MYCKET FOLK SITTER OCH STICKAR

SÅG GARN FOLK SOM STICKAR såg fullt med garn. Folk har handarbete då. Men såg mycket garn och folk som stickar.

Men varför såg vi garn och folk som stickar?

Folk har handarbete som inte alla har, men är övervägande, ATT SVERIGE HAR MYCKET FOLK SOM HANDARBETAR SOM LUGNANDE MEDEL, som mycket folk har kommit på, att sticka som har blivit mycket av, att folk köper hem garn och sitter och stickar, har blivit väldigt populärt idag, ATT FOLK HAR DET SOM LUGNADE MEDEL,ATT SITTA OCH STICKA DÅ.

Men förr ,då hade mycket folk jobb med att sticka, att fylla upp sina hem till folk, som behöver värma sig. Men nu finns det fullt med kläder och strumpor att köpa, varma yllekläder och strumpor, men ändå gillar folk att sticka själv GENOM ATT DET HAR DET SOM EN HOBBY DÅ.

DET ÄR BRA ATT HA DET SOM HOBBY, att sitta och sticka strumpor eller jumper eller halsdukar eller andra kläder folk stickar, genom att fördröja tiden, genom att ha något att göra och sätta sig ner och sticka som har ökat enormt, fast det finns att köpa färdig, så fortsätter folk sticka genom att de känner sig lugn, och känner att de kan glömma bort sin dag, med att sätta sig ner att sticka, som lugnar mycket folk idag.

Som har ökat, fast folk kan köpa färdig som värmer dem, så gillar folk att sticka genom att det är kul att göra sitt eget när de stickar ,som har ökat och inte minskat, att folk lägger bort det när det finns att köpa kläder eller strumpor att köpa, SÅ FORTSÄTTER FOLK ÄNDÅ ATT STICKA, genom att tiden försvinner när de sitter och stickar, som har ökat att köpa hem olika garn och olika mönster som gör livet kul då.

Att sätta sig med en stickning gör att livet inte känns jobbigt på samma sätt, genom att vi går in vår värld, SOM ÄR EXTRA BRA FÖR FOLK SOM ÄR STRESSAD, att ta fram stickning och sätter sig ner och stickar genom att vi glömmer bort, att det är jobbigt då när de ta fram sin stickning ,då stannar tiden till och meditera tillsammans med att sticka då.

Det är bra att sitta och sticka, SOM GLÖMMER BORT TID OCH RUM när de sitter och stickar då. Men är bra för folk, som är extra stressad att sitta och sticka då.

Det är bra att sitta och sticka genom att vi går in i vår värld, SOM MYCKET FOLK GÖR IDAG tar fram stickning som lugnar dem jättemycket då.

MEN JAG VET ATT DET LUGNAR genom att jag har stickat mycket då. Men fortsätter att gilla att sitta och sticka då. När tiden räcker till. Det har blivit mycket strumpor då. Men har långt tillbaka stickat mycket tröjor mössor då. Baby kläder eller halsdukar är kul att göra då.

Men även försökt sticka till Barbie ,som tog tid, man trodde det skulle gå fort, genom att de är små kläder då. Men tog tid och stickade till båda barnbarnen då. MEN HITTADE EN KUL SIDA PÅ INTERNET, SOM HETTE BARBIE, som fanns hur mycket mönster som helst, och jag blev såld igen att sticka Barbie kläder då. Men jag gjorde mycket egna mönster när mina flickor var små, men nu fanns det mycket kul mönster som jag blev såld på då. Vackra klänningar och kappor som tar tid då. Kul sida på internet då, där alla mönster är klar utan att behöva hitta på själv egna mönster då. Har stickat mycket till dockorna med då. Men kul som hobby då.

FANTASIN SÄTTER IGÅNG.

Det är ett bra medel att sitta och sticka då genom att det lugnar oss, vi lever in i vår värld då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.