GUD – GOD – GRÅ FOLKET -GRAY PEOPLE

KLARHET ÖVER GRÅ FOLKET KOMMER SNART KLARNA BIRGITTA genom att du är en av dem ,som har blivit utsatt för dem ,som ingen vill önska sig då. Men klarheten över att stänga av dem, är svårt för folk som kan så lite om då

Kunskap kallas ,hur du och andra kan stänga av dem då.

Men går det, SÅ LÄTT, DU SÅG EN VIT CYLINDER ,SOM VAR TÄCKT MED VITT LJUS ,SOM VAR TÄCKT MED VITT LJUS ,SOM SKYDDAR MOT DEM DÅ.

Men ni lita på det? Bara vitt ljus tänka bara vitt ljus över dig själv då? Genom att det stör dem, när ni är täckta med ljus ,SOM KALLAS FÖR GUDS VITA LJUS, som ni kan tänka ,som en stor energi av ljus ,VITA LJUSET SOM TÄCKER ER NÄR NI TÄNKER IN VITT LJUS I EN CYLINDER ,som är bara täckt med vitt ljus, som är det bästa att tänka ,GENOM ATT DET FUNGERAR ATT TA BORT GRÅ FOLKET DÅ, ATT DET TAR SIG INTE IGENOM ER DÅ när ni tänker vitt ljus i en stor cylinder som täcker hela er då, från topp till tå då.

Ser Grå folket sitter utanför cylindern då. Men åker upp i genom molnen då. MEN MOLN ÄR TÄCKT MED EN FARKOST ,SOM DE BRUKAR ANVÄNDA NÄR DE SKA TILL JORDEN, som inte alla kan upptäcka och se då, genom att Grå folket har ingen annan väg, att åka när de ska till jorden då.

MEN FOLK MÅSTE STÄNGA AV DEM NÄR DE BÖRJAR BLI FÖR KÄNSLIG FÖR ALLT DÅ. Men folk kan leva utan att upptäcka dem ,att de har Grå folket hos sig då.

Genom att Grå folket har problem med mycket saker, som gör att de skadar folk idag ,och mycket folk har blivit utsatt sen de var barn, som en hel familj kan bli utsatt för då. Men idag har mycket folk blivit mycket mer upplyst, att det finns en annan sida ,som inte alla tänker på, vad de kan vara utsatt för då. MEN HEMSKA SAKER KAN GRÅ FOLKET GÖRA, OCH KAN UTSÄTTER FOLK GENOM ATT DE HAR SÅ LITE KUNSKAP OM FOLK DÅ. Och därför har folk blivit så mycket utsatt för Grå folket då, genom att de måste undersöka folk idag ,och är så himla nyfiken på folk, tills de en dag lämnar er när de är klar med er då.

MEN KAN KOMMA TILLBAKA NÄR NI SATT VITT LJUS ,GENOM ATT DE FÖRSÖKER TA SIG GENOM DÅ. Men det är det bästa sättet att bli fri dem då.

FOLK HAR IMPLANTAT DÅ , som du hade den gången när du vaknade upp då, men de går igenom näsan på er när de klipper bort implantat ,som de gör när de är klar med er ,och sen tar de nästa person ,som kan bli utsatt på samma sätt som er då. Men be att Grå folket tar bort det? Det går med folk som kan dem, och kan klippa av tråden till dem då.

BE DEM TA BORT IMPLANTAT, GÖR NI GENOM ATT PRATA MED DEM SOM STYR ÖVER ALLT DÅ, som du Birgitta gjorde då.

Han kan hjälpa er ,att ta bort Implantat då. Han brukar kallas för Ashtar som ni sett nu, ,men ibland kan ni se så fel när ni ska beskriva folk, som kan bli fel när ni ska beskriva folk då. Och en del kan beskriva fel när de beskriver Ashtar, SOM ÄR EN AV DEM SOM SER TILL ALLT ,SOM GÅR RUNT OCH FÖRSÖKER FÅ BORT JÄTTESTORA PROBLEM MED JORDENS FOLK ,som har drabbats av allt då ,som inte alla kan beskriva rätt genom att mycket folk är både rädd och orolig.

Det finns en annan värld som inte alla kan se.

MEN MÅSTE REDA UPP ASHTAR ,SOM HAN KALLAS FÖR , MEN FOLK BESKRIVER HONOM FEL DÅ. Vem är han ,som du stod och prata med i Hessdalen då? Vem var han som du hade så svårt att lyssna på den gången, genom att han kändes så sträng och bestämd då?

Vem var han, var han Ashtar då? Genom att du har bara hört namnet Ashtar ,men aldrig sett honom på riktigt ,som folk sett honom, hört Ashtar ,nu ska jag prata med Ashtar då. MEN HAR INTE FÅTT EN RIKTIG BILD ,HUR HAN SETT UT,utan bara fått hört Ashtar ,som gör att du blir vilsen Birgitta då.

OCH SITTA OCH REDA UPP HESSDALEN OCH ASHTAR, SOM ÄR STORT NAMN HOS FOLK IDAG ,genom att Ashtar har så mycket skepp Birgitta ,och kan du se hans skepp?

NEJ. HAN HAR VARKEN SKEPP ELLER ANNAT ATT ÅKA MED UTAN KALLAS FÖR ASHTAR, som du sett och skrivit från honom på bloggen, och varnade om Grå folket, var sjuk från allt då.

DU KAN SE ,ATT GRÅ FOLKET HAR ETT ANSIKTE SOM INGEN VILL MÖTA PÅ, som du kände ,du fick rätt den gången när du kollade igen på Grå folket, genom att folk är sjuk av dem ,och fick börja skriva från Ashtar och varna då.

Men vem är han som folk har sett så fel då?

Igen du har tänkt dig ,att han kan se ut så ,som du såg i Hessdalen ,kan det vara Ashtar som du stod och pratade med, som du kunde till och med rita då. MEN VAR DET HAN? 

Som inte alla sett den rätta Ashar, inte den påhittade bilden med stjärnor i pannan eller händernar på honom, GENOM ATT FOLK HAR BYGGT PÅ SEN DEN FÖRSTA ASHTAR KOM TILL VÄRLDEN, SOM TILL OCH MED FÅTT ETT HELT KOMPANI MED MILITÄRER FRÅN ASHTAR ,som har varken kompani eller flera runt sig då.

HAN STÅR ENSAM BIRGITTA, OCH INGEN HEL MILITÄRSTAB HAR HAN ,som folk går på idag, genom att allt kan eskalera när det blir så himla mycket folk ,ska beskriva honom ,som målar inte själv Ashtar då. Genom att andra målar honom ,som kan bli missvisande då när folk visar fel Ashtar då.

Men folk som sitter och ritar folk andeporträtt ,kan måla fel ibland ,genom att det kan vara svårt att få exakt det ska rita då. Minns hon som målade din mamma, att det stämde lite fast hon är jätteduktig konstnär då. Men håret blev rätt då. Men därför är det svårt att rita folk exakt, som folk kan måla fel bild de mött på den person, och har inte ritat själv ,SOM ÄR BÄTTRE ATT MÅLA SJÄLV NÄR DE SKA BESKRIVA MÄNNISKOR DÅ.

Men även det ,är svårt som du sett ,du skulle beskriva GUD, som blev fel genom att det är svårt att beskriva det ,du ser mig då. MEN BRUN KROPP OCH BLÅ ÖGON HAR JAG, men har kläder på mig, men kan leka med dig byta kläder som du är dålig på då.

MEN HUR BESKREV DU MIG? Du vet själv ,att du såg, att jag hade en brun kropp som indianerna har ,men ljusbrun vacker hud har jag då. Men håret hur visar du det? Jag har svart hår Birgitta och blå ögon då.

Men du skulle måla mig ,som gick dåligt genom att du är ingen konstnär som kan måla exakt då. Men hur kan måla exakt då? Det är svårt att göra det, men min hud stämmer du beskrev min bruna hud ,SOM INTE ALLA TÄNKER PÅ, HAR GUD BRUN HUD, SOM EN INDIAN, och du har en vit hud då. Men alla kan beskriva mig på olika sätt om de såg mig såklart, och därför är det svårt att se exakt Ashtar, som du har sett när du pratade med honom den gången i Hessdalen.

MEN SEN HAR DU GLÖMT BORT HANS UTSEENDE genom att du tittar på gamla Ashtar, folk har ritat eller tagit det ,folk har ritat som stämmer väldigt dåligt, att han har stjärna i handen Birgitta då.

Men hur ser han ut Ashtar som du brukar prata med då.?

HAN VISAR SIG EN GÅNG NÄR DU SER DEN HÄR BILDEN ,HAN VISA MED HÄNDERNA OM HESSDALEN DÅ. Du har också visat honom när du ritat honom ,men hur många har sett honom, genom att du har städat bort honom, och tar andras bilder när du ska beskriva Ashtar.

Folk har visat för stora ögon på Grå folket ,men nu har du sett dem, att de har stora sneda ögon då. Men Ashtar har med dem att göra då, han är länkad med dem ,GENOM ATT HAN SKYDDAR FOLK MOT GRÅ FOLKET DÅ.

2 reaktioner till “GUD – GOD – GRÅ FOLKET -GRAY PEOPLE

  1. wonderful points altogether, you just won a logo new reader.
    What could you suggest about your put up that you just made some days in the past?
    Any certain?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.