STOCKHOLM

HÖR ALLA SKA TILL STOCKHOLM.

Varför hör vi det Stockholm?

GENOM ATT MYCKET FINNS I STOCKHOLM och folk tänker på Storstad Stockholm ,där allt finns så enkelt jobb och allt i Stockholm då.

Men är allt så enkelt sätta sig på ett flyg eller tåget och leta jobb i Stockholm då?MEN ÄR DET SÅ ENKELT ATT LETA JOBB I STOCKHOLM?

NEJ,MYCKET FOLKET TÄNKER PÅ ATT DE SKA TILL STOCKHOLM,där allt finns perfekt lägenhet och arbete och liv i Stockholm, som folk drömmer om eller åker till Stockholm och söker arbete,som alla tror att nu börjar livet arbete och allt annat, som Stockholm kan bjuda på då.

MEN ÄR DET SÅ ENKELT när vi sitter och tänker på Stockholm storstad där allt kul händer, än hemma händer det ingenting då.

Men det är drömmen många bär på GENOM ATT STOCKHOLM ÄR SPECIELLT ATT ÅKA DIT där kändisar finns, där det händer mycket i Stockholm då.

Men lyckan kan sluta bra eller dåligt ,genom att drömmen kan suddas ut genom arbete och bostad, som Stockholm har svårt att hitta sitt hem, OCH MYCKET FINNS UTE PÅ SVARTA MARKNADEN IDAG MYCKET FOLK LÄGGER PENGARN UNDER BORDET, och mycket svarta pengar åker mellan händerna på folk då.

DET ÄR SVARTA PENGAR FOLK FÅR BETALA DYR LÄGENHET, som kan dela med andra eller får i tredje eller fjärde hand en lägenhet, genom att bara bo i Stockholm ,som är svårt att hitta bostad med ärliga pengar då.

Men drömmen kan suddas ut ganska snabbt när de kommer till Stockholm storstad där allt händer, då kan allt försvinna på en gång drömmen om storstan GENOM ATT ALLT KOSTAR PENGAR ATT BO I STOCKHOLM DÅ.

FOLK KAN HALKA PÅ DET genom att mycket svarta pengar åker under bordet på folk, som har varit länge i Stockholm, att livet kan vara tufft att hitta en lägenhet med ärliga pengar utan svarta marknaden som är idag då

MEN FOLK KAN SITTA OCH DRÖMMA OM STOCKHOLM NU,ska jag åka till Stockholm och gå skolan och söka arbete efter skolan, genom att folk måste till Stockholm som gör att livet känns mycket bättre då.

MYCKET YNGRE MÄNNISKOR KAN HALKA PÅ DET genom att folk ska dit där det händer en massa i Stockholm ,kul att leva i Stockholm som kan suddas ut drömmen om Stockholm då.

Men måste först söka på äkta hyreskontrakt och titta igenom allt, ATT DET ÄR ÄKTA HYRESKONTRAKT STÅR FÖRST PÅ KONTRAKTET DÅ genom att vara vaken och slippa hamna i knipa när ni vill till Stockholm då

Genom att mycket lägenheter ligger på svarta marknaden LÄGENHET SOM LIGGER BRA TILL DÅ ,kan många människor få vänta på genom att kön är lång då.

MEN DET ÄR BÄST FÖR FOLK ,SOM HAR PENGAR OCH KAN KÖPA EN INSATSLÄGENHET DÄR FOLK KÖPER MED ÄRLIGA PENGAR DÅ,som är även olagligt att köpa lägenhet på svarta marknaden.Men kostar mycket pengar på svarta marknaden alla lägenheter som folk får betala med dyra pengar då.

Men det finns fruktansvärt folk i samhället, som köper och säljer på svarta marknaden.

Pengar som ingen ser när de köper sin lägenhet på svarta marknaden, SOM ÄR VÄLDIGT VANLIGT IDAG ,att folk köper lägenhet på svarta marknaden, genom att brist på lägenhet och bo nära centrum ,som gör att folk blir utnyttjad av folk som gör som de gör idag.

Vem kan kolla upp folk när de säljer sin lägenhet på svarta marknaden? Mycket pengar som försvinner från dem som ingen kan se när de köper på svarta marknaden, som har blivit väldigt vanligt i Stockholm OCH FOLK BLIR UTNYTTJAD AV FOLK SOM SÄLJER TILL FOLK.

Och mycket ungdomar kan falla på det genom att de måste till Stockholm storstad där allt händer, MEN VAR NOGA ATT KOLLA UPP ALLT SOM SÄLJS  PÅ SVARTA MARKNADEN.Kan vara fjärde person på samma kontrakt och står inte först på kontraktet utan kan till och med stå på fjärde plats eller tredje plats, och står inte på förstahandskontraktet.

ALLA UNGDOMAR KAN HAMNA ILLA SOM SKA TILL STOCKHOLM STORSTAD där allt händer, men kan falla på mycket svarta marknaden som inte tänker på alla gång då, genom att ungdomar vill ha en lägenhet och tänker inte på, att de hjälper folk att fortsätta sälja på svarta marknaden, SOM MÅSTE STOPPAS GENOM ATT FOLK FÅR LIDA AV DET när allt ska vara så vackert måste till Stockholm storstad där allt händer.

Men kan sluta dåligt, annars har vi inte fått upp Stockholm.Vi varnar folk då.

Stockholm har problem genom att det är för mycket på svarta marknaden när det gäller lägenhet, SOM INGEN SKA HJÄLPA FOLK ATT BETALA EN LÄGENHET PÅ SVARTA MARKNADEN MÅSTE FÖRBJUDAS genom att titta bort från det, genom att hitta på ärligt sätt utan svarta pengar under bordet då.

Men ungdomar kan får problem när de ska sätta bo och kommer från andra ställen, och söker arbete och bostad, då måste ni kolla upp genom att slippa hamna i otrygghet när ni sätter bo, var extra noga med allt, genom att det finns så mycket lägenheter,SOM BYGGER UPP IGEN TRYGGHET NÄR NI KÖPER PÅ SVARTA MARKNADEN DÅ.

Ni ska inte titta åt svarta marknaden, genom att ni själv kan få problem om ni bara tar tredje eller fjärde hand ,då sätter ni er i stora problem, GENOM ATT LEVA OCH HAR INGEN SÄKERHET NÄR NI HYR PÅ SVARTA MARKNADEN DÅ.

Det finns ingen säkerhet även andra hands kontrakt, GENOM ATT FOLK KAN LÄTT RIVA UPP SITT ANDRAHANDSKONTRAKT ,och sen står ni utan allt och ingen lägenhet överhuvudtaget då.

Ni hamnar i problem OCH SKA BARA KÖPA ELLER HYRA DÄR NI STÅR FÖRST PÅ HYRESKONTRAKTET DÅ. 

Ni måste vara noga med det ,och sluta hjälp folk att hyra ut tredje eller fjärde hand kontrakt eller andrahandskontrakt. DET ÄR RENA VANSINNET HUR FOLK UTNYTTJAR ER. OCH KÖP ALDRIG EN LÄGENHET PÅ SVARTA MARKNADEN OCH HYR ALDRIG FRÅN FOLK SOM KÖR MED SVARTA PENGAR ,genom att ni kan råka illa ut när folk som ser det, och kan missta sin lägenhet ,genom att ni har köpt dyrt på svarta marknaden och pengar kommer aldrig tillbaka igen.

NI KAN HAMNA I STOR KNIPA GENOM ATT DU HAR KÖPT PÅ SVARTA MARKNADEN DÅ och kan inte försvara dig alls ,genom att ni har köpt under bordet ,och då har du gått med på att köra med svarta marknaden ,som ni aldrig ska titta åt ,genom att folk tjänar på er och det är svarta pengar som ingen ska tjäna på er.

MEN VI FICK UPP VARNINGEN OM STOCKHOLM FOLK SOM VILL TILL STORSTAD STOCKHOLM. Att det har pågått länge ,att utnyttja människor och ungdomar kan falla på det när de vill till Stockholm

DET ÄR FOLK UTIFRÅN SOM ÅKER PÅ STORA PROBLEM NÄR DE TITTAR ÅT STOCKHOLM genom att det är så mycket lägenheter ,som köps och säljs på svarta marknaden då.

Genom att få ett äkta hyreskontrakt är extra viktigt när ni söker till Stockholm. DET SKA STÅ FÖRSTAHANDSKONTRAKT NUMMER 1 PÅ KONTRAKTET. 

Ni ska stå nummer 1 på hyreskontrakt OCH LÄS IGENOM ALLT INNAN NI SKRIVER PÅ HYRESKONTRAKT ,ATT NI STÅR FÖRST OCH DET ÄR FÖRSTAHANDSKONTRAKT läs igenom allt innan ni skriver på hyreskontrakt då. Alla regler och förstahandskontrakt såklart, genom att rädda ert liv då från en massa problem. Och folk måste vara noga med allt när ni hyr din lägenhet då.

Men köp inte lägenhet på svarta marknaden, köp aldrig på svarta marknaden UTAN VITT ,KÖP BOSTADSRÄTT INSATSLÄGENHET ELLER HYR EN LÄGENHET ,MEN VITT ni vet att allt är okej där utan en massa svarta pengar på marknaden då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.