PROBLEM FOLK

VI FICK EN BILD AV ETT SVART BEN GUD KAN FOLK SÅ KLART

Men det kan inte svenska folket NÄR DE KAN SÅ LITE OM HUR DE LEVER DÅ som har börjat ta in från dessa länder, som regering verka kunna så lie om.

Men har regeringen kunnat mycket mer om dem, DÅ HAR INTE REGERINGEN VARIT SÅ PIGG PÅ ATT TA IN FÖR MYCKET SOM KOMMER FRÅN DESSA LÄNDER, OCH BARA SOM LEVER SOM PAR OCH ÄR GIFT, och lever ett liv i sitt hemland då. Det har inte hänt så mycket om kvinnor och män som lever  ihop ,har kommit hit genom att de lever ihop ,som är en säkerhet för svenska folket då. Det händer inte så mycket problem då.

MEN NU HAR FOLK JÄTTESTORA PROBLEM GENOM FÖR MYCKET ENSAMMA MÄN, NI KAN GRÅTA ÖVER ALLT TOK DÅ, som regeringen har stökat till med då.

Men det är en regering som verkar kunna väldigt lite om folk eller läst på om folk från just dessa länder då. Men ingen verkar sett hur de lever i hemlandet ,som är så himla pigg på att ta in dem. Och ska ändra om folk som kommer från dessa länder då. Men nu har Sverige fått det väldigt kul idag, GENOM ATT INGEN GÅR SÄKER IDAG när det kommer för mycket av folket från dessa länder ,som håller på att svämma över i Sverige då.

Men det finns kvinnor som tittar åt dem genom att de börjar gilla dem, som inte alla gör då. Men det finns svenska kvinnor som till och med lever med dem, och hjälpa dem till Sverige då. Som kommer få mycket problem med sin ekonomi när de tar in dem från dessa länder,GENOM ATT DE INTE ÄR SÅ PIGG PÅ ATT JOBBA DÅ.Men älskar att hjälpa sin egen familj såklart ,och då tar de jobb i Sverige såklart, genom att Sverige vill hjälpa dem såklart.

Genom att de kan ingenting om svarta folket som kommer från kolsvarta länder huden är så svart. HUDEN ÄR SVART OCH LOCKIGT HÅR.

Vi fick den bilden hur det är att leva med dem, hur de fungerar som inte alla tänker på när de tar hit dem, att de inte har utvecklats på samma sätt som vi har ,NÄR DE GÄLLER KÄRLEKEN DÅ.

Männen har ett helt annat sätt mot kvinnorna när de lever ihop med en kvinna då. MÄNNEN LEVER INTE SOM SVENSKA MÄNNEN LEVER ELLER ANDRA LÄNDER SOM SVERIGE DÅ. Men kan bli en chock för kvinnor som börjar se åt svarta männen, som är så svart i huden då. Huden är så svart på dem då. Men lever i sina länder på sitt sätt, och kan inte som vi kan när det gäller kärleken då.

DEN BILDEN VI FICK, VI BÖRJADE FÖLJA DEN BILDEN. BARA SÅ NI FÖRSTÅR.

Men såg först svart ben på en man, men sen ser man att mannen står bakom kvinnan, men hon är svart kvinnan då, SOM LEVER I EN SEXAKT DÅ. Men ser han tar tag i hennes nacke, och han står bakom henne och har sex med henne då. Men har samma hud svart så svart var huden på dem.

Men han står bakom henne och de har sex på så sätt ,och man ser hur han håller hennes nacke då. HAR EN SEXAKT GENOM ATT DE LEVER SÅ ,och kan ingenting om vårt levnadssätt, som kan bli chock för kvinnor som råkar ut för svarta männen då. Men även en chock för kvinnor som vill leva ihop med dem ,genom att de är inte som oss då.

Men ser ser han står bakom en svart kvinna som är van att leva så ,men har sex och står bakom henne då. Men han vänder aldrig på sig då, som vi kan göra då. Men han går iväg och är klar med allt då. MEN KVINNORNA ÄR VAN ATT LEVA SÅ, GENOM ATT DET ÄR MÄNNEN SOM STYR SEXAKTEN MED DEM.

MEN FOLKET HAR INTE KOMMIT SÅ LÅNGT NÄR DE BARA STÅR BAKOM EN KVINNA OCH SKA HA SEX DÅ. Men så lever folk som är kolsvart på huden då. Han var så svart mannen då. Men även hon var det och de kan sig själv då.

Men sen såg vi en svart man som var så svart i huden ,som kommer från dessa länder när huden är så svart på dem då. Vi såg hur det var att leva med en sån svart man då. Men kvinnorna har sex på samma sätt genom att hon är van det. Det är samma för männen då ,att de är van att ha sex på samma sätt genom att de kan ingenting om sex då. De lever så då. KAN VARANDRA DÅ.

MEN SÅG MÖRKT OCH GRÅTT RUNT KVINNORNA SOM LEVER MED DEM. Genom att männen är inte som oss ens då när det gäller kärleken och sex med dem, som kan blir en chock för kvinnor ,som är van det rätta vi lever idag. Men de har sex när de känner för det ,och då är det bara att ställa sig där. Han stod bakom en svensk kvinna då, att hon får genomlida allt då när hon lever med honom, genom att hon måste ändra om honom om det går då.

MÄNNISKORNA KAN INGENTING OM KÄRLEK OCH SEX DÅ utan de har inte som oss då. Men mycket folk kan titta mot dem genom att de är intressanta, som regeringen verkar inte fatta ,hur de lever där. Foket lever   primitivt liv som de lever då. Men kan ingenting om relationer då, hur vi ska leva då, genom att de inte har utvecklas som vi har utvecklas och kan ingenting om sex och samlevnad då, utan de har inte kommit så långt som vi då.

Men vi har inte hållit på som de gör då när de ska ha sex då. Men folket kan inte så mycket om sex utan de gör på sitt sätt när de ska ha sex, och männen vill helst av allt stå bakom kvinnan, och i deras hemland, då är det vanligt att leva så. Men när de kommer hit, då kan de inte leva som i hemlandet då, fast de gör samma sak när det är sexakten, DÅ ÄR DET SAMMA SAK SOM I HEMLANDET DÅ.  

Men såg svensk kvinna levde med en svart man, då såg jag lite pengar runt dem genom att hon måste jobba då ,genom att männen inte vill jobba ens då. Såg när hon kom hem med mat till dem, att hon fick fixa allt. Men ingen hjälp fick hon utan han satt mest hemma när hon var ute och fixade en del till maten då. MEN HON FICK JOBBA MEN, SÅG VÄLDIGT LITE PENGAR, men måste även skicka hem till familjen sin såklart, då ska pengarna räcka till dem själva då, men även till hans familj måste de räcka till då.

MEN SÅG EN MÖRK VÄRLD FÖR KVINNORNA SOM BLANDAR SIG MED SVARTA FOLKET, kolsvart var mannens ben var så svart då. Men har inte utvecklats som oss ens då. Men folk kan få mycket problem genoma att männen vill ha sex såklart då.

Men vad händer när inte männen har en relation att leva med, som är bäst för dem att leva med samma folk som dem då. Men det finns män som är ensam här och hur gör de då? DET BÄSTA FÖR DEM ATT LEVA IHOP MED SAMMA FOLK.

MEN FÖR MÄNNEN ÄR SVERIGE RENA RAMA SMÖRGÅSBORDET DÅ. Men inte kvinnorna då, utan männen rena rama smörgåsbordet för dem när de ser fullt med kvinnor då.

DET HÄR HÄNDER UTE SER ATT MANNEN STÅR BAKOM EN VIT KVINNA DÅ. Men sen börjar han dra i henne då. Sliter av kvinnan kläderna då , han tar sin hand mot hennes hals, man ser nacken på kvinnan då. Han tittar sig runt om kring han har svart hår. Svart hud. Hans ansikte är kolsvart hans ögon är lite rödsprängd ögon. Hon står med naken skjärt, han slår sin penis fram och tillbaka och titta hela tiden åt ett annat håll, och är rädd att bli upptäckt då.

MANNEN HAR DRAGIT NER KVINNANS BYXOR.Hon känns inte så ung kvinnan då när man ser byxorna på henne då. Men han måste ha det snabbt överstökat då, och börjar ska ha sex med henne då. Han tittar och tittar åt andra hållet då. Han slår i sin penis, genom att försöker få upp den då. Han är så himla nervös när han står där och ska ha sex ,genom att inte bli upptäckt då. Han måste ha sex då.

Men han drar i sin penis och smeker den och slår den och börjar dra i sin penis ,men han har bara en hand att jobba med då. Han håller den andra handen mot kvinnans nacke då. Hon är en gammal kvinna med grått hår. HON KAN VARA RÖRELSEHINDRAD DÅ GENOM ATT HON GÅR MED EN RULLATOR och har svårt att ta sig fram då. Men hon känns gammal och har grått hår, men är inte riktigt klar i allt, utan hon drar med sin hand mot sina kläder då. Hon petar i sina kläder då.

Men han är så himla stressad och ska ha sex med kvinnan då. Men hon verkar inte fatta allt då. HON ÄR ETT BILLIGT OFFER FÖR DEM NU, RENA RAMA SMÖRGÅSBORDET FÖR HONOM DÅ, är ett billigt offer för dem nu. Vi ser rullatorn på kvinnan då. Hon står bara där. Han står och ska försöka få upp sin penis då. Han vill inte bli upptäckt då. Sen kör han in sin penis i kvinnan då. Men han står bakom henne när han ska ha sex då.

Kvinna är gammal och sjuk då. Han passar på när hon är ett lätt byte då. Hans ögon är alldeles röd då. Ser hela sexakten han står bakom kvinnan då, SOM BLIR VÅLDTAGEN AV MÄN FRÅN DESSA LÄNDER DÅ. Genom att regeringen inte kan folk har vi sett, då har de aldrig tagit in dem överhuvudtaget då.

Hon går iväg med sin rullator då. Hon blev ett billigt offer, genom att hon var ute på dagen, fast folk tror på natten att männen är ute då.MEN MÄNNEN TAR DE SKA HA NÄR DE SKA HA SEX, men fattar inte överhuvud vad de håller på med då ,genom att de inte har utvecklas som oss ens ,men regeringen är så himla pigg på svarta männen när de kan ingenting om dem.

Nu kommer svenska folket få problem när tar in från svarta länder då ,genom att de inte är som oss ens, UTAN PRIMITIV ÄR FOLKET SOM KOMMER HIT. Men vi har kommit mycket längre än dem ,och de måste följa sin utvecklingsbana då, som regeringen kan ingenting om då.

Men nu har vi problem genom att de kan inget om folk som lever där då. Men tar in problem till mycket folk idag. När regeringen har gjort största klavertramp genom tiderna ,och ser inte hur de lever idag svarta folket ,då har svenska folket fått jättestora problem. Men nu har svenska folket problem när de är så himla pigg på svarta män, som inte har kommit så långt, som vi har kommit då. Det går knappt leva med ,så illa är det nu. REGERINGEN STÖRSTA KLAVERTRAMP GENOM TIDERNA DÅ.

MEN MÄNNEN KAN ÄVEN VÅLDTA OSS DÅ NÄR DE MÅSTE HA SEX genom att de inte tänker som oss då, som kommer från dessa länder ,som lever så primitivt som alla kan se, att nu har vi problem, så det skriker om det nu.

Men nu måste regeringen skicka hem männen när kör med våldtäkter då. Men de kör även med gruppvåldtäkter ,som är den värre av alla våldtäkter då. MEN SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT OCH FÅR ALDRIG MER VISA SIG I SVERIGE ENS.

LÄMNA UT EN LAGBOK TILL MÄNNEN OM DE SKULLE VÅLDTA KVINNOR OCH BARN OCH TJEJER DÅ.

Att de åker från skolan eller sitt jobb en EN ENKELBILJETT TILL SITT HEMLAND OCH FÅR ALDRIG VISA SIG I SVERIGE MER. Männen kan våldta även små barn när de ska ha sex,då såg vi en äldre kvinna som gick med en rullator då. Men det finns ungdomar eller små barn som kan råka ut för männen då.

BOKEN SKA LÄMNAS UT PÅ ALLA STÄLLEN MÄNNEN KOMMER DÅ. SKOLAN ELLER ANDRA STÄLLEN DÅ. MEN MÅSTE VETA VAD SOM HÄNDER OM DE KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT ELLER VÅLDTÄKT. 

MEN ÄVEN GÅ UT I SKOLAN OM MÄNNEN, och speciellt männen som är största hotet mot kvinnor och barn då. Genom att de är inte som oss som kan respektera oss ,och nu finns det svarta män i skolan som går bland svenska kvinnor och tjejer då.

Men måste börja lämna ut till männen då. Men även till folk som sköter om männen då, genoma att de kan inte göra som i sitt hemland då utan de måste respektera oss såklart då. MEN ÅKER UT FRÅN SKOLAN PÅ EN GÅNG DÅ. Sen ut från Sverige med en enkelbiljett genom att få stopp på alla problem, att få männen att fatta ,att det är inte okej att ha sex mot sin vilja då

Genom att männen är inte som oss ens, som kommer få jättemycket problem med svarta männen, SOM GUD KAN OCH HUR DE FUNGERAR DÅ ,att ta dem till Sverige som fungerar dåligt då ,som nu alla kan se hur Sverige ser ut idag. Men jag satt igår och kollade igenom en massa på  bloggen då. Men satt och letade en del saker jag måste ta reda på då.

Men såg hur jag började satt och skrev och varnade för problem svenska folket kommer få. Men vad är det för mening ,att varna folk när de inte tar  in sanningen utan kan inte se rätt då, utan bara ser rosa bland männen som är kolsvart som, finns så lite rosa runt dem då. Bara massa problem jag satt och skrev från ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTERN OM ALLA VARNINGAR . Jag skrev 2014 en massa varningar de får inte säga JA då. Men vad händer nu, hur mycket folk vill lyssna genom att vi är rasist såklart då.

VI KALLAS FÖR RASIST FOLK SOM VILL SLIPPA BLI VÅLDTAGEN ELLER BLI UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT. Men ska vi sitta och vara tyst och männen får förstöra oss tjejerna och kvinnor och små barn, till och med små barn får möta på mörkret i Sverige idag, men ända ska vi vara tyst genom att folk kallar folk för rasist då. Men bjuder ut folk då ,men det finns folk som kan ingenting om folk de tar in då. Men ordet rasist börjar trötta ut folk ,som vill få lite ordning nu, slippa bli bränd till döds. Men ska vi säja JA till dem och våldta oss, men folk ska acceptera det då??+? Regeringen ska bjuda ut oss då??? Eller hur har ni tänkt folk som står och kastar ur er rasist då.

Titta på hur Sverige börja se ut nu med våldtäkter då. Men ska vi acceptera allt nu??? Ingen ska acceptera hur landet håller på att hackas sönder bit för bit ,för svenska folket genom att REGERINGEN ÄR SVAG VÄNDER RYGGEN TILL ALLT ,men ska vi ha en regering som kan inte ens säga NEJ till livsfarligt folk ,som de tar in genom att regeringen måste sätta stora gränser då.

När vi skyddar vårt folk, att inte bli utsatt för mer problem. Men så kom gruppvåldtäkter in i landet då, men ändå är vi rasist såklart. MÄNNEN KÖR MED VÅLDTÄKT PÅ KVINNOR TJEJER SMÅ BARN, OCH SPOTTAR PÅ OSS DÅ OCH TÄNDER ELD PÅ OSS NÄR MÄNNEN HAR VÅLDTAGET OSS ELLER GRUPPVÅLDTÄKT. Vi bjuder ut svenska kvinnor och våra vackra flickor till männen, som kommer från svarta länderna då.

Genom att inte vara rasist då, utan bussig såklart att ta vad ni vill ha, för annars får vi heta rasist och vad hemka vi vi är då. Men klart att männen ska ha kul med våldtäkter och äldre kvinnor kan knappt gå ut idag, men även små barn som är 9 år, men ska vi bjuda ut barnen genom att folk kallar oss för rasist och arg på Jimmie Åkesson.SKA VI BJUDA UT OSS ,ANNARS BLIR NI SUR OCH KALLAR OSS FÖR RASIST????,

GENOM ATT SVENSKA FOLKET HAR TYVÄRR EN BARNSLIG REGERING IDAG ,SOM SYND ÄR DÅ. MEN ÄLSKAR ATT SITTA I SANDLÅDAN HELA TIDEN DÅ. Och vi tycker synd om Åkesson som får sitta med folk som fattar inte ett dyft då. Men det är svenska folkets regering som kastar skit på Åkesson ,att han är världens största rasist, som vill få ording på landet, men sitter med barn i regering och kastar så mycket skit på Åkesson. Och blir utsatt för mobbing kallas det, genom att vi har en regering som inte kan samarbeta då ,utan håller honom utanför som måste sitta med då. Men kan få tjata så mycket att få vara med, fast han har mycket mer röster än centern eller andra som måste sitta och glänsa i regeringen då. Men ska egentligen dela med moderaterna eller dela inte alls då, genom att sossarna har mest med röster då.

En man som vill ha lite ordning och landet faller i bitar och vill hjälpa folk, men helst där de bor. Hjälpa dem bygga upp landet och inte ta alla hit då, men  regeringen vill ta in våldtäktsmän svarta folket då, som är så himla pigg på att ta in då.REGERINGEN ÄR BLIND OCH TAR IN VÅLDTÄKTSMÄN.

Men Åkesson han fick åka till Algeriet ,men varför var han där tror ni????? Det är skämt hela regeringen, som till och med tänker blockera SD ,att komma in mycket mer, men sitter med barn som kan ingenting om hur landet ska styras överhuvudtaget då.

Men folk har till och med vaknat upp då ,men vad hjälper det när folk lägger sin röst på JIMMIE ÅKESSON VAD HJÄLPER DET NÄR DE HAR KONSTIG REGERING DÅ SOM TILL OCH MED MOTAR HONOM DÅ.
Men vad gjorde Jimmie Åkesson i Algeriet vad tror ni själv?

FOLK HAR BÖRJAT SÄGA NEJ TILL BURKA SOM TÄCKER ANSIKTET DÅ. Att de får inte bära burka eller annat som täcker dem då. Men vilken tro har de ,tror på Koranen då, men ändå måste folk som kommer dit sluta att bära burka då. Jag pratade länge med en kille på Facebook han bor i Algeriet .Han sa att folk som bar burka var maffian sa han ,folk som bar burka var knepigit folk då. Men han säger på skoj till mig ,har du känt någon Arab förut då? Han var Arab och nu har du lärt känna en arab då. Men han var kul att prata med då.

MEN HÖRDE HUR SVERIGE VAR VAR MED ALLA GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER INGEN VILL KOMMA HIT SÅKLART DÅ. Men andra som har frågat mig hur Sverige ser ut, men då berättar jag sanningen om landet med gruppvåldtäkter och våldtäkter, genom att vi har ingen bra regering då. Men folk kan inte ens flytta hit när Sverige har problem då ,genom att de har barn även de eller kvinnor då. JAG PRATAR OCH BERÄTTAR FÖR ATT VARNA FOLK DÅ. SVERIGE ÄR INGET VACKERT LAND.

MEN JIMMIE ÅKESSON VILL ATT FOLK SKA TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. Och för oss skulle det bli mycket enklare för kvinnor och barn, då slapp vi problem med männen ,som regeringen tycker ,att vad hemsk som vill att folk tar seden dit de kommer ,men även får slut på allt med gruppvåldtäkterna då.

Men även fruktansvärd som folk blir utsatt för idag ,genom att vi är för snäll då och acceptera att männen bränner upp kvinnor, men även tjej nu på 16 år, hon våldtogs och brände upp henne ,så snäll är männen som kommer hit. Men tackar svenska folket med att bränna upp tjejen som hade ett helt liv. Men ska vi hjälpa männen som gör så mot svenska folket spottar och bränner upp oss då??NEJ UT FRÅN LANDET OCH ALDRIG VISA SIG MER I SVERIGE DÅ. 

Men vi är så himla hemsk mot folk när de får inte bränna upp oss genom att annars är vi hemsk, och blir kallad för rasist, men vad hemk vi är då, men ska de få bränna kvinnor och tjejer då. Men folk blir kallad för rasist när folk inte kan se allvar med svenska folket då. Men bli kallad för rasist som regeringen sitter sin egen sandlåda och bråkar om det ena än det andra ,att Åkesson får helst inte vara där ,men genom att de vill ta in mycket mer svarta män, som en av dem älskar dem ,men vad synd,hon kan flytta dit, de kommer ifrån bo där ,iställer för att utsätta oss då. DET FINNS FOLK INOM REGERINGEN SOM VILL ÖKA PÅ INVANDRINGEN DÅ. MEN TA IN RÄTT FOLK DÅ OCH VI KAN LEVA IGEN.

Genom att ändra om din resplan inom regeringen, och sätt dig hos dem ,så får du krama dem som du vill då, GENOM ATT NI INTE HAR TÄNKT TILL NÄR NI SÄGER JA TILL FARLIGT FOLK NU genom att ni inte har bott där ett tag och sett, att männen är inte som oss ens genom att de är född där och ska leva där, genom att vi har kommit mycket längre än folket som de älskar ta in den, men får gärna bo med dem då.

DET ÄR ALLTID INTRESSANT ATT ÄNDRA OM SITT JOBB ,och lev där innan de säger JA hela tiden ,genom att bo hos dem och kolla upp svarta folket, hur de lever då. Men ingen har ens testat det som en säkerhet för oss då.

Men det är alltid kul att göra lite annat ,alltid bra att testa lite annat jobb, genom att lära sig innan de är så pigg på att ta in för mycket svart folk då. Men satt långt tillbaka och varnade för problem ,men även problem som kommer hit genom att regeringen har inte pengar till allt, men kan hamna som oss då.Folk skulle säga nej till det, genom att rädda folk som kommer hit, men även för att skydda oss ,GENOM ATT HJÄLPA RÄTT FOLK SOM GÅR IHOP MED OSS DÅ.

Med vad hjälper det, genom att vi skriver även nu om männen enkla tips, men vad hjälper det, GENOM ATT REGERINGEN INTE KAN SE DET ENKLASTE I VÄRLDEN ,ATT SKICKA HEM MÄNNEN PÅ EN GÅNG OCH LÄMNA SKOLAN OCH ARBETE DÅ. Men även prata i skolan om det och lämna ut en lagbok till dem. Men mycket enkel regel då ,det spelar ingen roll om det är krig ens då. Men genom att skydda kvinnor och barn och tjejer då. Men även prata med männen föräldrar då ,eller som bor hos andra då, vad som händer om de kör med gruppvåldtäkter eller våldtäkter ,att de åker ut från skolan eller sitt jobb även om det är krig åker männen ut på en gång.

ALLA MÄNNEN SKULLE VARA SÅ RÄDD ATT ÅKA UT FRÅN SVERIGE SOM HAR KÄMPAT SIG HIT.

MEN DET SKULLE BLI LUGNT I SVERIGE OM MÄNNEN VISSTE DET.  Männen skulle vara så rädd att åka ut då ,men vi skulle få det lugnt och slippa bli utsatt för gruppvåldtäkter våldtäkter ,som ingen kvinna eller tjej vill bli utsatt för då. Ingen vill det genom den misshandeln männen kör med, då kan ingen kvinna eller tjej må bra efter den fruktansvärda misshandeln, då kan ingen knappt leva efter den misshandeln de kör med, genom att de har åsnor i vanliga fall då.

Men i Sverige då blir det kvinnor och tjejer som får möta på det då. Det är ingen mening att sätter in dem ett tag, genom att de gör samma sak det hjälper dåligt då. Men hem på en gång, då skulle vi få det lugnt genom att ingen vill åka ut från landet när de har tagit sig hit. Men mycket män har köpt dyra pass ,som är falska pass ,som har köpt för att ta sig hit då. Men ingen skulle röra en kvinna eller tjej om de fick åka ut då. INGEN VÅGAR RÖRA EN KVINNA ELLER TJEJ OCH BARN DÅ GENOM ATT DE FICK VARA I FED. 

Det skulle bli lugnt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.