AL CAPONE

VI HÖR NAMNET AL CAPONE.

MEN VARFÖR FÅR VI UPP AL CAPONE ,varför får vi upp det? Genom att runt honom var det svart runt honom ser bara svart runt honom.

MEN VI HÖRDE AL CAPONE SOM MÅNGA KÄNNER TILL HANS HISTORIA, men hur många känner till allt om honom genom att vi fick upp honom då?

Alla kan se filmer om honom, MEN I VERKLIGA LIVET VEM VAR AL CAPONE DÅ EN MAFFIALEDARE SOM FOLK HAR SETT, ATT HAN HÖLL PÅ MED PENGAR DÅ. En av största ledaren när det gäller smussel och pengar, då var han den ledande inom mycket då. Han kallas för maffia, som var hans rätta namn då när han höll på med en massa svart pengar på den tiden. Och mycket folk fick lida av honom när de tog hjälp av honom, då var det inte så kul genom att de satte även livet till ,folk som tog hans hjälp, som mycket filmer har filmatiserats hans liv Al Capone, som har blivit mycket filmer om just honom ,som drev folk till vettet.

Och  folk blev sjuk som hade med honom att göra då. Och folk kom inte loss ,alla som hade med honom att göra. Al Capone folk kunde till och med skjuta folk kallblodet när inte han fick in sina pengar i tid, GENOM ATT AL CAPONE VAR HÅRD OCH KALLBLODIG MAN DÅ, som inte alla kan se folk som hade med honom att göra, att han kunde hota och döda folk om han inte fick igenom sina regler Al Capone, som alla känner till att han kunde smussla med pengar bakom folks rygg, ingen kunde se hans smussel när han höll på att driva folk till vanvettet, genom att få igenom saker och ting kunde han skjuta folk även på öppen gata, så hård var han då.

MEN AL CAPONE KUNDE TA POLISEN TILL HJÄLP GENOM ATT MYCKET POLISER VAR RÄDD FÖR HONOM DÅ och visste vad han kunde göra mot dem ,om Polisen inte gjorde som han ville då. Men mycket poliser var rädd för honom, poliser som kom i kontakt med dem, genom att de har familjen att se till, och vill inte att det ska hända familjen då, att de ska bli utsatt för dem, får inte hända dem ingenting då.

MEN AL CAPONE KUNDE STYRA MED JÄRNHAND GENOM ATT MÄNNEN DÖDAR NÄR DE FICK INTE SOM DE VILLE ELLER SKÖT FOLK, om han inte fick igenom saker och ting ,var inte rädd att ta vapen när de skjuter folk då ,genom att han inte var ens rädd att skjuta vänner om de såg, att de gick emot hans jobb, då kunde han bara skjuta ner folk.

Genom att folk känner till tiden så mycket när Al Capone ledde mycket ligor och smussel med pengar, ATT INGEN VÅGADE GÅ EMOT HONOM NÄR HAN VISAT VAD HAN VILLE HA DÅ. 

GENOM ATT AL CAPONE VAR EN SVART LEDARE SOM VAR SVART INOMBORDS HELA HAN. Al Capone bryr sig inte om folk då, utan skulle ha på sitt sätt och pengarna var hans mål, att kunna leva gott på sitt arbete och skadar folk, som har skadat jättemycket folk då, men ingen kan se hans mönster NÄR HAN SMÖG SIG IN I SAMHÄLLET VEM HAN VAR.

USA TOG IN AL CAPONE IN I SAMHÄLLET ,MEN SÅG INTE ATT HAN SKULLE BLI BLAND LIVSFARLIGASTE MAN. Vem kunde se honom när han kom till Amerika, att han en dag började ta över mycket problem med pengar ,som folk hade problem med. Folk hade liten ekonomi en del folk ,och folk lånade av honom ,som de aldrig skulle gjort den gången när de gick ihop med honom.

Ingen igen skulle lånat pengar av honom ,genom att Al Capone var livsfarlig, men kom ännu mer in i samhället Al Capone. Han kom ännu mer in i samhället GENOM ATT FOLK HJÄLPTE HONOM ATT VÄXA ,som mycket folk inte tänker på när tar in folk i samhället.

ATT LÄRA SIG FRÅN GAMLA TIDEN ATT SAKER KAN KRYPA IN I SAMHÄLLET SOM VI INTE KAN SE lära sig från gamla tiden, att saker och ting kan krypa in i samhället, som vi kan inte se.

GENOM ATT INGEN SÅG AL CAPONE INGEN KUNDE MÄRKA DEN KILLEN NÄR HAN KOM TILL USA ,på  den tiden han drev även folk till vanvettet och folk tog lån av honom, men började använda droger och tjänar på att använda droger, folk kunde köpa från honom droger då, men även att folk såg hur det var, och ingen vågar gå emot honom.

som folk måste börja lära sig från gamla tiden då.

MEN AL CAPONE LEVER FORTFARANDE HOS FOLK ,som gör som honom titta på hans filmer, och lär er om honom GENOM ATT AL CAPONE VAR SMUTSIGT LIV SKITIGT LIV ,som folk inte ser allt när folk tar sin först resa till USA, som han började förstöra landet med smussel och droger. Pengar löner han betalar till folk han hade under sig då, men satt på toppen och styrde allt.

DET FINNS MÄN SOM ÄR SOM AL CAPONE ÖVER HELA VÄRLDEN OM NI INTE SER DEM, DÅ ÄR NI BLIND IDAG genom att Sverige håller på att förvandlas till ett land, ni vill inte ha då genom att inom regeringen ser inte faran som USA såg då. USA såg inte faran med Al Capone då utan han förvandlade landet till smuts och droger och pengar.

MEN DET FINNS MYCKET MÄN SOM LEVER INOM HONOM ,som kan visa upp hur de vill ha det, och måste ha det som han hade det då. Men USA såg aldrig faran den gången, innan de fick stora problem med honom genom att han drog in annat folk,som hjälpte honom att leda landet mot större problem då. Och dessa män är kall och oberäknade dessa män ,som kan bli för mycket av om folk tillåter för mycket av det.

Genom att stoppa allt i tid genom att ingen ska växa som Al Capone gjorde levde på lögner och smussel och våld i samhället, var hans vardag då. Ingen ska växa då ingen och tänk på honom då. HUR FOLK FICK DET, GENOM ATT MÄNNEN FINNS SOM VÄXER SOM HONOM DÅ, OM INTE FOLK STOPPAR DET I TID DÅ.

Men en varning till Sverige att ingen får växa som honom, GENOM ATT MYCKET MÄN SOM HAR KOMMIT HIT ÄR SVART INOMBORDS ,som han var ,och får inte växa alls ,som han gjorde genom att USA såg inte när han började hota folk, att de skulle ha på sitt sätt och sitt ,som är farliga män som kör folk i backen även folk kan hamna under kulan, som ni ser att Sverige har fått problem nu.

Genom att ingen är vaken ens när det gäller lagen om rättvisa idag, att när folk flyr till Sverige, DÅ FÅR INGEN SLÄPPA EFTER FÖR FOLK SOM SKA HA PÅ SITT SÄTT ,SOM SKA ÄNDRA OM ALLT.

BÖNEUTROP OCH BADHUS GENOM ATT I DEM LEVER EN LITEN AL CAPONE ,TA TILL ER AV DET OCH GE INTE ALLT NU utan folk ska leva som de alltid har gjort i Sverige då.

INGEN SKA FÅ IGENOM SOM AL CAPONE FICK DÅ utan folk ska leva genom att Al Capone lever i dem ,som kommer hit ,genom att de har ett svart inre inom sig ,som ska ha på sitt sätt med badhus och Böneutrop, som kommer skada landet enormt.

GENOM ATT DE KAN DÖDA OM DE FÅR INTE SITT FÖRLAG IGENOM SOM AL CAPONE ,HAN SKÖT FOLK TILL DÖDS ,att de kan döda om de inte får igenom sitt förslag som Al Capone. Han sköt folk till döds och titta på hur landet börja bli.

EN AL CAPONE ,GENOM ATT REGERINGEN GÅR I DERAS FOTSPÅR OCH SER INTE FARAN DÅ genom att dessa män som kommer över gränsen bor en liten Al Capone, genom att de måste ha som de vill ,och regeringen följer dem och gör som de vill. Och kommer mer ännu mer in i samhället som Al Capone kom då.

TITTA PÅ AL CAPONE OCH LÄR ER ATT SÄTTA STORA GRÄNSER genom att det finns så mycket farligt folk ni har sagt JA till, får inte gå i deras fotspår ,som USA gjorde.

MEN SEN SATT DE FAST MED MORD OCH DROGER och en massa skit de fick gå igenom, genom att de öppnade armarna för honom ,som Sverige gör med livsfarligt folk, lär er från Al Capone SOM HÖLL HELA USA I KLORNA DÅ  genom pengar och svarta pengar då ,som byggde upp mycket problem för folk som levde på den tiden, var mycket död sen han kom in.

MEN INGEN SÅG HONOM när han började bygga upp landet då. Men spel och casino, men inte bara det. Men folk tänker inte som oss ens då.

Men mycket folk ser inte folk, som kommer till Sverige sen har vi problem då.GENOM ATT VI HAR EN REGERING ,SOM MÅSTE LÄRA SIG OM MÄNNISKOR FÅR ALDRIG GÅ I DERAS FOTSPÅR DÅ UTAN SKYDDA SVENSKA FOLKET DÅ.

ALDRIG SÄGA JA NU GENOM ATT SKYDDA LANDET DÅ  genom att slippa en massa problem vi får då ,genom att regeringen verkar inte se vilka de har med att göra med då.

Men mycket svarta onda människor ,som tänker inte som oss då. Vi är så olika folk som kommer hit. MEN MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.