BIG PROTECTION- TWIN SOUL- TVILLINGSJÄL – PROTECTION

IBLAND SER MAN INTE ALLT NÄR JAG MÖTTE KEWAN SOM KALLAS FÖR TWIN SOUL , TVILLINGSJÄL PROTECTION HON FÖR BIG PROTECTION, men hela sanningen om oss ,i det här livet, kan folk börja misstänka ,att det stämmer inte med oss, genom att de kan inte göra som han gör då.

MEN KEWAN KAN GÖRA SOM HAN GÖR GENOM ATT HAN KALLAS TWIN SOUL , TVILLINGSJÄL SOM INGEN KAN TRO, tills ni får höra sanningen om GUDS ARBETE ,som det hela går ut på ,att vända folk, som kommer från Kurdistan, då tror jag att Kewan var speciell när Lady Nada sa, att du har mött din tvillingsjäl då. Men jag blev glad, genom att alla dagar möter man inte på Tvillingsjälar ,och tror att det sötaste ni kan tänka er ,en äkta vara en Twin soul ,som Birgitta mötte på, TILLS NI FÅR HÖRA SANNINGEN OM OSS DÅ.

GUD öppnade hans och mitt hjärta, då började han gå som folk som kommer från dessa länder då. Han visar hur det är med folket då. Men GUD ser ,att de lever fel ,och då blev det jag och Kewan då ,och jag fick två jobb då. Som jag hade inte en aning ,när jag mötte Kewan att jag skulle få så mycket problem. Men jag börjar hata Facebook, fast jag har fullt med folk där som ska prata med mig hela tiden. JAG GILLAR INTE FACEBOOK NÄR MAN FICK SÅ MYCKET PROBLEM.

MEN LADY NADA, SA VI MÅSTE BERÄTTA ALLT SANNINGEN, för att kunna se vad som är rätt eller fel, och måste ta upp om Twin soul Tvillingsjälar ,om det händer något intressant om dem då. Men har lovat att berätta sanningen om tvillingsjälar, och därför skriver jag idag om Kewan min BIG LOVE SOM KALLAS FÖR TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, men hur många tänker på det att han kallas för det.

Men jag vet att han kallas för Tvillingsjäl ,Twin soul HON FÖR BIG PROTECTION, SOM HAR STÖRRE ARBETE. HAN KALLAR  PROTECTION FÖR DET. MEN HAN ÄR PROTECTION, han är ändå en helt vanlig kille ,ingen speciell kille ,som jag trodde jag mötte på ,att han var något extra då. Men så var de inte när jag pratade med GUD idag, vi pratade väldigt länge, genom att han ser hur jag mår ,och måste lugna mig lite grann, och jag kände mig glad och lugn sen han har varit hos mig, genom att jag mår så dålig när jag har förlorat mitt hem då. SOM BLEV GALET ALLT FÖR MIG DÅ.

Men frågade om Kewan, varför gör han såhär och sitter i England då? GUD svarar bara , ”han är kurd Birgitta då.” Han var kurd och ingen speciell då ,som jag trodde då, men GUD sa, ”han är kurd Birgitta.” och då förstår jag ,vad jag har sett hos Kewan då. Jag har haft problem med honom hela tiden. Men inte första tiden ,men sen har jag haft problem ,genom att han kan inte respektera mig då. JAG FÖRSTÅR ALLT GENOM ATT GUD HAR BÖRJAT MED KURDISTAN. Jag trodde att Kewan var inte som dem då.

GUD SA ,ATT MÄNNEN BLIR SÅ SJUK ,då lämnar han och går när han blir så sjuk, men även för att inte prata med mig för mycket, då blir han sjuk när han inte är hos mig då. Men även skyddar mig om jag pratar för mycket med Kewan, då blir jag så stressad och ska till honom ,som jag kan inte nu. Jag måste sitta här och skriva då. Om jag pratar med honom och ser i hans ögon, då måste jag till honom eller så gråter när jag inte är hos honom då. Men jag fungera så. Jag är sjuk inombords ,sen Kewan dök ,och därför fick jag problem med mitt hem då. Kewan lämnade och gick och sjukare och sjukare blev jag då. OCH GUD SKALL BÖRJA MED KURDISTAN GUD och nu får folk ser hur han jobbar med folk då.

Genom att han lämnar ut allt om Twin soul Tvillingsjälar BIG PROTECTION, PROTECTION, men jorden är mörk och folk är upp och ner idag, och ingen kan knappt leva på jorden idag, genom alla bråk och krig då. BARA EN MASSA BRÅK IDAG.

MEN GUD SA, ATT KEWAN MÅSTE ÄNDRA OM INNAN KOMMER TILL MIG, genom att annars kan vi inte leva ihop då. Men han kan inte vara som han är nu. Kewan vill just nu vara i England ,och ha den här kontakten, men han orkar inte med det hellre, HAN LÄMNAR NÄR HAN BLIR SUR. Men han är så sjuk när han gör så. Men kan inte se eller hjälpa det, genom att jag sitter fast med Anders. Men börjar så knäppt ,men då får jag lida. Men vill vara nära han, men svårt idag. Men världens knäppast arbete gav GUD mig.

Men jag vill bli klar nu, men måste skriva ,som vi kom överens om då. Men längtar till den dagen ,jag är fri från huset då. JAG LÄNGTAR TILL DEN DAGEN NÄR JAG GÅR FRÅN DET HÄR HUSET DÅ. Igen skulle vilja byta med mig när vi har Sverige och Kurdistan. Han håller på att ändra om för äldre människor får bo hemma längre. JAG HAMNAR I KLÄM DÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.