GUD -GOD

JORDENS ÖVERLEVNAD SOM HAR FÅTT SÅ MYCKET PROBLEM IDAG, ATT FOLK KAN KNAPPT LEVA IDAG, genom att  jorden har fått mörka fläckar på jorden, genom våld och krig är en bit i det hela då.

När ska våldet ta slut, GENOM ATT FOLK KRIGAR SJÄLV INOM FAMILJEN IDAG BARA BRÅK OCH KRIG, genom att inte kunna prata ens då, som alla kan se hur jorden ser ut mörk och fruktansvärt hemsk som alla kan se, genom att folk tillåter att jorden fördärvas ännu mer då.

Genom att livet på jorden är tufft idag när folk inte kan samsas om det minsta ,HUR SKA NI TRO ATT KRIG SKA TA SLUT, SÅ ILLA KVICKT NÄR FOLK KNAPPT PRATA, genom att folk har slutat prata med varandra då ,som jorden ser ut idag bara bråk och krig och förstörelse är det på jorden nu ,som håller på accelera då genom att folk förstör mycket på jorden yta.

Och jorden ska snurra mer och mer, och många år framåt ska jorden snurrar då, fast jorden är jättemörk idag ,och jorden har ett liv där folk måste födas tillbaka. Men krigen som folk gör mot varandra kommer aldrig ta slut, genom att ni kan inte prata med varandra ,och ge varandra glädje mellan er ,som folk mellan er är bara bråk och kiv om det minsta ni ska ha, så bråkar folk,ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA VARANDRA OCH STÖTTA VARANDRA ,istället för att bråka som ni gör idag.

Men jorden är inte som den har varit GENOM ATT FOLK HAR SLUTAT ATT RESPEKTERA VARANDRA IDAG, som gör att krigen fortsätter dag efter dag, genom att ingen kan prata och hjälpa varandra på ett ärligt sätt utan bara bråk och krig, som folk får stå ut med idag.

OCH ÖNSKAR FRED PÅ JORDEN ,SOM ÄR BLAND DET SVÅRASTE ATT FÅ OM NI TITTAR PÅ ER SJÄLV ,hur det ser ut för dig som inte kan prata utan att bråka om det minsta då ,hur ska krig ta slut ,genom att folk för krig nu genom att IS  går ut i krig.

GENOM ATT IS KAN INTE PRATA SOM NI SER ,OCH FOLK FLYR FRÅN KRIG IDAG. Och vart flyr folk då? Till länder som känns mycket säkrare länder ,som har sluat med krig att döda varandra och skjuta ner varandra, som mycket folk blir utsatt genom att IS kan inte prata, utan förstör för så mycket människor idag, som jorden får gå igenom.

Genom att IS bär på ett inre mörker, som de lägger ut på andra människor då.

Genom att IS har problem att prata de skjuter ner folk, och kör med gruppvåldtäkter genom att hämnas på folk ,SOM HAR INTE GJORT DEM NÅGONTING ALLA KVINNOR SOM FÅR LIDA IDAG ,genom att folk kan inte prata idag och hjälpa varandra, som har slutat hjälpa varandra, som jorden ser ut idag bara en massa bråk och förstörelser, genom att folk inte kan sätta sig ner och prata med varandra, då skjuter de ner folk, istället för att prata med dem då.

Men så ser jorden ut och mörkare kommer jorden bli idag ,genom att ingen kan få stopp på alla orättvisor som är idag ,och därför för folk krig och bråk mot varandra, genom att de har slutat prata med varandra, så illa är det på jorden. Som är en mötesplats som förr i världen kunde gå ut utan att bli utsatt för problem, SOM FOLK FÅR LIDA IDAG SEN SVENSKA FOLKET FICK IN GRUPPVÅLDTÄKTEN GENOM ATT REGERINGEN SER INTE FARAN MED MÄN FRÅN DESSA LÄNDER MED HÅRD KULTUR ,där kvinna är så underdånig.

OCH HUR KOMMER DET BLI FÖR SVENSKA FOLKET NÄR DE SAGT JA till folk som trycker ner kvinnorna hela tiden då?

Men vad ska svenska folket göra då?

De ska hjälpa kvinnor och flickor leva en gång för alla ,ett bra liv när de kommer till Sverige GENOM ATT FÖRBJUDA ALLT MED BURKA OCH ALLT SOM TÄCKER KVINNOR OCH FLICKOR ,genom att det är männens påhitt att kvinnor och flickor får inte visa sin kropp, som är bland det finaste de har då. Men männen låser kvinnorna och då måste regeringen hjälpa till, att låsa upp genom att de får leva ett fruktansvärt liv då, om inte regeringen hjälper dessa kvinnor och flickor att leva ett perfekt liv då.

Regeringen har inte kunskap om folk ,och därför blir det som det blir genom att mammorna ser till, att sina flickor deras döttrar gör som de är uppfostrad då ,att följa den gamla seden som de har följt då, GENOM ATT INTE VISA SIN KROPP ENS NÄR DET BADAR, SÅ ILLA ÄR DET ,SOM ÄR DET VACKRASTE DE FÖDS MED DÅ. Men kulturen har den kontrollen att skydda sina kvinnor och flickor ,som blir svårt när de kommer till Sverige då.

Titta ut hur de lever i Sverige då, TITTA UT HUR DE ÄR KLÄDD SVENSKA FOLKET DÅ genoma att världen har utvecklas så mycket idag, och mycket länder med Sverige har samma som svenska folket har idag, genom att kunna leva ett normalt liv när de bor i olika länder, som har likande mode idag, mycket länder har som svenska folket har då.

Och nu har folk flytt till Sverige ,som har så lite av dem då ,och därför måste regeringen rädda dem, ATT FÅ LEVA ETT PERFEKT LIV ,SOM DE KAN ÄNTLIGEN FÅ PROVA PÅ NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE DÅ, genom att få leva ett perfekt liv, som landet kan erbjuda dem, med jobb och till mycket kvinnor som älskar att vara hemma i sina hemländer, som blir svårt när de kommer till Sverige ,genom att Sverige har mycket kvinnor utvecklats så mycket, genom att de kan tänka själv.

Som en del länder har svårt att utveckla kvinnorna mot ,att kunna tänka själv och vara sin egen hela tiden, genom att kunna leva ensam utan man en tid. GENOM ATT LEVA SOM SVENSKA FOLKET GÖR, OCH LEVA ETT PERFEKT LIV när de kommer till Sverige, då måste de ändra om dem ,genom att kunna leva ett perfekt liv när de kommer över gränsen till Sverige då.

Och titta på flickor och pojkar hur de lever idag när de föds i Sverige,DÅ FÖDS UNDER FRIHETEN LAND, ATT KUNNA GÖRA SOM DE VILL DÅ, och därför har mycket relationer kraschat, genom att kvinnorna är inte som andra länder då. Och många av Sverige kvinnor andra länder då ,men folket i Sverige har svårt att hålla ihop, genom att mycket kvinnor utvecklas idag, och är mycket mer fristående än andra då.

Men får problem när de kommer till Sverige när barnen växer upp, då kommer problemen för mycket familjer ,genom att svenska folket har en helt annan kultur än vad de har. OCH MYCKET FLICKOR FÅR LIDA NÄR DE GÅR TILL SKOLAN genom att de är inte som dem när de går till skolan ,utan får inte ens visa sig, även fast de har flyttat till ett fritt land som Sverige, så får mycket familjer problem när de flyttar till  Sverige ,och det är flickorna som växer upp som får problem att leva i Sverige.

Som har inte som dem, och därför måste regeringen hjälpa dem att leva ett anständigt liv ,som de får chansen till nu när de får fly till länder ,som har som Sverige då, LEVA OCH BARA LEVA, SOM DE FÅR PROVA PÅ DÅ.

Men hjälp dem att leva nu, genom att de ska överleva en dag när de har flytt till Sverige, då måste kunna överleva som är svårt om inte regeringen ändrar om kulturen till dem, att låta flickor och kvinnor leva, utan att måste skyla sig när de ska gå ut ,SOM ÄR MÄNNENS PÅHITT, OCH MAMMORNA SOM GÅR I SINA MAMMAS FOTSPÅR DÅ. 

Det är svårt att ändra om en hård förtryckt kultur ? MEN DET GÅR OM SVENSKA FOLKET HJÄLPER TILL, att inte tillåta allt ,som badhus med extra kläder ,som ingen svensk tjej har då ,utan vanliga badkläder har flickorna och kvinnorna då.

Som regeringen måste sätta stopp för då.

GENOM ATT HJÄLPA VÅRA KVINNOR OCH TJEJER ,GENOM ATT MYCKET GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER KOMMER FRÅN DEM ,SOM SKYLER SIG DÅ när de ska ha sex ,som åsnan har som sexobjek i hemlandet då. Men nu får svenska folket jättestora problem när de tar in männen från dessa länder, genom att de kommer från en mörk kultur, som ni måste ändra om dem, genoma att skydda våra flickor och kvinnor nu.

OCH DÅ MÅSTE DE ÄNDRA OM KLÄDSELN, OCH ALLT  SOM HAR MED DEM ATT GÖRA, annars får de lämna landet ,genom att rädda flickor och kvinnor nu ,som är bland det viktigaste att göra då.

RÄDDA FLICKOR OCH KVINNOR NU ,GENOM ATT GÖRA RÄTT ANNARS FÅR DE LÄMNA LANDET genom att få slut på den värsta en kvinna kan bli utsatt för gruppvåldtäkter ,som kom med folket ni sa JA, som ni måste hjälpa tjejerna och kvinnorna då, genom att säg NEJ till allt när det gäller den kulturen.

ANNARS FÅR SVENSKA FOLKET PROBLEM MED ALLT ,NÄR DE TILL OCH MED SÄGER JA TILL BÖNEUTROP, SOM INGEN VERKAR FÖRSTÅ VILKA NI SAGT JA TILL DÅ ,genom om att de kräver allt när de kommer hit, och ni säger NEJ nu, genom att rädda tjejer och kvinnor att överleva nu ,och då måste ni göra som vi har skrivit om, att ändra om dem när de bär den klädseln då.

MEN ÄVEN SKICKA HEM MÄNNEN OM DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER ,som är fruktansvärt kvinnor och tjejer får utstå ,ni förstör ett helt folk nu, ,och därför kan inte regeringen sitta och jobba med människor ,som gör som de gör idag.

OCH SVENSKA FOLKET HAR INTE EN SÄKER OCH TRYGG REGERING ,SOM ALLA SER när ni har släppt in folk ,som Birgitta satt och varnade för ,när hon satt på sin blogg och skrev då. Men vad har hänt, landet har fått så mycket problem, som ingen tjej eller kvinna önskat sig.

MEN NU FINNS FOLK I LANDET ,SOM BIRGITTA SATT OCH VARNADE FÖR, ATT LANDET FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP om ni inte tar hand om svenska folket idag.

SVERIGE LIDER IDAG, OCH MYCKET TJEJER ÄR JÄTTERÄDD ATT BLI UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT ,SOM SVERIGE FÅR LIDA AV som regeringen sett, och ta inte in flera av männen när första gruppvåldtäkten kom upp då.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.