FÖRÄLDRARNA MÅSTE TA ANSVAR FÖR SINA BARN

Idag kan barn hamna fel i livet genom att de går till fel doktor, som inte kan se problem barn lider av och kan till och med ge dem fel mediciner, som passar till annat, MEN KAN FÅ UTSKRIVET FEL MEDICINER ,som de ska överhuvudtaget inte äta då.

Men det handlar om föräldrarnas ansvar här, GENOM ATT ALLTID LÄSA IGENOM VAD MEDICIN INNEHÅLLER, och var extra noga när barnen växer, som kan till och med få fel medicin, som kan till och med skada deras hälsa i livet då.

Men mycket föräldrar kan ha så mycket tillit till läkarna, och kan till och med komma i konflikt om barnets hälsa då, genom att mamma eller pappa kan ha svårt att samarbeta när barnen är små. Ibland måste barnen få hjälp och måste uppsöka läkare. Men kan gå till en läkare, som till och med skriver ut fel medicin, OCH BARN KAN TILL OCH MED BLI SJUK NÄR DE TAR FEL MEDICINER DÅ, genom att de tar andras mediciner ,som de inte ska äta då.

BARNEN SKA HELST AV ALLT INTE ÄTA EN MASSA MEDICINER GENOM ATT FÖRÄLDRARNA MÅSTE BÖRJA LÄRA SIG OM SINA BARN, HUR BAREN FUNGERAR NÄR DE VÄXER DÅ. Men föräldrar kan stoppa i dem en massa mediciner när de är så liten, men medicinen kan skada barnen när de ger dem medicin ,som de ska inte ens äta då.

MEN NI MÅSTE LÄSA PÅ ALLT NÄR NI FÅR FRÅN LÄKAREN ELLER PSYKOLOGEN VAD MEDICINEN INNEHÅLLER. Ni måste läsa på allt ni tar emot från läkaren och psykologer skriver ut, genom att lära er att förstå sina barn, hur de fungerar då. Men kan bli sjuk av allt genom att kroppen inte orkar med allt gift, som en liten kropp får stå ut med.

Men måste vara noga med allt, och läs om hur det påverkar ert barn OCH SÄG NEJ OM NI SER ATT DET INNEHÅLLER GIFTIGA ÄMNEN ,SOM INGEN SKA TA I SIN KROPP ENS. Men det finns även medicin som är för gamla människor ,som inget barn ska äta då, genom att det finns tyvärr läkare som tar inte ens ansvar, som kan till och med chockera oss när man ser hur barn får lida, som ska bara leva och leva, låt barnen få vara som de vill.

Och sluta proppa i dem en masa tabletter, bara för de vill vara som de vill då, och leva som den är född till då. Ibland har mycket barn så mycket energi och vet inte vart de ska göra av energin då, MEN LÅT BARNEN FÅ LÄRA SIG OM SIG SJÄLV OCH FÅ VARA DEN ÄR DÅ, istället för att proppa i barnen en massa mediciner ,bara för barnen är olika som bär. Men föräldrarna måste lära sig om sina barn och ge dem en trygg framtid, istället för tabletter då, genom att ditt barn inte är som andra, men låt de ändå få leva och sluta stoppa i dem en massa tabletter då.

Men har en mening att barnen finns till då.

MEN LÄS PÅ MEDICINBURKEN HUR DEN FUNGERAR OCH HUR DE PÅVERKAR DITT BARN OCH VAD DEN INNEHÅLLER DÅ, genom att inte köpa allt idag, bara för läkaren eller psykologen skriver ut en medicin till er, GENOM ATT DE ÄR UPPKÖPT AV STORA LÄKEMEDELSFÖRETAG DÅ.

Men läkaren och psykologen delar ut till folk då ,GENOM ATT DE HAR ETT KONTRAKT MED LÄKEMEDELSFÖRETAGET DÅ, så illa är det. De kan ge era barn fel medicin som kan till och med skada ert barn, bara för de är lite annorlunda än andra, men låt barnen vara det då.

Men köp inte allt utan börja lär er om hur barnen fungerar och ta ansvar om barnen, genom att lära er barn hur de fungerar och är född ,att de kan vara olika andra barn. Men lär er om det och gör inte om dem då ,bara för de är olika, utan låt de få använda sig av de är född till då ,genom att sluta ge dem en massa mediciner, bara för ditt barn är för rörlig då. Men lär er om det och låt barn få vara buskig och rörlig då utan, ATT GE DEM EN MASSA FARLIGA MEDICINER och det är inget fel på dem då, utan låt de få leva som de är född till då.

Men sluta att ge små barn medicin mot, att de inte kan inte sova då. LÅT BARNEN SOVA HOS FÖRÄLDRARNA DEN BÄSTA MEDICINEN FÖR BARNEN DÅ. Det är bäst för dem och ta tid med barnen, låt barnen somna in i föräldrarnas trygga famn ,som är den bästa medicin de kan få ,sova hos sina föräldrar då.

Men jorden är upp och ner, men även för människorna idag, genom att de accepterar inte sina barn när de får inte vara den är född till då. MEN FÖRR HÖLL DE INTE PÅ SOM DE GÖR IDAG, ger dem medicin bara för barnen är lite annorlunda då. Men varför kunde barnen klara sig förut då?

Genom att ingen visste något annat om det, UTAN FOLK FICK ACCEPTERA BARNEN SOM DE VAR DÅ. Men tänk på allt ni stoppar i barnen, som kan till och med förstöra barns hälsa då. Men var noga innan ni ger barnen medicin vad den innehåller då.

BARNEN HAR EN FRAMTID DÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.