARA GENOM ATT KVINNOR OCH BARN BLI UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER ELLER GRUPPVÅLDTÄKTER . Men männen är känd att de vill inte ens jobba då.

Men även Ömer som är kurd, han såg det genom att han har restaurang då. För han är det bara jobb för, jag känner honom väldigt väl då. Han sa det någon gång. Men ingen verkar fatta inom regeringen ,vem de ska ta in då. De är inte ute bland folk, som stökar till, som tror att svarta vill jobba när de kommer till Sverige. Och tror att de vill ut och jobba på en gång när de kommer hit. DET KAN REGERINGEN GLÖMMA BORT KOLLA PÅ HUR DE LEVER DÄR DE KOMMER IFRÅN. Tar jobb om de måste det.

MEN ALLA MÅSTE SE HUR SVARTA MÄNNISKOR LEVER IDAG,  genom att de är född så, och tar jobb när de måste ta jobb då. Ibland är familjen inblandad och de söker jobb för att hjälpa familjen i första hand då, genom att svarta har den lagen då. Många kan komma från dessa länder, mest för att hjälpa familjen sin då.

 MEN DET ÄR REGERING I ETT NÖTSKAL genom att de leker med folk idag ,som svenska folket får lida av, MEN ÄVEN DRAR IN GRUPPVÅLDTÄKTER , SOM ÄR BLAND DET VÄRSTA EN KVINNA ELLER ETT BARN KAN BLI UTSATT FÖR DÅ. Och andra länder ser hur vi har det och lär sig från svenska folkets lidande idag. Lärdomar vilka människor de ska säga JA till med säkerhet då. Och folk ser hur vi har det och många länder lär sig från oss, att inte säga JA till alla, som förstör ett helt land med gruppvåldtäkter och våldtäkter då. Men har fått in det i en del länder, men sett vart det kommer ifrån då när de började få problem med gruppvåldtäkter då.

MEN MÄNNEN ÄR FARLIG ATT SÄGA JA TILL ,men ingen kvinna skulle göra som männen gör, men kan påverka männen, sönerna hur hemsk vi är då.

MEN REGERINGEN MÅSTE LÄRA SIG FRÅN NORGE NU. RÄDDA LANDET OCH GE DEM 100 PROCENT NÄR DE ÄR SJUK MEN ÄVEN TÄNKA PÅ ALLA LÖNER OCH FOLK KAN BOR BRA DÅ.

6 reaktioner till “SVERIGE I ETT NÖTKAL

  1. May I simply say what a comfort to find someone who really understands what they are talking about on the internet.
    You actually realize how to bring an issue to light and make
    it important. More and more people should check this
    out and understand this side of the story. It’s surprising you’re not more popular because you definitely have
    the gift.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.