HASCH

SER BARA SVART RUNT DET HÄR, DET ÄR BARA SVART. Ser en svart rund cylinder, avkapat tak, ser ett par som kastar sig i sängen, han lägger sig över henne då. Ser ut som ett rum under ett hus, ser ut som en källare ,man ser ett tak ovanför dem. Men ser så himla mörkt ut.

PARET HAR KUL IHOP. Men paret pussas och kramas rullar runt på golvet, och dansar med varandra då. Men gick ut och röker en cigarett, och tittar mot himlen, har jeans på sig. Lyfter upp ena benet och kramar varandra. Ser en dörr där, det är en glasdörr till rummet det är så mörkt där.

Ser ut som någon slags cigarett som det glöder från. Folk röker ser glöd på cigaretten det glöder om cigaretten då. De har kul ihop. Skitig. Smutsig. De röker ser knappt framför oss. De bolmar och röker ,men ser ut som en dimma runt paret. Fimpar i askkoppen då. Klär av sig naken, ser benet och stjärten på karln, ser lite av hans underliv hår där. Och är naken. Pussa underlivet. Han pussar underlivet på henne. Han har svart mustasch OCH RÖKER HASCH OCH BLIR DROGAD AV RÖKEN. SER ÄVEN ATT DE RÖKER EN SLAGS PIPA DÄR ,BLIR DROGAD AV HASCH ,men det är så himla mörkt där de är då. Det är en ljus kvinna hon har långt hår.

Varför fick vi detta nu? Alla bilder som kom till oss då? Vad betyder det?

Hasch kom för längesen när folk rökte hasch, för att kunna lugna sig. Men hasch har fortsatt att röka bland folk idag, har inte minskat överhuvudtaget då. Hasch har den påverkan på folk ,att de kan glömma bort  tiden när de känner sig stressad ,som en del kan köpa hasch, som finns fortfarande kvar på jorden, HAR INTE MINSKAT, fast det kommer så mycket annat folk testar när de ska lugna sig då.

Men hasch håller folk på med nu, fast de kan ta andra saker ,som tar mycket bättre då ,så finns det folk kvar som tar hasch, fast jorden har kommit med mycket mer farliga saker än hasch GENOM ATT FOLK HAR SVÅRT ATT STANNA UPP IDAG OCH LUGNA NER SIG OCH STANNA UPP IDAG, OCH BARA VARA DEN DE ÄR DÅ.

Men så är det inte idag ,utan folk kan bli utnyttjad av droger då. Men jorden fortsätter snurra på med en del farliga droger ,som finns ute på marknaden, men hasch finns kvar som går att lugna sig då. MEN ÄVEN BLIR BEROENDE AV HASCH OM DE FORTSÄTTER SOM DE GÖR IDAG. Och mycket folk kan glömma bort dagen när de röker hasch, och kan hamna i gäng, som gör att det är enkelt att fortsätta med allt ungdomarna hittar då, en massa hasch som livet ser ut för mycket ungdomar idag.

 GENOM ATT INGEN FÅR BUKT MED PROBLEMET. Det kommer nytt och nytt som är farligare än hasch då. Mycket farligare än att röka hasch ,genom att hasch kan lugna en del och kan bli beroende av hasch, som är inte det bästa för ungdomarna gör idag, genom att jorden är upp och ner .Och folk är beroende av allt, som det ser ut. Folk kan inte gå ut utan att röka hasch eller tar de droger eller dricker sig redlös i midsommaren då.

Nu är det midsommar och nu ska ni tänka på er själv och ta hand om er själv då.

Genom att det dricks för mycket idag OCH VINDUNKEN KOMMER SÄKERT UPP HOS FLERA FAMILJER I MIDSOMMAR genom att det är midsommar då. Om ni kunde köpa alkoholfritt, som skulle göra livet mycket enklare idag genom att ta det lugnt nu.

DET ÄR INGEN SAFT DE HAR TILLVERKAT DÅ UTAN ALKOHOL FINNS I DUNKEN NI KÖPER HEM. Men folk dricker det som saft, fast det är fullt med alkohol i dunken då. Men ingen verkar fatta, att nu har svenska folket fått problem sen vindunken kom in på Systembolaget då.

Men folk ser inte när de tar glas efter glas, att det är alkohol i dunken de köpt hem, och blir mer och mer lullig av vinet de dricker då ,GENOM ATT DE VERKAR INTE FATTA ATT DET ÄR ALKOHOL och inte saft de sitter och dricker då

MEN KÖP EN VINDUNK UTAN ALKOHOL DÅ och slopa vidunken med alkohol genom att folk kommer skada sig ännu mer, sen vindunken kom in på marknaden. Genom att folk tar ett glas från vindunken hela tiden ,fyller de på och vad hände då? De raglar runt genom att det är alkohol i vindunken då.

Men kan ni förstå det???

NU FICK VI UPP HASCH, som har stannar kvar sen det kom till Sverige då. Men tar det tar hasch som lugnar en del folk ,GENOM ATT NI SKAPAR ETT BEROENDE MED HASCH DÅ. Men tänk på att det är beroendeframkallande hasch, som ni tänker inte på alla gånger, hur ni blir beroende av hasch, som ni blir om ni inte ser faran då och fortsätter röka hasch, som kan bli faran för mycket folk.

Genom att folk kan testa en gång hasch eller så fortsätter de att köpa hasch ,som blir ett långt beroende av hasch då. MEN SLUTA I TID ,genom att vara vaken hela tiden när ni röker hasch ,genom att hasch kan försvåra vissa saker, som gör att ni kan göra saker ni helst av allt inte vill göra då. Men hasch kan fungera så ,att ni blir ett stort beroende av det ,som kan skapa en massa problem för er då. Håll er vaken då.

 OCH SLUTA I TID GENOM ATT KUNNA LEVA ETT NORMALT LIV DÅ.

HASCH ÄR EN FARLIG DROG, SOM INTE ALLA TÄNKER PÅ ,ATT DET HAR ETT BEROENDEFRAMKALLANDE MEDEL I SIG DÅ, om ni fortsätter röka hasch på hasch som gör livet värre när ni ska sluta då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.